عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید گردشگری آمریکا B1 و B2 میزان شانس در اخذ ویزای توریستی آمریكا

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
میزان شانس در اخذ ویزای توریستی آمریكا
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-01-2017, 03:05 PM
(18-01-2017, 02:41 PM)Elhammani نوشته: مرسي از پاسخگوييتون يه سوال ديگه هم دارم
آيا اونها به اطلاعات كشوري ما دسترسي دارن؟ يعني اگه كسي معافيت پزشكي داره به خاطر چند ماه خدمت در جبهه اگر نخاد بگه كه جبهه رفته فقط معافيت پزشكيشو رو كنه اونها ميتونن بفهمن؟

بعیده. نیازی به این اطلاعات ندارن. اولا شما توریستی میرین. 
کارت پایان خدمت چی هست؟ یعنی نوشته معافیت پزشکی؟ به هر روی شما همون معافیت پزشکی رو اعلام کنید.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Elhammani
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-01-2017, 07:17 PM
كارت پايان خدمت ندارن فقط كارت معافيت هست كه عنوانشو نوشته پزشكي ماده ٣٩
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-01-2017, 07:49 PM
روی کارت های قدیمی که یادمه مدت زمان خدمت هم نوشته میشد حتی اگر چند ماه بود. بنابراین مطمئن بشین که روی کارت هیچ اشاره ای به این موضوع نشده باشه. بعد هم کدها و اطلاعاتی که روی چنین کارت هایی نوشته میشه گاهی معنی هایی میده که برای عموم مشخص نیست ولی برای کارشناسان امور قابل فهمه. حالا چند ماه خدمت اجباری هم به نظرم به اونصورت تاثیر منفی خاصی نداره که نیاز به پنهان کاری داشته باشه و خیلی وقت ها این نوع پنهان کاری ها در درازمدت مشکلاتی رو ایجاد می کنه که قابل پیش بینی نیست. مثلا فردی سابقه کارش رو کمی طولانی تر نوشته بود ولی در نامه سابقه کار زیر آرم شرکت سال تاسیس شرکت نوشته شده بود که بعد از تاریخ اعلامی ایشون بود و متوجه شده بودن.

مشکل اصلی و عمده ویزاهای توریستی نداشتن وابستگی اجتماعی یا به اصطلاح social tie هست و خیلی به ندرت به سوابق خدمت گیر میدن.

(18-01-2017, 07:17 PM)Elhammani نوشته: كارت پايان خدمت ندارن فقط كارت معافيت هست كه عنوانشو نوشته پزشكي ماده ٣٩
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین leilabakht
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-08-2017, 12:58 PM
(18-01-2017, 07:49 PM)M1KE نوشته: روی کارت های قدیمی که یادمه مدت زمان خدمت هم نوشته میشد حتی اگر چند ماه بود. بنابراین مطمئن بشین که روی کارت هیچ اشاره ای به این موضوع نشده باشه. بعد هم کدها و اطلاعاتی که روی چنین کارت هایی نوشته میشه گاهی معنی هایی میده که برای عموم مشخص نیست ولی برای کارشناسان امور قابل فهمه. حالا چند ماه خدمت اجباری هم به نظرم به اونصورت تاثیر منفی خاصی نداره که نیاز به پنهان کاری داشته باشه و خیلی وقت ها این نوع پنهان کاری ها در درازمدت مشکلاتی رو ایجاد می کنه که قابل پیش بینی نیست. مثلا فردی سابقه کارش رو کمی طولانی تر نوشته بود ولی در نامه سابقه کار زیر آرم شرکت سال تاسیس شرکت نوشته شده بود که بعد از تاریخ اعلامی ایشون بود و متوجه شده بودن.

مشکل اصلی و عمده ویزاهای توریستی نداشتن وابستگی اجتماعی یا به اصطلاح social tie هست و خیلی به ندرت به سوابق خدمت گیر میدن.

