عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی صنایع مهندسی صنایع در اروپا

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مهندسی صنایع در اروپا
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-08-2017, 06:05 PM
(12-08-2017, 08:50 PM)zzahra نوشته: سلام. وقت بخیر
به من پیشنهاد شد برای مالی، امتحان gmatبدم اما در ایران برگزار نمیشه. میخاستم بدونم که تاثیر نمره gre کمتره یا نه؟ آخه این آزمون در ایران برگزار میشه و من راحت تر میتونم امتحان بدم.
دوم اینکه؛ مدیریت مالی که دانشگاه های اروپا و آمریکا ارائه میکنن همون مهندسی مالی است که اینجا شناخته  میشه؟ آخه در ایران مدیریت مالی و مهندسی مالی دو رشته جداست.
و در پایان ممکنه چن تا از دانشگاه های متوسط به بالا در آمریکا و اروپا که رشته مالی رو دارن و امکان فاند گرفتن هم دارن بهم معرفی کنین.

واقعا سپاسگزارم که جواب میدین 

اتفاقا رشته های مالی در خارج از ایران جدا هست
financial engineering finance financial economics , ... با هم متفاوت هستن از نظر محتوای درسی به خصوص ترم سه به بعد.
میتونید gre بدید مشکلی نیست ولی برخی دانشگاهها رسما gmat میخوان ولی برای شما مشکلی پیش نمیاد.
در مورد سوال اخر این رو از طریق  سایت masterportals.eu و usnews میتوانید پیدا کنیدو
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین shotole
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-08-2017, 12:51 PM
سلام بنده فارق التحصیل رشته ی مهندسی صنایع مقطع کارشناسی
از دانشگاه آزاد با معدل 17.15 هستم.سنم 21 ساله و میخوام واسه ادامه تحصیل تو مقطع کارشناسی ارشد در آلمان اقدام کنم
حقیقتش اینه که یه جورایی بین گرایش های موجود دو دلم
از طرفی به مباحث تولیدی علاقه مندم یعنی دروسی مثل ارزیابی کار و زمان.برنامه ریزی تولید.طرح ریزی واحد های صنعتی و درس های مربوط به تولید و خط تولید و نیروهای درگیر.
و از طرف دیگه به مباحث کنترل و مدیریت پروژه البته که بین این دو گرایش روابطی هم وجود داره اما به طور کلی میخواستم بدونم
شما چه گرایش هایی رو برای تحصیل پیشنهاد میدید با توجه به بازار کار و آینده ای که میخوام برای پیدا کردن کار تو آلمان برام وجود داشته باشه.
و اینکه شانس گرفتن پذیرش چقدر هست برای من؟
ممنون میشم جواب بدید
@Torkan
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

16-08-2017, 03:11 PM
(16-08-2017, 12:51 PM)shotole نوشته: سلام بنده فارق التحصیل رشته ی مهندسی صنایع مقطع کارشناسی
از دانشگاه آزاد با معدل 17.15 هستم.سنم 21 ساله و میخوام واسه ادامه تحصیل تو مقطع کارشناسی ارشد در آلمان اقدام کنم
از طرفی به مباحث تولیدی علاقه مندم یعنی دروسی مثل ارزیابی کار و زمان.برنامه ریزی تولید.طرح ریزی واحد های صنعتی و درس های مربوط به تولید و خط تولید و نیروهای درگیر.
و از طرف دیگه به مباحث کنترل و مدیریت پروژه البته که بین این دو گرایش روابطی هم وجود داره اما به طور کلی میخواستم بدونم
شما چه گرایش هایی رو برای تحصیل پیشنهاد میدید با توجه به بازار کار و آینده ای که میخوام برای پیدا کردن کار تو آلمان برام وجود داشته باشه.
ممنون میشم جواب بدید
@Torkan

دوست عزیز

دمورد گرایش دوستان دیگر نظر بدن. کلا صنایع رشته خوبی و تمام گرایش هاش خوب هست.
پذیرش گرفتن کلا در مستر راحت هست. مگر دانشگاههای خیلی خاص. شما یه نمره زبان خوب بگیرید ممیتونید پذیرش بگیرید
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-08-2017, 07:18 PM
(16-08-2017, 12:51 PM)shotole نوشته: سلام بنده فارق التحصیل رشته ی مهندسی صنایع مقطع کارشناسی
ممنون میشم جواب بدید
@Torkan

همه این شرح دروسی که ارائه کردید بسیار در المان محدوده. اولاً رشته ای به اسم صنایه در المان نداریم! در واقع چیزی بین Fertigungstechnik و Maschinenbau می باشد.

در کل گرایشهای بسیار محدودی هست و تنها خودت رو میتونی به این گرایشها نزدیک کنی. logistics and SCM / Production و چنتا گرایشهای محدود همچون OR یا Ergonomic

شانس پذیرش با زبان بالا برات وجود داره مگر اینکه از این گرایشهای محدود خوشت نیاد. بازار کار المان به زبان المانی و دانش فنی برمیگرده
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین zzahra
**
نقل قول

16-08-2017, 10:10 PM
سلام
ببخشین باز من کلی سوال دارم Tongue Blush
1. آیا gre برای کانادا هم لازمه  و امتیاز محسوب میشه؟
2. من مشاوره گرفتم بهم گفتن که پذیرش از آمریکا یه خورده سخته و اروپا هم به دلیل مسائل نژاد پرستانه پیشنهاد نمیشه و تأکید زیادی روی کانادا داشتن میخاستم بدونم نظر شما چیه؟
3. IELTS راحت تره یا TOEFL؟
4. و اینکه برای مهندسی مالی gre مناسبتره یا gmat?

