عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
« قبلی 1 2 3 بعدی »
فوق لیسانس در ایران یا خارج کشور؟

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
فوق لیسانس در ایران یا خارج کشور؟
آفلاین yousi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-11-2013, 12:55 PM
(15-11-2013, 12:17 PM)'MINAJOOOON' نوشته: سلام دوستان
من چند بار این سوالو پرسیدم برای ادامه تحصیل ارشدم رو در ایران بگذرونم یا کانادا؟
من لیسانس مدیریت بازرگانی پیام نور دارم با معدل 14 آیلس 6 لطفا راهنمایی کنید !!

سلام
به نظر من تنها ملاک وضعیت مالیتون هست. اگر توانایی تحصیل در خارج کشور رو دارید و البته اگر تحمل دوری از خانواده رو دارید حتما در یکی از دانشگاه های کانادا یا آمریکا ادامه تحصیل بدید حتی اگر شده یک دانشگاه معمولی چرا که شانس شما برای پذیرش full fund از دانشگاههای TOP آمریکا فوق العاده بیشتر از Apply  از درون ایرات میشه
نقل قول  

آفلاین سودابه لک
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-11-2013, 06:58 PM
باسلام من دانشجوی کارشناسی ارشد  روانشناسی بالینی ترم 3  از دانشگاه علوم تحقیقات خوزستان هستم عنوان پایان ام  هم تأیید شده و در شرف انجام کار های پایان نامه ام میباشم معدلم تا الان 17.78 میباشد .کارشناسی روانشناسی ام از دانشگاه پیام نور با معدل 16.15 میباشد . 13 سا ل سابقه کار با مدرک دیپلم پرستاری در شرکت نفت دارم.با 42سال سن دارم میخوام برای درجه دکترا پذیرش از یکی از دانشگاههای کاندا بگیرم البته هنوز مقاله نداشتم و آیلتس هم نگرفتم لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر
نقل قول  

آفلاین Marde Emroz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-04-2014, 01:39 AM
سلام، سال نو همه مبارک باشه.
من دانشجوی ترم شش دانشگاه آزاد هستم. معدلم 16.5 هست و اگه خدا بخواد میتونم کارشناسی رو هفت ترمه تموم کنم. دوست دارم مستر رو دانشگاه کپنهاگن یا dtu یا یکی از دانشگاهای آلمان اپلای کنم. اما الان واقعا گیج شدم. میترسم در طی این مدت همه وقتم رو بزارم روی تافل بعد اخر سر کلا ریجکت بشم! در این حالت هم که دیگه هیچی و باید خدمت مقدس رو برم و بقول معروف از این جا مونده و از اونجا رونده میشم! بنظرتون کار درستیه بجای هفت ترم، درسم رو هشت ترمه تموم کنم و در این مدت زبانم رو بهتر کنم و سعی کنم یه مقاله کار کنم تا شانسم رو بالا ببره؟ یا اینکه کلا بیخیال همه چیز بشم و بشینم واسه ارشد بخونم؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید...
نقل قول  

آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-04-2014, 02:12 AM
(01-04-2014, 01:39 AM)'Marde Emroz' نوشته: سلام، سال نو همه مبارک باشه.
من دانشجوی ترم شش دانشگاه آزاد هستم. معدلم 16.5 هست و اگه خدا بخواد میتونم کارشناسی رو هفت ترمه تموم کنم. دوست دارم مستر رو دانشگاه کپنهاگن یا dtu یا یکی از دانشگاهای آلمان اپلای کنم. اما الان واقعا گیج شدم. میترسم در طی این مدت همه وقتم رو بزارم روی تافل بعد اخر سر کلا ریجکت بشم! در این حالت هم که دیگه هیچی و باید خدمت مقدس رو برم و بقول معروف از این جا مونده و از اونجا رونده میشم! بنظرتون کار درستیه بجای هفت ترم، درسم رو هشت ترمه تموم کنم و در این مدت زبانم رو بهتر کنم و سعی کنم یه مقاله کار کنم تا شانسم رو بالا ببره؟ یا اینکه کلا بیخیال همه چیز بشم و بشینم واسه ارشد بخونم؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید...

با سلام ، سال نو شما هم مبارک باشه ...
پیشنهاد من اینه که شما اگر فرصتش را دارید هشت ترمه تمام کنید و برای کنکور ارشد هم در ایران خودتان را آماده کنید .... شما رشته تحصیلی خودتان را نگفتید ؟ با توجه به رشته تحصیلی بعضی از کشور ها در مقطع ارشد هم بورسیه می دهند مخصوصا بعضی از کشور های اروپایی ... ولی در هر صورت شما سعی کنید اولا معدل لیسانس خود را تا می توانید در ترم هفت و هشت ببرید بالاتر ، ثانیا ، تا می توانید درس بخوانید برای ارشد ایران و همزمان برای چند کشور اروپایی مخصوصا آلمان و هلند اپلای کنید ، زبان را هم در کنار درستان تا حد معمولی پیش ببرید ، یادتان باشد که در شرایط امروزی شما باید چندین برنامه را با هم پیش ببرید که اگر نقشه الف نشد بروید سراغ نقشه ب و الی آخر ... موفق باشید
نقل قول  

آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-04-2014, 02:25 AM
(15-11-2013, 06:58 PM)'سودابه لک' نوشته: باسلام من دانشجوی کارشناسی ارشد  روانشناسی بالینی ترم 3  از دانشگاه علوم تحقیقات خوزستان هستم عنوان پایان ام  هم تأیید شده و در شرف انجام کار های پایان نامه ام میباشم معدلم تا الان 17.78 میباشد .کارشناسی روانشناسی ام از دانشگاه پیام نور با معدل 16.15 میباشد . 13 سا ل سابقه کار با مدرک دیپلم پرستاری در شرکت نفت دارم.با 42سال سن دارم میخوام برای درجه دکترا پذیرش از یکی از دانشگاههای کاندا بگیرم البته هنوز مقاله نداشتم و آیلتس هم نگرفتم لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر

دوست گرامی وضعیت درسی و سابقه کار شما به نظر مناسب میاد و گرفتن آیلتس 6 هم کار چندان سختی نیست فقط کمی همت و انگیزه می خواهد .... با توجه به اطلاعاتی که دادید من اینطور میبینم که شما حتی برای مهاجرت از طریق نیروی کار ماهر هم برای چند تا از استان های کانادا شرایط مناسبی را دارید که بین 2 تا 7 سال بسته به انتخاب استان و وضعیت شما ممکنه متغیر باشه طول گرفتن اقامت دائم شما ... اگر فقط برای تحصیل می خواهید بروید هم باز من نسبت به موقعیت شما خوشبین ( مخصوصا برای دانشگاه های درجه 2 ) هستم اما برای جلوگیری از هدر رفتن وقت تان ، هر چه سریعتر به یک وکیل مطمئن مهاجرت کانادا مراجعه کنید ... بیشتر این وکلا کار ویزای دانشجویی را هم انجام می دهند ... به نظرم موقعیت خوبی دارید... اما حتما با وکیل مشورت کنید تا زمان شما از دست نرود .... موفق  باشید
نقل قول  

آفلاین yousi
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-04-2014, 10:49 AM
(15-11-2013, 06:58 PM)'سودابه لک' نوشته: باسلام من دانشجوی کارشناسی ارشد  روانشناسی بالینی ترم 3  از دانشگاه علوم تحقیقات خوزستان هستم عنوان پایان ام  هم تأیید شده و در شرف انجام کار های پایان نامه ام میباشم معدلم تا الان 17.78 میباشد .کارشناسی روانشناسی ام از دانشگاه پیام نور با معدل 16.15 میباشد . 13 سا ل سابقه کار با مدرک دیپلم پرستاری در شرکت نفت دارم.با 42سال سن دارم میخوام برای درجه دکترا پذیرش از یکی از دانشگاههای کاندا بگیرم البته هنوز مقاله نداشتم و آیلتس هم نگرفتم لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر

Mona عزیز چیزهای گفتنی رو گفت من فقط اضافه کنم که شما معدلت برای کانادا که خیلی رو معدل حساسه خوبه. به نظر من اگه شما بجای اینکه بخوای روی اقامت بوسیله ی کار تمرکز کنی که خوب وقت گیره و پیدا کردن کارفرما وقت گیر روی رفتن از طریق دانشجویی کار کنی سریع تر به هدفت که رفتنه میرسی چرا که اگه اونجا دکتری بخونی چیزی که من شنیدم میتونی اقامت هم بگیری ( یک قانونی دارند که میگه اگر فردی 3 سال اونجا زندگی کنه شهروند اون کشور میشه و خب دکتری 4 سالست دیگه حالا نمیدونم جدیدا تغییر دادند یا نه میتونی بپرسی) اما اگر برای اقامت از طریق کار  بخوای اقدام کنی و بعد هم نتونی اقامت بگیری کارت برای گرفتن ویزای دانشجویی قاعدتا به مشکل میخوره. چون کانادا هم مثل آمریکاست، درسته مصاحبه ای نداره اما نبایستی این شبه براشون به وجود نیاد که شما قصد اقامت داری و نه دانشجویی وگرنه ویزاتو Reject میکنند.
موفق باشی
نقل قول  

آفلاین Marde Emroz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-04-2014, 02:11 PM
(01-04-2014, 02:12 AM)'mona' نوشته:
با سلام ، سال نو شما هم مبارک باشه ...
پیشنهاد من اینه که شما اگر فرصتش را دارید هشت ترمه تمام کنید و برای کنکور ارشد هم در ایران خودتان را آماده کنید .... شما رشته تحصیلی خودتان را نگفتید ؟ با توجه به رشته تحصیلی بعضی از کشور ها در مقطع ارشد هم بورسیه می دهند مخصوصا بعضی از کشور های اروپایی ... ولی در هر صورت شما سعی کنید اولا معدل لیسانس خود را تا می توانید در ترم هفت و هشت ببرید بالاتر ، ثانیا ، تا می توانید درس بخوانید برای ارشد ایران و همزمان برای چند کشور اروپایی مخصوصا آلمان و هلند اپلای کنید ، زبان را هم در کنار درستان تا حد معمولی پیش ببرید ، یادتان باشد که در شرایط امروزی شما باید چندین برنامه را با هم پیش ببرید که اگر نقشه الف نشد بروید سراغ نقشه ب و الی آخر ... موفق باشید

ممنون از راهنماییتون، رشته من مهندسی صنایع است. اما باور کنید پیش بردن همزمان واسه خوندن ارشد و آمادگی واسه آزمون ها سخته. همون طور که خودتون میدونید تمرکز کردن روی کنکور واقعا مساله مهمیه و کوچکترین چیزی تمرکز آدم رو بهم میزنه.
حالا با توجه به اینکه اولویت اول من اپلای هست، بنظرتون چه چیزهایی در این مدت بهتره به خودم اضافه کنم تا شانسم بالاتر بره؟
نقل قول  

آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

01-04-2014, 05:52 PM
(01-04-2014, 02:11 PM)'Marde Emroz' نوشته:
ممنون از راهنماییتون، رشته من مهندسی صنایع است. اما باور کنید پیش بردن همزمان واسه خوندن ارشد و آمادگی واسه آزمون ها سخته. همون طور که خودتون میدونید تمرکز کردن روی کنکور واقعا مساله مهمیه و کوچکترین چیزی تمرکز آدم رو بهم میزنه.
حالا با توجه به اینکه اولویت اول من اپلای هست، بنظرتون چه چیزهایی در این مدت بهتره به خودم اضافه کنم تا شانسم بالاتر بره؟

شما آدرس هایی که در زیر به پیوست گذاشتم را چک کنید .
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...B%8C%D8%B9
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...8%B1%D8%AA

نقل قول  

آفلاین Madridista
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

11-04-2014, 01:51 AM
سلام دوستان
من شرایط اینکه کارشناسی ارشد رو توی ایران در دانشگاه تهران بخونم رو دارم. رشته هم رشته ای هست که دلخواه خودمه.
اگر بمونم باید سربازی هم برم اما خارج برم سربازی دیگه نمیرم.
بنظرتون بمونم و بخونم یا برم اونور رشته ای که یک ذره با رشته دلخواهم فرق داره بخونم؟
نقل قول  

آفلاین yousi
نقل قول

11-04-2014, 02:34 AM
(11-04-2014, 01:51 AM)'Madridista' نوشته: سلام دوستان
من شرایط اینکه کارشناسی ارشد رو توی ایران در دانشگاه تهران بخونم رو دارم. رشته هم رشته ای هست که دلخواه خودمه.
اگر بمونم باید سربازی هم برم اما خارج برم سربازی دیگه نمیرم.
بنظرتون بمونم و بخونم یا برم اونور رشته ای که یک ذره با رشته دلخواهم فرق داره بخونم؟

ُسلام دوست من
شما سوالت خیلی کلیه!
ببین دانشگاه MIT هم خارجه دانشگاه تو پاکستانم خارجه!!! D:
اما از شوخی گذشته به رنک دانشگاه نگاه کنید اگر رتبه خوبی داشت و خب از لحاظ مالی مشکلی هم نداری! خب به نظرم اگر کارشناسی ارشدتو تو دانشگاه خوب خارجی بخونی بهتر از تهران مخصوصا اگر بخای تو همون کشور هم ادامه تحصیل بدی و دکتری بگیری میتونی برای دانشگاه های TOP اونجا اقدام کنی. ببین مثلا اگر بتونی از یک دانشگاه متوسط آمریکایی پذیرش بگیری برای ارشدت اونوخ از یک دانشگاه TOP 10 میتونی برای PhD اقدام کنی اما اگر تهران بمونی نمیگم غیر ممکنه اما شانست به مراتب کمتره. از طرف دیگه به قول خودت نمیخواد 2 سال سربازی بری
اما عیب اصلی اش هزینه کردن است که خب با وضعیت دلار مقدار کمی هم فک نکنم باشه.
سربلند باشی
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »