عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
« قبلی 1 2
لاتاری 2014 و سوال‌های مربوطه

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
لاتاری 2014 و سوال‌های مربوطه
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-10-2013, 08:23 PM
مواردی مثل Social Tie و تمکن مالی مواردی هستند که به عنوان بهانه ای برای رد ویزاهای غیرمهاجرتی به کار می روند. در مورد ویزاهای مهاجرتی که بحث های مربوط به Social Tie به کشور مبدا اساسا موضوعیت ندارد و بیشتر برعکس آن مهم است یعنی داشتن آشنا در کشور مقصد (در اینجا آمریکا). در مورد تمکن مالی هم بیشتر منظورشان افراد بسیار جوانی در حدود 18 تا 22 سال هست که هیچ کار و پشتوانه ای نداشته اند و در نتیجه اندوخته شخصی ندارند و حالا بخت شان این بوده که در اینجا پذیرفته شوند و این حساسیت هست که اینها اگر بروند ممکن است به مشکل مالی بخورند به همین دلیل می بایست خیلی سفت و سخت تر ثابت کنند که کسی هست که به اصطلاح آنجا هوای اینها را داشته باشد تا جا بیافتند. در مورد افرادی مثل شما که سن و سالشان بیشتر است و به واسطه سابقه کارشان به هر حال یک اندوخته شخصی دارند خیلی این حساسیت وجود ندارد.

در واقع در ویزای مهاجرتی در صورتی که در آزمایش های پزشکی مشکل حادی نداشته باشید و از نظر امنیتی هم فرد خاصی نباشید دلیل خاصی برای رد شما وجود ندارد و به نسبت می شود گفت آمار گرفتن ویزا در ویزاهای مهاجرتی بسیار بالاست و به ندرت رد می کنند. پیشنهاد من به شما این است که در برگه ای که می بایست مشخصات فردی را در آمریکا معرفی کنید نزدیکترین فرد از نظر خانوادگی را معرفی کنید (درجه 1 نشد، درجه 2، نشد درجه 3 و غیره) و هم ایشان را در بقیه فرم ها هر جا به عنوان آشنایی در آمریکا پرسیده بود معرفی کنید. همین طور همان حدود 100 تومان را صورتحساب بانکی بگیرید و به نظرم کفایت می کند. صورتحساب را هم می توانید به دو شکل بگیرید یکی فقط مانده حساب و دیگری با گردش شش ماهه و اگر اولی را نپذیرفتند دومی را بدهید. بعید می دانم به هیچکدام از این موارد گیر بدهند و اگر مشکل خاصی نباشد گرفتن ویزا، دیر یا زود دارد ولی سوخت و سوز ندارد.

موفق باشید
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -

آفلاین chamandoost
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-10-2013, 05:01 PM
دوست عزیز ممنونم که تا حدودی نگرانیهای منو کم کردی..البته من فرمهارو برای KCCارسال کردم و دیگه نمیتونم تو فرمهام بنویسم که در آمریکا آشنائی دارم...منظورتون از فرمها همون فرمها بود دیگه یا فرمهای دیگه ای هست..مثلا در سفارت فرمی میدهند؟یا توی مصاحبه میپرسند که باید با ذکر مشخصات و جزییات بگم....
[align=right][align=right]سوال دوم من زبان انگلیسی هست...من احتمالا تو بهار سال آینده مصاحبه ام تو آنکارا باشه.اینکه میگن مصاحبه بصورت فارسی برگذار میشه درسته؟کلا به نظر شما چه راهی را پیشنهاد میکنی که بتونم خودمو برای سفارت یا مهمترش برای آمریکا از نظر زبان انگلیسی آماده کنم...چقدر آمادگی برای هردوش لازمه؟بعد از اسپانسر مهمترین دغدغه من زبان انگلیسی هست...
[align=right][align=right]شما تو کدوم شهر و ایالت هستین و به چه صورتی مهاجرت کردین.....
[align=right][align=right]ممنون از راهنمائیهاتون

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
25-10-2013, 05:39 PM
وقتی زمان مصاحبه شما مشخص شد شما می توانید حدود دو تا سه هفته مانده به زمان مصاحبه فرم های به روز شده همان فرم هایی را که به KCC فرستاده بودید را به همراه دیگر مدارک موردنیاز برای سفارت بفرستید. در این فرم ها به هر حال می توانید مشخصات فرد موردنظر یا آدرس و مواردی از این دست را تغییر دهید چون حالت متغیر دارند. جدای از اینها در یک برگه یک صفحه ای مشابه فرمی که به پیوست گذاشتم مشخصات خودتان و فرد موردنظر را می نویسید.

در مورد مصاحبه هم برای دانشجویان انگلیسی است برای شما اختیاری است و می توانید فارسی صجبت کنید. ولی در کل جدای از مصاحبه برای اینکه زودتر در آمریکا جایگیر شوید و بتوانید موقعیت اجتماعی مناسبی پیدا کنید ضرورت دارد که انگلیسی را بلد باشید پس از همین حالا به کلاس های زبان بروید و زبانتان را بهبود دهید. در مصاحبه البته از شما می پرسند که انگلیسی بلد هستید یا خیر و به تبع اینکه بگویید بلد هستید دید مثبتی می دهد.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -

آفلاین parham ahadi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-03-2014, 01:26 PM
سلام،میخواستم بدونم برای مصاحبه که لاتاری قبول شده ام اگه انگلیسی بلد نباشم اعضای سفارت امریکا در ارمنستان میتوانند فارسی صحبت کنند یا نه ؟ ممنون

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

23-03-2014, 01:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-03-2014, 01:39 PM توسط M1KE.)
بله مهاجرتی ها می تونند درخواست مصاحبه فارسی کنند. سفارت های اطراف ایران مثل آنکارا، ایروان و دوبی افسرهای فارسی زبان دارند.
Aboriginal Proverb -

آفلاین sanazph
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

03-04-2014, 12:05 AM
سلام خسته نباشید  یکسری سوال داشتم که خوشحال میشوم اگر شما به سوالات بنده پاسخ بدهید . بنده  لاتاری سال 2014 را برنده شدم و این موضوع را از خرداد سال قبل متوجه شدم و به احتمال 90% مصاحبه بنده در خرداد 93 صورت میگیرد. سوال بنده از شما بابت این است که من دانشجوی داروسازی بین الملل هستم و 2 سال را گذرانده ام و تا تیر ماه من پنج ترم را گذراندم و به تازگی کمربند مشکی کاراته را گرفتم سوالم اینست که ایا اگر من بتوانم ویزا بگیرم ایا بهتر است که تنها برای تمدید ویزا به امریکا بیایم و درسم را اینجا تمام کنم یا در امریکا مشغول به تحصیل شوم؟ ایا مدرک بین الملل من برای رشته داروسازی مورد قبول است که من بتوانم کار کنم پس از اتمام درس؟و اگر نیست ایا میتوانم در یکی از دانشگاه های امریکا ادامه تحصیل دهم یا باید از نو شروع به تحصیل در این رشته کنم؟ و ایا داشتن گرین کارت امریکا تخفیفی در شهریه من در دانشگاه را شامل میگردد؟ و ایا با این مدرک کاراته قادر به دریافت بورسیه ورزشی و یا حداقل قادر به دریافت شغلی از سمت  دانشگاه برای کمک به بنده میشوم؟مرسی.

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
03-04-2014, 12:22 AM (آخرین تغییر در ارسال: 03-04-2014, 12:26 AM توسط M1KE.)
شما باید ابتدا ویزاتون رو بگیرید و بعد برای گرفتن گرین کارت اقدام کنید. برای حفظ اقامت دائمتون نبایستی که سالی بیشتر از شش ماه خارج از آمریکا باشین یا سفرهای زیاد حدود 2 ماهه به خارج داشته باشین وگرنه ممکنه گرین کارت تون باطل بشه. به همین دلیل سخته که برگردین و یک و نیم سالی که از تحصیل تون مونده رو تموم کنید.

هزینه های تحصیل در دانشگاه برای مقیم ها حدود 40-30 درصد خارجی ها هست. در مورد اینکه این مدارک تا چه حد در آمریکا قابل قبول هستند اطلاعی ندارم. بهتره تاپیک های کار و زندگی در آمریکا هم نگاه کنید. در کل به نظرم بهتره در آمریکا یک مدرک بگیرید حالا یا با هزینه شخصی یا با وام تحصیلی که بعد از تحصیل پرداخت خواهید کرد.
Aboriginal Proverb -

آفلاین ashkan065
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-04-2014, 11:40 AM
دوستان افراد مجردی رو میشناسید که تا به امروز موفق به برنده شدن لاتاری شدن؟

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

21-04-2014, 01:18 AM
از هر دو گروه انتخاب ميشه و مجرد و متاهل بودن تاثيري روي اين موضوع نداره.
Aboriginal Proverb -

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

21-04-2014, 01:33 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-04-2014, 01:34 AM توسط Torkan.)
(21-04-2014, 01:18 AM)'M1KE' نوشته: از هر دو گروه انتخاب ميشه و مجرد و متاهل بودن تاثيري روي اين موضوع نداره.

Mike عزیز سوالشون رو کامل کنم:!(از من پرسیده بودن ولی چون قطعی نمیدونستم گفتم همینجا مطرح کنم)
منظورشون از نظر شانس ویزا بود که مثلا زن و شوهر قبول بشن و برن سفارت و یا یه فرد محرد قبول بشه بره تاثیری در ویزا داره؟ ممکنه شانس فرد مجرد کمتر باشه یا...؟!

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
Topic locked