عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران راهنما و قوانین استفاده از انجمن v
1 2 بعدی »
مشکل در ارسال پیام خصوصی

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشکل در ارسال پیام خصوصی
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-05-2013, 12:58 PM
از این که این مشکل باعث دردسر دوستان شده، پوزش می‌خوام. فکر می‌کنم که ریشه این مشکل رو پیدا و برطرف کرده باشم. دوستان لطف کنید و دوباره امتحان کنید و اگر احیانا باز هم مشکل وجود داره،‌ اطلاع بدید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-05-2013, 04:01 PM
ممنون بابک جان

برای من درست شد
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

23-06-2014, 07:00 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-06-2014, 07:00 AM توسط M1KE.)
ظرفیت پیغام های خصوصی من تمام شده و روی 100 % قرار گرفته ولی هر چی از پیغام های قدیمی حذف می کنم همچنان روی 100 % باقی مونده و پیغام زیر در بالای صندوق پستی دیده میشه. هم از پیغام های فرستاده شده و هم از دریافت شده ها حذف کردم ولی مشکل برطرف نشد.

هشدار. تعداد پیام‌های شما به بیشترین مقدار مجاز رسیده است.
برای اینکه قادر به دریافت پیام باشید، می‌بایست پیام‌های قدیمی را حذف کنید.

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
23-06-2014, 07:07 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-06-2014, 07:08 AM توسط Torkan.)
(23-06-2014, 07:00 AM)'M1KE' نوشته: ظرفیت پیغام های خصوصی من تمام شده و روی 100 % قرار گرفته ولی هر چی از پیغام های قدیمی حذف می کنم همچنان روی 100 % باقی مونده و پیغام زیر در بالای صندوق پستی دیده میشه. هم از پیغام های فرستاده شده و هم از دریافت شده ها حذف کردم ولی مشکل برطرف نشد.
هشدار. تعداد پیام‌های شما به بیشترین مقدار مجاز رسیده است.
برای اینکه قادر به دریافت پیام باشید، می‌بایست پیام‌های قدیمی را حذف کنید.

M1KE عزیز بله تا جایی که یادم هست شما باید بعد حذف کردن پیامها یکبار هم ببخشید جسارت نشه نمیدونم چطور بگم:
به قسمت سطل آشغال! مراجعه کنید. سمت راست در قسمت پیام رسان همون 5 امین گزینه و دوباره اونجا رو هم پیام هاش رو خالی کنید[img]images/smilies/wink.gif[/img]
البته تا جایی که یادم میاد اونطوری بود و پیامها نمیدونم چرا یکبار هم باید از اونجا حذف میشد.
بااحترام

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-06-2014, 12:17 PM
همین طوره مشکل از سطل آشغال بود. اینطور که پیداست مثل Gmail، پیام های سطل آشغال هم روی ظرفیت اِشغال شده اثر می گذارند. خیلی ممنون. 
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین *Sky*
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

20-01-2015, 10:55 AM
سلام

من متوجه شدم وقتی که یک نفر رو به لیست سیاه اضافه می کنیم، دیگه نمی شه به اون شخص پیام خصوصی داد،
و
بعد که از لیست سیاه حذف می کنیم هم نمی شه پیام خصوصی داد
و
اگه به لیست دوستان هم اضافه کنیم، باز هم نمی شه پیغام خصوصی داد!!

بنظرم باید این مشکل حل شه...

سپاس
I Have A Dream
آسمان فرصت پرواز بلنديست. قصه اين است که چه اندازه کبوتر باشي...
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 7
20-01-2015, 12:18 PM
(20-01-2015, 10:55 AM)'*Sky*' نوشته: سلام
من متوجه شدم وقتی که یک نفر رو به لیست سیاه اضافه می کنیم، دیگه نمی شه به اون شخص پیام خصوصی داد،
و
بعد که از لیست سیاه حذف می کنیم هم نمی شه پیام خصوصی داد
و
اگه به لیست دوستان هم اضافه کنیم، باز هم نمی شه پیغام خصوصی داد!!
بنظرم باید این مشکل حل شه...
سپاس

وقتی شما کسی رو به لیست سیاه اضافه می‌کنید، باز هم می‌تونید بهش پیام خصوصی بفرستید، مگر این که اون طرف هم متقابلا شما رو به لیست سیاه خودش اضافه کرده باشه. در این صورت تا زمانی که شما در لیست سیاه اون طرف باشید، نمی‌تونید بهش پیام خصوصی بفرستید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-01-2016, 04:38 PM
با سلام،
اگر من یک پیام خصوصی با عنوان "سلام" برای فردی بفرستم و آن فرد برای من پاسخ سریع را برستد نام پیام به :REسلام" تغییر پیدا می‌کند.
مشکل از آنجا شروع می‌شود که اگر بخواهم به این پیام به نام "REسلام" پاسخ بدم، و آن کاربر هم پاسخ دهد، سیستم اخطار میدهد که شما به این پیام با این نام مشابه پاسخ داده اید، در صورتی که باید یک "RE" در پشت پیام قرار بده، و این موضوع رو مثل ایمیل ها تکرار کنه،
آخه الآن اگه بخوام پیام رو با نام دیگه ای ارسال کنم باید متن پیام قبلی رو کپی کنم و در پیام جدید پیست کنم و عنوان رو بنویسم و پاسخ فرد رو بنویسم.
این کار بسیار آزار دهنده هستش لطفا اگر میتونید اصلاحش کنید.

با احترام
automotive
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-01-2016, 10:18 AM
@automotive

من به این مشکل برخورد نکرده بودم و تکراری بودن عنوان پیام‌خصوصی نباید باعث اخطار سیستم بشه.
من به شما یک پیام خصوصی ارسال می‌کنم تا این موضوع رو با هم تست کنیم.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2