عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها استرالیا و نیوزلند روادید استرالیا و نیوزلند رد شدن ویزای استرالیا و دلایل آن

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
رد شدن ویزای استرالیا و دلایل آن
آفلاین navid1963
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-07-2018, 02:00 AM
سلام

من از دانشگاه new south wales برای رشته حقوق پذیرش گرفتم و در تاریخ 10 جولای از تهران اقدام کردم برای ویزا ولی سفارت بدلیل اینکه نتونستم قانعشون کنم که بعد از تحصیل به ایران برمیگردم و قصد ماندن در استرالیا را ندارم، ویزای من رو رد کردند و نامه Refuse شدن رو امروز (15 جولای) برام فرستادن.

الان من چه کاری میتونم بکنم توروخدا راهنماییم کنید. کلاسهام 23 جولای شروع میشن و من 12هزار دلار برای دانشگاه تا الان هزینه کردم. حالا بماند که بیمه و هزینه های جانبی دیگه چقدر شدن.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-07-2018, 05:13 PM
@blur
@navid1963

سلام
از نظر تئوری 2 راه حل وجود دارد، 1. اعتراض بر روی رای سفارت 2. درخواست مجدد ویزا

اگر کمی دیر به دانشگاه برسید مشکلی نیست اما این زمان زیاد که باشد باید دیفر کنید و برای ترم بعد به دانشگاه مراحعه کنید (دیفر کردن ممکن است کمک هزینه تحصیلی یا حتی خود پذیرش را ملغی کند)
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین homayoun.v22
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-10-2018, 07:11 PM
سلام دوستان...من الان دانشجوی کارشناسیم.اگه واسه ارشد یه ساله course basedیا مثلا دوره postgraduate diploma بتونم از دانشگاههای G8 پذیرش بگیرم.احتمال ویزا گرفتنم چقدره؟یعنی اصلا ارزشش رو داره اقدام کردن یا اینکه اکثرا که اقدام میکنن فاند میگیرن بعد اقدام میکنن؟؟
نقل قول  

آفلاین homayoun.v22
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-10-2018, 07:11 PM
سلام دوستان...من الان دانشجوی کارشناسیم.اگه واسه ارشد یه ساله course basedیا مثلا دوره postgraduate diploma بتونم از دانشگاههای G8 پذیرش بگیرم.احتمال ویزا گرفتنم چقدره؟یعنی اصلا ارزشش رو داره اقدام کردن یا اینکه اکثرا که اقدام میکنن فاند میگیرن بعد اقدام میکنن؟؟
نقل قول  

آفلاین vahid2257
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-11-2018, 08:26 PM
سلام 
من از یکی از دانشگاه های استرالیا بورسیه گرفتم و با CoE اون دانشگاه برای ویزا اقدام کردم (ویزام در دست بررسی هست). الان از یک دانشگاه بهتر در استرالیا بورسیه گرفتم و تا دو هفته وقت دارم جواب بورسیه این دانشگاه رو قبول یا رد کنم. واقعا دوست دارم اگه بشه برم این دانشگاه چون هم رنکش خیلی بهتره و هم موضوعشو بیشتر دوست دارم. شنیدم که تا ویزا صادر نشده این امکان هست که دانشگاه رو بشه عوض کرد. 
- می خواستم بدونم آیا این قضیه هنوز درسته و امکان تغییر دانشگاه در هنگامی که ویزا هنوز در دست بررسی است وجود دارد؟
- امکان تغییر دانشگاه بعد از صدور ویزا وحود داره؟
- و اینکه آیا این موضوع (درخواست تغییر دانشگاه به سفارت) تاثیر منفی در صدور ویزام نداره؟
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره پاسخ بده.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-01-2019, 04:55 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-01-2019, 04:56 PM توسط blur.)
(08-11-2018, 08:26 PM)vahid2257 نوشته: سلام 
من از یکی از دانشگاه های استرالیا بورسیه گرفتم و با CoE اون دانشگاه برای ویزا اقدام کردم (ویزام در دست بررسی هست). الان از یک دانشگاه بهتر در استرالیا بورسیه گرفتم و تا دو هفته وقت دارم جواب بورسیه این دانشگاه رو قبول یا رد کنم. واقعا دوست دارم اگه بشه برم این دانشگاه چون هم رنکش خیلی بهتره و هم موضوعشو بیشتر دوست دارم. شنیدم که تا ویزا صادر نشده این امکان هست که دانشگاه رو بشه عوض کرد. 
- می خواستم بدونم آیا این قضیه هنوز درسته و امکان تغییر دانشگاه در هنگامی که ویزا هنوز در دست بررسی است وجود دارد؟
- امکان تغییر دانشگاه بعد از صدور ویزا وحود داره؟
- و اینکه آیا این موضوع (درخواست تغییر دانشگاه به سفارت) تاثیر منفی در صدور ویزام نداره؟
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره پاسخ بده.

من فکر میکنم که باید ویزارو withdraw کنین و میتونه مشکلساز بشه، چون شما برای یک CoE می تونید یک اپلیکیش داشته باشین و در اونصورت دوباره باید اپلای کنید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4