عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
نحوه اقدام برای دوره فرصت مطالعاتی Sabbatical

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نحوه اقدام برای دوره فرصت مطالعاتی Sabbatical
آفلاین yasmary14
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-06-2014, 11:03 AM
[align=right]1-برای فرصت، حتما باید استادی رو پیدا کنیم که در حال حاضر روی پروژه ای نزدیک به پروژه ما کار می کنه؟
[align=right]یا اینکه جزو ریسرچ اینترست هاش باشه کافیه؟ 
[align=right]و یا مثلا صرفا اون دانشکده امکانات لازم رو داشته باشه و حتی جزو زمینه های کاری استاده نباشه هم میشه؟
[align=right][align=right]2-کسی از دوستان برای فرصت مطالعاتی رفته چین؟
[align=right]هزینه ها چه جوریه؟(برای کسی که بورس نیست، می صرفه بره؟)
نقل قول  

آفلاین yasmary14
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

26-06-2014, 07:50 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-06-2014, 07:51 PM توسط yasmary14.)
کسی شماره تلفنی از سازمان دانشجویان نداره که سوالهامون درباره فرصت مطالعاتی رو بتونیم بپرسیم ازشون؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-06-2014, 08:17 PM
(26-06-2014, 07:50 PM)'yasmary14' نوشته: کسی شماره تلفنی از سازمان دانشجویان نداره که سوالهامون درباره فرصت مطالعاتی رو بتونیم بپرسیم ازشون؟

دوست من تا جایی که من اطلاع دارم، فرصت مطالعاتی مربوط به اداره کل بورس و امور دانشجويان هست.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
26-06-2014, 10:53 PM
یکی از دوستان من که برای فرصت مطالعاتی به مدت شش ماه به یکی از دانشگاه های آمریکا رفته بود اینطور تعریف می کرد که استادش در آمریکا خیلی براش فرقی نمی کرده که ایشون می خواسته چه کاری انجام بده و بهشون گفته بوده که اگر بتونند با هزینه شخصی به دانشگاهشون بروند و پولی از اون استاد نگیرن می تونند یک دفتری رو در اختیارشون بگذارند و از تجهیزاتی که اون دانشگاه داره برای کارشون استفاده کنند. تا جایی که یادم باشه میزان کمک هزینه ای که وزارت علوم بهشون داده بود (به نهاد دقیقش اشاره ای نکرد ولی فکر کنم همونطور که Mami عزیز گفتند همین اداره کل بورس و امور دانشجویان بوده باشه) حدود 5 میلیون تومن بود و ایشون هم خودش 10 میلیون تومن با خودش برده بود. این قضیه مربوط به حدود 2 سال پیش هست که دلار فکر کنم حدود 2 هزار تومن بود بنابراین مبلغ ریالی که الان میدن قاعدتا باید یک مقدار بیشتر شده باشه.

در کل شما باید یک استادی رو پیدا کنید که موضوع کاری اش نزدیک به شما باشه که وجاهت اون رو داشته باشه که شما رو به دانشگاهشون دعوت کنه. بقیه اش دیگه به خود اون استاد بستگی داره. اگر قرار باشه اون استاد به شما کمک هزینه بده معمولا انتظار داره شما هم براش یک کار پژوهشی چیزی رو که خودشون درگیرش هستند انجام بدین. ولی اگر با هزینه شخصی باشه شاید براشون خیلی فرقی نکنه که شما روی چه چیزی کار کنید و صرفا به کارتون نظارت داشته باشند.
(17-06-2014, 11:03 AM)'yasmary14' نوشته:
1-برای فرصت، حتما باید استادی رو پیدا کنیم که در حال حاضر روی پروژه ای نزدیک به پروژه ما کار می کنه؟
یا اینکه جزو ریسرچ اینترست هاش باشه کافیه؟ 
و یا مثلا صرفا اون دانشکده امکانات لازم رو داشته باشه و حتی جزو زمینه های کاری استاده نباشه هم میشه؟
2-کسی از دوستان برای فرصت مطالعاتی رفته چین؟
هزینه ها چه جوریه؟(برای کسی که بورس نیست، می صرفه بره؟)

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین marmarjan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

