عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General مشاوره و رفع اشکال GRE General مشاوره و پرسش در مورد Analytical Writing

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره و پرسش در مورد Analytical Writing
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-04-2017, 08:37 PM
(29-04-2017, 08:31 PM)fatima204 نوشته: دوستان چندتا سوال برای رایت ممنون میشم اگر پاسخ بدین
1-     این درسته که تاپیک های رایت جی ار ای از همون کتابای pool of issues/ argument هست؟
2-     استفاده کردن از تمپلیت برای جی ار ای اشکال داره؟
3-     باید از گرامر و لغات سخت استفاده کنیم یا نه؟
4-     تعداد لغات اهمیتی داره یا نه؟
بسیار ممنونم

@raminz

حالا رامینم میاد
1 خیر نمیشه گفت
2 بله بهتره دوری کنید
3 گرامر نه ولی لغت بهتره بله سنگین باشه
4 خیر
نقل قول  

آفلاین raminz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-04-2017, 10:12 PM
(29-04-2017, 08:31 PM)fatima204 نوشته: دوستان چندتا سوال برای رایت ممنون میشم اگر پاسخ بدین
1-     این درسته که تاپیک های رایت جی ار ای از همون کتابای pool of issues/ argument هست؟
2-     استفاده کردن از تمپلیت برای جی ار ای اشکال داره؟
3-     باید از گرامر و لغات سخت استفاده کنیم یا نه؟
4-     تعداد لغات اهمیتی داره یا نه؟
بسیار ممنونم

@raminz

سلام،
والا چون منو منشن کردی جواب میدم ولی فکر کنم بقیه بچه ها بتونن بهتر کمک کنن. من خیلی رو رایتینگ وقت نزاشتم واسه همین خیلی چیزا رو نمیدونم احتمالاً

1- خیلی بعیده دقیقاً همون سوالا بیاد ولی خب مثل تافل که ممکنه موضوع تکراری یا حداقل مشابه بیاد، اینجا هم همینه. تو خود سایت ETS یه سری موضوع واسه این 2 تا موضوع داره. حالا سوال 1 ممکنه یه کم اذیت کنه ولی سوال 2 و ایده ای که پشت جواب دادنش هست معمولاً تو سوالا مشابه هست.

2- بعید میدونم باز هم. حداقل شاید تا نمره 4 (که من گرفتم). من واسه سوال argument دقیقاً از فرمت مگوش استفاده کردم.

3- احتمالاً برای نمره های بالا شاید ولی من رایتینگمو دقیقاً مثل تافل نوشتم. issue رو که دقیقاً به فرمت تافل نوشتم. argument رو هم با همون سوادِ سر امتحان تافل.

4- شاید برای نمره های بالا اهمیت داشته ولی به طور کلی چیزی که ظاهراً تو رایتینگ GRE خیلی مهمه قدرت استدلال کردن. یعنی شما با عبارات ساده هم مستدل حرف بزنی میتونی نمره خوبی کسب کنی. فقط تا جایی که یادمه تو جی آر ای مثل تافل شمارنده کلمه وجود نداشت و نمیشد دید چند تا نوشتیم. البته نمونه های نمره 6 خود ETS رو که ببینی حدود 700-800 و یا حتی بیشتر هم نوشتن!
نقل قول  

آفلاین fatima204
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-07-2017, 06:23 PM
دوستان برای هر رایتینگ آرگیومنت چندتا اشکال باید در انشا ذکر کنیم؟ و در رایتینگ issue میتونیم مثال شخصی بزنیم ؟ خیلی ممنونم
خداوند سرنوشت قومی را تغییر نمی دهد، تا وقتی که آنان آنچه را که در خودشان است، تغییر دهند.
نقل قول  

آفلاین raminz
نقل قول

امتیاز این پست: 6
28-07-2017, 11:06 PM
(27-07-2017, 06:23 PM)fatima204 نوشته: دوستان برای هر رایتینگ آرگیومنت چندتا اشکال باید در انشا ذکر کنیم؟ و در رایتینگ issue میتونیم مثال شخصی بزنیم ؟ خیلی ممنونم

احتمالاً هرچی بیشتر موضوع رو باز کنین و اشکالات رو بگین بهتره. توی متن ممکنه 6-7 تا اشکال باشه ولی نوشتن همش خیلی کار سخت و زمانبریه. مگوش فکر کنم میگه 3 تا اشکال. یعنی کلاً 5 پاراگرافه میشه با مقدمه و نتیجه.

در مورد issue هم خب بله میشه مثال شخصی زد ولی بستگی داره چه نمره ای مد نظرت باشه. برای نمرات بالا بعید میدونم مثال شخصی بهت کمک کنه ولی برای نمرات معمولی و تعداد کلمات رو به یه حد نصاب رسوندن، مثال شخصی میتونه خوب باشه. در ضمن یادت باشه ممکنه موضوع انشای issue جوری باشه که اصلاً نتونی مثال شخصی بزنی. مثلاً من یادمه موضوع امتحان ما یه چیزی بود که من حدوداً 5 دقیقه و مثلاً 6-7 بار خوندم سوال رو تا حدوداً بفهمم چی میگه و اصلاً جوری نبود که مثل تافل بشه مثال شخصی زد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6