عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
مهر و موم كردن ريز نمرات ترجمه شده

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مهر و موم كردن ريز نمرات ترجمه شده
آفلاین gidlio
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-04-2016, 01:13 AM
با سلام 
دوستان یه سوال داشتم :
چه مدارکی را بایستی داخل پاکت مهر و موم شده قرارداد؟
مدارک ترجمه شده را که باید قرار داد....آیا باید اصل دانشنامه و ریزنمرات فارسی را هم داخل پاکت بزاریم و پست کنیم؟؟ نمیشه کپی اونهارا گذاشت؟
نقل قول  

آفلاین gidlio
**
نقل قول

15-04-2016, 01:58 AM
دوستان یه سوال دیگه داشتم:
آیا لازمه دانشگاه روی تک تک برگه های ترجمه شده هم مهر بزنه؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
15-04-2016, 10:14 AM
(15-04-2016, 01:58 AM)gidlio نوشته: دوستان یه سوال دیگه داشتم:
آیا لازمه دانشگاه روی تک تک برگه های ترجمه شده هم مهر بزنه؟
ممنون

سلام

خیر... مهر مترجم رسمی هست که روی تک تک برگه های ترجمه ارائه خواهد شد...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-05-2017, 08:17 AM
دوستان دانشگاهی از من خواسته که  official academic transcript براشون بفرستم. با تاکید بر اینکه حتما باید خود دانشگاه محل تحصیلم در ایران مدارک رو براشون بفرسته. این هم شرایطی  هست که ریزنمراتم باید داشته باشه و برام ایمیل کردند: 

An official academic transcript for each post-secondary institution attended, sent directly from the host university in a sealed envelope (a notarized translation is also required for each non-English transcript in addition to an original transcript sent directly from the host university in a sealed envelope). Notarized copies will not be accepted. In the event where applicants can only get one original transcript we will accept verified transcripts (attested copies) from the issuing university. Verified transcripts are photocopies of the original transcripts that the university has attested (stamped/embossed with university seal) to be true. All verified transcripts must arrive in “sealed envelopes” from the issuing university. We will not accept unofficial copies of transcripts (photocopies, notarized copies, nor official transcripts in envelopes that have been opened).

.Please ask your university to send your official transcripts directly to us and follow the instructions as explained above 

برای اینکه دانشگاه مدارکم رو تو پاکتش قرار بده و پاکت رو مهر و موم کنه مجبور شدم که مهر دادگستری و وزارت خارجه رو هم بگیرم. الان برام سوال پیش اومد که برای کپی اصل ریزنمراتم به فارسی با توجه به توضیح بالا چیکار کنم؟ یکبار دیگه از دانشگاه بخوام که رو کپی هایی که ضمیمه ترجمه است هم مهر بزنه؟
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

02-05-2017, 09:33 AM
(02-05-2017, 08:17 AM)butterfly نوشته: دوستان دانشگاهی از من خواسته که  official academic transcript براشون بفرستم. با تاکید بر اینکه حتما باید خود دانشگاه محل تحصیلم در ایران مدارک رو براشون بفرسته. این هم شرایطی  هست که ریزنمراتم باید داشته باشه و برام ایمیل کردند: 

An official academic transcript for each post-secondary institution attended, sent directly from the host university in a sealed envelope (a notarized translation is also required for each non-English transcript in addition to an original transcript sent directly from the host university in a sealed envelope). Notarized copies will not be accepted. In the event where applicants can only get one original transcript we will accept verified transcripts (attested copies) from the issuing university. Verified transcripts are photocopies of the original transcripts that the university has attested (stamped/embossed with university seal) to be true. All verified transcripts must arrive in “sealed envelopes” from the issuing university. We will not accept unofficial copies of transcripts (photocopies, notarized copies, nor official transcripts in envelopes that have been opened).

