عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه

صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 64 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه
آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-02-2014, 05:54 PM
به نظرم مهم ترین همان زبان هست اگر میخاهید به کانادا بروید.ببینید معدل شما متوسط به پائین هست و زبان بهترین گزینه برای بهتر جلوه دادن شما هست.مقاله که سخته بخواهید بنویسید چون ارتباطتتان با محیط علمی دور شده هست.حالا بعد از زبان هر کاری که به نوعی باعث تقویت رزومه ی شما بشه مفید هست ولی همچنان زبان از واجبات هست مخصوصا باید به فکر نمره ای بالاتر از ایلتس 6.5 باشید
(20-02-2014, 04:41 PM)'Omid.hsz' نوشته: سلام. ممنون از سایت خوبتون
من لیسانس مهندسی متالورژی از دانشگاه آزاد کرج با معدل 13 دارم و به تازگی خدمت سربازی رو تموم کردم . در حال خوندن زبان انگلیسی جهت مدرک آیلس هستم و مدت 1سال هم فرانسوی خوانده ام. برادرم ساکن کانادا و دارای پاسپورت کانادایی است. می خواستم بدونم برای گرفتن پذیرش مقطع فوق لیسانس در یک دانشگاه معمولی کانادایی (نه لزوما با رنکینگ بالا) چه اقداماتی به جز خواندن زبان رو باید در اولویت قرار بدم تا شانسم افزایش پیدا کند. آیا سر یک کار مربوط به رشته ام بروم؟ دوره های تخصصی مربوط به رشته ام (مثلا دوره جوشکاری و ...) رو بگذرونم؟ نرم افزارهای مربوط به رشته ام رو کار کنم و یاد بگیرم؟ و اینکه آیا وجود برادرم شانسم رو بالا می بره یا خیر. خلاصه قصد 100در100 واسه رفتن دارم، چه کارهایی بیشتر از همه کمکم میکنه و کمتر زمان می بره؟  

نقل قول  

آفلاین Omid.hsz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-02-2014, 06:20 PM
آیا خواندن فرانسوی هم توصیه می کنید؟ با توجه به این که زبان دوم کانادا فرانسوی است. وجود برادرم امتیاز محسوب می شود یا خیر؟
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

20-02-2014, 06:27 PM
ببینید اگه شما بخواهید بروید منطقه ی انگلیسی زبان درس بخوانید مزیتی حساب نمیشه یعنی موردی نیست که توسط دانشگاه بخان ولی خوب دونستن زبان دوم برای زندگی در جامعه و یا محیط کاری آینده مفید هست.
وجود برادرتان هم همچنین...داشتن فامیل هیچ مزیتی نداره از جهت دانشگاه و حتی ممکنه از نظر سفارت تشخیص داده بشه که شما می خواهید اونجا بمونید و منجر به رد ویزایتان شود ولی خوب در اینده ممکنه به دردتان بخورد.

به طور خلاصه این شما هستید که قصد ادامه تحصیل دارید و باید خودتان این راه رو برید و دنبال گزینه هایی باشید که به خودتان ربط داره و شما رو واجد شرایط نشون میده
(20-02-2014, 06:20 PM)'Omid.hsz' نوشته: آیا خواندن فرانسوی هم توصیه می کنید؟ با توجه به این که زبان دوم کانادا فرانسوی است. وجود برادرم امتیاز محسوب می شود یا خیر؟

نقل قول  

آفلاین nt_sunshine
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-02-2014, 07:08 PM
(20-02-2014, 04:48 AM)'aram_leg' نوشته:
خیلی خیلی ممنون
واقعا عالی بودید. معلومه خیلی خوب تلاش کردید. ممنون که امید دادید. پس حتما اون کتابو میگیرم. راستی این کتاب واسه آیلتس هم به درد میخوره یا مخصوص تافله؟ به نطرتون واسه آمریکا هم اقدام کنم؟ تلاش کنم میتونم GRE هم بگیرم یا اصلا بیخیال آمریکا بشم و تمرکزمو بزارم رو استرالیا و اروپا؟
با تشکر

اون کتاب احتمالا بیشتر به درد آیلتس بخوره تا تافل چون سیستمش کاملا انگلیسی هست نه آمریکایی. ولی خوبی کتابش اینه که نکات ریز و درشت گرامری را داره و حتی اینو خلاصه کرده ته کتابش. کلا شما را واسه امتحانی آماده نمی کنه. ولی زبان را یاد می ده. مشکل من این بود که اصلا زبان بلد نبودم و نمی دونستم از کجا شروع کنم. این کتاب واقعا حکم میان بر را واسه من داشت. وقتی من این کتابو خوندم می دیدم از بعضی از دوستام که زبانشون خیلی بهتر از من بود گرامرها را صحیح تر استفاده می کردم و همین باعث شد که تو قسمت رایتینگ تافل نمره ام خوب بشه.
به نظر من روی آمریکا سرمایه بذار اگر معدل خوبی داری. چون آمریکا دانشگاه خیلی داره و راستی پول هم دارن. قبلا وضع پولی استادها خیلی خوب بوده. الان به خوبی گذشته نیست. ولی باز هم پول دارن و میشه پوزیشن توشون پیدا کرد. GRE هم بخش ریاضی اش سخت نیست. قسمت وربال خوندن داره. ولی باز هم معتقدم بخوای و حوصله بذاری اون را هم به موقع می رسونی.
نقل قول  

آفلاین aram_leg
**
نقل قول

20-02-2014, 10:09 PM
سلام
بازم ممنون که راهنمایی کردید
من معدلم هم کارشناسی وهم ارشدم 15.5است.به نظرتون میتونم واسه آمریکا بورس بگیرم؟البته من به فول فاند نیاز دارم چون وضع مالیم اصلأ خوب نیست.حالا با این شرایط اگه فرض کنیم تا مهر هم آیلتس وهم جی ار ای را بگیرم واسه هم استرالیا هم آمریکا واروپا اقدام کنم؟یا پیشنهادتون اینه که واسه یه جا تمرکز کنم؟چون تا اونجایی که شنیدم واسه برسی مدارک باید یه مقدار پول به حساب هرکدام از اون دانشگاهایی که قصد پزیش ازشون دارم بریزم.اگه این جوری باشه خیلی پول میخواد
برای کشف اقیانوس های جدید، باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید
این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر. (آلبرت انشتین)
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-02-2014, 10:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-02-2014, 10:32 PM توسط reza_1st.)
(20-02-2014, 10:09 PM)'aram_leg' نوشته: سلام
بازم ممنون که راهنمایی کردید
من معدلم هم کارشناسی وهم ارشدم 15.5است.به نظرتون میتونم واسه آمریکا بورس بگیرم؟البته من به فول فاند نیاز دارم چون وضع مالیم اصلأ خوب نیست.حالا با این شرایط اگه فرض کنیم تا مهر هم آیلتس وهم جی ار ای را بگیرم واسه هم استرالیا هم آمریکا واروپا اقدام کنم؟یا پیشنهادتون اینه که واسه یه جا تمرکز کنم؟چون تا اونجایی که شنیدم واسه برسی مدارک باید یه مقدار پول به حساب هرکدام از اون دانشگاهایی که قصد پزیش ازشون دارم بریزم.اگه این جوری باشه خیلی پول میخواد

معدل هاتون مشکلی نداره، ولی راجع به مقاله حرفی نزدین و امتحان‌های زبان و جی آر ای رو هم ندادین، نظر قطعی نمی‌شه داد، ولی فاند گرفتن ممکن هست، مخصوصاً اگر مقاله خوبی داشته باشین. راجع به هزینه اپلای، اروپا بیشتر دانشگاه‌ها مجانیه، برای کانادا متوسط 100 دلار و برای آمریکا متوسط 75 دلار درنظر بگیرین. استرالیا نمی‌دونم چقدره متوسط هزینه اپلای کردنش. یه هزینه ای در همین حدود هم برای پست و ترجمه مدارک و فرستادن نمره‌های تافل و جی آر ای برای هر دانشگاه در نظر بگیرین، البته همه دانشگاه‌ها نیاز به پست ندارن، و همچنین شما 4 تا دانشگاه رو می‌تونین زمان امتحان ها مشخص کنید که نمره براشون مجانی فرستاده بشه، ولی همیشه نمی‌شه از اون 4 تا خوب استفاده کرد، چون معمولاً مطمئن نیستین کجاها می‌خواین اپلای کنید اون موقع. جی آر ای رو تقریباً میشه گفت که برای امریکا فقط لازم دارین، و جاهای خیلی محدودی خارج از آمریکا ممکنه ازتون جی آر ای بخوان. ولی داشتن آمریکا تو گزینه ها دست شما رو خیلی بازتر می‌ذاره. عملاً بعضی از ایالت‌های آمریکا، تقریباً به اندازه کل کانادا دانشگاه دارن و از این نظر جی آر ای دادن خوبه، ولی من توصیه نمی‌کنم فقط روی یه کشور تمرکز کنید، جز اینکه دلیل شخصی برای رفتن به اون کشور داشته باشین. شما با استاد‌های همه جا مکاتبه کنید و سعی کنید اون‌هایی که جواب‌های بهتری گرفتین رو اپلای کنید.
نقل قول  

آفلاین nt_sunshine
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
20-02-2014, 10:51 PM
(20-02-2014, 10:16 PM)'aram_leg' نوشته:
(20-02-2014, 07:08 PM)'nt_sunshine' نوشته:
اون کتاب احتمالا بیشتر به درد آیلتس بخوره تا تافل چون سیستمش کاملا انگلیسی هست نه آمریکایی. ولی خوبی کتابش اینه که نکات ریز و درشت گرامری را داره و حتی اینو خلاصه کرده ته کتابش. کلا شما را واسه امتحانی آماده نمی کنه. ولی زبان را یاد می ده. مشکل من این بود که اصلا زبان بلد نبودم و نمی دونستم از کجا شروع کنم. این کتاب واقعا حکم میان بر را واسه من داشت. وقتی من این کتابو خوندم می دیدم از بعضی از دوستام که زبانشون خیلی بهتر از من بود گرامرها را صحیح تر استفاده می کردم و همین باعث شد که تو قسمت رایتینگ تافل نمره ام خوب بشه.
به نظر من روی آمریکا سرمایه بذار اگر معدل خوبی داری. چون آمریکا دانشگاه خیلی داره و راستی پول هم دارن. قبلا وضع پولی استادها خیلی خوب بوده. الان به خوبی گذشته نیست. ولی باز هم پول دارن و میشه پوزیشن توشون پیدا کرد. GRE هم بخش ریاضی اش سخت نیست. قسمت وربال خوندن داره. ولی باز هم معتقدم بخوای و حوصله بذاری اون را هم به موقع می رسونی.
ببخشید اگه میشه یه کم در مورد شرایط خودتون بگید؟البته اگه مشکلی نیست. میخوام بدونم شرایطتون چطور بوده.

من به قولی نه encourage نه discourage می کنم کسی را که گزینه های زیادی را و کشورهای زیادی را واسه اپلای مد نظر بگیره. اما وقتی کسی مثل شما ازم سوال می کنه می فهمم که فرق چندانی بین کشورها براش نیست. این یعنی شما هر جا جور شه می ری. اروپا، استرالیا، آمریکا، کانادا، همه جا. این درستش نیست. یعنی شما اول واقعا باید راجع به کشورها تحقیق کنی و ببینی کجا را دوست داری بری. بعد تحصیل تو اون کشور مقصد چه موقعیت هایی برات پیش میاد. قصد موندن تو اون کشور را داری یا نه می خوای بعدش برگردی ایران و خیلی چیزهای دیگه. اگر این چیزها را مد نظر گرفتی، بعدش خود به خود گزینه هات محدود می شن. اما این را هم می دونم که شما الان در ابتدای راه هستی و اصلا نمی دونی شانس برای کجا داری. شاید الان بگم آمریکا شانس داری خود به خود بی خیال اروپا بشی. و بله. هر جا اپلای کنی باید به دانشگاه مربوطه application fee  را بپردازی. پس بهتره واسه کم کردن خرجت، گزینه ها را محدود کنی.
همه ما وقتی شروع کردیم دستمون خالی بود. وقت گذاشتیم، زحمت کشیدیم و بعد دستمون پر شد. معدل لیسانس شما خوب نیست. اما بد هم نیست. چندین نفر را می شناسم که با معدل شما پذیرش های خوب و فاندهای خوب از آمریکا گرفتند. اما شرطش اینه که برای زبان و GRE زحمت بکشی. وقتی می خوام به کسی توصیه کنم خودم را جاش می ذارم. الان اگر جای شما بودم چند تا گزینه داشتم. اول بگم من واقعا راجع به کانادا و اروپا هیچ ایده ای ندارم. چون خودم هیچ وقت روشون وقت نگذاشتم که حتی اطلاعات جمع کنم. هدف من از اول آمریکا بود. فرض را می ذارم که شما هم آمریکا یکی از گزینه هاته. روش اول که واقعا جواب می ده ولی وقت گیر هست اینه که تلاش کنی فوق لیسانس را از یک دانشگاه خوب تو ایران با معدل بالا بگیری و در حین فوق روی زبانت وقت بذاری و با نمره های خوب و مقاله هایی که از تزت می دی به آمریکا اپلای کنی که می تونی دانشگاه های خوب هم پذیرش بگیری که این روش امتحان شدست و خوب هم جواب داده و شکی هم درش نیست. معایب این روش اینه که باید واسه کنکور وقت بذاری و ریسکی که داره یک وقت تز فوقت خوب در نیامد. چون الان ازت انتظار مقاله ندارن. ولی فوق که گرفتی ازت مقاله می خوان. اما اگر با موفقیت این پروسه را بری پذیرش و فاند را حتما می گیری. اما روش بعدی که بیشتر توصیه می کنم اینه که خودت را در گیر فوق تو ایران نکنی و تلاش کنی تا می تونی نمره خوب واسه زبان و GRE بیاری. بعد اپلای می کنی. فرض را بر این می ذارم که اصلا نمره تافل هم چندان خوب نشد و تو رنج می نیمم شد و GRE هم یک چیز معمولی شد. باز هم شانس پذیرش و فاند داری. اما از یک دانشگاه متوسط رو به پایین. میای اینجا دو سال فوق می خونی و مقاله می دی. اولا زبانت خوب می شه. دوما واسه خیلی دانشگاه ها تافل waive می شه. سوما مشکل ویزا نخواهی داشت. اپلای می کنی می ری یک انشگاه خیلی خوب واسه دکترا.
خلاصه اینه پروسش واسه آمریکا و واسه رشته مهندسی البته. من واسه شرایط دیگه خیلی اطلاعات ندارم.
در مورد شرایط خودم هم که پرسیدی، من مقاله های خوبی داشتم. دانشگاه خوبی درس خونده بودم و معدل فوقم خیلی عالی بود. پروژه های زیادی کار کرده بودم و کار تحقیقانی بیشتر از زبان به من در پذیرش کمک کرد. اما باز هم تاکید می کنم، همه ما اولش دستمون خالی بود. تلاش کردیم و خدا هم کمک کرد و موفق هم شدیم.   
نقل قول  

آفلاین aram_leg
**
نقل قول

23-02-2014, 06:29 PM
(20-02-2014, 10:51 PM)'nt_sunshine' نوشته: من به قولی نه encourage نه discourage می کنم کسی را که گزینه های زیادی را و کشورهای زیادی را واسه اپلای مد نظر بگیره. اما وقتی کسی مثل شما ازم سوال می کنه می فهمم که فرق چندانی بین کشورها براش نیست. این یعنی شما هر جا جور شه می ری. اروپا، استرالیا، آمریکا، کانادا، همه جا. این درستش نیست. یعنی شما اول واقعا باید راجع به کشورها تحقیق کنی و ببینی کجا را دوست داری بری. بعد تحصیل تو اون کشور مقصد چه موقعیت هایی برات پیش میاد. قصد موندن تو اون کشور را داری یا نه می خوای بعدش برگردی ایران و خیلی چیزهای دیگه. اگر این چیزها را مد نظر گرفتی، بعدش خود به خود گزینه هات محدود می شن. اما این را هم می دونم که شما الان در ابتدای راه هستی و اصلا نمی دونی شانس برای کجا داری. شاید الان بگم آمریکا شانس داری خود به خود بی خیال اروپا بشی. و بله. هر جا اپلای کنی باید به دانشگاه مربوطه application fee  را بپردازی. پس بهتره واسه کم کردن خرجت، گزینه ها را محدود کنی.
همه ما وقتی شروع کردیم دستمون خالی بود. وقت گذاشتیم، زحمت کشیدیم و بعد دستمون پر شد. معدل لیسانس شما خوب نیست. اما بد هم نیست. چندین نفر را می شناسم که با معدل شما پذیرش های خوب و فاندهای خوب از آمریکا گرفتند. اما شرطش اینه که برای زبان و GRE زحمت بکشی. وقتی می خوام به کسی توصیه کنم خودم را جاش می ذارم. الان اگر جای شما بودم چند تا گزینه داشتم. اول بگم من واقعا راجع به کانادا و اروپا هیچ ایده ای ندارم. چون خودم هیچ وقت روشون وقت نگذاشتم که حتی اطلاعات جمع کنم. هدف من از اول آمریکا بود. فرض را می ذارم که شما هم آمریکا یکی از گزینه هاته. روش اول که واقعا جواب می ده ولی وقت گیر هست اینه که تلاش کنی فوق لیسانس را از یک دانشگاه خوب تو ایران با معدل بالا بگیری و در حین فوق روی زبانت وقت بذاری و با نمره های خوب و مقاله هایی که از تزت می دی به آمریکا اپلای کنی که می تونی دانشگاه های خوب هم پذیرش بگیری که این روش امتحان شدست و خوب هم جواب داده و شکی هم درش نیست. معایب این روش اینه که باید واسه کنکور وقت بذاری و ریسکی که داره یک وقت تز فوقت خوب در نیامد. چون الان ازت انتظار مقاله ندارن. ولی فوق که گرفتی ازت مقاله می خوان. اما اگر با موفقیت این پروسه را بری پذیرش و فاند را حتما می گیری. اما روش بعدی که بیشتر توصیه می کنم اینه که خودت را در گیر فوق تو ایران نکنی و تلاش کنی تا می تونی نمره خوب واسه زبان و GRE بیاری. بعد اپلای می کنی. فرض را بر این می ذارم که اصلا نمره تافل هم چندان خوب نشد و تو رنج می نیمم شد و GRE هم یک چیز معمولی شد. باز هم شانس پذیرش و فاند داری. اما از یک دانشگاه متوسط رو به پایین. میای اینجا دو سال فوق می خونی و مقاله می دی. اولا زبانت خوب می شه. دوما واسه خیلی دانشگاه ها تافل waive می شه. سوما مشکل ویزا نخواهی داشت. اپلای می کنی می ری یک انشگاه خیلی خوب واسه دکترا.
خلاصه اینه پروسش واسه آمریکا و واسه رشته مهندسی البته. من واسه شرایط دیگه خیلی اطلاعات ندارم.
در مورد شرایط خودم هم که پرسیدی، من مقاله های خوبی داشتم. دانشگاه خوبی درس خونده بودم و معدل فوقم خیلی عالی بود. پروژه های زیادی کار کرده بودم و کار تحقیقانی بیشتر از زبان به من در پذیرش کمک کرد. اما باز هم تاکید می کنم، همه ما اولش دستمون خالی بود. تلاش کردیم و خدا هم کمک کرد و موفق هم شدیم.   

