عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا کلیرنس (Clearance) سفارت آمریکا مشورت در مورد مسائل خاص پیش آمده در مدت اجرای پروسه کلیرنس

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشورت در مورد مسائل خاص پیش آمده در مدت اجرای پروسه کلیرنس
آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-11-2013, 07:04 PM
سلام، بله زمان شروع کلاس مهمه. مثلا واسه فال 2013 بچه هایی که تو august رفته بودن سفارت دوبی، کلیرنس شون کوتاه تر بود تا بتونن به کلاس هاشون برسن. البته نمیشه گفت همواره به این شکل بوده. سوال دوم شما رو هیچ کسی نمیتونه با قطعیت پاسخ بده
قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
23-11-2013, 07:08 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-11-2013, 07:18 PM توسط M1KE.)
تا جایی که من دیدم در عمل زیاد به تاریخ شروع کلاس‌ها اهمیت نمی‌دهند. در عمل موارد زیادی رو میشه دید که چند روز قبل از شروع کلاس‌ها کلیر می‌شوند٬ موارد زیادی هم چند روز یا چند هفته بعد از شروع کلاس‌ها و موارد زیادی هم خیلی دیر و کارشون به دیفر کردن خواهد کشید. وقتی کلیرنس شما اعلام شد می‌گویند با گذرنامه و I-20 معتبر خودتان به سفارت بروید. یعنی کاری ندارند I-20 قبلی شما کی بوده اگر معتبر باشد که با همان ویزا می‌گیرید و اگر قبلی تمام شده باشه می‌بایست یک I-20 جدید برای ترم بعد گرفته باشید. البته اگر مدت خیلی محدودی (در حدود ۲ هفته) از شروع کلاس‌ها گذشته باشه با یک نامه Late arrival هم می‌تونید همچنان ویزا رو بگیرید.

در حالت کلی فرآیند کلیرنس به این شکل هست که شما وقت سفارت می‌گیرید و افسر پرونده با شما مصاحبه می‌کنند. بعد هر موردی که برای افسر سوال باشه تیک مربوط به اونها رو می‌زنه (رشته خاص٬ انتقال تکنولوژی٬ وابستگی اجتماعی٬ تمکن مالی٬ سربازی٬ تشابه اسمی و خیلی موارد دیگه) که برخی از اینها ممکنه در همون سفارت قابل بررسی باشند و خیلی از اونها هم می‌بایست به واشنگتن رفته و در اونجا بررسی بشه و بعد پاسخش به سفارت برگردونده میشه تا افسر دوباره نظر نهایی رو بدهند. البته در خود سفارت هم در مورد برخی پرونده‌های خاص ممکن هست یک سری افسر ارشد هم اعمال نظر کنند ولی تا حد زیادی اگر در روز مصاحبه افسر مصاحبه کننده موارد زیادی را برای شما تیک نزده باشند قاعدتا زودتر کلیر خواهید شد.
(23-11-2013, 06:53 PM)'mahnaz103' نوشته:
سلام 
دوستان میشه لطف کنید این سوال رو جواب بدید ؟
آیا سفارت اصلا واسش مهم هست که طرف کلاسش فلان تاریخ شروع میشه پس زودتر بررسی کنیم کلیرنسش رو یا همه به ترتیب مصاحبه باید بررسی بشن؟

اصلا اونا کاری با زمان شروع کلاسها دارن (یعنی یه نگاهی میکنن به تاریخ تو i-20) یا اصلا واسشون مهم نیس؟! نمیدونم اصلا مدارک افراد مختلف رو یک شخص باید در نهایت تصمیم بگیره (یعنی جواب اون 16 سوال اصلا کجا میره؟چه کسی بررسی میکنه؟) یا مثلا یک نفر مسوول n نفر دیگری مسوول n نفر و الی اخر هستن؟!
مرسی Smile

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین ahmadrzr
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-11-2013, 11:37 PM
سلام و خسته نباشید.
من برای ویزای F-1 و خانومم برای ویزای F-2 از ارمنستان اقدام کردیم و دوتا Case number مجزا داشتیم، وارد پروسه کلیرنس شدیم و بعد از یک ترم defer، امروز case number من اعلام شده ولی شماره همسرم اعلام نشده، به نظر شما، برای pickup باید منتظر شم تا شماره همسرم هم اعلام بشه یا نه؟ و اینکه باید منتظر ایمیل سفارت باشم یا همین که تو سایت اعلام کردند کافیه؟ 
با تشکر از شما
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

26-11-2013, 01:49 AM
به نظرم اين احتمال وجود داره كه ايشون هم كلير شده باشند ولي فقط نفر اصلي رو اعلام كرده باشند. به ويژه كه معمولا نفر دوم بررسي كمتري دارند تا جايي كه اطلاع دارم نفر اصلي مي تونند به تنهايي هم از ويزاي خودشون استفاده كنند و همراهان بعدا پيش ايشون بروند ولي عكسش ممكن نيست. به نظرم براي اطمينان به سفارت ايميل بزنيد و توضيح بدين كه خودتون با فلان شماره كلير شدين و اينكه همسرتون هم كلير شدن يا خير. اگر شده بودن كه هيچ و اگر نشده بودن ٢ راه خواهيد داشت اگر تا شروع كلاس ها فرصت داريد مي تونيد منتظر كلير شدن ايشون بشين و همزمان پيك اپ كنيد و اگر خيلي فرصت نداريد نقد را بچسبيد و ويزاي خودتون رو بگيرين تا وضعيت كليرنس همسرتون هم در اينده مشخص بشه.

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

22-12-2013, 09:50 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-12-2013, 09:53 PM توسط Torkan.)
سلامSmile
سوال:
این جمله که مربوط به سفارت آنکاراست یعنی چی؟
I applied for a student visa. Would my clearance still be valid if I decide to change schools? Unfortunately it is not going to be valid. You can send us an email; http://turkey.usembassy.gov/niv-form3.html or try to contact us during public phone hours; +90-312-455-5555 between 11:00 - 12:00, Monday through Thursday.
یعنی اگه مثلا یه نفرclear بشه و i-20 دانشگاه دیگری رو ببره واسه گرفتن ویزا و sevis fee رو هم طبق روشی که بنده اشاره کردم اینجا (http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...A%AF%D8%B1) انتقال بده به i-20 جدید به مشکل میخوره؟ یا ریکلیر باید بشه دوباره؟
یا منظورش یه چیز دیگست من درک نمیکنم؟
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
22-12-2013, 10:42 PM
در کل وقتی شما کلیر می شوید برای شرایط اولیه کلیر شدین و فقط در صورتی بررسی دوباره نمی خورید که تغییر خاصی در پرونده شما ایجاد نشده باشه. وقتی در I-20 جدیدی که می برید ببینند رشته شما در همون دانشگاه عوض شده باشه، یا برای همان رشته ولی در دانشگاه دیگری پذیرفته شده باشید، یا هم که برای همان رشته و همان دانشگاه باشه ولی مبلغ فاند تغییر چشمگیری کرده باشه، همه اینها می تونند باعث بشوند که شما دوباره بررسی بشین.

البته طبیعی هست که در این مرحله شما فقط برای همین تغییر بررسی می شوید و کلیرنس مربوط به آیتم های سربازی و بررسی سابقه امنیتی و موارد دیگری که تغییر نکردند دوباره بررسی نمی شوند. اگر قرار باشه بررسی دوباره ای در کار نباشه ممکنه کسی برای یک رشته غیر حساس مثل موسیقی پذیرش بگیره و کلیر بشه و بعد با I-20 مربوط به رشته کلاهک های هسته ای به سفارت مراجعه کنه!

به هر حال حتی اگر شرایط شما هیچ تغییر خاصی هم نکرده باشه یک درصد کمی احتمال کلیرنس دوباره منتهی خیلی کوتاهتر (در حدود 1 یا 2 هفته) دیده شده. وقتی تغییر چشمگیر بوده باشه مثل موارد بالا ممکنه مدتش طولانی تر باشه. در کل منظور سفارت از اون جمله این هست که حق اینکه دوباره شما رو بررسی کنند رو برای خودشون محفوظ می دونند ولی لزوما این بررسی دوباره اتفاق نمی افته و بسته به شرایط ممکن هم هست نیازی نباشه یا خیلی کوتاه باشه.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین میلاد برای تو
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-12-2016, 01:44 AM
من سفارت امریکا تو بوداپست برای جی 1 اقدام کردم. دانشجوی مجارستان هستم. بعد از 5 ماه کلیر شدم ولی مجبور شدم منتظر اکسپتنس جدید از دانشگاه امریکا باشم و بعد اریک ماه و نیم هفته ی پیش با پاسپورتم فرستادم سفارت. الان سفارت میگه کلیرنس قبلیت اکسپایر شده! و افیسر درخواست کلیرنس مجدد داده! من باید 17 روز دیگه امریکا باشم. توی سایت واشنگتن هم هر روز دارم آپ دیت میشم! به نظر شما کلیرنس برای بار دوم وقتی پند ماه پیش کلیر شدم زود تر از دفعه قبل میاد؟ یعنی به ترم جدید 17 روز دیگه میرسم؟ خیلی تجربه ی وحشتناکیه!
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

29-12-2016, 07:52 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-12-2016, 07:57 AM توسط Torkan.)
(29-12-2016, 01:44 AM)میلاد برای تو نوشته: من سفارت امریکا تو بوداپست برای جی 1 اقدام کردم. دانشجوی مجارستان هستم. بعد از 5 ماه کلیر شدم ولی مجبور شدم منتظر اکسپتنس جدید از دانشگاه امریکا باشم و بعد اریک ماه و نیم هفته ی پیش با پاسپورتم فرستادم سفارت. الان سفارت میگه کلیرنس قبلیت اکسپایر شده! و افیسر درخواست کلیرنس مجدد داده! من باید 17 روز دیگه امریکا باشم. توی سایت واشنگتن هم هر روز دارم آپ دیت میشم! به نظر شما کلیرنس برای بار دوم وقتی پند ماه پیش کلیر شدم زود تر از دفعه قبل میاد؟ یعنی به ترم جدید 17 روز دیگه میرسم؟ خیلی تجربه ی وحشتناکیه!

درود

شما چند ماه بعد کلیر شدن وقت دارید برید سفارت و ویزاتون رو بگیرید وگرنه منقضی میشه و اصلا اعتبار نداره انگار که نرفتین اصلا! عوض شدن دانشگاه هم مزید بر علت خواهد شد احتمالا که کلیرنستون کمی طولانی بشه.
اصلا نمیشه گفت زودتر میاد یا دیرتر با این حال چون پروسه چک سربازی و ... انجام شده شاید وزنه به سمت کوتاه بودن زمان کلیرنس سنگینی کنه. شاید بهترین راه خوشبین بودنه.
پست بالایی رو هم نگاه کنید.

ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین میلاد برای تو
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-12-2016, 05:51 PM
آیا راهی هست که پروسه کلیرنس جدید رو تسریع کرد؟ اشتباه سفارت بود که به من دیر اعلام کرد و خودشونم فهمیدن و گفتن کیس شما رو سریع تر انجام میدیم. میشه ایمیل زد به CEAC و موضوع رو به اظلاعشون رسوند؟ آدرس ایمیلشون چیه؟ خیلی ممنونم از پاسخ شما.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
29-12-2016, 08:35 PM
(29-12-2016, 05:51 PM)میلاد برای تو نوشته: آیا راهی هست که پروسه کلیرنس جدید رو تسریع کرد؟ اشتباه سفارت بود که به من دیر اعلام کرد و خودشونم فهمیدن و گفتن کیس شما رو سریع تر انجام میدیم. میشه ایمیل زد به CEAC و موضوع رو به اظلاعشون رسوند؟ آدرس ایمیلشون چیه؟ خیلی ممنونم از پاسخ شما.

درود

یکم بعید میرسه نامه نگاری در اینگونه موارد جواب بده. راستش رو بخواین برای سفارت چنین مسایلی اصلا مهم نیست. حالا اشتباه از هر کی بود هباشه باز براشون مهم نیست! شما ایمیل بزنین ولی انتظار جواب نداشته باشین. آدرس ایمیل رو از سایت سفارت ایالات متحده در مجارستان پیدا کنید.
گفتم که به احتمال زیاد زمان پروسه کمتر خواهد بود ولی متاسفانه اینکه به کلاساتون برسید یا نه اونش با تقدیره!

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »