عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت
آفلاین papillon
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-10-2013, 01:22 AM
بسیار ممنون و سپاسگزارم از شما من احتمالا ۱ یا ۲ ساله دیگر برای ویزای‌ دانشجویی اقدام خواهم کرد پس امسال می‌تونم لاتاری شرکت کنم ولی‌ میترسم چون ایمان دارم که موفق خواهم شد از دانشگاهای آمریکا پذیرش بگیرم نمی‌خواهم شانسم بخاطر فقط یکبار شرکت در لاتاری از بین بره چون من تا بحال لاتاری شرکت نکرده‌ام ممنون میشم راهنماییم کنید. با سپاس
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-10-2013, 01:41 AM
تا جایی که من در یکی دو مورد از نزدیک دیدم و در مواردی هم شنیدم، شرکت در لاتاری به دلایل نامشخص و نانوشته بر روی گرفتن انواع ویزای امریکا تاثیر داره. هدف از شرکت در لاتاری اینه که فرد در صورت انتخاب شدن بتونه در امریکا زندگی کنه. پس نفس شرکت در لاتاری به معنی اراده و قصد شرکت کننده برای ماندن همیشگی در امریکا است. این خودش یک سیگنال منفی برای تصمیم گیرندگان در مورد ویزا است که در صورت مشاهده اقدام یک شخص برای لاتاری، با در نظر گرفتن این که آن فرد تصمیم به ماندن در امریکا داره با ویزای اون فرد موافقت یا مخالفت کنند.
با توجه به این که احتمال برنده شدن در لاتاری بسیار پایینه و تاثیر نانوشته منفی هم داره، شاید بهتر باشه کسی که تصمیم برای گرفتن انواع ویزا داره (توریستی، تحصیلی و ...) در این بخت آزمایی شرکت نکنه.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-10-2013, 02:08 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-10-2013, 02:25 AM توسط mahyarelc.)
(21-10-2013, 01:22 AM)'papillon' نوشته: بسیار ممنون و سپاسگزارم از شما من احتمالا ۱ یا ۲ ساله دیگر برای ویزای‌ دانشجویی اقدام خواهم کرد پس امسال می‌تونم لاتاری شرکت کنم ولی‌ میترسم چون ایمان دارم که موفق خواهم شد از دانشگاهای آمریکا پذیرش بگیرم نمی‌خواهم شانسم بخاطر فقط یکبار شرکت در لاتاری از بین بره چون من تا بحال لاتاری شرکت نکرده‌ام ممنون میشم راهنماییم کنید. با سپاس

همونطور که گفتم متاسفانه اصلا در این مورد نمیشه دقیق صحبت کرد، بسیاری از دوستان قبل اومدن به امریکا در لاتاری شرکت کردند و مشکلی نداشتند، ولی برحال میتونه مورد منفی باشه...البته بعید میدونم کسی رو بخودی خود فقط بخاطر اینکه در لاتاری شرکت کرده دانشجویی ریجکت کنند
شما اگه برای سال دیگه میخواین دانشحویی اقدام کنید و سال دیگه میخواین امریکا باشید پیشنهاد میکنم در لاتاری شرکت نکنید ولی اگه بخواین در سالهای بعد اون دانشحویی بیاین نمیتونم نظر خاصی بدم، تاثیر منفی شاید بگذاره ولی بعید میدونم تاثیر خیلی زیادی بگذاره...متاسفانه این موارد اصلا روشن نیست و فقط از روی حدس و گمانه ... بازم تصمیم نهایی با خودتونه
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین علی زهره روژان
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

07-12-2013, 01:56 AM
همسر من در لاتاری امسال شرکت کرده.برای سال 2015.اگر من بخواهم برای پذیرش دکترا اقدام کنم برای همان سال(یا سال های بعد) آیا آفیسر به این مساله حساس میشود؟چون من خودم مستقیما شرکت نکرده ام.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
07-12-2013, 02:35 AM
(07-12-2013, 01:56 AM)'علی زهره روژان' نوشته: همسر من در لاتاری امسال شرکت کرده.برای سال 2015.اگر من بخواهم برای پذیرش دکترا اقدام کنم برای همان سال(یا سال های بعد) آیا آفیسر به این مساله حساس میشود؟چون من خودم مستقیما شرکت نکرده ام.

توصیه کلی اینه که حداقل در سالی که قصد دارید برای ویزای دانشجویی اقدام کنید، در لاتاری شرکت نکنید تا احیانا حساسیتی ایجاد نشه. به هر حال، برای شما به نظر من جای نگرانی نیست و احتمال این که این موضوع برای شما مشکل ایجاد کنه خیلی کم خواهد بود.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین shayan_yg
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

25-01-2014, 01:08 PM
 با سلام من نمی دونم پدرم زمانی که 18-19 سالم بود برام لاتاری پر کرده یا نه الان از طریق همسرم که سیتیزن آمریکاست اقدام کنم دچار مشکی می شم؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
25-01-2014, 04:51 PM
خیر مشکلی نداره. این موضوع تاثیری بر روی درخواستی که از طریق همسرتون می دهید نخواهد داشت. به هر حال تا زمانی که شما گرین کارت بگیرید همچنان مجاز به شرکت در این قرعه کشی هستید بعد از اون هم که شرکت کردن دیگه معنی نداره.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-10-2014, 08:27 PM
سلام، آیا شرکت کردن اعضای خانواده مثل خواهر برادر در لاتاری می تونه تاثیر منفی تو گرفتن ویزای دانشجویی خودم داشته باشه؟
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Big Grin  24-10-2014, 09:49 PM
(24-10-2014, 08:27 PM)'butterfly' نوشته: سلام، آیا شرکت کردن اعضای خانواده مثل خواهر برادر در لاتاری می تونه تاثیر منفی تو گرفتن ویزای دانشجویی خودم داشته باشه؟

سلام. فکر نمی کنم تاثیر بذاره. من دیروز کسی رو دیدم که اصلا در مصاحبه ویزاش در ایروان ارمنستان گفت من قصد برگشتن ندارم و راستشو گفت.لاتاری هم شرکت می کرد هر سال. ویزاش دیر اومد ولی خلاصه اومد و داره تا 3 هفته دیگه میره آمریکا. بهشون گفت دلم میخواد بمونم اونجا زندگی کنم ولی نمیخوام که غیر قانونی بمونم!!
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

27-10-2014, 09:43 AM
(24-10-2014, 08:27 PM)'butterfly' نوشته: سلام، آیا شرکت کردن اعضای خانواده مثل خواهر برادر در لاتاری می تونه تاثیر منفی تو گرفتن ویزای دانشجویی خودم داشته باشه؟

نه تاثیری نداره و خیلی بعیده که بپرسند یا چک کنند. اگر احیانا آفیسر از این سوال‌ها بپرسه یعنی این که دنبال بهانه می‌گرده که یه جوری ویزا نده و حالا اگر در لاتاری شرکت نکرده باشید هم یک بهانه دیگه پیدا خواهد کرد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 12 بعدی »