عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور امور سربازی مسایل مربوط به امریه، نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 3.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مسایل مربوط به امریه، نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط
آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-01-2012, 06:35 PM
راستش یکی از همسایه هامون رشتش مکانیک بود ارشد علم و صنعت گرفت و بعدش امریه اتمی گرفت.
الان بعد تموم شدن سربازیش ؛ داره تو اتمی کار میکنه!
فک کنم اگه بخای بری آمریکا شر بشه برات!
به نظرم آدم با این کار خیلی خودشو محدود میکنه!
موفق باشی عزیزم
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-01-2012, 06:43 PM
من هم با امیر حسین موافقم. اگر هدفتون تحصیل در خارج از ایران هست به فکر جاهایی مثل انرژی اتمی اصلاً نباشید، چون احتمال اینکه بهتون ویزا ندند هست. کلاً جاهایی که وابسته به سپاه هم هست ممکنه مشکل ساز بشه، البته دوستانی بوده اند که به مشکلی هم برنخوردند.

نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

30-01-2012, 06:54 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-01-2012, 06:59 PM توسط Saeid.)
(30-01-2012, 12:17 AM)akbar_saeedi نوشته: سلام دوستان...برا ثبت نام و درخواست سربازمعلمی باید به اداره آموزش و پرورش شهرستان یا استان مراجعه کرد؟

و اینکه میگن مناطق محروم در بحث امریه،به چه شهرها و استان هایی میگن محروم؟

ممنون
منطقه محروم برا امریه کسری نداره...ارشد 16 ماه هستش چه محروم...جه غیر محروم.......برا سرباز معلمی هم اهل هر شهرستانی باشید به اونجا مراجعه کنید...البته سرباز معلمی آبا توجه به صحبتهایی که من و شما داشتیم برا شما گذشته و تا دفاع کنی و .....تمام شده.....بهتره دنباله امریه دیگیری باشین
امریه دانشگاه آزاد هم واحدهای بزرگ معمولا دکتری میخان....ولی واحدهای کوچیک ارشد ممکنه بردارن.....باید به واحدها سر بزنید...اگر نیاز داشته باشن برمیدارن
البته 3 سال باید خدمت کنید و تعهد میگیرن (البته با حقوق هیت علمی)
الان هم دیگه کارت پایان خدمتارو نیروی انتظامی میده و حتی اگه از شما کارت هم بخوان تو مصاحبه ویزا نمیتونن بفهمن که سپاه بودی یا ارتش یا نیروی انتظامی
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

01-02-2012, 10:33 PM
سلام دوستان

امروز زنگ زدم استاندارد میگفت بدون داشتن یکی ازون شروط 4 گانه نمیتونی امریه تو استاندارد بگیری..نظر شما چیه؟جدی میگه؟نمیتونم کاری بکنم؟
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

01-02-2012, 10:52 PM
اگه منظور اینه که متعهل باشی و کارت بسیج و .....به نظر من الکی میگه.....احتمال زیاد تنها موافقت همون مدیر کل اداره استاندارد رو میخاد....کلید دست ایشونه
(01-02-2012, 10:33 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام دوستان

امروز زنگ زدم استاندارد میگفت بدون داشتن یکی ازون شروط 4 گانه نمیتونی امریه تو استاندارد بگیری..نظر شما چیه؟جدی میگه؟نمیتونم کاری بکنم؟

نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

02-02-2012, 03:39 PM
سلام

با تشکر ویژه از آقا سعید و همه دوستان

آقایونی که امریه رو گذروندن،مسلما از قبل برا استفاده کردن ازش برا مطالعه زبان و جی ار ای و ..از قبل برنامه ریزی داشتن..

حالا که اون دوران گذشت الان بگید چقدر تونستید ازش استفاده کنید و فرصتها و تهدیدهاش چی میتونه باشه؟

کلا به نظرتون چقدر روش میشه حساب کرد؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

02-02-2012, 03:57 PM
(02-02-2012, 03:39 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام

با تشکر ویژه از آقا سعید و همه دوستان

آقایونی که امریه رو گذروندن،مسلما از قبل برا استفاده کردن ازش برا مطالعه زبان و جی ار ای و ..از قبل برنامه ریزی داشتن..

حالا که اون دوران گذشت الان بگید چقدر تونستید ازش استفاده کنید و فرصتها و تهدیدهاش چی میتونه باشه؟

کلا به نظرتون چقدر روش میشه حساب کرد؟

ممنون
این مسله که چقدر میشه استفاده کرد.....بستگی به امریه شما و خودتون داره....و برا افراد مختلف متفاوته.....ولی مسلما تو 16 ماه میشه TOEFL و GRE رو به سطح خوبی رسوند

نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

06-02-2012, 10:21 PM
سلام خدمت همگی

دوستان دو تا سوال دارم:

1 برا خودمم عجیب بود ولی شواهدی پیدا کردم ک دانشگاه آزاد هم میتونه امریه برداره..کسی اطلاعات دقیقی برا رد یا تایید این داره؟

2 برا امریه پیام نور میخوام اول بدونم اون محدود واحدهایی ک رشته مارو دارند کدوماند!! ولی اکثر واحدها ک سایتشون غیرفعاله و چند بار هم ب مرکز پیام نور برا کمک زنگ زدم،اصلا نگفتن چکار میتونم بکنم...حالا به نظرتون چجوری بدونم این همه واحد کذوما رشته مارو دارن؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-02-2012, 10:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-02-2012, 10:28 PM توسط Saeid.)
(06-02-2012, 10:21 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام خدمت همگی

دوستان دو تا سوال دارم:

1 برا خودمم عجیب بود ولی شواهدی پیدا کردم ک دانشگاه آزاد هم میتونه امریه برداره..کسی اطلاعات دقیقی برا رد یا تایید این داره؟

2 برا امریه پیام نور میخوام اول بدونم اون محدود واحدهایی ک رشته مارو دارند کدوماند!! ولی اکثر واحدها ک سایتشون غیرفعاله و چند بار هم ب مرکز پیام نور برا کمک زنگ زدم،اصلا نگفتن چکار میتونم بکنم...حالا به نظرتون چجوری بدونم این همه واحد کذوما رشته مارو دارن؟

ممنون
سلام....من خودم امریه دانشگاه آزاد جور شده بود تا حدی.....دانشگاه آزاد میتونه امریه برداره...به صورت هیت علمی.....واحدهای کوچیکش فوق و بزرگ معمولا دکترا میخان
2-شما باید با تهران تماس بگیرید......واحدها بعیده در جریان باشن.....چه محدودیتی؟؟

نقل قول  

آفلاین M0TRIX
نقل قول

11-02-2012, 01:05 AM
سلام.

1_ایا دوران اموزش رو هم میشه امریه گرفت ؟ یا این 2 ماه رو حتما باید رفت سربازی؟

2_ایا اینکه توی امریه کدوم منطقه بیوفتیم دست خودمونه ؟ چوم زیاد دوست ندارم یه جای دور افتاده بیوفتم ! اگه شهر خودمون باشه عالی میشه

3_حقوق هم میده ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 20 بعدی »