عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه

صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 64 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه
آفلاین nt_sunshine
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-02-2014, 09:03 AM
(23-02-2014, 06:29 PM)'aram_leg' نوشته:
سلام
با تشکر از راهنمایی خوبتون
ببخشید من تو پست های قبلی گفته بودم شرایطمو:
کارشناسی آزاد با معدل 15.5 و شاگرد اول
الانم ترم 4 ارشد دانشگاه رازی کرمانشاه هستم معدلمم میشه 15.5
احتمالا تا شهریور 5 تا مقاله ISIخوب داشته باشم
سابقه 2سال کار پاره وقت در یک شرکت مشاور نسبتا مرتبط و 3سال کار در یک شرکت پیمانکاری مرتبط با رشته خودم دارم
ولی هنوز هیچ مدرک زبانی ندارم و فکر کنم حداکثر 8ماه فرصت دارم و شدیدا دارم واسه زبان تلاش میکنم ولی پایان نامم زیاد داره وقتمو میگیره. البته آخراشه. فقط نوشتنش مونده
من گزینه اولم استرالیا است بعد از آمریکا. اصلا هم به کانادا فکر منی کنم.
البته متعهل هم هستم، خانمم لیسانس داره.
حال با این شرایط توصیتون چیه؟
و آیا اگه من بتونم پذیرش بگیرم خانمم میتونه واسه ارشد اقدام کنه یا این اجازه رو بهش نمیدن؟
ممنون که کمک میکنید
ممنون از راهنمایتون
تو پست های قبلی عرض کرده بودم احتمالا تا آخر شهریور5تا ISI خوب داشته باشم.
کارشناسی هم شاگرد اول بودم دیگه نمی دونم کمکم کنه یا نه؟
سابقه 2سال کار پاره وقت در یک شرکت مشاور نسبتا مرتبط و 3سال کار در یک شرکت پیمانکاری مرتبط با رشته خودم دارم.
الان فقط مشکل زبان دارم که شدیدا دارم روش کار میکنم.
من گزینه اولم استرالیا است بعد از آمریکا. اصلا هم به کانادا فکر منی کنم.
البته متعهل هم هستم، خانمم لیسانس داره.
آیا اگه من بتونم پذیرش بگیرم خانمم میتونه واسه ارشد اقدام کنه یا این اجازه رو بهش نمیدن؟
ممنون

سلام دوباره. 
ببخشید من متوجه شرایط کامل شما نشده بودم. شاید هم شما را با کس دیگه اشتباه گرفته بودم. آخه این چند وقته زیاد دارم شانس های پذیرش را ارزیابی می کنم. خلاصه قصوری سر زد ببخشید!
ببینید الان کمی معدل فوق داره رزومه شما را اذیت می کنه. ای کاش تو دوره فوقتون می تونستید معدل بهتری از لیسانس بیارید. ولی باز هم اشکال نداره. باز هم شانس دارید. به خصوص اگر زبان را خوب بخونید. من می گم زیر رنک 100 هم شانس دارید. ولی الان جای شما باشم به این فکر می کنم که پذیرش را بگیرم از هر جایی شد. برم آمریکا و دوباره اپلای کنم برای دانشگاه بهتر. دلیلش هم اینه که مدرک از دانشگاهی که رنکش خیلی بالاست، معمولا بالای 100، شانس پیدا کردن شغل بعد فارغ التحصیلی را میاره پایین. البته من راجع به استرالیا اطلاعی ندارم. اما خانومتون هم بگید از الان با شما بشینن زبان بخونن. انشالله دو تایی میاین. خیلی هم می تونین به هم کمک کنید. اگر شما از دانشگاه خوبی پذیرش بگیرید شانس پذیرش خانومتون تو همون دانشگاه بالاست. معمولا درک می کنن که زوج ها می خوان در کنار هم باشن و اساتید راضی می شن که همسر اون شخص هم در همون دانشگاه مشغول بشه. اگر از اون دانشگاه راضی نبودید، همسرتون اپلای می کنن. چه بسا ایشون دانشگاه خوبی پذیرش می گیرن. شما به واسطه ایشون ترنسفر می کنید به اون دانشگاه. بگید از الان زبانشون را بخونن. موفق باشید جفتتون[img]images/smilies/wink.gif[/img]
سابقه کار زیاد به درد اپلای نمی خوره. اما مقاله ها بسیار موثره و می تونه شانس شما را خیلی بالا ببره. حتما با اساتید مکاتبه کنید.
نقل قول  

آفلاین lavasoon
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-02-2014, 10:58 PM
(27-02-2014, 10:45 PM)'soilman' نوشته: دوست عزیز
رزومه ی شما قابل تحسین هست ولی خوب اگر امریکا برایتان مد نظر هست همانطور که دوستان گفتن GRE و سایر مدارک چون زبان و اینها پیش میاد
رزومه تان کشک حساب نمیشه ولی چون موارد بالا از شروط ورود به دانشگاه هست باید رعایت بشه
شما اگر کارشناسی تان تمام شده پس معدلتان را نمی توانید بالا ببرید پس به نظرم:
- با همانطور که اشاره شد برید فوق رو با معدل بالا بگذرونید
- یا با اساتید مرتبط با کارتون ( مخصوصا قسمت عملی کارتان) در دانشگاه های امریکا تماس بگیرید و ابراز علاقه کنید و ببینید اوضاع چگونه هست و چگونه با شما برخورد می کنند.اگر در مورد معدلتان گفتند و حرف GRE و IELTS/TOEFL را پیش کشیدند باید سعی کنید در این دو نمره ی بالایی کسب کنید تا بتوانید شانس خودتان را بالا ببرید
پ.ن: کشورهای دیگر هم سری بزنید و به یه کشور اکتفا نکنید مگر اینکه واقعا هدفتان آمریکاست

ممنون دوست گرامی
بنظرتون کدام کشور میتونم اقدام کنم فول فاند بودن برام مهمه. فرقی نمیکنه کارشناسی ارشد یا دکتری حتی دانشگاهش هم خیلی مهم نیست.
در ضمن تعجب نکنید چون برام فقط فعالیت در زمینه تخصصی خودم رباتیک مهمه و میخوام فول فاند باشم. کشور دانشگاه و زبان برام مهم نیست. دنبال لذت از کار حرفه ای هست.
ممنون
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

28-02-2014, 12:56 AM
دوست عزیز
این تاپیک در مورد آمریکاست.در مورد آمریکا صحبت شد در پست های قبلی
در مورد کشورهای دیگه با توجه به اینکه گفتید دنبال جایی هستید که از کار در حوزه ی خودتان لذت ببرید خودتان باید ببینید دانشگاه های کدوم کشور در زمینه تخصصی شما فعالیت دارن و در این حین به اساتیدشون ای میل بزنید
یکی از کشورهایی که بهتون می تونم پیشنهاد کنم کره ی جنوبی هست.احتمال دکترای مستقیم هم وجود داره
این یه پیشنهاد هست و مسملما ممکنه کشورهای بهتری هم باشند پس تلاش خودتان را بیشتر در جستجو معطوف کنید
(27-02-2014, 10:58 PM)'lavasoon' نوشته:
ممنون دوست گرامی
بنظرتون کدام کشور میتونم اقدام کنم فول فاند بودن برام مهمه. فرقی نمیکنه کارشناسی ارشد یا دکتری حتی دانشگاهش هم خیلی مهم نیست.
در ضمن تعجب نکنید چون برام فقط فعالیت در زمینه تخصصی خودم رباتیک مهمه و میخوام فول فاند باشم. کشور دانشگاه و زبان برام مهم نیست. دنبال لذت از کار حرفه ای هست.
ممنون

نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 8
28-02-2014, 01:04 AM (آخرین تغییر در ارسال: 28-02-2014, 01:06 AM توسط saaaaam.)
(27-02-2014, 10:58 PM)'lavasoon' نوشته:
ممنون دوست گرامی
ممنون

دوست خوب
من طبق تجربه خودم حرف می زنم
1- در استرالیا مینیمم معدل لیسانس برای گرفتن پذیرش در مستر 14 هست و بورس مستر هم نمی دهند فقط امکان دارد دانشگاه گریفیث و ولونگونگ با توجه بهع رزومه شما پذیرش مستر به شما بدهند البته با شهریه 23 تا 25 هزار دلار در سال + هزینه زندگی
2- در نیوزلند بنظر من فقط دانشگاه لینکلن می توانی پذیرش بگیری اون هم برای دوره یک ترمه post graduate diploma  بعد که با معدل بالا تموم کردی برای مستر اقدام کنی که شهریش از استرا لیا کمتر و هزینه زندگی هم کمتر هست
3- در انگلستان بنظر من فقط دانشگاه اسکس می تونی پذیرش بشی اونم با شهریه و بورس هم نمی دن 
3- در استونی می تونی دانشگاه تارتو اقدام کنی که اگر اشتباه نکنم رشته شما رایگان ولی هزینه زندگی بین 300 تا 400 یورو در ماه داری
4- در فنلاند می تونی دانشگاه های اولو - تامپر - لاپرنتا - واسا و ابو اقدام کنی همه بدون شهریه ولی هزینه زندگی 400 تا 500 یورو هست البته برای رشته شما کار زیاد هست و با توجه به تخصص شما بنظر من میتونی خرجت را در بیاری
5- دانشگاه ایسلند مستر میتونی بخونی اگر اشتباه نکنم شهریه کمی داشت هزینه زندگی هم 400 تا 600 یورو هست
6- المان و فرانسه هم میشه با شهریه کم مستر بخونی و هزینه زندگی بین 350 تا 550 یورو هست
7- ایتالیا مستر با شهریه کم می شه خوند البته بورس های زیادی هست میشه اقدام کرد دانشگاه بوکانی را چک کنید
8- دانشگاه راسموسن هلند هم بورس مستر دارد ولی من شانست را کم می بینم معدلت خیلی کم هست
9- کانادا و امریکا بورس مستر دارند ولی اکثرا شرط معدل 16 تا 16.60 حداقل را دارند
بنظر من در حال حاظر بهترین کار مطالعه برای قبولی در یکی از چند دانشگاه برتر ایران مثل امیرکبیر - علم و صنعت - تهران و در کنارش خواندن جی ار ای و زبان هست 
هر دو راه را همزمان برو جلو که اگه پذیرش نشدی اینجا را از دست ندی

[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین saeid aria
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-02-2014, 03:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-02-2014, 03:03 PM توسط saeid aria.)
سلام می خواستم بدونم برای ارشد جهانگردی کدوم کشورا مناسبتره سطح علمیش بالاتره
ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین llvll.asoud
**
نقل قول

01-03-2014, 04:25 PM
سلام دوستان
میخواستم ببینم با شرایط زیر بهتره واسه کدوم کشورها اقدام کرد و شانس گرفتن پذیرش با فاند هستش و اینکه رنک دانشگاه هایی که اپلای میشه در چه رنجی باشه.

کارشناسی مهندسی برق مخابرات از دانشگاه ارومیه با معدل 14.30
ارشد مهندسی برق مخابرات سیستم از دانشگاه امیرکبیر معدل فعلا 17.20
نمره تافل 102
Gre هم هنوز اقدام نشده
مقاله هم نهایت تا اخر کارشناسی ارشد یکی دوتا.
برای دکترا کدوم کشورها توی زمینه برق مخابرات خوب هستن و اینکه دانشگاه با چه رنج رنکینگی باید اقدام بشه
نقل قول  

آفلاین spreadboy
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-03-2014, 12:45 AM
سلام دوستان.

من دانشجوی ترم آخر مهندسی نرم فزار  دانشگاه صنعتی سیرجان هستم و معدل کل کارشناسیم هم 17.5 هست.
زبانم هم خیلی قویه. IELTS نمره 7 دارم.

با این شرایط کدوم دانشگاه های اروپا رو میتونم full fund پذیرش بگیرم.؟؟؟

سلام دوستان. به نظرتون با این شرایط میتونم از دانشگاه های نروژ یا المان Full Fund بگیرم.؟؟؟

دانشجوی ترم اخر - رشته مهندسی نرم افزار  - دانشگاه صنعتی سیرجان

نمره ielts 7 

به زبانهای برنامه نویسی C - C++ و PHP هم مسلطم.
همینطور HTML, CSS, Java script

ممنون میشم راهنمایی کنید.
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
02-03-2014, 08:43 AM (آخرین تغییر در ارسال: 02-03-2014, 08:44 AM توسط M1KE.)
معدل کارشناسی تون خیلی خوب شده و اینکه نمره زبان تون هم 7 شده پرونده تون رو خیلی متمایز می کنه. با توجه به اینکه دانشجوی کارشناسی هستین زیاد انتظار مقاله از شما ندارند. شما می تونید به اینکه از دانشگاه های ممتاز کشورهای مختلف پذیرش بگیرید امیدوار باشید منتهی برای کارشناسی ارشد معمولا میزان فاند محدودتر از مقطع دکترا هست و اولویت دانشگاه ها با دانشجویان دکترا هست. از این منظر اگر فاند براتون خیلی مهم باشه شاید در نهایت مجبور بشین در ایران ارشد هم بخونید و بعد برای دکترا اقدام کنید که با شرایط شما به نظرم شانس گرفتن پذیرش از 50 دانشگاه اول هم وجود داره منتهی برای اینکه انتخاب هاتون بیشتر باشه تا رتبه 150 رو هم به نظرم در نظر داشته باشید. اگر ارشد رو ایران خوندین سعی کنید باز هم معدل خودتون رو بالای 17-16 نگه دارید و یکی دو تا مقاله هم بدین در اون صورت گرفتن فاند اصلا دور از انتظار نخواهد بود. برای اروپا پیشنهاد می کنم به بورس های اراسموس نگاه کنید. برای کانادا با همین شرایط هم تقریبا می تونید اقدام کنید. برای آمریکا احتمالا به GRE هم احتیاج خواهید داشت که اگر بتونید بالای حدود 310 بگیرید خوبه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
02-03-2014, 10:58 AM
مایک عزیز گفتنی ها رو گفتند
به نظرم همانطور که مایک گفتن شما شانستون رو برای بورس های اراسموس دوره ی ارشد امتحان کنید گرچه رقابت فشرده ای هست
دوره های مربوط به کامپیوتر - سخت افزار و نرم افزاری - هم ماشا... فراوانه پس می تونید از الان به فکر پائیز 94 باشید
(02-03-2014, 12:45 AM)'spreadboy' نوشته: سلام دوستان.
من دانشجوی ترم آخر مهندسی نرم فزار  دانشگاه صنعتی سیرجان هستم و معدل کل کارشناسیم هم 17.5 هست.
زبانم هم خیلی قویه. IELTS نمره 7 دارم.
با این شرایط کدوم دانشگاه های اروپا رو میتونم full fund پذیرش بگیرم.؟؟؟
سلام دوستان. به نظرتون با این شرایط میتونم از دانشگاه های نروژ یا المان Full Fund بگیرم.؟؟؟
دانشجوی ترم اخر - رشته مهندسی نرم افزار  - دانشگاه صنعتی سیرجان
نمره ielts 7 
به زبانهای برنامه نویسی C - C++ و PHP هم مسلطم.
همینطور HTML, CSS, Java script
ممنون میشم راهنمایی کنید.

نقل قول  

آفلاین abbas2
**
نقل قول

03-03-2014, 12:52 AM (آخرین تغییر در ارسال: 03-03-2014, 12:53 AM توسط abbas2.)
سلام
[align=right]دانشجوی مکانیک آزاد ترم آخر هستم با GPA3
[align=right]زبانم خوبه حدود IELTS 7
[align=right]دارای یک اختراع که هنوز ثبتش نکردم و چندین مقاله که هنوز ارائه نکردم اما میتونم ازشون ISI بگیرم
[align=right]مسلط به نرم افزارهای solid و Ansys و مدارکشون هم در سطح پیشرفته دارم
3 سال سابقه مدیریت فروش و خدمات پس از فروش یک شرکت کالای خانگی در منطقه جنوب کشور دارم
[align=right]و همینطور سابقه طراحی قطعه برای شرکت تولید کننده لوازم خانگی
[align=right]کمی هم آشنا به برنامه نویسی و طراحی سایت و گرافیک و... هستم
[align=right]کمی آشنا به آلمانی و عربی
[align=right]این شمای کلی از رزومه منه اگه باز اطلاعاتی لازم بود بگید بدم
[align=right]با این رزومه دوستان فکر می کنید میتونم واسه کره اپلای کنم؟
[align=right]پیشنهاد خودتون کجاست؟
[align=right]و اگه راهکاری واسه تقویت رزومه می بینید اطلاع بدید
[align=right]ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 64 بعدی »