سلام، فقط صداقت گفتار داشته باشید و آروم باشید، افسرها روانشناس‌هایی خبره هستند و از لحظه اول مصاحبه شما را ارزیابی میکنند. Blush Blush Blush
ویزای شینگن 
نقل قول  

آفلاین fatemeh_lakani
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-12-2017, 11:25 AM
سلام‌
پدر من سالهاست سیتزن امریکاست
من ۲۳ سالمه و متاهل هستم
همسرم کارمند رسمی دولت هست
من شغل ثابتی ندارم و تازه درسم تموم شده
اما قبل از اقدام همسرم میتونه سند خونه و ماشین رو به اسمم بزنه
و اینکه از نظر مالی هم اوکی هستیم
۱_حالا سوال من اینجاست که ایا ما شانسی برای ویزای B2 داریم به نظرتون؟
۲_ پدرم دعوت نامه بفرسته یا نه؟ بهتر ایشون مالی رو به عهده بگیرن یا خودمون؟
۳_ میشه یکم به صورت خلاصه مراحل رو بهم بگید؟
۴_ با توجه به سیاست های اقای ترامپ؛ایا قانون ها عوض شده یا نه؟
و اینکه علاوه بر پدرم، عموم (اونجا فوت شدن) خانومش و بچه هاش، عمه ام و یکی از داییم هام هم اونجا هستن
و اینکه ما تا حالا سفر خارجی نداشتیم
میشه لطفا راهنمایم کنید
سپاس
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

05-12-2017, 06:32 PM
@fatemeh_lakani

سلام
در حال حاضر با توجه به تصمیم دیوان عالی ایالات متحده، برای ایرانیان به جز ویزای دانشجویی، هیچ نوع ویزای دیگری صادر نمی‌شود.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین neda58
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-02-2018, 01:26 PM
سلام خسته نباشید
می خواستم بدونم آیا با توجه با فرمان ترامپ کسی تا الان ویزای توریستی گرفته یا نه؟
من به همراه خانواده م میخوایم با وجود دعوتنامه معتبر از برادر شوهرم و ارائه مدارک مبنی بر وابستگی به زندگی در ایران شانسمون رو برای درخواست ویزا امتحان کنیم.
ایا کسی اطلاعی داره که جدیدا ویزا دادند یا نه؟
ممنون از پاسخگویی
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
10-02-2018, 04:48 AM
در حال حاضر حتی گروه های مهاجرتی مثل والدین و برادر و‌ خواهر هم صدور ویزاشون به استثنای موارد خاص متوقف شده. خیلی بعید می دونم که ویزای توریستی داده بشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین امير م پ
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-04-2018, 02:47 AM
سلام دوستان عزيز. من بعد از ٢ سال پيش رفتم مصاحبه و ميخواستم از طريق خانوادگي برم آمريكا بعد از ٢ سال كه سايت آنكارا رو دايماً چك كردم و ٥ ٦ با هم آپ ديت شدم. الان توي قسمت كيس استوس واسم اين و زده بود. w f212 اين يعني جي ريجكت شدم آيا؟؟؟؟؟؟؟ ممنون ميشم كمك كنيد
نقل قول  

آفلاین sarah9093
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

22-04-2018, 04:14 PM
(21-04-2018, 02:47 AM)امير م پ نوشته: سلام دوستان عزيز. من بعد از ٢ سال پيش رفتم مصاحبه و ميخواستم از طريق خانوادگي برم آمريكا بعد از ٢ سال كه سايت آنكارا رو دايماً چك كردم و ٥ ٦ با هم آپ ديت شدم. الان توي قسمت كيس استوس واسم اين و زده بود.   w f212 اين يعني جي ريجكت شدم آيا؟؟؟؟؟؟؟ ممنون ميشم كمك كنيد

بله متاسفانه.
فعلا که ویزای توریستی به خاطر فرمان پرزیدنت با این بند ریجکت می شود.
کاش می آموختیم که "حریم خصوصی" هر کسی مقدس است 
و تجاوز به ان یعنی توهین به مقدسات!

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »