عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه

صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه
آفلاین Razi131322
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-10-2017, 05:04 PM
سلام دوستان عزیز. یه سوا ل مهم داشتم و اونهم اینکه، یه دانشگاهی توی ایتالیا که من میخوام براش اپلای کنم، قدمت زیادی داره و بسیار شناخته شده هست، اما توی هیچ کدوم از بخشهای لیست مورد تایید وزرات علوم وجو نداره. این یعنی امکان داره وزارت علوم کار اپلای من رو تایید نکنه؟؟ یا اگر هم بکنه بعدا مشکلی پیش بیاد؟؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

22-10-2017, 08:02 PM
(22-10-2017, 05:04 PM)Razi131322 نوشته: سلام دوستان عزیز. یه سوا ل مهم داشتم و اونهم اینکه، یه دانشگاهی توی ایتالیا که من میخوام براش اپلای کنم، قدمت زیادی داره و بسیار شناخته شده هست، اما توی هیچ کدوم از بخشهای لیست مورد تایید وزرات علوم وجو نداره. این یعنی امکان داره وزارت علوم کار اپلای من رو تایید نکنه؟؟ یا اگر هم بکنه بعدا مشکلی پیش بیاد؟؟

اگر تایید نشه یعنی از سپتامبر 2018 به بعد زمانی که شرشروع خواهید کرد بله مشکل دارین 
ااولا به شما اشتغال به تحصیل نمیدن تا برین نظام وظیفه اجازه خروج و ... اگر سربازی داشته باشین. 
از ارز دانشجویی خبری نیس.
در نهایت اگر بخواین برگردین ایران کار آکادمی بکنین وزآرت علوم تایید نمیکنه. یعنی مدرکت انگار بی ارزش
هر چند حق میدم بهت ملاک وزارت علدم کلا مختص خودش هست
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Razi131322
**
نقل قول

22-10-2017, 08:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-10-2017, 08:18 PM توسط Razi131322.)
(22-10-2017, 08:02 PM)Torkan نوشته: اگر تایید نشه یعنی از سپتامبر 2018 به بعد زمانی که شرشروع خواهید کرد بله مشکل دارین 
ااولا به شما اشتغال به تحصیل نمیدن تا برین نظام وظیفه اجازه خروج و ... اگر سربازی داشته باشین. 
از ارز دانشجویی خبری نیس.
در نهایت اگر بخواین برگردین ایران کار آکادمی بکنین وزآرت علوم تایید نمیکنه. یعنی مدرکت انگار بی ارزش
هر چند حق میدم بهت ملاک وزارت علدم کلا مختص خودش هست

ای داد بی داد، امکان داره فقط توی لیست داخل سایت نباشه و اگر مستقیما از خود سازمان پیگیری کنم، تاییدش کرده باشن؟ چون واقعا قدمت اون دانشگاه ۵ برابر خود دانشگاه تهرانه(نماد آموزش عالی این کشور) و غیر قابل باور که تایید نشده باشه...
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

22-10-2017, 08:44 PM
(22-10-2017, 08:17 PM)Razi131322 نوشته: ای داد بی داد، امکان داره فقط توی لیست داخل سایت نباشه و اگر مستقیما از خود سازمان پیگیری کنم، تاییدش کرده باشن؟ چون واقعا قدمت اون دانشگاه ۵ برابر خود دانشگاه تهرانه(نماد آموزش عالی این کشور) و غیر قابل باور که تایید نشده باشه...

پیگیری وه هر چی تو سایته همونه دیگه دوست عزیز
حالا اسمش رو بگین یه چک کنم. فقط نکته ای که هست به قدمت خیلی توجه هم نکنیدااا. دانشگاههای یونان هستن بسیار بیشتر از ااون دانشگاه شما قدمت دارن ولی تایید نیستن
میگم وزارت علوم رتبه بندی و تاییدش معیارش فقط برا خودشه
نقل قول  

آفلاین Razi131322
**
نقل قول

30-10-2017, 04:58 PM
(22-10-2017, 08:44 PM)Torkan نوشته: پیگیری وه هر چی تو سایته همونه دیگه دوست عزیز
حالا اسمش رو بگین یه چک کنم. فقط نکته ای که هست به قدمت خیلی توجه هم نکنیدااا. دانشگاههای یونان هستن بسیار بیشتر از ااون دانشگاه شما قدمت دارن ولی تایید نیستن
میگم وزارت علوم رتبه بندی و تاییدش معیارش فقط برا خودشه