.Please ask your university to send your official transcripts directly to us and follow the instructions as explained above 

برای اینکه دانشگاه مدارکم رو تو پاکتش قرار بده و پاکت رو مهر و موم کنه مجبور شدم که مهر دادگستری و وزارت خارجه رو هم بگیرم. الان برام سوال پیش اومد که برای کپی اصل ریزنمراتم به فارسی با توجه به توضیح بالا چیکار کنم؟ یکبار دیگه از دانشگاه بخوام که رو کپی هایی که ضمیمه ترجمه است هم مهر بزنه؟

درود

اینگونه موارد که برخی دانشگاهها( من هم دیدم و اپلای کرده بودم) متاسفانه مساله رو پیچیده میکنه.
اولا برای پاکت دانشگاه گذاشتن نیازی به  مهر وزارت خارجه نیست.
اگر دارالترجمه در پشت ترجمه اصلیتون کپی اصل مدرک رو زده و مهر کرده دیگه نیازی به هیچ کاری نیست و در واقع کپی برابر اصل هست.
در ضمن دانشگاه مهر نمیزنه معمولا در اینگونه موارد مگر اینکه خودش یه ریزنمره همینطوری از سیستم در بیارن مهر بزنن بدن بهتون.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین haadis
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 5
02-05-2017, 08:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-05-2017, 08:44 PM توسط haadis.)
12 اردیبهشت 1396
دوستان عزیزی که میخوان مدارک تحصیلی شون اعم از مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی و ریز نمرات دیبرستان و پیش دانشگاهی و همین طور دانشنامه لیسانس و بالاتر و ریز نمرات دانشگاه رو ترجمه کنن توجه کنن که حتما قبل از هر کار ی برید سراغ دارالترجمه ای که قصد دارید برای ترجمه بهش مراجعه کنید و بعد هزینه ها و چیزایی که لازمه رو ازشون بپرسین به طور کامل و بعد از اینکه یه جای خوب پیدا کردین از نظر هزینه و پرسنل خوب بعدش باید بردید پیشخوان دولت و تاییدیه تحصیلی بخواید ازشون ( این کار فقط برای مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی لازمه) هزینه هر کدوم هم حدود 14000 تومان میشه و پستی هم دیگه نیست بلکه به صورت الکترونیک و اینترنتیه پس هزینه پستی به هیچ عنوان ندید و برید پیشخوانی که همین حدود قیمت باشه و حتما قبلش زنگ بزنید و بپرسید .( من رفتم پیشخوان بلوار کشاورز بین فلسطین شمالی و بیمارستان ساسان و اون جا از من هزینه پست هم گرفت و تازه کد رو هم اشتباه زد و من کلی به دردسر افتادم هم از لحاض زمانی و هم مالی چون به جای 28هزار تومن 42هزار تومن دادم 
 )
بگذریم در پیشخوان از شما پرسیده میشه که کد دارالترجمه رو بگید و شما باید از قبل هماهنگی کرده باشین با دارالترجمه همون طور که گفتم تا دردسری پیش نیاد چون اگه کد رو اشتباه بگید یا مغایرتی داشته باشه با آدرس دارالترجمه و یا از هزینه هاش خبر نداشته باشین برای عوض کردن کد باید از اول پول بدین و کلی هم عقب میفتین خلاصه سر این قضایا حواستونو جمع کنید تا سرتون کلاه نره 

بعد از پیشخوان میتونید برید آموزش و پرورش که تو میدان فلسطین خ سرپرست شمالیه و اونجا مدارکتونو مهر کنید 
برای مدارک دانشگاه هم بعد از اینکه اصل دانشنامه رو از دانشگاه تحویل گرفتید باید برید سایت وزارت علوم و ثبت نام کنید واسه ی تایید مدارک اونجا مبلغ 40 هزار تومن باید واریز کنید و اسکن دانشنامه و ریز نمرات و ... آپلود کنید و دو روز تقریبا زمان میبره البته اگه دانشگاهتون درست حسابی باشه بعد باید هی سایت رو چک کنید با کد رهگیری که بهتون میده تا ببنید مدارک تایید شده یا نه و بعد مینویسه که مدارک به طور کامل تایید شد و مراجعه دانشجو ...اونوقت باید برید امور دانش آموختگان فردوسی خ موسوی و مدارکتون رو مهر برجسته بزنید واسه ترجمه و بعد کلیه مدارکتون رو ببرید به دارالترجمه مورد نظرتون
راستی حتما از دارالترجمه بخواید که مدارک دبیرستان و پیش دانشگاهی رو با هم براتون بسته بندی کنه و دانشگاه جدا اینجوری هزینه ش کمتره چون دوتا مهر میخوره به جا سه تا 
من سال 96 هزینه ترجمه مدارکی که گفتم رو حدود 550 تا 590 تومن برآورد کردم با پرس و جو از دارالترجمه ها
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
03-05-2017, 06:05 AM (آخرین تغییر در ارسال: 03-05-2017, 06:15 AM توسط M1KE.)
طبق توضیحی که دادن کپی فارسی ریزنمرات هم می بایست توسط خود دانشگاه مهر شده باشه و اشاره کردن اینکه کپی فارسی موردنظر توسط ارگان های دیگه ای به غیر از دانشگاه برابر اصل شده باشه براشون قابل قبول نیست. یه کم دردسر داره ولی کاری هست که به هر حال از نظر این دانشگاه باید انجام بشه. اغلب نظام های مهندسی آمریکا و کانادا هم برای گرفتن مدارک و ریزنمرات دانشگاهی متقاضی روال مشابهی رو دارند و ترجمه رسمی مترجم هر چند به تایید ارگان های مختلف رسیده باشه به تنهایی براشون کفایت نمی کنه (البته این گزینه رو هم پیش روتون می گذارند که ترجمه رو در همون کشور انجام داده باشین و اصل مدارک تحصیلی رو هم به خود سازمان مودنظر ببرید تا کپی ها رو خودشون تایید کنند که برای کسی که خارج از اون کشور هست این کار امکان پذیر نیست و به درد متقاضیان محلی میخوره).  

بعضی دانشگاه های ایران خودشون ریزنمرات انگلیسی هم میدن در اینصورت اگر همون ریزنمرات رو مهر کنند و داخل پاکت بگذارند دیگه نیازی به هزینه کردن برای ترجمه رسمی نیست. دانشگاه علم و صنعت که میدونم این کار رو می کنه. 

(02-05-2017, 08:17 AM)butterfly نوشته: دوستان دانشگاهی از من خواسته که  official academic transcript براشون بفرستم. با تاکید بر اینکه حتما باید خود دانشگاه محل تحصیلم در ایران مدارک رو براشون بفرسته. این هم شرایطی  هست که ریزنمراتم باید داشته باشه و برام ایمیل کردند: 

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین nox
**
نقل قول

13-09-2017, 11:27 AM
درود

در مورد مدارک و ریز نمرات دانشگاه که باید تو پاکت انگلیسی دانشگاه گذاشته بشه ، مهر بشه و ارسال ... اما مدارم مربوط به pre - university ... مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی رو تو چه پاکتی باید گذاشت و ارسال کرد ؟؟
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

13-09-2017, 09:09 PM
(13-09-2017, 11:27 AM)nox نوشته: درود

در مورد مدارک و ریز نمرات دانشگاه که باید تو پاکت انگلیسی دانشگاه گذاشته بشه ، مهر بشه و ارسال ... اما مدارم مربوط به pre - university ... مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی رو تو چه پاکتی باید گذاشت و ارسال کرد ؟؟

اگر برای مقاطع ارشد و دکترا اپلای کنید دانشنامه و ریزنمرات دانشگاه کافیه و کارنامه دوران مدرسه لازم نیست. در بدترین حالت هم، اگر از شما درخواست شما، تنها راهی که به نظر می رسه گذاشتن مدارک مدرسه داخل پاکت دانشگاه همراه مدارک دانشگاهی هست.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین nox
**
نقل قول

15-09-2017, 12:20 AM
(13-09-2017, 09:09 PM)butterfly نوشته: اگر برای مقاطع ارشد و دکترا اپلای کنید دانشنامه و ریزنمرات دانشگاه کافیه و کارنامه دوران مدرسه لازم نیست. در بدترین حالت هم، اگر از شما درخواست شما، تنها راهی که به نظر می رسه گذاشتن مدارک مدرسه داخل پاکت دانشگاه همراه مدارک دانشگاهی هست.

برای مقطع master ... اما بعضی از دانشگاه ها گفتن Pre university ...
سوال دیگه اینکه منظور ار Post - secondary institute چیه ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »