عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
مراحل اقدام برای شهروندی (citizenship) آمریکا و آزمون مربوطه

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مراحل اقدام برای شهروندی (citizenship) آمریکا و آزمون مربوطه
مهمان
Unregistered
نقل قول

09-01-2019, 10:38 AM
با سلام
من از نوامبر ٢٠١٣ گرين كارت دارم و امسال تا ماه مى ٣٠ ماه موندنم كامل مى شه. ولى مى خوام ماه jun براى دو ماه برم ايران.
بلافاصله بعد از برگشت از ايران مى تونم اقدام كنم براى سيتيزن شيپى؟ چون يكى مى گفت بعد از برگشت از ايران بايد چند ماه صبر كنم بعد اقدام كنم!!!
نقل قول  

آفلاین emeliano
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-01-2019, 02:13 AM
(09-01-2019, 10:38 AM) نوشته: با سلام
من از نوامبر ٢٠١٣ گرين كارت دارم و امسال تا ماه مى  ٣٠ ماه موندنم كامل مى شه. ولى مى خوام ماه jun  براى دو ماه برم ايران.
بلافاصله بعد از برگشت از ايران مى تونم اقدام كنم براى سيتيزن شيپى؟ چون يكى مى گفت بعد از برگشت از ايران بايد چند ماه صبر كنم بعد اقدام كنم!!!

اگه در مجموع 5 سال در خاک امریکا اقامت داشتید می‌تونیم برای سیتیزن شیپی اقدام کنید. اون چند ماه صبر (دقیقش میشه سه ماه صبر) برای کسانی است که با ویزای غیر مهاجرتی وارد خاک امریکا میشن و بعد میخان برای ویزای مهاجرتی اقدام کنند.

موفق باشید
می‌گویند داستان هر تولدی پایان شاد یک داستان غم‌انگیز است.
همواره اختری فرو می‌افتد تا ستاره‌ای جدید بر دامن آسمان زندگی بدرخشد.
حکایت emeliano در آکادمیا کافه
نیز از جنس همین تولدها است.
پهلوانی از افلاک انجمنی فرو افتاد تا امروز emeliano در اینجا درکنار شما باشد.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-01-2019, 11:39 PM
دقیقش اینطور هست که در پنج سال گذشته (نسبت به تاریخ اپلای) می بایست سی ماهش رو حضور داشته باشین. وقتی اون سفر دو ماهه رو انجام بدین، روی کاغذ دو ماه از ابتدای کار کم میشه به عبارت دیگه دو ماه حضورتون در بازه June-July سال ۲۰۱۴ دیگه در معادله محاسبه پنج سال گذشته به حساب نمیاد مگر اینکه در اون بازه دو ماهه در سال ۲۰۱۴ در آمریکا نبوده باشین و سی ماه حضورتون مربوط به مثلا سه سال اخیر بوده باشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

05-02-2019, 11:45 AM
باسلام
آیا تاریخ ترجمه سندازدواج برای یو سی آی اس مهمه؟ وآیا نیاز به اصل فارسی سندهم هست؟برای کسی که ازطریق ازدواج باسیتیزن می‌خوادبراسیتیزنی اقدام کنه
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-02-2019, 03:54 AM
در صورتی که اصل یک مدرک با گذر زمان تغییر نکرده باشه قاعدتا مشکلی نداره که ترجمه قدیمی شده باشه. با این حال، برای اینکه امکان بررسی این موضوع وجود داشته باشه می بایست کپی فارسی مدرک موردنظر همراه ترجمه وجود داشته باشه و توسط مترجم برابر اصل شده باشه و همین طور اصل مدرک هم وجود داشته باشه تا در صورت نیاز، کپی با اصل مقایسه بشه چرا که ممکنه بعد از ترجمه مثلا طلاق صورت گرفته باشه و در اصل مدرک موارد جدیدی اضافه شده باشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

07-02-2019, 04:12 AM
باسلام
برای جواب دادن به اون قسمت فرم که گفته ظرف پنج سال گذشته چندروز بیرون آمریکا بودین یا به چه کشورهایی سفرداشتین ،براکسیکه کیسش ازدواج باسیتیزن هست ملاک روباید سه سال گذشته درنظربگیره؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-02-2019, 10:59 AM
در کل بله برای کیس های ازدواج با سیتیزن ملاک سه سال اخیر هست. منتهی چک کنید که فرم درست رو انتخاب کرده باشین چون در این نوع موارد معمولا فرم ها طوری تنظیم میشه که ایجاد ابهام نکنه. در فرم های آنلاین وقتی نوع کیس رو انتخاب می کنید گزینه هایی که مربوط به اون کیس نیست خاموش میشه. در فرم های دستی اون قسمت ها در پرینت ظاهر میشه ولی می بایست به اصطلاح skip بشن (در ابتدای بخش موردنظر مثلا نوشته که اگر فلان چیز مشمول حال شما نمیشه به بخش بعدی مراجعه کنید که در این صورت در اون قسمت ها N/A می نویسید). اگر مواردی که گفتم صدق نمی کنه و فرم حالت عمومی داره به همون چیزی که سوال پرسیده پاسخ بدین و بازه هایی که در پنج سال اخیر خارج بودین رو اشاره کنید خود افسر پرونده با توجه به کیس شما فقط سه سال اخیر رو ملاک قرار خواهد داد.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

18-02-2019, 09:07 AM
من ۵ سال هست ساکن امریکا هستم از این ۵ سال ۲ سال با پاس سفید خارج از امریکا بودم سوالم این هست الان می تونم برای سیتیزین شدن اقدام کنم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-02-2019, 09:39 AM
مدت حضورتون کافی هست ولی ممکنه خروج بلندمدت تون به عنوان عدم پیوستگی اقامت در نظر گرفته بشه و در اینصورت از روزی که برگشتین حساب بشه. اگر سه سال حضورتون بعد از برگشت بوده باشه مشکلی نیست ولی اگر بخش عمده اون قبل از خروج بوده باشه ممکنه مشکل ایجاد کنه. اینکه در مدت خروج تا چه حد ارتباط تون حفظ شده بوده احتمالا روی تصمیم گیری اثر داشته باشه.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

25-02-2019, 03:25 AM
ممنون از کمک هاتون.
سوال من شاید یمقدار فرق داشته باشه با بقیه! من از طریق پناهندگی گرین کارت خود را گرفتم و ماه دیگه میتونم برای شهروندی اقدام کنم. من با توجه به مشکلاتم بدون پاسپورت از ایران خارج شدم ولی الان برای سفر به ترکیه احتیاج به پاسپورت دارم. سوال من این است که اگر من پاسپورت ایران رو دریافت کنم، آیا مشکلی برای سیتیزن شیپی ام ایجاد میشه یه نه؟ ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 20 بعدی »