عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها استرالیا و نیوزلند روادید استرالیا و نیوزلند ویزا برای شرکت در کنفرانس و کنگره در استرالیا

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ویزا برای شرکت در کنفرانس و کنگره در استرالیا
آفلاین mahsa168
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-10-2011, 01:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-10-2011, 08:41 PM توسط Pejman.)
سلام
من و همسرم قصد داريم درخواست ويزا براي شركت در يك كنفرانس در استراليا رو بديم. همسر من ديپلمه هست ولي كارش طراحي داخلي ساختمان و ساختمان سازي است و خود من هم دانشجوي مترجمي زبان هستم، پشتوانه مالي خوبي هم داريم و بنده در حال حاضر كارمند يكي از ارگان هاي دولتي هستم به نظر شما شانسي براي دريافت ويزا داريم؟؟؟؟ اگر بله به نظرتون از طريق سفارت استراليا تو ايران اقدام كنيم يا كشور ديگه اي؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Astro
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

02-10-2013, 12:45 AM (آخرین تغییر در ارسال: 02-10-2013, 01:01 AM توسط Astro.)
متاسفانه ظاهرا این تاپیک با استقبال مواجه نشده. بهر حال من هم میخوام تو یک کنفرانس در یک موسسه معروف و معتبر در استرالیا شرکت کنم. اگه دوستان تجربه و اطلاعاتی دارن لطفا به اشتراک بذارن. بنظر شما در حال حاضر اوضاع ویزا برای کنفرانس خوبه؟ اصلا دوست ندارم بیخودی ریجکت شم ولی شنیدم دارن یه مقدار اذیت میکنن. یه هفته ای میخوام برم و برگردم.

گویا باید همون ویزای زیرکلاس 600 که 130 دلار استرالیا فی داره رو تقاضا بدم. اینطور نیست؟ [img]images/smilies/undecided.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین sinaa.a
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-10-2017, 12:23 AM
دوستان سلام من دانشجوی دکتری تو ایران هستم دعوتنامه کنفرانسی استرالیا برا من و استادم اومده میخاستم خودم Online اقدام کنم 
1.کسی تا حالا فرم پرکرده
2.دلایل سفر به استرالیا سفارت خواسته نظرتون بدم و خلاصه بکنم

According to most expense support by university I have to finish this project
Present paper at conference
Getting to know the last achievement in nano biosensors and present to my university
Consult with the conference committee for making better the results of researchers for thesis
Need to find a top teacher for confirmation my patent which it can help me to submit by US patent process (This meeting is strong and attend top teachers from worldwide on the other hand face 2 face at this conference is the best and fast way for show and do it)
visit the Australia and Kangaroo
ممنونم
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
25-10-2017, 12:53 PM
(25-10-2017, 12:23 AM)sinaa.a نوشته: دوستان سلام من دانشجوی دکتری تو ایران هستم دعوتنامه کنفرانسی استرالیا برا من و استادم اومده میخاستم خودم Online اقدام کنم 
1.کسی تا حالا فرم پرکرده
2.دلایل سفر به استرالیا سفارت خواسته نظرتون بدم و خلاصه بکنم

According to most expense support by university I have to finish this project
Present paper at conference
Getting to know the last achievement in nano biosensors and present to my university
Consult with the conference committee for making better the results of researchers for thesis
Need to find a top teacher for confirmation my patent which it can help me to submit by US patent process (This meeting is strong and attend top teachers from worldwide on the other hand face 2 face at this conference is the best and fast way for show and do it)
visit the Australia and Kangaroo
ممنونم

از لحاظ انگلیسی و گرامری نوشته تون رو اصلاح کنید، ایراد داره. به قضیه patent process به نظرم اصلا اشاره نکنید. روتین نیست. بیشتر تاکید کنید که میخواین دانشتون رو آپدیت کنید تا برای ریسرچتون تو ایران استفاده کنید و با متخصصان رشته تون نت ورک کنید و کلا دلایل معمولی که برای کنفرانس میدن رو بیارید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر