عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT مشاوره و رفع اشکال iBT مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT

صفحه‌ها (48): « قبلی 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 48 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT
آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
04-03-2014, 10:46 AM
(04-03-2014, 03:19 AM)'banafsheh82' نوشته: سلام به دوستان عزیز
من در آزمون ۲۲ فوریه شرکت کردم و نمره ام علیرغم اینکه فکر می کردم شاید بالای ۱۰۰ بشه ۹۶ شد و بسیار نا امیدم کردم.حالا بالاجبار باید در یکی از تاریخ های آپریل هم شرکت بکنم.مشکل اصلی من در این آزمون ریدینگ بود که ۲۲ شده بودم.والبته لیستنیگ که نمی دونستم لهجه برتیش هم جزو آزمون ممکنه باشه تقریبا خراب کردم. با توجه به اینکه نمی تونم توی ای وقت کم کلاسی ثبت نام کنم شما چه پیشنهادی دارید برای بهتر کردن نمره ریدینگم.شاید بهتر باشه اضافه کنم که من برای این آزمون قبلی فقط ۲۴ تست tpo رو زدم و نه هیچ چیز دیگه ای.واقعا ممنون میشم اگر پیشنهادی دارید برای بیشتر کردن نمرم ورسوندنش به بالای ۱۰۰ اینجا برام بگذارید.
بسیار ممنونم و به کمکتون واقعا نیاز دارم

(04-03-2014, 10:32 AM)'banafsheh82' نوشته: دوست عزیز ممنون از اینکه جواب من رو  دادید
بله چون فقط ۲۴ تا تست tpo  داشتم و مجموعه کاملش در اختیارم نبود به همون تعداد اکتفا کردم و از قرار معلوم که اصلا کافی نبوده.به نظر شما باید معلم خصوصی بگیرم در این مدت کمی که دارم یا با همین منابعی که شما معرفی کردید پیشرفتی هم حاصل میشه؟ واقعا ممنون میشم اگر لینکی که گفتید رو برام اینجا بگذارید.
ممنون از راهنماییتون

برای شما اصلا معلم کاری نمیتونه بکنه چون ضعف شما در ریدینگ و لیسنینگ و همه نکته هایی که لازم تو همین سایت هست از جمله اضافه شدن لهجه های مختلف. اینکه می گید بخاطر لهجه بریتیش نمرتون کم شده فکر نمی کنم درست باشه. در نظر بگیرید که در امتحان مجدد بخاطر اینکه با شرایط امتحان اشنا شدید یک مقدار نمرتون بیشتر میشه و در کنارش اگر روی لغت کار کنید مثلا اگر کتاب 1100 کار کنید، می تونید خیلی راحت به نمره 100 برسید.
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 9
04-03-2014, 11:23 AM
من فکر می کنم مشکل اصلی شما اینه که تست های تی پی او رو فقط جواب دادید بدون تحلیل و بررسی و رفع اشکال و همین طور تمرین زمان بندی.
اول از همه خیلی مهمه که یاد بگیرید تو مدت زمان یک ساعت سوالات هر سه متن جواب بدید. خودم وقتی شروع کردم به تمرین، سه تا متن رو پشت سر هم نمی زدم ولی با زمان بندی کار می کردم و برای هر متن تقریبا 24 دقیقه وقت صرف میشد که خب ناامید کننده بود. بعد از این تصمیم گرفتم هر سه تا متن رو پشت سر هم جواب بدم در همون مدت زمان یک ساعت. اوایل نمی تونستم همه سوالات رو جواب بدم و وقت تموم میشد و من تعدادی سوال جواب نداده داشتم و تعدادی هم جواب غلط. اما کاری که انجام می دادم این بود که نتیجه هر امتحانم ثبت می کردم با جزییات و بعد از استراحت شروع می کردم به تحلیل و بررسی. پاراگراف به پاراگراف می خوندم و لغت های جدیدی که بلد نبودم همون موقع از دیکشنری درمیاوردم و وارد نرم افزار انکی می کردم. بعد سوال های همون پاراگراف چک می کردم و بررسی می کردم که چرا من غلط جواب دادم و یا چرا این گزینه جواب درست بوده. من با این روش فهمیدم که بیشتر کدوم نوع سوالات غلط جواب می دم( من بیشتر سوالات معنی لغت  (به خاطر ضعف لغت) غلط جواب می دادم و سوالات استنتاج کردن) - در ضمن یاد گرفتم که باید با روش حذفِ گزینه های غلط جواب بدم. متاسفانه من به علت کمبود وقت نتونستم این روش رو همه تست ها اجرا کنم ولی همون مقداری که انجام دادم تاثیری شگفت انگیز رو من داشت به طوری که دیگه می تونستم همه سوالات تو سر یک ساعت جواب بدم و تعداد غلط هام خیلی کم شد. دایره لغاتم خیلی بهتر شد و همین باعث شد که سوالات لغت سریع جواب بدم و وقتش بگذارم برای سوالات سخت تر. 
نکته دیگه ای که به ذهنم میرسه اینه که با روش خوندن سوال و بعد جستجوی جواب در پاراگراف مربوطه اصلا موافق نیستم. من پاراگراف اول می خوندم و سوالات مربوط به اون پارگراف جواب می دادم و بعد می رفتم سراغ پارگراف بعدی و به همین ترتیب. اینجوری شما کاملا با متن ارتباط برقزار می کنید و در پایان خیلی راحت می تونید سوال اخر جواب بدید. 
اما در مورد لیسنینگ با لهجه بریتیش، درسته که سخت تره اما من من چون عادت داشتم که اخبار bbc  رو گوش بدم  و همین طور برنامه  word on the street  رو تماشا می کردم خیلی مشکل نداشتم. بنابراین توصیه ام به شما اینه که از سایت رسانه های انگلیسی چند تا پادکست دانلود کنید و گوش کنید (معمولا می تونید تکست رو هم پیدا کنید) تا گوشتون به لهجه بریتیش هم عادت کنه. 
موفق باشید.
(04-03-2014, 03:19 AM)'banafsheh82' نوشته: سلام به دوستان عزیز
من در آزمون ۲۲ فوریه شرکت کردم و نمره ام علیرغم اینکه فکر می کردم شاید بالای ۱۰۰ بشه ۹۶ شد و بسیار نا امیدم کردم.حالا بالاجبار باید در یکی از تاریخ های آپریل هم شرکت بکنم.مشکل اصلی من در این آزمون ریدینگ بود که ۲۲ شده بودم.والبته لیستنیگ که نمی دونستم لهجه برتیش هم جزو آزمون ممکنه باشه تقریبا خراب کردم. با توجه به اینکه نمی تونم توی ای وقت کم کلاسی ثبت نام کنم شما چه پیشنهادی دارید برای بهتر کردن نمره ریدینگم.شاید بهتر باشه اضافه کنم که من برای این آزمون قبلی فقط ۲۴ تست tpo رو زدم و نه هیچ چیز دیگه ای.واقعا ممنون میشم اگر پیشنهادی دارید برای بیشتر کردن نمرم ورسوندنش به بالای ۱۰۰ اینجا برام بگذارید.
بسیار ممنونم و به کمکتون واقعا نیاز دارم

وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین elahe
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-03-2014, 03:06 PM
سلام من برای رایتینگ احساس میکنم ضعف گرامری دارم و در واقع اعتماد به نفس لازم برای جمله بندی رو ندارم
نظرتون راجع به کتاب grammar for ielts چیه؟
2 درسش رو خوندم خووب بوده تا الان ، برای تافل کار آمد هست؟
نقل قول  

آفلاین wood
**
نقل قول

امتیاز این پست: 11
04-03-2014, 03:13 PM
(04-03-2014, 03:06 PM)'elahe' نوشته: سلام من برای رایتینگ احساس میکنم ضعف گرامری دارم و در واقع اعتماد به نفس لازم برای جمله بندی رو ندارم