سلام
با تشکر از راهنمایی خوبتون
ببخشید من تو پست های قبلی گفته بودم شرایطمو:
کارشناسی آزاد با معدل 15.5 و شاگرد اول
الانم ترم 4 ارشد دانشگاه رازی کرمانشاه هستم معدلمم میشه 15.5
احتمالا تا شهریور 5 تا مقاله ISIخوب داشته باشم
سابقه 2سال کار پاره وقت در یک شرکت مشاور نسبتا مرتبط و 3سال کار در یک شرکت پیمانکاری مرتبط با رشته خودم دارم
ولی هنوز هیچ مدرک زبانی ندارم و فکر کنم حداکثر 8ماه فرصت دارم و شدیدا دارم واسه زبان تلاش میکنم ولی پایان نامم زیاد داره وقتمو میگیره. البته آخراشه. فقط نوشتنش مونده
من گزینه اولم استرالیا است بعد از آمریکا. اصلا هم به کانادا فکر منی کنم.
البته متعهل هم هستم، خانمم لیسانس داره.
حال با این شرایط توصیتون چیه؟
و آیا اگه من بتونم پذیرش بگیرم خانمم میتونه واسه ارشد اقدام کنه یا این اجازه رو بهش نمیدن؟
ممنون که کمک میکنید

(20-02-2014, 10:28 PM)'reza_1st' نوشته:
معدل هاتون مشکلی نداره، ولی راجع به مقاله حرفی نزدین و امتحان‌های زبان و جی آر ای رو هم ندادین، نظر قطعی نمی‌شه داد، ولی فاند گرفتن ممکن هست، مخصوصاً اگر مقاله خوبی داشته باشین. راجع به هزینه اپلای، اروپا بیشتر دانشگاه‌ها مجانیه، برای کانادا متوسط 100 دلار و برای آمریکا متوسط 75 دلار درنظر بگیرین. استرالیا نمی‌دونم چقدره متوسط هزینه اپلای کردنش. یه هزینه ای در همین حدود هم برای پست و ترجمه مدارک و فرستادن نمره‌های تافل و جی آر ای برای هر دانشگاه در نظر بگیرین، البته همه دانشگاه‌ها نیاز به پست ندارن، و همچنین شما 4 تا دانشگاه رو می‌تونین زمان امتحان ها مشخص کنید که نمره براشون مجانی فرستاده بشه، ولی همیشه نمی‌شه از اون 4 تا خوب استفاده کرد، چون معمولاً مطمئن نیستین کجاها می‌خواین اپلای کنید اون موقع. جی آر ای رو تقریباً میشه گفت که برای امریکا فقط لازم دارین، و جاهای خیلی محدودی خارج از آمریکا ممکنه ازتون جی آر ای بخوان. ولی داشتن آمریکا تو گزینه ها دست شما رو خیلی بازتر می‌ذاره. عملاً بعضی از ایالت‌های آمریکا، تقریباً به اندازه کل کانادا دانشگاه دارن و از این نظر جی آر ای دادن خوبه، ولی من توصیه نمی‌کنم فقط روی یه کشور تمرکز کنید، جز اینکه دلیل شخصی برای رفتن به اون کشور داشته باشین. شما با استاد‌های همه جا مکاتبه کنید و سعی کنید اون‌هایی که جواب‌های بهتری گرفتین رو اپلای کنید.

ممنون از راهنمایتون
تو پست های قبلی عرض کرده بودم احتمالا تا آخر شهریور5تا ISI خوب داشته باشم.
کارشناسی هم شاگرد اول بودم دیگه نمی دونم کمکم کنه یا نه؟
سابقه 2سال کار پاره وقت در یک شرکت مشاور نسبتا مرتبط و 3سال کار در یک شرکت پیمانکاری مرتبط با رشته خودم دارم.
الان فقط مشکل زبان دارم که شدیدا دارم روش کار میکنم.
من گزینه اولم استرالیا است بعد از آمریکا. اصلا هم به کانادا فکر منی کنم.
البته متعهل هم هستم، خانمم لیسانس داره.
آیا اگه من بتونم پذیرش بگیرم خانمم میتونه واسه ارشد اقدام کنه یا این اجازه رو بهش نمیدن؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

23-02-2014, 06:50 PM
پس شرایط مقاله‌هاتون هم خوبه، شاگرد اول بودن حتماً کمک می‌کنه و اگه علاوه بر اینکه تو رزومه می‌نویسین، یه گواهی هم از دانشگاه بگیرین و ترجمه کنید، مفیده. سابقه کار تاثیر زیادی نداره، اگر بتونین طوری توضیح بدین که کارهای تحقیقی هم می‌کردین تو زمان کارتون بهتره، علی خصوص تو شرکت مشاور شاید بشه. من در مورد استرالیا اطلاعاتم زیاد نیست، و موارد بالا رو با توجه به آمریکا گفتم. زبان رو نسبتاً وقت خوبی دارین و می‌تونین برسونین. اگر آمریکاست، به GRE از همین حالا توجه کنید، تافل رو شاید بشه فشرده یکی دو ماهه جمع کرد، ولی GRE زمان بیشتر و مطالعه طولانی تری نیاز داره. در مورد خانمتون هم مشکلی نیست و میتونن بیان اونجا و ادامه بدن، ولی اگر برای ویزای آمریکا رفتین مصاحبه، این مورد رو نگین و فقط بگین می‌خوان با شما باشن، بعداً که اونجا رسیدین، مشکلی نیست که پذیزش بگیرن و ویزا رو عوض کنن.
موفق باشین
نقل قول  

آفلاین aram_leg
**
نقل قول

23-02-2014, 07:26 PM
(23-02-2014, 06:50 PM)'reza_1st' نوشته: پس شرایط مقاله‌هاتون هم خوبه، شاگرد اول بودن حتماً کمک می‌کنه و اگه علاوه بر اینکه تو رزومه می‌نویسین، یه گواهی هم از دانشگاه بگیرین و ترجمه کنید، مفیده. سابقه کار تاثیر زیادی نداره، اگر بتونین طوری توضیح بدین که کارهای تحقیقی هم می‌کردین تو زمان کارتون بهتره، علی خصوص تو شرکت مشاور شاید بشه. من در مورد استرالیا اطلاعاتم زیاد نیست، و موارد بالا رو با توجه به آمریکا گفتم. زبان رو نسبتاً وقت خوبی دارین و می‌تونین برسونین. اگر آمریکاست، به GRE از همین حالا توجه کنید، تافل رو شاید بشه فشرده یکی دو ماهه جمع کرد، ولی GRE زمان بیشتر و مطالعه طولانی تری نیاز داره. در مورد خانمتون هم مشکلی نیست و میتونن بیان اونجا و ادامه بدن، ولی اگر برای ویزای آمریکا رفتین مصاحبه، این مورد رو نگین و فقط بگین می‌خوان با شما باشن، بعداً که اونجا رسیدین، مشکلی نیست که پذیزش بگیرن و ویزا رو عوض کنن.
موفق باشین

ببخشید فقط یک سوال دیگه
اگه زبانمو در حد متوسط بدم، با این شرایطی که دارم واسه چه رنج دانشگاهی اقدام کنم و واسه چند دانشگاه مدارکمو بفرستم؟
البته فرض رو بر این بگیرید که میخوام واسه استرالیا هم اقدام کنم؟
ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 64 بعدی »