عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه

صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 64 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه
آفلاین m3hrdad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-09-2013, 09:37 PM
مرسی [img]images/smilies/smile.gif[/img]
بعد یه چیز دیگه
فاندو به متقاضیای ارشد میدن؟
الان از یکی از دوستام که رفته دانشگاه منچستر پرسیدم
گف فاندو میخوان بدن به کشور و رنک دانشگا نگاه میکنن و فقط به phd اونم ماکزیمم نصفشو میدن
درسته این حرف؟
نقل قول  

آفلاین m3hrdad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-09-2013, 09:41 PM
البته اصل منظورش این بود که به ایرانیا نمیدن!
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-09-2013, 10:06 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-09-2013, 10:08 PM توسط Torkan.)
بهتره سوالتون رو تو قسمت اروپا بپرسین تا دوستان متخصص بهتر جواب بدن
اینجا صحبت من روی امریکا بود بیشتر و کانادا
من جای شما بودم روی امریکا زوم میکردم!
شما روی زبان هر دو امتحان کار کن
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین peyman711
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-09-2013, 12:59 AM
سلام
لیسانس ریاضی با معدل 13 و فوق صنایع با معدل 18 دارم مقاله هم 6 تا علمی پژوهشی 4 تا isi و scopus دارم حدود 10 تا بین المللی و نزدیک به 20 تا ملی دارم. سابقه تدریس دانشگاهی هم دارم. 3 تا طرح پژوهشی هم در حوزه تحلیل تصادفات و ترافیک دارم زبان هنوز امتحان ندادم ولی بد نیست. بنظرتوان بدون نمره زبان واسه جائی می تونم اقدام کنم؟
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-09-2013, 08:00 AM
(14-09-2013, 12:59 AM)'peyman711' نوشته: سلام
لیسانس ریاضی با معدل 13 و فوق صنایع با معدل 18 دارم مقاله هم 6 تا علمی پژوهشی 4 تا isi و scopus دارم حدود 10 تا بین المللی و نزدیک به 20 تا ملی دارم. سابقه تدریس دانشگاهی هم دارم. 3 تا طرح پژوهشی هم در حوزه تحلیل تصادفات و ترافیک دارم زبان هنوز امتحان ندادم ولی بد نیست. بنظرتوان بدون نمره زبان واسه جائی می تونم اقدام کنم؟

سلام دوست عزیز 
دانشگاه محل تحصیلتون رو ذکر نکردین. معدل کارشناسی شما پایینه ولی معدل ارشدتون خیلی خوبه. از نظر مقاله هم وضعیت خوبی دارین. شما اگر بتونین نمره خوبی در امتحان زبان بیارین شانس خوبی خواهید داشت. اگر بخواین در رشته صنایع در آمریکا ادامه تحصیل بدین با یک نمره gre  خوب شانستون برای دانشگاه های خوب زیاد خواهد بود. به خصوص اینکه نمره خوب در این امتحان معدل پایین رو پوشش میده. نمره امتحان زبان رو میخوان اکثرا من ندیدم بدون اون. شما که شرایط خوبی دارین بهتره که این یکی رو هم انجام بدین.  
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین pejmanshojam31
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

15-09-2013, 01:30 PM
سلام من یک سوال داشتم ، آیا مدرک کارشناسی از یکی از دانشگاههای پیام نور تهران مثلا تهران شمال برای گرفتن پذیرش با ارزش تره و یا مدرک کارشناسی از یکی از دانشگاههای آزاد اطراف تهران مثل پرند ؟(با یک معدل یکسان) 
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

15-09-2013, 04:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-09-2013, 05:19 PM توسط Torkan.)
(15-09-2013, 01:30 PM)'pejmanshojam31' نوشته: سلام من یک سوال داشتم ، آیا مدرک کارشناسی از یکی از دانشگاههای پیام نور تهران مثلا تهران شمال برای گرفتن پذیرش با ارزش تره و یا مدرک کارشناسی از یکی از دانشگاههای آزاد اطراف تهران مثل پرند ؟(با یک معدل یکسان) 