مرسی ...
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-08-2017, 10:38 PM
(16-08-2017, 10:10 PM)zzahra نوشته: سلام
ببخشین باز من کلی سوال دارم Tongue Blush
1. آیا gre برای کانادا هم لازمه  و امتیاز محسوب میشه؟
2. من مشاوره گرفتم بهم گفتن که پذیرش از آمریکا یه خورده سخته و اروپا هم به دلیل مسائل نژاد پرستانه پیشنهاد نمیشه و تأکید زیادی روی کانادا داشتن میخاستم بدونم نظر شما چیه؟
3. IELTS راحت تره یا TOEFL؟
4. و اینکه برای مهندسی مالی gre مناسبتره یا gmat?

مرسی ...
پذیرش که نه سخت نیست اتفاقا آمریکا دانشگاههای متنوعی داره و این کار رو راحت میکنه ولی با این حال کانادا هم بد نیست. بله بهتره gre/gmat داشته باشین. 
ففرقی نداره هر کدوم رو خواستین بدین من تافل رو توصیه دارم
بازم فرقی نداره gmat دردسر داره امتحانش باید برید خخارج از ایران همون gre بدید
نقل قول  

آفلاین shotole
**
نقل قول

17-08-2017, 10:08 AM
(16-08-2017, 07:18 PM)Shihan نوشته: همه این شرح دروسی که ارائه کردید بسیار در المان محدوده. اولاً رشته ای به اسم صنایه در المان نداریم! در واقع چیزی بین Fertigungstechnik و Maschinenbau می باشد.

در کل گرایشهای بسیار محدودی هست و تنها خودت رو میتونی به این گرایشها نزدیک کنی. logistics and SCM / Production و چنتا گرایشهای محدود همچون OR یا Ergonomic

شانس پذیرش با زبان بالا برات وجود داره مگر اینکه از این گرایشهای محدود خوشت نیاد. بازار کار المان به زبان المانی و دانش فنی برمیگرده

خب اینکه میگید محدود منظورتون اینه که تعداد شاخه ها و گرایش های صنایع اونجا محدوده یا تعداد دانشگاهایی که این گرایش هارو تدریس میکنن یا کاری که برای این گرایش ها در آینده میشه پیدا کرد.
و اینکه اگه میشه یه توضیح یک خطی برای گرایش هایی که ذکر کردید بدید ممنون میشم.
نقل قول  

آفلاین shotole
**
نقل قول

17-08-2017, 10:30 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-08-2017, 10:32 AM توسط shotole.)
یه چیزی که خوبه ذکر کنم اینه که دوستان گفتن در آلمان رشته ای تحت عنوان industrial engineering  وجود نداره اما بنده تو جست و جویی که تو سایت daad.de داشتم به تعداد زیاد اپلیکیشن تحت عنوان مهندسی صنایع وجود داره

https://www.daad.de/deutschland/studiena...ame&page=7
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

17-08-2017, 10:54 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-08-2017, 10:55 AM توسط Torkan.)
(17-08-2017, 10:30 AM)shotole نوشته: یه چیزی که خوبه ذکر کنم اینه که دوستان گفتن در آلمان رشته ای تحت عنوان industrial engineering  وجود نداره اما بنده تو جست و جویی که تو سایت daad.de داشتم به تعداد زیاد اپلیکیشن تحت عنوان مهندسی صنایع وجود داره

البته بنده این رو نگفتم دوستمان اقای shihan بهش اشاره کردن که خب برا خود بنده کمی عجیب بود یعنی نشنیده بودم. چند تا از دوستان هم همین رشته رو در آلمان میخونن. من فقط این رو میدونم:
اپلیکیشن تحت اون عنوان وجود داره ولی رشته اش اون رشته ای که در ایران میشناسیمش نیست
با این حال همانطور که گفتم شما با نمره زبان متوسط و به بالا را پذیرش میگیرید. عرض کردم پذیرش گرفتن سخت نیست فاند گرفتن که سخته که اونم آلمان اصلا فاند برا ارشد نداره چون شهریه اش رایگان ( البته اینم بهانه آلمانی هاست )
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-08-2017, 09:52 PM
(17-08-2017, 10:30 AM)shotole نوشته: یه چیزی که خوبه ذکر کنم اینه که دوستان گفتن در آلمان رشته ای تحت عنوان industrial engineering  وجود نداره اما بنده تو جست و جویی که تو سایت daad.de داشتم به تعداد زیاد اپلیکیشن تحت عنوان مهندسی صنایع وجود داره

خوب شد لینک ارائه کردید اما خیلی گذرا بهش دقت کردید.  تمامی گرایشهای صنایع تو لینک اوردید به نام industrial Eng شناخته نمیشن. شما زبان و دروس رو به انگلیسی نمیبینید تماماً المانی هستن. دوست عزیزمون در بالا از علاقمندی اش به انگلیسی خوندن گفتن نه المانی!
ضمناً همچنان اگر رشته ای به انگلیسی پیدا کردید که عنوان industrial Eng  رو یدک بکشه ممنون میشم. اصرار نمیکنم در پست بالا توضیحات کامل دادم
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »