عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها استرالیا و نیوزلند روادید استرالیا و نیوزلند مدارک مورد نیاز برای ویزا- سفارت استرالیا

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارک مورد نیاز برای ویزا- سفارت استرالیا
آفلاین kamran
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-08-2012, 05:22 PM
(07-08-2012, 02:22 PM)Bahram نوشته: تاجایی که یادمه قبلاً کارت پایان خدمت جزو مدارک مندرج خواسته شده بود، ولی اگر نشان نمیدادید ایرادی نمیگرفتند. آیا شما تغییر دیگری غیر از این مشاهده کرده اید؟
با معافیت تحصیلی هم میتوانید. همان کپی نامه نظام وظیفه به وزارت علوم به فارسی را نشان بدهید، کفایت میکند.
خیلی بعید میدونم، سفارت در مورد مدرک آیلتس سخت گیر است و این یکی از معدود مدارکی است که آفیسر هنگام دریافت مدارک آنرا به دقت کنترل میکند. بهتره یک امتحان آیلتس با نمره خوب بدهید، بعد از آمدن به استرالیا به آن نیاز خواهید داشت(برای نوشتن CDR و غیره)

ممنون دوست عزیز از پاسخ شما من شنیدم درخواست میدن کارت معافیت یا پایان خدمت میخوان از امان اردن معافیت تحصیلی رو قبول میکنن به نظر شما؟ در مورد پذیرش هم یه سوال آیا باید زمان تحویل مدارک حتما COE داشته باشیم یا با پذیرش اولیه الان قبول میکنن با توجه به تغییر قوانین؟بازم ممنون-
من آیلتس 2/5 سال پیشم رو فرستادم دانشگاه برا پذیرش تا ببینیم چه میشه.
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-08-2012, 07:22 PM
(07-08-2012, 05:22 PM)kamran نوشته: ممنون دوست عزیز از پاسخ شما من شنیدم درخواست میدن کارت معافیت یا پایان خدمت میخوان از امان اردن معافیت تحصیلی رو قبول میکنن به نظر شما؟ در مورد پذیرش هم یه سوال آیا باید زمان تحویل مدارک حتما COE داشته باشیم یا با پذیرش اولیه الان قبول میکنن با توجه به تغییر قوانین؟بازم ممنون-
من آیلتس 2/5 سال پیشم رو فرستادم دانشگاه برا پذیرش تا ببینیم چه میشه.
راستش من فکر میکنم امان و کلاً خارج از ایران کاری به خدمت وظیفه عمومی و این جور مسائل ندارند.
من الان خودم با معافیت تحصیلی در استرالیا هستم.
زمان ما پذیرش اولیه رو میدادیم سفارت، بعد سفارت PVA رو میفرستاد به ما و اون رو باید به دانشگاه میفرستادیم و دانشگاه CoE رو بما میداد، و ما اون رو به سفارت میفرستادیم. ولی الان نمیدونم وضع به چه صورته. من چند روز پیش که از داخل استرالیا برای یک دوره تحصیلی دیگر اقدام کردم، از همون اول CoE رو باید از دانشگاه میگرفتیم و میفرستادیم به سفارت(در واقع اداره مهاجرت! چون من اکنون در استرالیا هستم). از خارج از ایران رو نمیدونم راستش.
آیلتس 2.5 سال پیش رو مطمئنم قبول نمیکنند، ولی احتمالاً بشما پذیرش مشروط میدهند که قبل از شروع درسها، دوره های زبان انگلیسی در دانشگاهشون بگذرونید.
.
نقل قول  

آفلاین kamran
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-08-2012, 09:46 AM
ممنون از شما و توضیحاتتون امیدوارم موفق باشین همیشه
الان ظاهرا سفارت در امان کارت معافیت یا پایان خدمت میخواد
نقل قول  

آفلاین Astro
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

25-10-2013, 09:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-10-2013, 11:08 PM توسط Astro.)
دوستان یک سوال خیلی فوری - من فردا دارم مدارکم رو لاج میکنم. اگر برای ویزاهایی که در خود تهران بررسی میشوند (منظورم سابکلاس 600 است) ضامن مالی معرفی کنیم (پدر)، در آنصورت آیا ترجمه شناسنامه ی ضامن هم نیاز است؟ چون توی چک لیست سفارت جایی ندیدم که بخواهند ولی از روی شناسنامه ی فرزند هم هویت ها قابل تایید است. در مورد کارت پایان خدمت، چون نداشتم - هیچی تو مدارکم نگذاشتم، فقط گفتم که از معافیت تحصیلی استفاده میکنم.

آیا بنظر شما برداشتهایم درست هستند؟
نقل قول  

آفلاین Astro
**
نقل قول

28-10-2013, 03:09 AM
ظاهرا دوستان با تجربه مون اصلا اینجا سر نمیزنن. [img]images/smilies/sad.gif[/img] من فعلا دست نگهداشتم و هنوز مدارکم رو نفرستادم. در مورد سوال قبلی ام فقط یک مورد مهم برام هنوز سوال مونده:

آیا ترجمه ی رسمی و ضمیمه کردن نامه ی دانشگاه (با تایید وزارت علوم) خطاب به سازمان وظیفه عمومی، جهت اعطای مجوز خروج از کشور با وثیقه نقدی به نفعمه یا به ضررم؟ یعنی میتونه یک tie یا بهتر بگم یک incentive برای برگشت به کشور حساب بشه؟!
[img]images/smilies/undecided.gif[/img][img]images/smilies/shy.gif[/img][img]images/smilies/dodgy.gif[/img][img]images/smilies/wink.gif[/img][img]images/smilies/cool.gif[/img][img]images/smilies/sick.gif[/img][img]images/smilies/sleepy.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین Astro
**
نقل قول

04-11-2013, 03:17 AM
بچه ها من مدارکم رو برای ویزای سابکلاس 600 پست کردم به سفارت استرالیا در تهران، ولی گواهی تمکن مالی از بانک رو نذاشته بودم. البته اون رو هم یک ساعت بعد، جداگانه با پست پیشتاز ارسال کردم و رو پاکت نوشتم که Emergency هست و به پرونده ام ضمیمه بشه. با این وجود اداره پست گفت بسته ی دومم یک روز دیرتر از بسته ی اصلی به سفارت خواهد رسید.

میترسم قبل از رسیدن BS بگن چون تمکن مالی نداری بفرما اینم ریجکت!! آیا واقعا جای نگرانی دارد؟
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-11-2013, 06:57 PM
درود
نه اصلا به این سرعت بررسی نمی کنند. نگران نباشید.  یک نامه"ایمیل" توضیح بدید که این از سایر مدارک جا مونده بود و اداره پست هم بسته بود. 
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین Davtalab43
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-12-2013, 01:55 AM
سلام دوستان يك سوال داشتم راجع به مبلغ جديدويزايي توريستي
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
26-05-2014, 01:54 PM
طبق اطلاعیه ETS نمره تافل برای تمام انواع ویزا استرالیا مورد قبول است. 
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
26-05-2014, 04:04 PM
(26-05-2014, 01:54 PM)فرید نوشته: طبق اطلاعیه ETS نمره تافل برای تمام انواع ویزا استرالیا مورد قبول است. 
ممنون‌ از شما، خبر جالب و خوشحال کننده ‌ای بود. ولی لازم به توضیحه این سیاست فعلا در مورد ویزای دانشجویی برقرار است و برای سایر ویزاها و گروههای مهاجرتی(بغیر از ۱۴۷) بعد از نوامبر ۲۰۱۴ اجرا خواهد شد.
منبع تکمیلی خبر در وبسایت اداره مهاجرت استرالیا:
http://www.immi.gov.au/News/Pages/aelt.aspx
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »