عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
قدردانی از کاربران مفید

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
قدردانی از کاربران مفید
آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
13-02-2014, 09:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-02-2014, 09:03 PM توسط ForeverBlue.)
ضمن تشکر از بابک گرامی، من هم از مایک عزیز تشکر فراوان دارم. انصافا دامنه وسیع معلومات ایشان و همچنین کوشش و پشتکاری که در جمع آوری مطالب مفید و صحیح و ارائه پاسخ مناسب دارند مثال زدنی است.  
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

13-02-2014, 09:05 PM
من هم از M1KE و Forever Blue بابت زحماتی که میکِشن و وقتی که برای کمک به دوستان میگذارند، تشکر میکنم.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-02-2014, 12:10 AM
مرسی بابت یادآوری! منم از M1KE و Forever Blue بابت تمام راهنمایی ها، تلاش ها و وقتی که صادقانه صرف میکنن کمال تشکر رو دارم Smile
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
14-02-2014, 10:15 PM
سلام
منم به نوبه خودم از مایک،foreverblue و charming بابت زحماتشون و اطلاعات خوبی که در اختیار میذارند تشکر می کنم.واقعا اطلاعاتشون سطح سایت رو بالا برده.ایشالا موفق باشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
15-02-2014, 05:56 AM
از تمامی کاربرانی که در غنای محتوایی سایت سهیم هستند ممنونم.
.When one helps another, Both gain in strength
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 23
16-02-2014, 09:50 AM
راستش رو بخواهید زمانی که در این سایت فعالیتم رو شروع کردم خودم انتظار نداشتم که وقت چندانی رو صرف اون کنم. ولی محیط و فضای دوستانه ای که بین مدیران و کاربران اینجا برقرار هست باعث شد هر روز بیشتر از روز قبل به فعالیت در اون علاقه مند بشم طوری که گاهی حتی وقتی رستورانی جایی هستم و با موبایل به اینترنت وصل میشم هم یکی از اولین سایت هایی که به اون سر می زنم اینجا هست.

شاید بی انصافی باشه که حضور پررنگ Babak و نقشی که در ایجاد و حفظ این محیط دوستانه داشته اند و وقت زیادی که برای سایت صرف می کنند رو نادیده گرفت و میشه به سادگی اثرات خط مشی و طرز فکر ایشون رو در مجموعه مدیریتی این سایت دید که جا داره من هم از ایشون و تیم مدیریت ایشون سپاسگذاری کنم.

از ForeverBlue که در قسمت های مهاجرت به اروپا و زبان سوئدی فعالیت زیادی دارند.

از blur که در انجمن امتحان ها فعالیت دارند.

از Mami ، pama، roshanak25 ، AitUniversity و تعدادی دیگر از دوستان که در تاپیک های مقاله خیلی فعال هستند.

از Shahrouz در انجمن استرالیا، Mr-voltage در انجمن آسیا و آلمان، spt در اروپا، mahyarelec در آمریکا، amin_mb در کانادا و دیگر مدیرانی که دیدم در انجمن های مختلف فعالیت زیادی دارند.

از Charming و Leopold عزیز که در بخش های آزمون ها و انجمن آمریکا خیلی فعال هستند و نمی دونم چرا هر وقت یکیشون رو می بینم بی اختیار به یاد دیگری می افتم!

از ice ، lavender ، Behnoush ، PinkFloyd ، M0h3n ، Amirhossein.gh ، rulany ، m_ost ، ARNAVAZ ، Reza_1[sup]st[/sup] ، yousi ،  soilman ، eliroz ، simonfromAA ، فرید ، mahnaz103 ، Michael ، ahmadpashai ، *sky* ، butterfly ، student1999 و Mohammedreza88 ، Karim ، saaaaam ، mohammad0014 ، aida11041 ، akbar_saeedi ، mhz_ir ، QUPHAS ، wood ، mohabat ، gity68 ، salzar716 ، spring64 ، Anonymous و خیلی از دوستان دیگری که دیدم در تاپیک های مختلف فعال هستند و ممکنه الان اسم اونها رو به خاطر نیاورم و بابت این موضوع ازشون عذر می خوام هم تشکر می کنم.

از همه دوستانی هم که همیشه نسبت به من لطف و محبت داشتن بینهایت ممنونم. یقین دارم اگر هم هر خوبی دیده اند از نگاه مثبت و نیک خود اونها بوده.

آن کس که بدم گفت، بدی سیرت اوست / وان کس که مرا گفت نکو، خود نیکوست
حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان برون تراود که در اوست
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

04-04-2014, 02:25 PM
سلام
خواستم از دو تا از دوستان به خاطر پستهای مفیدشون تشکر کنم.
از reza-1st عزیز که پستهاشون بسیار مفیده به خصوص واسه افرادی که در اینده میخوان برن ایالات متحده و کارهای اولیه رو انجام بدن.
همچنین از برادرمون Michael عزیز که در قسمت زبان انگلیسی و بعضی مسایل اجتماعی پستهای مفیدی میگذارند تشکر میکنم.

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین student1999
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 7
20-04-2014, 12:18 PM
سلام

من هم  از تمامی کاربران گرامی ، (هم کسانی که سوال میپرسند و هم کسانی که پاسخ میدهند ) سپاسگزارم.

a smile can erase a million worries ,
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
Smile  23-05-2014, 09:36 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-05-2014, 09:37 PM توسط ahmadpashaei.)
منم به رضای عزیز(reze_1st) تبریک میگم و امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشه. واقعا پستها و مشاوره های خوبش چه زمان انتخاب رشته ارشد(بیرون سایت) و چه اینجا (داخل سایت) به من که خیلی کمک کرده. واقعا برازنده عنوان عضو ممتاز هستی رضا جان.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین deadxxxqueen
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-05-2014, 10:17 PM
از Charming عزيز و abc20 كه اطلاعات مفيدي راجع به مقاله بهم داد تشكر ميكنم Smile
اميدوارم هر چه زودتر به هدفتون برسيد
پرنده اي كه به كوچ مي انديشد از ويراني لانه اش نمي هراسد
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »