عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه

صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... 64 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
23-12-2015, 05:15 PM
(23-12-2015, 03:45 PM)نینا .م نوشته: سلام.
 باسپاس از حسن توجه شما:
فرمودید که دانشگاه هایی رو سرچ کنم که به رزومه ام نزدیکتر باشند.بنابر این چطور میشود فهمید که  رزومه ام برای کدام دانشگاه  مناسب است؟یعنی در قسمت رنکینگ دانشگاه ها از چه رتبه ای به پایین  را میتوانم بررسی کنم؟

سلام رنکینگ ها همیشه به منزله جواب نهایی برای انتخاب نیستند...

چند راه معمول برای پیدا کردن نقطه کار در apply و انتخاب دانشگاه هست که وقتی توامان در کنار هم قرار بگیرند، می تونند راهگشا باشند...

اول از همه به جای رنکینگ های کلی، رده بندی ها رو by subject بررسی کنید و فقط در رشته خودتون جایگاه دانشگاه ها رو بررسی کنید...
سعی کنید رزومه کسانی که به شما مشابه بودند رو track کنید و ببینید که اونها در سال های اخیر از چه دانشگاه هایی پذیرش گرفته اند... وب سایت gradcafe برای این منظور می تونه خیلی کارا باشه...
و نهایتا سعی کنید با اساتید در ارتباط باشید و نظر اونها رو جلب کنید.. حمایت یک استاد می تونه در پذیرش گرفتن خیلی خیلی موثر باشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین رها29
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-12-2015, 03:45 PM
با سلام  و خسته نباشید به شما عزیزان.
من فارغ التحصیل ارشد معماری از دانشگاه آزاد شیراز با معدل 18/73 هستم و کارشناسی همین رشته با معدل 15/59.در حال حاضر با همکاری یکی از دانشگاههای استرالیا مشغول انجام طرح تحقیقاتی هستم و تا ماه آینده دو مقاله ISI  را به اتمام میرسانم.حدود 12 مقاله داخلی هم دارم.فعلا نمره زبان 6آیلتس دارم که باز هم در حال ارتقای آن هستم. با این شرایط آیا میتوانم به گرفتن فاند از یکی از دانشگاههای خوب کانادا فکر کنم. ضمنا توصیه نامه های خوبی هم از طرف اساتید دانشگاههای خوب ایران مثل علم و صنعت  و  شهیدمدرس هم در رزومه خود دارم.

باتشکر از شما
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

27-12-2015, 10:52 AM
(26-12-2015, 03:45 PM)رها29 نوشته: با سلام  و خسته نباشید به شما عزیزان.
من فارغ التحصیل ارشد معماری از دانشگاه آزاد شیراز با معدل 18/73 هستم و کارشناسی همین رشته با معدل 15/59.در حال حاضر با همکاری یکی از دانشگاههای استرالیا مشغول انجام طرح تحقیقاتی هستم و تا ماه آینده دو مقاله ISI  را به اتمام میرسانم.حدود 12 مقاله داخلی هم دارم.فعلا نمره زبان 6آیلتس دارم که باز هم در حال ارتقای آن هستم. با این شرایط آیا میتوانم به گرفتن فاند از یکی از دانشگاههای خوب کانادا فکر کنم. ضمنا توصیه نامه های خوبی هم از طرف اساتید دانشگاههای خوب ایران مثل علم و صنعت  و  شهیدمدرس هم در رزومه خود دارم.

باتشکر از شما

سلام

پیش از هر چیز معدل و نمره زبان شما (اگر زیز minimum هم نباشند) در بسیاری از موارد به هیچ عنوان رقابتی نیستند... توصیه من به شما این هست که اگر امکان تجدید آزمون زبانتون رو دارید، از انجامش دریغ نکنید...

مقالات داخلی تون ار خاصی رو در فرآیند apply به دوش نخواهند کشید.. مگر اینکه در جای معتبری index شده باشند... بهتر هست که مقالات ISI تون published بشن و ماور روی اونها خیلی موثرتر خواهد بود...

بدون جلب نظر استادی که supervision شما رو بر عهده بگیره، شانس بالایی برای موفقیت در راهی که پیش روتون هست نخواهید داشت... باید به اساتید مختلف ایمیل بزنید و به دنبال position و جلب توجه اونها باشید...

تلاش خودتون رو به دانشگاه های top کانادا محدود نکنید... چرا که شاید رزومه شما کمی با norm کسانی که برای اون دست position ها اقدام می کنند فاصله داشته باشه.. انتخاب بهینه هم شما رو به هدف نزدیک تر می کنه و هم زمان و انرژی کمتری از شما صرف می کنه...

براتون آرزوی موفقت دارم
نقل قول  

آفلاین سایه 1
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-02-2016, 03:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-02-2016, 03:54 PM توسط سایه 1.)
سلام.خسته نباشید.من تازه ارشدم رو تموم کردم.رشته مدیریت مالی از دانشگاه الزهرا.33 سال دارم.خیلی نگرانم.یعنی میتونم واسه دکتری خارج از کشور اقدام کنم؟ با توجه به اینکه هنوز مدرک زبان ندارم.بین پیش دانشگاهی تا لیسانس گپ داشتم و همینطور بین لیسانس تا فوق! خیلی ناراحت و نگرانم.یادم رفت بگم که واسه آمریکا میخوام اقدام کنم.ممنون میشم پاسخگو باشید.
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 5
13-02-2016, 06:42 PM
(13-02-2016, 03:52 PM)سایه 1 نوشته: سلام.خسته نباشید.من تازه ارشدم رو تموم کردم.رشته مدیریت مالی از دانشگاه الزهرا.33 سال دارم.خیلی نگرانم.یعنی میتونم واسه دکتری خارج از کشور اقدام کنم؟ با توجه به اینکه هنوز مدرک زبان ندارم.بین پیش دانشگاهی تا لیسانس گپ داشتم و همینطور بین لیسانس تا فوق! خیلی ناراحت و نگرانم.یادم رفت بگم که واسه آمریکا میخوام اقدام کنم.ممنون میشم پاسخگو باشید.

سلام

33 سالگی زمانی هست که خیلی ها در غرب (بعد از گذروندن دوره ای کار professional در صنعت) تازه دوباره در مسیر ادامه تحصیل قرار میگیرند...
بنابراین از این باب هیچ جای نگرانی وجود نداره...

مسئله اینجاست که اگر در این سال ها به کل از درس و تحقیق به دور بودید شاید مشکل باشه admission committee یا استاد رو در مورد qualified بودن خودتون متقاعد کنید... خصوصا اینکه رقبای کمی هم در این راه نخواهید داشت...
اگر در این gap کار مرتبط با رشتتون رو پی گرفته باشید و اصطلاحا یک experienced expert باشید، نه تنها شانس بیشتری دارید بلکه اگر دنبال position در کشورهای اروپایی باشید، به مراتب شانس بالاتر هم خواهید داشت... چرا که phd در اروپا عمدتا بر پایه پروژه های صنعتی هست و کسانی که تجربه کار حرفه ای دارند معمولا مرجح تر هستند...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین kiannn
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-02-2016, 02:58 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-02-2016, 03:00 AM توسط kiannn.)
سلام و عرض ادب

من لیسانس نرم افزار دانشگاه آزاد دارم (معدل 16) + چند تا مقاله چاپ شده
تا چند ماه هم نمره لازم زبان رو می گیرم
علاوه بر دانشگاههای آلمان واسه رشته کامپیوتر، گزینه های دیگه چی میتونه باشه؟ (از لحاظ هزینه و اعتبار و ...)

پیشاپیش ممنون
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

15-02-2016, 02:30 PM
(15-02-2016, 02:58 AM)kiannn نوشته: سلام و عرض ادب

علاوه بر دانشگاههای آلمان واسه رشته کامپیوتر، گزینه های دیگه چی میتونه باشه؟ (از لحاظ هزینه و اعتبار و ...)

پیشاپیش ممنون

درود
من دقیقا متوجه نشدو سوالتون رو
شما معدلتون نسبتا خوبه
با نمره زبان بالا هم شانستون بالا تر میره
مدارک work shop هم تاثیر گذار خواهد بود
در زمینه های کامپیوتر و مرتبط با رشتتون هم شانس پذیرش خواهید داشت
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین kiannn
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-02-2016, 12:07 AM
(15-02-2016, 02:30 PM)nader نوشته: درود
من دقیقا متوجه نشدو سوالتون رو
شما معدلتون نسبتا خوبه
با نمره زبان بالا هم شانستون بالا تر میره
مدارک work shop هم تاثیر گذار خواهد بود
در زمینه های کامپیوتر و مرتبط با رشتتون هم شانس پذیرش خواهید داشت

مرسی از جوابتون

منظورم اینه که کدوم کشورهای دیگه ای میتونم پذیرش بگیرم که ترجیحا tuition free باشه...
یا لا اقل بشه با رزومه و مدارک خوب، fund گرفت...  (واسهکارشناسی ارشد)

ممنون
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

16-02-2016, 12:11 AM
(16-02-2016, 12:07 AM)kiannn نوشته: مرسی از جوابتون

منظورم اینه که کدوم کشورهای دیگه ای میتونم پذیرش بگیرم که ترجیحا tuition free باشه...
یا لا اقل بشه با رزومه و مدارک خوب، fund گرفت...  (واسهکارشناسی ارشد)

ممنون

واسه ارشد روی اروپا در مورد فادن فکر نکن زیاد
با این رزومه تقریبا اصلا فکر نکن
اما کشورهای دیگه هم هستن فیری باشن
که اخیرا بعضی از اونها در تصویب شهریه و این داستان ها بحث دارند با دولتشون و اخبار روزشونو نمیدونم 
اما کشورهایی از جمله 
اتریش 
سوئد
فنلاند
نروز
آلمان
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین PeymanSa
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-02-2016, 01:35 AM
(15-02-2016, 02:58 AM)kiannn نوشته: سلام و عرض ادب

پیشاپیش ممنون

سلام..به ایتالیا هم میتونین فکر کنین ..کمک هزینه داره
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... 64 بعدی »