عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه

صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... 64 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه
مهمان
Unregistered
نقل قول

26-11-2015, 12:18 AM
سلام
دوستان من مدرک کارشناسی مهندسی شیمی با معدل 17 از دانشگاه دولتی وضعیت تافل و gre هم خوبه. مدرک کارشناسی ارشد همین رشته رو از otdu ترکیه دارم. دانشگاه های امریکا مدنظر دارم. از طریق یکی از آشناها که چندین سال هست بیرمنگام زندگی میکنن فهمیدم اونجا هم فاند خوبی گیر میاد و سخت هم نیس پیدا کردنش. منتها وقتی تو اینترنت اومدم گشتم خیلی ناامید شدم چون ظاهرا فاند گیر نمیاد. به نظرتون باتوجه به شرایطم ارزشش رو داره اپلیکیشن بفرستم برا دانشگاه های انگلیس؟ینی امیدی هست؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
26-11-2015, 01:03 AM
(26-11-2015, 12:18 AM)مهمان نوشته: سلام
دوستان من مدرک کارشناسی مهندسی شیمی با معدل 17 از دانشگاه دولتی وضعیت تافل و gre هم خوبه. مدرک کارشناسی ارشد همین رشته رو از otdu ترکیه دارم. دانشگاه های امریکا مدنظر دارم. از طریق یکی از آشناها که چندین سال هست بیرمنگام زندگی میکنن فهمیدم اونجا هم فاند خوبی گیر میاد و سخت هم نیس پیدا کردنش. منتها وقتی تو اینترنت اومدم گشتم خیلی ناامید شدم چون ظاهرا فاند گیر نمیاد. به نظرتون باتوجه به شرایطم ارزشش رو داره  اپلیکیشن بفرستم برا دانشگاه های انگلیس؟ینی امیدی هست؟

درود

نظر خودم رو میگم. زحمتش رو کشیدین بی خیال تحصیل در انگلیس بشین. اگر رزومتون خوبه و دنبال فاند هستید به فکر آمریکا باشید. ارشد رو هم که در دانشگاه شناخته شده ای خوندید و میدونم هفت خان رستم رو رد شدید مثل یکی از دوستان من!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین karwan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-12-2015, 11:15 PM
سلام
ممنون از وقتی که صرف می کنید.

1- برای چنین وضعیتی امکان پذیرش در مقطع دکتری در خارج از کشور وجود دارد؟
2- در کدام کشور و کدام دانشگاه شانس پذیرش دارم؟
3- با این وضیعت پیشنهاد شما کدام کشور و دانشگاه است؟
4- از کجا باید بدونم که زمینه کاری(پردازش تصویر) در کدام دانشگاه وجود داره؟

=========================================
کاردانی : رشته برق- گرایش الکترونیک؛ معدل 16
کارشناسی: رشته برق-گرایش الکترونیک؛ معدل 16.08
کارشناسی ارشد: رشته برق- گرایش مکاترونیک؛ معدل 17

(پایان نامه م موضوعش پردازش تصویر بود و شهریور94 دفاع کردم با نمره 18)

فعلا یک مقاله فارسی داخلی دارم، می تونم یک مقاله ISI از پایان نامه م در بیارم(در سطح متوسط).
مدرک زبان ندارم و در حال خواندن برای تافل هستم.
=========================================

اگر بحث علاقه باشد، دوست دارم در زمینه پردازش تصویر ادامه بدهم، ولی هدف صرفاً گرفتن پذیرش است و خروج از کشور.
وضعیت مالیم خوب نیست و دانشگاه حتماً باید رایگان باشد.(اگر کمک هزینه هم بدن که عالی میشه)

لطفاً راهنمایی کنید.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
05-12-2015, 11:50 AM
@karwan

به نظر من شما شانس گرفتن پذیرش دارید. من دیدم افرادی که با شرایط شبیه به شما از دانشگاه‌های آلمان پذیرش گرفته‌اند. البته نه دانشگاه‌های خیلی تاپ آلمان، ولی از دانشگاه‌های نسبتا خوب آلمان تونسته‌اند پذیرش بگیرند. اغلب این دانشگاه‌ها شهریه ندارند، اما گرفتن کمک هزینه هم ازشون خیلی ساده نیست و احتمالا هزینه زندگی رو حداقل در اوایل تحصیل خودتون باید بپردازید. شاید بتونید بعد از مدتی کمک هزینه هم بگیرید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین amiratabak
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-12-2015, 12:01 AM
با عرض سلام و خسته نباشید و با تشکر از راهنماییهای جامعتون
من ترم آخر ارشد صنایع - صنایع هستم . معدلم خیلی خوب نیست. مایل بودم در یکی از دانشگاههای خارج از کشور چه اروپایی و چه آمریکایی ترجیحا در گرایش تحقیق در عملیات در مقطع دکترا ادامه تحصیل بدم . شما چه دانشگاه یا دانشگاههایی رو پیشنهاد می کنید؟. احتمال گرفتن بورس چطور ؟ ممنون می شم از راهنماییتون
نقل قول  

آفلاین Macboy
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-12-2015, 05:13 PM
سلام به همه اساتید.

من دانشجوی فوق لیسانس از دانشگاه آزاد پردیس هستم. رشته ام فناوری اطلاعات گرایش شبکه و معدلم 19.
تحصیلات لیسانسم رشته ی صنایع گرایش تولید صنعتی و معدل 13.77 از دانشگاه آزاد قزوین.

در حال حاضر 2تا مقاله دارم که یکی فارسی و اون یکی انگلیسی و هردو در ایران چاپ شده (البته در تلاش هستم که بیشترشون کنم). الان هم دارم رو یه مقاله ISI کار میکنم.

از نظر زبان هیچ مشکلی ندارم و فرض کنید IELTS 6.5 رو الان دارم.

خیلی دنبال کشور و دانشگاه خوب میگردم که هم بتونم تحصیل بهتر و زندگی بهتری رو داشته باشم. قصدم هم اینه که همونجا بمونم و ایران بر نگردم و حتما هم میخوام بورس بشم. در ضمن من هم سابقه کار به مدت یک سال و هم مدرک بین المللی مایکروسافت دارم. الان هم مدرس شبکه هستم و در دانشگاه هم تدریس می کنم.

خیلی تو اینترنت گشتم و رنکینگهای مختلف رو بررسی کردم اما هنوز به کشور وو دانشگاه مطلوب نرسیدم. چون وقت دارم و هنوز مونده تا فارغ التحصیل بشم، میخوام از همین الان قدم بعدیم رو مشخص کنم.
فروم رو هم که میخونم اکثر دوستان کانادا و استرالیا رو پیشنهاد میدن(به خاطر شرایط بهتر). نظر اهل فن خیلی برام محترم هستش و میخوام بدونم با توجه به شرایط مذکور )تحصیل و زندگی) شما چه پیشنهادی دارین؟

اگر بشه نام دانشگاه رو اعلام کنین عالی میشه. )از پاسختون بسیار سپاسگذارم.
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
16-12-2015, 08:55 AM
(15-12-2015, 05:13 PM)Macboy نوشته: سلام به همه اساتید.

من دانشجوی فوق لیسانس از دانشگاه آزاد پردیس هستم. رشته ام فناوری اطلاعات گرایش شبکه و معدلم 19.
تحصیلات لیسانسم رشته ی صنایع گرایش تولید صنعتی و معدل 13.77 از دانشگاه آزاد قزوین.

در حال حاضر 2تا مقاله دارم که یکی فارسی و اون یکی انگلیسی و هردو در ایران چاپ شده (البته در تلاش هستم که بیشترشون کنم). الان هم دارم رو یه مقاله ISI کار میکنم.

از نظر زبان هیچ مشکلی ندارم و فرض کنید IELTS 6.5 رو الان دارم.

خیلی دنبال کشور و دانشگاه خوب میگردم که هم بتونم تحصیل بهتر و زندگی بهتری رو داشته باشم. قصدم هم اینه که همونجا بمونم و ایران بر نگردم و حتما هم میخوام بورس بشم. در ضمن من هم سابقه کار به مدت یک سال و هم مدرک بین المللی مایکروسافت دارم. الان هم مدرس شبکه هستم و در دانشگاه هم تدریس می کنم.

خیلی تو اینترنت گشتم و رنکینگهای مختلف رو بررسی کردم اما هنوز به کشور وو دانشگاه مطلوب نرسیدم. چون وقت دارم و هنوز مونده تا فارغ التحصیل بشم، میخوام از همین الان قدم بعدیم رو مشخص کنم.
فروم رو هم که میخونم اکثر دوستان کانادا و استرالیا رو پیشنهاد میدن(به خاطر شرایط بهتر). نظر اهل فن خیلی برام محترم هستش و میخوام بدونم با توجه به شرایط مذکور )تحصیل و زندگی) شما چه پیشنهادی دارین؟

اگر بشه نام دانشگاه رو اعلام کنین عالی میشه. )از پاسختون بسیار سپاسگذارم.

سلام

کشورهایی مثل کانادا و استرالیا شدیدا معدل محور هستند و برای تحقیقات گذشته و background فرد هم ارزش زیادی قائل هستند...
معدل کارشناسی شما از استانداردها فاصله بسیار زیادی داره و مقاله و کار تحقیقاتی هم ندارید...

به نظر من شاید شانس شما رو بشه برای کشوری مثل فنلاند که funded position های متعددی در زمینه CS داره جست و جو کرد...
به هر حال باید با اساتید در تماس و سعی در جلب توجهشون داشته باشید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین نینا .م
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-12-2015, 11:24 PM
باسلام و تشکر از اعضای محترم:
دانشجوی ارشد ترم سوم رشته ی زیست شناسی سلولی و مولکولی از دانشگاه ازاد تنکابن با معدل فعلی 15/28ومعدل لیسانس 15/75 در همین رشته و همین دانشگاه هستم.
در حال نوشتن یک مقاله فارسی و یک مقاله ISI مرتبط با موضوع پایان نامه ی خود هستم.
نمره ی زبان ندارم اما سطح زبانم در حد Advanceاست ولی در صدد گرفتن ایلتس یا تافل هستم.
با توجه به شرایط مالی نامناسب و با سرپرستی مادرم و تک فرزند بودنم میخواهم بدانم که :
1- کدامیک از دانشگاه های امریکا کانادا یا اروپا که بورسیه ی کامل  دکتری میدهند را به من پیشنهاد میکنید ؟
2-کدامیک به شرایطم بهتر میخوره؟
-درضمن در کشورهای المان و ایتالیا و امریکا فامیل داریم که میتوانند کمکم کنند.
با سپاس فراوان
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-12-2015, 08:55 AM
(22-12-2015, 11:24 PM)نینا .م نوشته: باسلام و تشکر از اعضای محترم:
دانشجوی ارشد ترم سوم رشته ی زیست شناسی سلولی و مولکولی از دانشگاه ازاد تنکابن با معدل فعلی 15/28ومعدل لیسانس 15/75 در همین رشته و همین دانشگاه هستم.
در حال نوشتن یک مقاله فارسی و یک مقاله ISI مرتبط با موضوع پایان نامه ی خود هستم.
نمره ی زبان ندارم اما سطح زبانم در حد Advanceاست ولی در صدد گرفتن ایلتس یا تافل هستم.
با توجه به شرایط مالی نامناسب و با سرپرستی مادرم و تک فرزند بودنم میخواهم بدانم که :
1- کدامیک از دانشگاه های امریکا کانادا یا اروپا که بورسیه ی کامل  دکتری میدهند را به من پیشنهاد میکنید ؟
2-کدامیک به شرایطم بهتر میخوره؟
-درضمن در کشورهای المان و ایتالیا و امریکا فامیل داریم که میتوانند کمکم کنند.
با سپاس فراوان

سلام

با توجه به وسواس شدید دانشگاه های کانادا روی معدل و اهمیت اون در رقابت بین applicant ها، شاید بشه گفت بین دانشگاه های کانادایی چندان جای مانور موثر ندارید... مگر برای دانشگاه های نه چندان شناخته شده...
آمریکا و اروپا پیوسته طیف وسیعی از دانشگاه و program ها رو ارائه می کنند که می تونید جای خودتون رو در این بین پیدا کنید...

منتها حقیقت این هست که رزومه شما نه من باب عقبه تحصیلی و نه trace تحقیقاتی چندان نقطه عطفی نداره... پس لازم هست کمی واقع بینانه و در scale صحیح apply بفرمایید تا ان شاالله به نتیجه برسید...

توصیه اکید من به نتیجه رسوندن مقاله ای هست که در دست اقدام دارید... اون مقاله برای مکاتبه با اساتید می تونه خیلی ارزشمند باشه... امروزه اساتید نقش بی بدیلی در پذیرش و ارائه fund به دانشجویان دارند و متقاعد کردن اونها هم ابزارهای خاص خودش رو می طلبه... نمرات بالا... مقاله... دانش زبانی موثر...

در کل جست و جو بین position های موجود در اروپا و تلاشی برای پیدا کردن position ی (هم سطح رزومه تون) در آمریکا به نظرم برنامه کارایی خواهد بود...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین نینا .م
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-12-2015, 03:45 PM
سلام.
 باسپاس از حسن توجه شما:
فرمودید که دانشگاه هایی رو سرچ کنم که به رزومه ام نزدیکتر باشند.بنابر این چطور میشود فهمید که  رزومه ام برای کدام دانشگاه  مناسب است؟یعنی در قسمت رنکینگ دانشگاه ها از چه رتبه ای به پایین  را میتوانم بررسی کنم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... 64 بعدی »