عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور قوانین مربوط به انواع روادید (ویزا)

صفحه‌ها (24): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 24 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
قوانین مربوط به انواع روادید (ویزا)
آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-04-2016, 01:35 PM
قاعدتا هر کسی فقط مدارک خودش را باید ببرد اما محض احتیاط میتوانید مدارک خودتان را در یک پوشه جداگانه به همسرتان بدهید تا اگر احیانا لازم شد بتوانند ارائه کنند.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

17-04-2016, 10:59 AM
با سلام و خسته نباشید.
دو سوال دارم.
1. در صورتی که ویزای شنگن با اعتبار 1 سال و مدت اقامت 90 روز داشته باشیم، آیا به این معنی است که در شش ماهه اول 90 روز و در شش ماهه دوم هم 90 روز دیگر امکان اقامت در محدوده شنگن را داریم؟
2. در صورتی که ویزای شنگن با اعتبار 1 سال و مدت اقامت 90 روز داشته باشیم، آیا امکان تمدید این ویزا وجود دارد؟ در چه زمانی باید برای تمدید اقدام کرد؟ و احتمال تمدید به همان میزان (برای یک سال دیگر و مدت اقامت 90 روزه) چقدر است؟

پیشتر از پاسخ شما سپاسگذارم.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-04-2016, 11:06 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-04-2016, 09:02 PM توسط nader.)
(17-04-2016, 10:59 AM)مهمان نوشته: با سلام و خسته نباشید.
دو سوال دارم.
1. در صورتی که ویزای شنگن با اعتبار 1 سال و مدت اقامت 90 روز داشته باشیم، آیا به این معنی است که در شش ماهه اول 90 روز و در شش ماهه دوم هم 90 روز دیگر امکان اقامت در محدوده شنگن را داریم؟
2. در صورتی که ویزای شنگن با اعتبار 1 سال و مدت اقامت 90 روز داشته باشیم، آیا امکان تمدید این ویزا وجود دارد؟ در چه زمانی باید برای تمدید اقدام کرد؟ و احتمال تمدید به همان میزان (برای یک سال دیگر و مدت اقامت 90 روزه) چقدر است؟

پیشتر از پاسخ شما سپاسگذارم.
@ForeverBlue
سلام بر شما مهمان گرامی، سلامت باشید.
1. بله، طبق قوانین، شما می‌توانید 90 روز را در یک بازه‌ی 180 روزه (به صورت پیوسته یا گسسته)، در محدوده‌ی شنگن حضور داشته باشید، منبع، بعد باید شنگن را ترک کنید. Schengen FAQ را حتما مطالعه کنید.

2. بله این امکان وجود دارد (در همان FAQ به این مورد اشاره شده است). اجازه بدهید موضوع را کامل توضیح بدهم.

Schengen visa مجوزی برای ورود به 26 کشور است. برخلاف تصور که تمام قوانین آن برای این 26 کشور یکی است، اینطور نیست و قوانین شنگن جزئی متفاوت هستند.
شنگن دو نوع ویزا یکی Short-term و دیگری Long-term دارد. ویزای کوتاه‌ مدت 1 ساله است و ویزای بلند مدت، 2 ، 5 و 10 ساله است، اگر شرایط را دارا هستید، برای شنگن بلند مدت اقدام کنید، شرایط تمدید ویزا نسبت به کشور مقصد متفاوت است، برای Netherlands به اینجا مراجعه کنید، شرایط UK متفاوت است و ... .
شرایط تمدید ویزای شنگن:
What do I do if I urge to extend the Schengen visa?"

In case of any trustworthy reasons, personal, occupational, medical or otherwise, the applicant has to turn to the corresponding institutions in the Schengen country of residence and apply for an extension of the Schengen visa. The extended Schengen visa will give the applicant the right to visit the same Schengen territory as the original visa issued. A visa extension may not result in duration of stay exceeding 90 days."
لینک رسمی.
توضیح نحوه‌ی دریافت ویزای بلند مدت شنگن در یک وب سایت غیر رسمی لینک
چگونه در اروپا بیش از 90 روز اقامت داشته باشیم در یک وب سایت غیر رسمی لینک
توضیحات کامل قانون 90/180 در یک وب سایت غیر رسمی لینک

و  در ادامه :
http://www.academiacafe.com/wiki/doku.ph...A%AF%D9%86
با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

29-04-2016, 11:33 AM
سلام سوالی داشتم من 8 اریبهشت مصاحبه داشتم سفارت المان با این که بارها رفتم المان امدم بازم این همه سوال میکنن یرای چی مگه پروندهای ما را ندارند. دوم این که واقعا استرس به ما دست میده چرا مثل سفارت امریکا نمیگن ویزا میدیم یا نه 15 روز توی بلاتکلیفی بسر میبریم من و همسرم هر مدارکی که خواستن دادیم و بازم سوالهای خیلی تکراری  اخه چرا ممنون از شما اگه جواب بدین
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

29-04-2016, 05:53 PM
(29-04-2016, 11:33 AM)مهمان نوشته: سلام سوالی داشتم من 8 اریبهشت مصاحبه داشتم سفارت المان با این که بارها رفتم المان امدم بازم این همه سوال میکنن یرای چی مگه پروندهای ما را ندارند. دوم این که واقعا استرس به ما دست میده چرا مثل سفارت امریکا نمیگن ویزا میدیم یا نه 15 روز توی بلاتکلیفی بسر میبریم من و همسرم هر مدارکی که خواستن دادیم و بازم سوالهای خیلی تکراری  اخه چرا ممنون از شما اگه جواب بدین

درود بر شما مهمان گرامی،
ابتدا لطفا این صفحه را مطالعه بفرمایید: ویزای_شنگن
آلمان به صورت مستقل ویزا صادر نمی‌کند، بلکه ویزای شما شنگن هستش، پس لطفا به جمهوری فدرال آلمان خرده نگیرید.
نوع ویزای شما چگونه است؟ کوتاه مدت؟ بلند مدت؟ یک بار ورود؟ چند بار ورود؟
آن‌ها پرونده‌های شما را دارند و از این بابت خیالتان راحت باشد که حواسشان بسیار جمع است.
چه کسی به شما گفته که ایالات متحده به متقاضیان خود صریحتا اعلام می‌کند که ویزای آن‌ها تایید یا تکذیب شده است؟
تعداد بسیار کمی ار افراد خوش اقبال هستند که بعد از مصاحبه صراحتا پاسخ مثبت یا منفی را می‌شنوند، درصد بسیار زیادی وارد برزخی به نام کلیرنس می‌شوند و حتی چندین ماه را هم منتظر می‌مانند تا بلکه سفارت ایالات متحده پاسخ آن‌ها را بدهد و ویزای خود را دریافت کنند، دانشجویان زیادی یک ترم ورود خود را به دانشگاه به تاخیر می‌اندازند تا بلکه پاسخ ویزای خود را دریافت کنند.
آخه چرا؟ خیلی پاسخ دارد،
اوضاع اتحادیه‌ی اروپا اصلا خوب نیست، اخبار ایران هم ناامنی در اروپا را هر روز اعلام می‌کند، اگر شما ویزای بلند مدت چند بار ورودی دارید و باز هم از شما سوال می‌پرسند، جای تعجب خواهد بود، اما اگر ویزای کوتاه مدت بکبار ورود دارید که خب هر بار ورود ویزای شما را باطل می‌کند و جای اعتراضی نیست.
لطفا صبور باشید و به هدف خود بیاندیشید، 15 روز انتظار بسیار عادی است.

با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

29-04-2016, 10:28 PM
سلام ممنون از این که جواب دادین ما هر سال 3 ماه ویزا میگیریم .نه من واقعا دوست دارم اینقدر قانونمند هست المان دوم این که دوستان من باری امریکا به دبی رفتن و سریع بهشون جواب دادنکه شما شرایط این را دارید به امریکا بروید و این هفته هم پاسپورتشان امده است و این که غیر از یک سوال چیز دیگه ازشون سوال نکردن و این دوستان من تا به حال غیر از ترکیه جای دیگه سفر نکرده بودن ولی شانس داشتن به هر حال سپاسگزار از شما که جواب دادین
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

14-05-2016, 10:04 PM
سلام یک سوال دارم ایا با ویزای شینگن که از المان دارم میتوانم به سوییس بروم یاکه نه ممنون میشم جواب بدهید
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

15-05-2016, 12:03 AM
(14-05-2016, 10:04 PM)مهمان نوشته: سلام یک سوال دارم ایا با ویزای شینگن که از المان دارم میتوانم به سوییس بروم یاکه نه ممنون میشم جواب بدهید
درود
بله 
به همه کشور های حوزه شینگن
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

26-05-2016, 05:43 PM
من ویزای شینگن مالتی دارم و تا5 ماه دیگه اعتبار داره اما پاسپورتم برای خروج از کشور میبایست 6 ماه حداقل اعتبار داسته باشد.با توجه به اینکه برای سفر بعدی تاریخ پاسپورتم 3 ماه به انقضا خواهد بود مجبور شدم پاسپورتم را عوض کنم. آیا با پاس قبلی که باطل شده ولی دارای ویزای معتبر است و پاس جدید بدون ویزا میتوانم سفر کنم؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-05-2016, 09:50 PM
(26-05-2016, 05:43 PM)مهمان نوشته: من ویزای شینگن مالتی دارم و تا5 ماه دیگه اعتبار داره اما پاسپورتم برای خروج از کشور میبایست 6 ماه حداقل اعتبار داسته باشد.با توجه به اینکه برای سفر بعدی تاریخ پاسپورتم 3 ماه به انقضا خواهد بود مجبور شدم پاسپورتم را عوض کنم. آیا با پاس قبلی که باطل شده ولی دارای ویزای معتبر است و پاس جدید بدون ویزا میتوانم سفر کنم؟

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم

هیچکدام از این روشها قابل قبول نیست. شما باید پاسپورت معتبر  (که تاریخ اعتبار آن باقی است) بهمراه ویزا در همان پاسپورت داشته باشید. ویزایی که میگیرد بر اساس شماره پاسپورت است و با عوض شدن پاسپورت باید دوباره اقدام کنید. پاسپورت شما باید تا 3 ماه بعد از انقضای ویزای شنگن اعتبار داشته باشد.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (24): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 24 بعدی »