دوست من بستگی به کشورش داره
مثلا تا اونجا که میدونم تو امرسکا زیاد بین دانشگاهها فرق نمیذارن
متاسفانه هیچ قانون نوشته شده ای واقعا وجود نداره که بگیم این بهتره یا اون
ولی بعضی کشورها علنا اعلام میکنن
مثلا من تا جایی که یادمه یه دانشگاه تو کانادا بود یه چیزی گفته بود(اونم مطمین نیستم)
بااحترام

دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-09-2013, 06:48 PM
(15-09-2013, 01:30 PM)'pejmanshojam31' نوشته: سلام من یک سوال داشتم ، آیا مدرک کارشناسی از یکی از دانشگاههای پیام نور تهران مثلا تهران شمال برای گرفتن پذیرش با ارزش تره و یا مدرک کارشناسی از یکی از دانشگاههای آزاد اطراف تهران مثل پرند ؟(با یک معدل یکسان) 

سلام
هر دو مورد دانشگاههای شناخته شده ای نیستند بخاطر همین تفاوت چندانی ندارند فقط یک تعداد محدودی از دانشگاه آمریکا و کانادا چون پیام نور سیستم آموزش از راه دور می دونند مدرکش قبول ندارند.
نقل قول  

آفلاین chrisredfield
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-10-2013, 11:25 PM
سلام من دانشجوی رشته مهندسی متالورژی و مواد دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی هستم و میخوام واسه فوق اپلای کنم الان ترم 3 هستم اگر معدل کلمو به بالای 16 برسونم تافلم با نمره بالای 100 بگیرم آزمون  جی آر ای هم با یه نمره خوب بگذرونم در صورت نداشتن مقاله شانس پذیرش با فاند تو دانشگاه های کدوم کشورا و در چه سطحی رو دارم در صورت داشتن مقاله چطور؟

تو رو خدا زودتر جواب بدین واقعا سر در گمم نمیدونم شانس دارم یانه و بهتره واسه ارشد بخونم یا تمام وقتمو بزارم رو زبانو تحقیقو معدل در ضمن اصلا حالو حوصله کنکورو ندارم پس خواهشا راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

03-10-2013, 07:52 AM (آخرین تغییر در ارسال: 03-10-2013, 07:54 AM توسط Torkan.)
(02-10-2013, 11:25 PM)'chrisredfield' نوشته: سلام من دانشجوی رشته مهندسی متالورژی و مواد دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی هستم و میخوام واسه فوق اپلای کنم الان ترم 3 هستم اگر معدل کلمو به بالای 16 برسونم تافلم با نمره بالای 100 بگیرم آزمون  جی آر ای هم با یه نمره خوب بگذرونم در صورت نداشتن مقاله شانس پذیرش با فاند تو دانشگاه های کدوم کشورا و در چه سطحی رو دارم در صورت داشتن مقاله چطور؟
تو رو خدا زودتر جواب بدین واقعا سر در گمم نمیدونم شانس دارم یانه و بهتره واسه ارشد بخونم یا تمام وقتمو بزارم رو زبانو تحقیقو معدل در ضمن اصلا حالو حوصله کنکورو ندارم پس خواهشا راهنمایی کنید

دوست عزیز تصمیم فوری بگیرید که میخواید برید یا بمونید (اولین قدم) بررسی شرایط هستش
اولا اینو بدونید جی ار ای فقط واسه امریکا لازم و واجبه ...
معمولا واسه ارشد فاند کمه البته نه اینکه نشه ها میشه ولی باید خیلی توپ باشه رزومه
بالای 16 نه بالای 17 سعی کن باشه رقابت سنگین هستش (شما در نظر بگیر سایر کشورها رو...و شاگرد ای عجیب غریب چین و هند رو!!)
بله شانس دارید ولی ببینید زیاد روی مقاله مانور ندید مهمترین کار معدل حتی 0.01 بالاتر هستش بعد جی ارای که خیلی مهمه اگه امریکا میخوای و بعد تافل خوب و اگه شد تازه نوبته مقالس (منظورم اینا واسه یه نفر لیسانس هستش که میخوا دبره فوق یا مستقیم دکترا) و سایر موارد که الان شما ترم 3 هستی نیاز به دونستنش نیست
در ضمن سعی کن با استادات رابطه خوب برقرار کنی واسه توصیه نامه مشکل پیدا نکنی
در ضمن به فکر مستقیم دکترا هم میتونی باشی
در کل حتی غیرممکن هم ممکنه
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 64 بعدی »