عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه

صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 64 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه
آفلاین mjdj1981
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-03-2014, 02:56 AM
با سلام من لیسانس مهندسی مواد-متالورژی دارم از امیرکبیر با معدل 12.25.اگر امتحان تافل و GRE  بالا نمره بگیرم کجا میتونم پذیرش بگیرم؟ وضع مالیم هم خوب نیست. یک جایی رو لطفا معرفی کنید که بشه کار کرد و خرج تحصیل و زندگی رو درآورد.
در ضمن تدریس زبان تو سطوح بالا انجام میدم
ممنون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
11-03-2014, 07:20 AM
معدل کارشناسی تون خیلی خوب نیست ولی به هر حال دانشگاه های زیادی هستند که حداقل معدل لازمشون 14 هست که تقریبا در رتبه های جهانی حدود 300 تا 500 قرار دارند. پیشنهاد من اینه که در این مدت سطح زبان خودتون رو بهبود بدین و به حدود آیلتس 7 یا تافل 100 برسونید احتمال اینکه در رتبه های موردنظر پذیرش بگیرید هست. منتهی شانس گرفتن کمک هزینه برای ارشد در مقایسه با دکترا کم هست. به هرحال اگر در این مدت زبانتون رو بهبود بدین بعدها برای دکترا هم امکان اقدام رو خواهید داشت. اگر احیانن برای آمریکا می خواستین اقدام کنید می بایست که GRE هم امتحان بدین و نمره حدود 310 به بالا بگیرین.
(11-03-2014, 02:26 AM)'Mojtaba-021' نوشته: سلام دوستای عزیز ممنون میشم کمکم کنین
بنده کارشناسی نرم افزار کامپیوتر با معدل 14,50
( از دانشگاه علمی کاربردی داده پردازی IBM سابق)دارم
اول اردیبهشت سال بعد اعزام میشم به خدمت
زبان سطح Intermediate هستم
و
توی خدمت قصد گرفتن ILETS رو دارم
تخصصم شبکه هست تقریبا 1 سال سابقه کار و چندتا پروژه و امتحانهای بین المللی MCSE رو فروردین ماه پیش رو دارم
میخواستم بدونم با توجه
به شرایط سنی( متولد فروردین 67هستم)
و
زمانی که توی خدمت هست
برا ی کارشناسی ارشد گرایش کامپیوتر ترجیحا شبکه
شانس پذیرش(البته بدون فاند) هست??
چندتااز بستگانمون سالهای ساله که نروژ هستن و ترجیح خودم اونجاس
پیشنهادتون چی هست ?
ممنون میشم نظراتتون رو بشنوم

معدل کارشناسی تون کار رو خیلی دشوار می کنه. به ویژه برای ارشد که رقابت زیادی برای کمک هزینه ها وجود داره و حتی افرادی که شرایط شون خوبه هم ممکنه نتونند کمک هزینه به دست بیارن. اگر زبان تون خوبه که سعی کنید حتما در آیلتس بالای 7 بگیرین یا هم که در تافل بالای 100 که یه مقدار متمایز بشین. اگر برای آمریکا می خواستین اقدام کنید به GRE هم نیاز خواهید داشت که با شرایط شما بهتره حدود 320 به بالا بیارین. به هرحال من اگر جای شما بودم خیلی روی معروف بودن دانشگاه حساسیت نشون نمی دادم و در رتبه های 700 به بالا دنبال دانشگاه هایی می گشتم که شرط حداقل معدل نگذاشته باشند یا هم که شرط شون 12 یا نزدیک به اون باشه. با همه اینها گرفتن کمک هزینه هم یک مساله ای هست و معمولا کار دانشجویی یا کار پاره وقت در کنار تحصیل نمی تونه همه مخارج زندگی و تحصیل شما رو تامین کنه و شاید بتونه پاسخگوی نیمی از هزینه ها باشه و بقیه اش رو باید به احتمال زیاد از جیب خرج کنید. در مجموع اگر در ایران ارشد بخونید و معدل تون رو بالای 15 برسونید شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه احتمالی بیشتر میشه.
(11-03-2014, 02:56 AM)'mjdj1981' نوشته: با سلام من لیسانس مهندسی مواد-متالورژی دارم از امیرکبیر با معدل 12.25.اگر امتحان تافل و GRE  بالا نمره بگیرم کجا میتونم پذیرش بگیرم؟ وضع مالیم هم خوب نیست. یک جایی رو لطفا معرفی کنید که بشه کار کرد و خرج تحصیل و زندگی رو درآورد.
در ضمن تدریس زبان تو سطوح بالا انجام میدم
ممنون

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mjdj1981
**
نقل قول

11-03-2014, 03:33 PM
مساله اینجاست که من نمیخام فوق تو ایران بخونم
راستی من به کامپیوتر خیلی علاقه دارم. اطلاعاتم هم خوبه. به نظر شما اگر برای فوق کامپیوتر اقدام کنم معدل پایینم تو مواد میتونه توجیه خوبی باشه؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-03-2014, 07:53 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-03-2014, 08:14 PM توسط Torkan.)
بعید میدونم توجیه خوبی باشه که لیسانس رو یه رشته تموم کنین و فوق رو یک رشته دیگه و اون اثبات کنه که معدل لیسانس از بی علاقگی بوده!
کلا واسه دانشگاه مقصد دلیل کم یا زیاد بودن معدل متاسفانه مهم نیست.
شما اگر فاند میخواید با این معدل کم یا باید چندین و چند مقاله برتر isi داشته باشین و اگه امریکا بخواین GRE بالا وگرنه نظر دوستمون MIKE رو هم در نظر داشته باشید.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

11-03-2014, 11:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-03-2014, 11:24 PM توسط M1KE.)
توجیه خوبی که نمی تونه باشه ولی به هر حال علاقه نداشتن به رشته تحصیلی وقتی خیلی شدید باشه در آینده خیلی انگیزه های تحصیلی و کاری آدم رو تحت شعاع قرار میده. منتهی تغییر رشته هم می بایست خیلی حساب شده و عاقلانه باشه و اینطور نباشه که فرد رو از درون چاله به چاه و بعد هم از چاه به سیاهچاله بیاندازه! اینکه شما از کامپیوتر خوشتون میاد خیلی کلی هست. برای نمونه باید دید از سخت افزار کامپیوتر خوشتون میاد یا نرم افزار اون؟ ولی داشته ام دوستانی که از رشته های مهندسی برای نمونه به سمت Comouter Sicence رفتن و در زمینه محاسبات عددی و data mining و هوش مصنوعی ادامه دادند. این کار تا حدی امکان پذیر هست ولی همونطور که گفتم باید از روی تحقیق باشه و ببینید اون رشته خاص واقعن منطبق بر توانمندی ها و علاقه شما هست یا خیر. 

رشته Comouter Science معمولا از افرادی که پیشینه مهندسی داشته باشند هم دانشجو می گیره با این حال می بایست به شکلی نشون بدین که علاقه و انگیزه و همین طور توانمندی لازم برای ادامه رشته در اون رو دارید و نمونه هایی از پروژه های درسی یا مقاله که در این زمینه ها بوده باشه برای اثبات داشته باشید و به این موارد در SOP خودتون اشاره کنید. همین طور زبان و بقیه مهارت های خودتون رو تا حد امکان بهبود بدین. برای جزئیات شاید بهتر باشه با Babak عزیز که در این زمینه تحصیل کردن مشورت کنید.

این رو هم فراموش نکنید که گاهی عدم علاقه ما به یک چیز از نوع نگاه ما نشات می گیره و نه ماهیت اون چیز و تا زمانی که این نوع نگاه وجود داشته باشه خیلی چیزهای دیگه هم در ما علاقه ای ایجاد نخواهد کرد.
(11-03-2014, 03:33 PM)'mjdj1981' نوشته: مساله اینجاست که من نمیخام فوق تو ایران بخونم
راستی من به کامپیوتر خیلی علاقه دارم. اطلاعاتم هم خوبه. به نظر شما اگر برای فوق کامپیوتر اقدام کنم معدل پایینم تو مواد میتونه توجیه خوبی باشه؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mjdj1981
**
نقل قول

12-03-2014, 12:54 AM
(11-03-2014, 11:21 PM)'M1KE' نوشته: توجیه خوبی که نمی تونه باشه ولی به هر حال علاقه نداشتن به رشته تحصیلی وقتی خیلی شدید باشه در آینده خیلی انگیزه های تحصیلی و کاری آدم رو تحت شعاع قرار میده. منتهی تغییر رشته هم می بایست خیلی حساب شده و عاقلانه باشه و اینطور نباشه که فرد رو از درون چاله به چاه و بعد هم از چاه به سیاهچاله بیاندازه! اینکه شما از کامپیوتر خوشتون میاد خیلی کلی هست. برای نمونه باید دید از سخت افزار کامپیوتر خوشتون میاد یا نرم افزار اون؟ ولی داشته ام دوستانی که از رشته های مهندسی برای نمونه به سمت Comouter Sicence رفتن و در زمینه محاسبات عددی و data mining و هوش مصنوعی ادامه دادند. این کار تا حدی امکان پذیر هست ولی همونطور که گفتم باید از روی تحقیق باشه و ببینید اون رشته خاص واقعن منطبق بر توانمندی ها و علاقه شما هست یا خیر. 
رشته Comouter Science معمولا از افرادی که پیشینه مهندسی داشته باشند هم دانشجو می گیره با این حال می بایست به شکلی نشون بدین که علاقه و انگیزه و همین طور توانمندی لازم برای ادامه رشته در اون رو دارید و نمونه هایی از پروژه های درسی یا مقاله که در این زمینه ها بوده باشه برای اثبات داشته باشید و به این موارد در SOP خودتون اشاره کنید. همین طور زبان و بقیه مهارت های خودتون رو تا حد امکان بهبود بدین. برای جزئیات شاید بهتر باشه با Babak عزیز که در این زمینه تحصیل کردن مشورت کنید.
این رو هم فراموش نکنید که گاهی عدم علاقه ما به یک چیز از نوع نگاه ما نشات می گیره و نه ماهیت اون چیز و تا زمانی که این نوع نگاه وجود داشته باشه خیلی چیزهای دیگه هم در ما علاقه ای ایجاد نخواهد کرد.

ممنون از جوابتون
من دوره های network + و CCNA رو گذروندم آیا تاثیری داره؟
امید داشتم که Subject GRE computer science بدم که از سال 2013 دیگه ETS برگزار نمی کنه!!!
نمیدونم چرا همش به در بسته می خورم؟؟!!!!
نقل قول  

آفلاین nt_sunshine
**
نقل قول

12-03-2014, 07:24 PM
Dear mjdj,
Unfortunately even if you get a master degree with high GPA, you have almost no chance to get admission at PhD level in us universities since your GPA is lower than 12.5 and with such GPA many universities assume you do not have a bachelor degree at all. I do not say you have no chance. But your chance is so low. Also changing major cannot help since for a new major, you have to have a bachelor degree related to the new major and also you have to show your strong background in new major by publishing articles to convince admission committee that you are strong enough to work at graduate level in that major. Again, very high GPA is needed for changing major.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-03-2014, 04:08 PM
(12-03-2014, 12:54 AM)'mjdj1981' نوشته:
ممنون از جوابتون
من دوره های network + و CCNA رو گذروندم آیا تاثیری داره؟
امید داشتم که Subject GRE computer science بدم که از سال 2013 دیگه ETS برگزار نمی کنه!!!
نمیدونم چرا همش به در بسته می خورم؟؟!!!!

این دوره ها صرفا دوره های فنی و مهارتی هستند و آکادمیک محسوب نمیشوند.
برای کار پیدا کردن مسلما تاثیر دارند ولی در پذیرش گرفتن خیر
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین mrtz
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-03-2014, 12:18 PM
سلام خدمت همه دوستان عزیز، سال نو همه شما مبارک باشه ایشالا.
پیشاپیش ممنونم از وقتی که میگذارید. خیلی به کمک شما نیاز دارم. خواهش میکنم هرکدوم از دوستان که تجربه ای دارن لطفشون رو دریغ نکنند.

من میخواستم بدونم با این شرایط برای چه دانشگاههایی اقدام کنم و اینکه برای TOP 20 آمریکا یا دانشگاههای خوب کانادا شانس پذیرش با فاند دارم یا نه؟ درکل هردانشگاهی که به نظرتون شناسم خوبه رو بفرمایید. همینطور من نمیدونم باید برای گرفتن پذیرش دقیقا چیکار کنم و اینکه مدارکم کامل هست یا نه.

ترم آخر برق- دانشگاه صنعتی خواجه نصیر
معدل: 15.8
toefl : 116

GRE : 
quant: 170
verbal : 164
a.w : 4

مقاله: 1 عدد کنفرانس داخلی شاید بتونم خارجی چاپش کنم
sop , recom : معمولی
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
24-03-2014, 08:13 PM
(24-03-2014, 12:18 PM)'mrtz' نوشته: سلام خدمت همه دوستان عزیز، سال نو همه شما مبارک باشه ایشالا.
پیشاپیش ممنونم از وقتی که میگذارید. خیلی به کمک شما نیاز دارم. خواهش میکنم هرکدوم از دوستان که تجربه ای دارن لطفشون رو دریغ نکنند.
من میخواستم بدونم با این شرایط برای چه دانشگاههایی اقدام کنم و اینکه برای TOP 20 آمریکا یا دانشگاههای خوب کانادا شانس پذیرش با فاند دارم یا نه؟ درکل هردانشگاهی که به نظرتون شناسم خوبه رو بفرمایید. همینطور من نمیدونم باید برای گرفتن پذیرش دقیقا چیکار کنم و اینکه مدارکم کامل هست یا نه.
ترم آخر برق- دانشگاه صنعتی خواجه نصیر
معدل: 15.8
toefl : 116
GRE : 
quant: 170
verbal : 164
a.w : 4
مقاله: 1 عدد کنفرانس داخلی شاید بتونم خارجی چاپش کنم
sop , recom : معمولی

شما نتایج امتحان‌هاتون خیلی خیلی خوبه، معدلتون، عالی نیست، ولی پایین هم نیست که مشکل عمده‌ای ایجاد کنه، مخصوصاً برای آمریکا، با این GRE درخشان مشکلی نخواهید داشت. تنها چیزی که در صورتی که بخواین برای دانشگاه‌های عالی اقدام کنید می‌تونه شانستون رو بطور مشخصی افزایش بده، مقاله خارجیه، سعی کنید حتماً یکی دوتا مقاله خوب و معتبر داشته باشین تا سال دیگه که می‌خواین اپلای کنید، یا مثلاً یکی داشته باشین، و یکی سابمیت کرده باشین که احتمال پذیرش از دانشگاه‌های عالی رو خیلی بیشتر می‌کنه، شما امکان پذیرش دکترای مستقیم از دانشگاه‌های برتر آمریکا رو دارین، و رزومه‌تون هم جز مقاله معتبر کمبود دیگه‌ای نداره، بهتره این مورد رو هم کامل کنید که با احتمال بالایی برای پذیرش از جاهای خوب اپلای کنید. هرچند همینطور هم شانستون بد نیست..
موفق باشین
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 64 بعدی »