14-10-2014, 11:28 PM
یه سوال...اگه از طرف جایی که شما رو برای فرصت مطالعاتی دعوت میکنن بهمون فاند بدن مثلا مکان برای زندگی به صورت مجانی باشه ایا تو نامه ای که از طرف استاد فرستاده میشه باید قید بشه؟ایا قید شدن این مساله باعث نمیشه وزارت علوم بهمون پول نده و بگه تو که اقامت رایگانه یا از پولی که باید بده کم کنه؟اخه میترسم اگه استاد خارجی تو نامش قید نکنه بعدن بزنه زیر حرفش
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
23-10-2014, 02:12 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-10-2014, 02:16 AM توسط M1KE.)
معموات کمک هزینه ها دارای دو جنبه هست یکی هزینه های تحصیل (Tution & Fee) و دیگری پولی که به خود شما داده میشه. معمولا در نامه های کمک هزینه اینطور اشاره می کنند که بواسطه این فاندی که بهتون دادیم هزینه های تحصیل شما Waive میشه (یعنی نیازی به پرداختش ندارید) و فلان قدر هم به صورت ماهانه یا ترمی یا سالانه بهتون پرداخت میشه. گاهی هم به کل پولی که به شما پرداخت میشه اشاره می کنند که در اون صورت خودتون باید از روی اون هزینه های تحصیل رو بپردازید و حساب کنید که چقدرش برای خودتون و خرج زندگانی میمونه. ممکن هم هست کمک هزینه جزئی باشه و مجبور بشین بخش مربوط به خرج زندگانی رو خودتون تامین کنید. من ندیدم که در نامه رسمی اشاره ای به مکان و اینها بکنند و در حالت عادی باید از اون قسمتی که مربوط به خرج زندگی هست پرداخت کنید. شاید یک دلیلش این باشه که افراد سلیقه های مختلفی در انتخاب مکان زندگی داشته باشند (مثلا برخی ترجیح میدن به جای خوابگاه های دانشگاه به صورت مستقل یا با چند دانشگاه دیگه مکانی رو اجازه کنند که ارزونتر یا گرونتر از اتاق/سوییت های دانشگاه باشه). ولی به صورت غیررسمی استادها ممکنه اشاره کنند که یک office در دانشگاه در اختیارتون قرار داده میشه.
(14-10-2014, 11:28 PM)'marmarjan' نوشته: یه سوال...اگه از طرف جایی که شما رو برای فرصت مطالعاتی دعوت میکنن بهمون فاند بدن مثلا مکان برای زندگی به صورت مجانی باشه ایا تو نامه ای که از طرف استاد فرستاده میشه باید قید بشه؟ایا قید شدن این مساله باعث نمیشه وزارت علوم بهمون پول نده و بگه تو که اقامت رایگانه یا از پولی که باید بده کم کنه؟اخه میترسم اگه استاد خارجی تو نامش قید نکنه بعدن بزنه زیر حرفش

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین n akhavan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-11-2014, 11:58 PM
سلام
امکانش هست یک نمونه از نامه ای که برای استاد برای گرفتن فرصت مطالعاتی دکتری هست را بگذارید؟ میخواستم مقایسه کنم و ایرادات نامه ام را برطرف کنم.
ممنون میشوم
نقل قول  

آفلاین azad2.sara
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-12-2014, 06:36 PM
من دانشجو ترم پنج دکتری شیمی الی هستم. ممکنه درباره چگونگی پیدا کردن استاد برا فرصت مطالعاتی راهنمایی کنید. من تا حالا هیچ اقدامی در این زمینه انجام نداده ام . متاسفانه speaking خوبی هم ندارم با توجه به این موضوع ایا هنوز فرصت دارم یا دیر شده؟ ترجیح می دم به کشور انگلیسی زبان برم. دنبال فردی می گردم که دکترای شیمی الی باشه و فرصت مطالعاتی هم رفته باشه تا ازش راهنمایی بگیرم
نقل قول  

آفلاین ar13
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-04-2015, 02:52 PM
سلام وسال نومبارک
من دانشجوی دکتری عمران-منابع آب
معدل لیسانس14-سال 72
فوق 16/5-سال 77 ازدانشگاههای دولتی
میخوام برای فرصت مطالعاتی اقدام کنم برای دانشگاههای آمریکا.
چقدر امکانش هست؟ آیا سنم(43 سال) نکته منفی محسوب میشه؟
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
نقل قول  

آفلاین گرجی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-04-2015, 10:54 AM
سلام
من دانشجوی phd رشته بیوتکنولوژی دارویی دانشگاه شهید بهشتی هستم. دوره قبلی داروسازی خوندم با معدل  18از دانشگاه سراسری.می خوام یک دوره فرصت مطالعاتی برم به دانشگاه اتاوا-کانادا. نمی دونم از کجا باید شروع کنم!
لازمه که استاد راهنمای پایان نامم ارتباط داشته باشه با دانشگاه مقصد؟ که بتونه اونهارو متقاعد کنه واسه پذیرش من؟ در اینجا هم مثل پذیرش باید با یک استاد از اونجا ارتباط برقرار کنم؟
واسه فرصت مطالعاتی هم باید نمره ایلتس یا تافل داشته باشم؟ من نمره msrt  دارم.
این امکان هست که دانشگاه مقصد فاند بده یا کمک هزینه؟
ببخشید که یکم زیاد شد سوالامSad

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »