عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران راهنما و قوانین استفاده از انجمن v
1 2 بعدی »
مشکلات مربوط به پیوست کردن فایل به یک نوشته

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشکلات مربوط به پیوست کردن فایل به یک نوشته
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-03-2019, 11:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-03-2019, 11:49 PM توسط automotive.)
@Babak

سلام
آقا بابک پیوست فایل‌ها به 50 مگابایت در هر فایل محدود هستش؟
در هر ارسال چند فایل پیوست می‌توان قرار داد؟

آیا به طور کلی راه حلی برای آپلود فایلهای حجیم با سرعت اینترنت پایین به فروم وجود دارد؟
(به دلیل احتمال کرش کردن (مسائل اینترنت) و مخصوصا محدودیت احتمالی 50 مگابایتی، آپلود فایل‌ها کار سختی هستش، دو ارسال قبلی من مجموعا بیش از 2 ساعت زمان برد در حالی که حجم فایل‌ها قابل توجه نیست)

ایجاد موضوعی برای اینکه هرکس اینترنت خوبی دارد لینک ها را دانلود و در فروم آپلود کند آیا مناسب است یا زیاده روی است؟
 آقا محمد قبلا خیلی در این مورد کمک میکردند، ما دسترسی به اینترنت پرسرعت و پایدار نداریم، به هر حال تعداد فایل ها زیاد نیست که راه حل دائمی بخواهد اما به هر حال به روز نگه داشتن منابع میتوان به کاربران کمک کند.

با احترام

پی نوشت: در حال حاضر دانلود حتی با اینترنت گران قیمت موبایل بسیار به صرفه تر از خرید کتاب، لوح فشرده و سایر موارد است و اصلا همانند گذشته نیست که دانلود فایل مثلا 1 گیگابایتی سخت باشد یا صرفه اقتصادی نداشته باشد. ضمن اینکه بسیاری از موارد (همانند یکی از فایل های آپلود شده اینجانب در تمام سایت ها پولی است) و برخی از منابع نیز به جز اینترنت از هیچ راهی قابل دستیابی نیست.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-03-2019, 06:43 AM
@automotive

حجم فایل پیوستی، نباید بیشتر از 32 مگابایتب باشه، من خودم برای "احتیاط" همیشه فایل هایی که میخواستم آپلود کنم رو به قطعات 31 مگابایتی تقسیم میکردم.

راه حلی که من در ایران ازش استفاده میکردم این بود که؛ به عنوان مثال 10 فایل 31 مگابایتی میخواستم آپلود کنم، بعد از آپلود هر فایل، ذخیره به صورت پیش نویس رو میزدم، برای آپلود فایل بعدی، از منوی ویرایش پروفایل > پیش نویس ها و بعد ویرایش پیش نویس رو انتخاب میکردم. سپس فایل بعدی رو آپلود میکردم و این روند رو تا آپلود کردن همه فایل ها تکرار میکردم. وقتی تمامی فایل ها رو آپلود کردم، اونموقع "پاسخ" رو ارسال میکردم.

من به دلیل مشغله، بر خلاف سابق نمیرسم هر روز به فروم سر بزنم، ولی اگر منبع/فایلی پیدا کردید که حجم زیادی داره و میتونه به کاربران کمک کنه، لینکش رو برام پ.خ کنید، سعی میکنم به محض دیدنش، در فروم آپلود کنم.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-03-2019, 04:12 AM
@automotive
شما حداکثر ۱۰ تا فایل رو می‌تونید پیوست کنید. مجموع سایز فایل‌های در یک پست نباید بیشتر از ۲۵۰ مگابایت باشه (قبلا ۶۴ مگابایت بود. الان بیشترش کردم).
همچنین نرم‌افزار فروم سایزهای مختلفی برای انواع مختلف فایل‌ها داره. این سایز برای فایل‌هایی که معمولا در پیوست‌های بزرگ استفاده می‌شه مثل zip و gz و rar و غیره الان ۲۰۰ مگابایته.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Globally
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-02-2020, 03:06 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-02-2020, 03:06 AM توسط Globally.)
با سلام،
بنده می خواستم جندتا از عکس های سایت   https://www.flickr.com/  رو در یکی از تاپیک ها اپلود کنم ولی امکانش نبود. راه حل آن چیست؟
با تشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2