سلام مجدد، من از خود امور کل دانشجویان پیگیری کردم و دانشگاه مد نظرم تایید نیست. یعنی هیچ راهی نداره که من بتونم برم اونجا؟( البته با فرض اینکه برام مهم نباشه که مدرکم توی داخل مورد تایید باشه. فقط اون قسمت نظام وظیفه ش برام مهمه). چون کلی مکاتبه کردم با استادا و کارنامه فرستادم و یه اوکی ضمنی دادن.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-10-2017, 05:19 PM
(30-10-2017, 04:58 PM)Razi131322 نوشته: سلام مجدد، من از خود امور کل دانشجویان پیگیری کردم و دانشگاه مد نظرم تایید نیست. یعنی هیچ راهی نداره که من بتونم برم اونجا؟( البته با فرض اینکه برام مهم نباشه که مدرکم توی داخل مورد تایید باشه. فقط اون قسمت نظام وظیفه ش برام مهمه). چون کلی مکاتبه کردم با استادا و کارنامه فرستادم و یه اوکی ضمنی دادن.

دوست عزیز وقتی در اون لیست نسست یعنی نیست دیگه هر کار هم بکنید نمیشه.
سربازی نداشتی اصلا مشکلی نبود ولی برا سربازی اصلا 
ااگر واقعا این دانشگاه مهمه براتون و باید برید از یه دانشگاه دیگر پذیرش بگیرید که تایید داره برید ویزا بعد اونجا برید و عوض کنید 
ااین کار غیرمعمول هست ولی غیرقانونی نیست
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Razi131322
**
نقل قول

30-10-2017, 10:14 PM
(30-10-2017, 05:19 PM)Torkan نوشته: دوست عزیز وقتی در اون لیست نسست یعنی نیست دیگه هر کار هم بکنید نمیشه.
سربازی نداشتی اصلا مشکلی نبود ولی برا سربازی اصلا 
ااگر واقعا این دانشگاه مهمه براتون و باید برید از یه دانشگاه دیگر پذیرش بگیرید که تایید داره برید ویزا بعد اونجا برید و عوض کنید 
ااین کار غیرمعمول هست ولی غیرقانونی نیست

میشه یه کم بیشتر توضیح بدید. الان من سربازی ندارم و فقط میتونم وثیقه بزارم. منظورتون از اینکه یه جای دیگه پذیرش بگیرم و موقع ویزا عوض کنم، چیه؟ ممنون
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

30-10-2017, 10:52 PM
@Razi131322

منظور اینه که اگر اسم دانشگاهی که پذیرش گرفتید، در لیست دانشگاه های مورد تائید وزارت علوم نباشه، نمیتونید برای خروج و تحصیل در اون دانشگاه، معافیت تحصیلی دریافت کنید - اطلاعات بیشتر در این زمینه رو میتونید در این تاپیک دنبال کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

30-10-2017, 11:25 PM
(30-10-2017, 10:14 PM)Razi131322 نوشته: میشه یه کم بیشتر توضیح بدید. الان من سربازی ندارم و فقط میتونم وثیقه بزارم. منظورتون از اینکه یه جای دیگه پذیرش بگیرم و موقع ویزا عوض کنم، چیه؟ ممنون

دوست خوبمون توضیح دادن
منظورم این بود برید اونجا و اقدام برای انتقال انجام بدید که شرایط خاص خودش رو داره. اگر واقعا شیفته این دانشگاه هستید تنها راه موجود همینه و یا سربازی رفتن به خاطر اون یونی! 
 هر چند از دید من چنین کاری رو نکنید . شما به دانشگاههای مورد تایید مکاتبه کنید شاید فرجی شد
نقل قول  

آفلاین Maed135
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-11-2017, 01:51 AM (آخرین تغییر در ارسال: 03-11-2017, 02:40 AM توسط Maed135.)
سلام من فیزیک از دانشگاه سراسری با معدل 13.90و ارشد فوتونیک از دانشگاه ازاد با معدل 18.05گذروندم سه تا مقاله داخلی دارم و تجربی کار هستم و پایان نامم کار تجربی بوده بآین شرایط جایی برا ادامه تحصیل میتونم داشته باشم؟هزینش چجوریه؟ میشه با شرایطم جایی برم که کمک هزینه هم داشته باشه؟کدوم کشورا میشه؟
حیطه کاریم لایه نشانی به روش اسپین کوتینگه
لایه نازک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 بعدی »