اگر مشکل جمله بندی دارین بهتون Paragraph Development رو پیشنهاد میکنم Smile
همیشه رفتن رسیدن نیست، ولی برای رسیدن باید رفت، در بن بست هم راه آسمان باز است، پس پرواز بیاموز
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
04-03-2014, 04:11 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-03-2014, 04:14 PM توسط Torkan.)
(04-03-2014, 10:32 AM)'banafsheh82' نوشته: دوست عزیز ممنون از اینکه جواب من رو  دادید
بله چون فقط ۲۴ تا تست tpo  داشتم و مجموعه کاملش در اختیارم نبود به همون تعداد اکتفا کردم و از قرار معلوم که اصلا کافی نبوده.به نظر شما باید معلم خصوصی بگیرم در این مدت کمی که دارم یا با همین منابعی که شما معرفی کردید پیشرفتی هم حاصل میشه؟ واقعا ممنون میشم اگر لینکی که گفتید رو برام اینجا بگذارید.
ممنون از راهنماییتون

سلام
خیر اصلا استاد نیاز نیست به نظر من البته که میدونم واسه شما هم همینطوره. استاد به نظرتون چیکار میکنه؟!
زدن تست یک قلق خاص داره که مهمه و واسه هر کسی متفاوته.
متاسفانه نمیدونم اون لینک کجا رفته ولی توصیه اکید دارم این پست رو که دوستمون Michael زحمت کشیده رو بخونین خیلی خوبه.
به طور خلاصه اگه وقت داری حتما تستهای نرم افزار کمبریج و کتاب mastering skill رو بزن.
لینک دانلودش رو هم باز فک کنم میتونی به راحتی تو اینترنت یا همین فروم پیدا کنی.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
05-03-2014, 12:20 AM
(04-03-2014, 03:06 PM)'elahe' نوشته: سلام من برای رایتینگ احساس میکنم ضعف گرامری دارم و در واقع اعتماد به نفس لازم برای جمله بندی رو ندارم

دوست عزیز کلا زیاد نگران گرامر نباشید با جملات ساده به راحتی حتی نمره کامل رو میارید.(البته واسه گرامر کتاب english grammer in use و یا practical english رو اگه میخواید بخونید ولی نظر خود من اینه که رایتینگ رابطه مستقیمی با ریدینگ داره یعنی شما هر چقدر متن بخونی میتونی همونقدر با ساختار بهتر جملات اشنا بشی.
مهمترین نکته در رایتینگ چگونگی بسط ایده ها هستش و همچنین بکار بردن لغات مناسب و همچنین رعایت ساختار notefull با استفاده از لغاتی غیر از لغاتی که joseph گفته.
خوشبختانه لینک مورد نظر رو پیدا کردم.
بفرما.
بااحترام
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Brick  05-03-2014, 09:22 PM

سلام و خوش اومدین به سایت،
راستش احتمالا شما در speaking مشکل دارید که نمیتونید انشا بنویسید.اگر بتونید خوب و مرتب حرف بزنید میتونید بهتر از اون هم انشا بنویسید. در مورد منبع هم باید مقداری سطح زبان عمومیتون بالاتر بره مثلا موسسه زبان برید یا خودتون بخونید که خودشون هر 4 مهارت رو دارن و طی چند ماه حسابی پیشرفت می کنید.کتابهای گرامری که دوستان گفتن به عنوان مکمل میتونه بیشتر مفید باشه و صرفا خوندن خود کتاب گرامر شاید چندان مفید نباشه.
ضمنا گرامر گرامره و آیلتس و تافل نداره[img]images/smilies/shy.gif[/img]
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین elahe
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-03-2014, 09:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-03-2014, 10:04 PM توسط elahe.)
سلام اومدم بنویسم که آیا این لیستنینگ لانگمن برا همه آسونه یا فقط من ؟ با خوندن پست های قبلی متوجه شدم گویا این کتاب واقعا آسونه!

من با اینکه هر کدوم رو یه دور حالت امتحانی گوش میدم و بعد یه بار دیگه هم گوش میدم و یه دور هم حتی از روی آخر کتاب میخونم تا هیچ لغت جدیدی جا نمونه مشکلی باهاش ندارم و با اینکه تازه شروع کردمش فک کنم در عرض سه روز دیگه تموم شه (کلا یه هفته شد )
می شه بگید برا ادامه سراغ کدوم منبع برم؟ فقط یهو زیاد سخت نشه ، یعنی اگر امکانش هست ترتیبشون رو بگید.
چون الان ازین کتاب روحیه گرفتم Smile)
در بهشت جای انسان های جالب خالی است!
"فردریش نیچه"
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
08-03-2014, 09:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-03-2014, 10:07 PM توسط Torkan.)
(08-03-2014, 09:45 PM)'elahe' نوشته: سلام اومدم بنویسم که آیا این لیستنینگ لانگمن برا همه آسونه یا فقط من ؟ که متوجه شدم گویا این کتاب واقعا آسونه!
من این با اینکه هر کدوم رو یه دور حالت امتحانی گوش میدم و بعد دوبار دیگه هم گوش میدم و یه دور هم حتی از روی آخر کتاب میخونم همزمان مشکلی ندارم باهاش و با اینکه تازه شروع کردمش فک کنم در عرض سه روز دیگه تموم شه (کلا یه هفته شد )
می شه بگید برا ادامه سراغ کدوم منبع برم؟ فقط یهو زیاد سخت نشه ، یعنی اگر امکانش هست ترتیبشون رو بگید
چون الان ازین کتاب روحیه گرفتم Smile)

اینا تجارب منه و فک کنم واسه شما هم جواب بده:
دوست عزیز کلا کتاب لانگ من واسه شروع خوبه همیشه و اینکه راحته به سطح شما هم بستگی داره(مطمینا سطح زبانتون ضعیف نیست!!) قبلا هم توصیه کردم:
لانگ من رو شروع کنید حتی نه به عنوان تست بلکه به عنوان شنیدن و عادت دادن تا جایی که اسکریپت ها رو دقیق پوشش بدید(زمان میبره ولی نه زیاد)
دلتا خوبه ولی تستهای دلتا زیاد خوب نیستن یعنی به نظر من اصلا تست هاش استاندارد نیست...دلتا رو اینجوری استفاده کن که اسکریپت ها رو باز کن از اول اولش بعد بدون نگاه کردن به اونا چند بار گوش بده به فایل صوتی بعدش نگا کن ببین چقدر فهمیدی واقعا و قضیه چی به چیه پس دلتا فقط گوش دادن نه تست زدن...دقت کنید بعضی از سوالا رو حتی بدون گوش دادن هم میشه زد![img]images/smilies/wink.gif[/img]
پس بیشتر به گوش دادن تکیه کنید.
بعد اون نوبتی هم باشه نوبت کتاب Mastering skill for the toefl هستش. این کتاب رو باید بگردید دانلود کنید کتاب خیلی خوبی هستش. فک کنم تو فروم نباشه.
در نهایت بعد اینا نرم افزار بارونز و کمبریج هستش که دیگه اماده تست زدن میشید درسته که بارونز کمی سوالاتش راحته نسبتا ولی حتما نوشته هارو با اسکریپت ها مقایسه کنید ...لازم نیس خودش باشه ببینید اون قسمت های های لایت شده رو نوشتین؟
آکسفورد رو توصیه نمیکنم واسه لیسینینگ...
در نهایت TPO کبیر که اگه این TPO ها نبود میانگین نمرات سال گذشته دوستان فک کنم 10 نمره پایین تر میبود!!
بااحترام
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

08-03-2014, 10:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-03-2014, 10:25 PM توسط blur.)
elahe
من پیشنهادم اینه وقتی لانگمن خیلی براتون آسون بوده برین سراغ لسینینگ بارونز و کمبریج (کل اسکیل هاش) بعد چندتا TPO بزنین ببینین کجا ضعف دارین و بعدش دوباره برنامه ریزی بکنید
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (48): « قبلی 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 48 بعدی »