عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
مراحل اقدام برای شهروندی (citizenship) آمریکا و آزمون مربوطه

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مراحل اقدام برای شهروندی (citizenship) آمریکا و آزمون مربوطه
آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-04-2018, 08:49 PM
مبالغ در حد زیر ده هزار دلار موردی نداره. اگر هم کسی پرسید میگین خونواده داده بهتون (از اونجاییکه حالت gift داره به اونصورت درآمد حساب نمیشه و در حد این مبالغ رو کاری ندارن). در کل ترجیح دولت بر اینه که شما اگر هم بیکار بودین با هزینه شخصی خودتون یا خونواده تون زندگی کنین تا اینکه از دولت کمک هزینه ای چیزی بگیرین. Unemployed بودن هم چیز کاملا طبیعی هست. بگین در جستجوی کار بودین.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
29-04-2018, 01:10 PM
(28-04-2018, 08:49 PM)M1KE نوشته: مبالغ در حد زیر ده هزار دلار موردی نداره. اگر هم کسی پرسید میگین خونواده داده بهتون (از اونجاییکه حالت gift داره به اونصورت درآمد حساب نمیشه و در حد این مبالغ رو کاری ندارن). در کل ترجیح دولت بر اینه که شما اگر هم بیکار بودین با هزینه شخصی خودتون یا خونواده تون زندگی کنین تا اینکه از دولت کمک هزینه ای چیزی بگیرین. Unemployed بودن هم چیز کاملا طبیعی هست. بگین در جستجوی کار بودین.

با سلام خدمت مایک عزیز فقط خواستم نکته ای رو اضافه کنم که بیکار بودن برای بیش از 4-3 ماه بسته به سلیقه میتونه سوال بر انگیز باشه شما چجور آدمی هستین که حاضر به کار نیستین ولی مهمتر از اون میتونه عدم داشتن Tax باشه که این بیشتر میتونه نظر منفی رو جلب کنه. درباره هدیه هم در واقع چون ماهانه بوده بعیده کار درستی باشه که بخواد اسم هدیه بیاره چون حساس میشن و سوالات بعدی ممکنه در پی بیاره اما میتونه راست بگه که ساپورت مالی میشه همونطور که شما گفتین اونام اولویتشون اینه دیگه. کلا دوستمون باید اصلا و ابدا دروغی نگه، آخه خلافی که نکرده بخواد بترسه. واقعا دروغ خطرناک هست در این جاها. نکته بسیار مهم دیگه هم اون پاک بودن سابقه در اون مدرک Official Driving Records هستش.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین invisible man
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-05-2018, 03:01 AM
(29-04-2018, 01:10 PM)ahmadpashaei نوشته: با سلام خدمت مایک عزیز فقط خواستم نکته ای رو اضافه کنم که بیکار بودن برای بیش از 4-3 ماه بسته به سلیقه میتونه سوال بر انگیز باشه شما چجور آدمی هستین که حاضر به کار نیستین ولی مهمتر از اون میتونه عدم داشتن Tax باشه که این بیشتر میتونه نظر منفی رو جلب کنه. درباره هدیه هم در واقع چون ماهانه بوده بعیده کار درستی باشه که بخواد اسم هدیه بیاره چون حساس میشن و سوالات بعدی ممکنه در پی بیاره اما میتونه راست بگه که ساپورت مالی میشه همونطور که شما گفتین اونام اولویتشون اینه دیگه. کلا دوستمون باید اصلا و ابدا دروغی نگه، آخه خلافی که نکرده بخواد بترسه. واقعا دروغ خطرناک هست در این جاها. نکته بسیار مهم دیگه هم اون پاک بودن سابقه در اون مدرک Official Driving Records هستش.

من پول رو به صورت ماهیانه دریافت نکردم هر دو یا سه ماه یکبار دریافت کردم. و الان تقریبا 5 ماه میشه که کار ندارم. به نظر شما مشکلی پیش نمیاد؟ 

میشه لطفا در مورد Official Driving Records توضیح بیشتری بدین؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

15-06-2018, 07:50 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-07-2018, 04:07 AM توسط Babak.)
سلام
تاریخ آوریل ۲۰۱۴ ب صورت پناهنده مذهبی وارد آمریکا شدم ک تاریخ گرین کارت از همان روز عصر.
آیا حضور ۳۰ ماه در ۵ سال ب منو هر سال ۶ ماه حضور است؟
من هر سال قبل از اینکه ۶ ماه بگذره در آمریکا حضور داشتم اما گاهان یک ماه بیشتر نموندن.مجموعا ۳۰ ماه بودم چون ۲ سال اول جائی سفر نکردم.
ماچ در یوسا خانه دائی خودم سکونت دارم و جائی تحت اجاره ندارم .حدودا سالی ۱۰۰۰ $ تکس برای شرکتی ک دارم و عملا کاری انجام نمیدهم میدم.
لطفا راهنمایی کنید ک چه مورد دیگری ب من کمک می‌کنه و از کی می‌تونم اقدام کنم
سپاسگزارم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

30-06-2018, 03:33 AM
من از اواخر ۲۰۱۴ گرین کارت امریکا دارم و در طول ۴۰ ماه فقط یکبار خارج شدم و بیش از ۶ ماه و ۳۲ ماه در امریکا ساکن بودم آیا می‌توانم تشکیل پرونده شهروندی بدهم یا خیر؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

22-07-2018, 02:28 PM
سلام
من گرین کارت دارم و اومدم ایران ازدواج کردم برای همسرم اقدام مردم تقریبا دو سال ازاقدامم میگذره که تقریبا 6 ماه پیش یه نامه از سفارت اومد و ما مدارکمونو فرستادیم کامل ولی تا الان هیچ خبری نشده
میخواستم بپرسم الان رونده کارا تو سفارت به چه شکله الان سخت ویزا میدن با قانونای جدیدی که ترامپ میذاره
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-07-2018, 06:55 AM
(22-07-2018, 02:28 PM) نوشته: سلام
من گرین کارت دارم و اومدم ایران ازدواج کردم برای همسرم اقدام مردم تقریبا دو سال ازاقدامم میگذره که تقریبا 6 ماه پیش یه نامه از سفارت اومد و ما مدارکمونو فرستادیم کامل ولی تا الان هیچ خبری نشده
میخواستم بپرسم الان رونده کارا تو سفارت به چه شکله الان سخت ویزا میدن با قانونای جدیدی که ترامپ میذاره

بله متاسفانه با قانون‌های اخیر گرفتن ویزای مهاجرتی برای ورود به آمریکا سخت شده. امیدوارم که همسر شما بتونند ویزا بگیرند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

27-07-2018, 02:32 AM
من و خانواده ام ۱۱ سال پیش وارد آمریکا شدیم و چند سال پیش من و همسرم سیتیزن شدیم ولی در آن زمان فرزندانمان زیر سن ۱۸ سال بودند آیا العان ایشان باید همین مراحل را انجام بدهند یا خود به خود سیتیزن هستند اگر نه چگونه
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

14-08-2018, 04:44 AM
با سلام !من دارم فرم سیتیزن شیپی رو آنلاین پر میکنم یه سوال اینکه من از لحظه ورود به امریکا چون خونه دوستم یک سال موندم آدرسم رو حتی بعد از اجاره آپارتمانم عوض نکردم حالا باید آدرس آپارتمانهایی که اجاره کردم و توشون زندگی کردم رو بنویسم یا فقط آدرسی که مال دوستمه و روی گواهینامه ام هست کفایت میکنه
میشه راهنمایی کنید
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

14-08-2018, 05:13 AM
یک سوال دیگه آیا ما ۳۰ماه از پنج سال رو امریکا حضور داشته باشیم ولی یکی از خروج هامون نه ماه باشه که وسط این نه ماه ده روز اومدم امریکا و برگشتم ایران !!به نظرتون مشکلی پیش نمیاد ؟؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 20 بعدی »