عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
« قبلی 1 2 3 بعدی »
فوق لیسانس در ایران یا خارج کشور؟

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
فوق لیسانس در ایران یا خارج کشور؟
آفلاین behzad1654
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-11-2012, 12:33 PM
خیلی ممنون.راستش در مورد هزینه زندگی توی کشور های مختلف هنوز پرس و جو نکردم و نمیدونم میتونم پرداخت کنم یا نه.در مورد معدل هم اینجور که فهمیدم برای بعضی دانشگاه ها معدل دو سال آخر هم مهمه که دارم سعی می کنم حداقل اون رو بالا بشم.
خودم هم فکر می کنم اگه بتونم ارشد رو با معدل بالا توی یکی از دانشگاه های خوب تهران بگیرم شانس بیشتری داشته باشم.اینطوری وقت بیشتری هم برای تقویت رزومه هست.
مرسی از کمکتون
نقل قول  

آفلاین s.zakery
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-01-2013, 06:09 PM
با سلام به همه دوستان

و تشکر از ارائه تجربیات و نظراتتون . با این که همگی خوبن اما یه خوررده منو نگران کردن . ببینید من داوطلب کنکور ارشد هستم و همچنان مستعد در قبولی! چون برام مهمه . حتی اگه نخوام در ایران ادامه تحصیل بدم ! و تا الان که کمتر از یک ماه به کنکور مونده تلاشم رو می کنم . تا دوسه هفته پیش تصمیم به اپلای برای مقطع PH.D امریکا داشتم , اما با پیشنهاد استاد کلاس تافلم به فکر MASTER ( ترجیحا هلند) افتادم که فاندش رو بگیرم . اما با مطالب این تاپیک مستاصل شدم .

حالا یه سری سوال برام پیش اومده که امیدوارم راهنماییم کنید . قبلا یه رزومه خودم رو براتون میذارم :

لیسانس کارتوگرافی دانشگاه آزاد با معدل 14

متقاضی ادامه تحصیل در رشته " سنجش از دور و یسیتم اطلاعات جغرافیایی GIS & RS "

در حال گذروندن دوره تافل و بعد از اون GRE و GMAT

تحت آموزش برنامه نویسی برای یادگیری برنامه نویسیGIS

سابقه کار یک ساله که ادامه هم پیدا می کنه " دفتر مشاورین مهندس"

مستعد برای نوشتن مقاله ISI از پایان نامه کارشناسیم و البته مقاله ای تحت روش تحقیق یکی از ژورنال های :

Scopus - Getcte -John Wiley - Sciencedirect در سیستم نرم افزار AMOS

سوالاتم:

1- تصمیم برای مستر در هلند درسته ؟

2- تو رشته ای که مد نظرمه مسیری که در پیش گرفتم مناسبه ؟

3- نزدیک ترین مسیر پیشنهادی ؟(چون رفتن برام مهمه نه برای اقامت , برای سهولت در گرفتن PH.D )

ممنون
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-01-2013, 08:30 PM
s.zakery جان خیلی خوش اومدید به آکادمیا کافه. در مورد تصمیم تون مسلماً کسی جز شما نمی تونه تشخیص بده چی بهتره. ولی با توجه به شرایط شما به نظر من به طور کلی شانس گرفتن فاند در مقطع فوق لیسانس برای شما خیلی کم باشه. اگر حتماً دنبال فاند هستید به نظر من بهتره فوق لیسانس رو در ایران با معدل بالا بخونید و با داشتن مقالات خوب و نمرات آزمون های بالا، برای دکترا در خارج از کشور بعداً اقدام کنید. باز دوستان دیگه که در مورد بورس های مقطع فوق لیسانس اطلاعات دارند بهتر می تونند راهنمایی کنند.

نقل قول  

آفلاین imann
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-03-2013, 09:47 PM
سلام
من دارم کارشناسی IT  دانشگاه آزاد میخونم و در حال حاضر ترم 6 هستم و تا اینجا معدلم 17.40 هستش .درسم رو 7 ترمه هم میتونم تموم کنم اما میخوام ببینم برای ارشد همین جا بخونم بهتره یا اینکه اقدام کنم برای دانشگاه های اونور.  آخه اگه بخوام ارشد اینجا بخونم باید ترم 7 رو سبک بردارم که برا ارشد بشینم بخونم.
زبانم بد نیست ولی هنوز آزمون ندادم.
مقاله کار نکردم.
می خوام بدونم که درصد موفقیتم چقدره و  کدوم دانشگاه هارو میشه مد نظر داشت ؟
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-03-2013, 10:15 AM
(13-03-2013, 09:47 PM)'imann' نوشته: سلام
من دارم کارشناسی IT  دانشگاه آزاد میخونم و در حال حاضر ترم 6 هستم و تا اینجا معدلم 17.40 هستش .درسم رو 7 ترمه هم میتونم تموم کنم اما میخوام ببینم برای ارشد همین جا بخونم بهتره یا اینکه اقدام کنم برای دانشگاه های اونور.  آخه اگه بخوام ارشد اینجا بخونم باید ترم 7 رو سبک بردارم که برا ارشد بشینم بخونم.
زبانم بد نیست ولی هنوز آزمون ندادم.
مقاله کار نکردم.
می خوام بدونم که درصد موفقیتم چقدره و  کدوم دانشگاه هارو میشه مد نظر داشت ؟

سلام دوست عزیز
موندن یا رفتن و تصمیم در مورد اون بیشتر یک تصمیم شخصی هست ولی واقعیت اینه که شما رزومتون کامل نیست. معدلتون خوبه ولی دانشگاهتون جز دانشگاه های مطرح نیست (نه به این معنی که نمیتونین پذیرش بگیرین به طور کلی) نمره امتحان زبان هم ندارین (خوب بودن زبان مهمه ولی برای پذیرش نمره زبان مطرحه) برای مقطع فوق در آمریکا و کانادا معمولا فاند زیاد نیست. شما میتونین برای برخی دانشگاه های اروپا که شهریه کمی دارن (مثلا آلمان) اقدام کنین و همزمان برای فوق در ایران هم امتحان بدین (یا جدا بستگی به خودتون داره) و بعد با یک رزومه کامل برای دکترا اقدام کنین که شانس بیشتری برای پذیرش از دانشگاه های خوب همراه با فاند داشته باشین.  
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین fhm
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

26-03-2013, 12:03 AM
خیلی موضوع خوبیه. من ازهمون زمانیکه داشتم کارشناسی ناپیوستم رو توی دانشگاه میگرفتم (عمران خوندم ولی اون درسیکه تو دانشگاه بهمون دادن مطلقا نتونست بمن کمکی کنه برای کار.چون همزمان با تخصیل دنبال بازار کار رشتم هم رفتم) به این نتیجه رسیدم که میخوام ادامه تحصیل بدم ولی نه توی ایران(هدف اصلی من از درس خوندن توی یک کشور دیگه نه مهاجرته نه حالوحول)! اما فوق خوندن توی خارج اونطور که من فکرمیکردم نیست و درکنار همه مشکلات یک مشکل بزرگ وجود داره که اصلا نمیدونم چطور حلش کنم: اون چندهزار یورویی که هرکشوری میگه باید تو حساب باشه. علاوه براینکه اگه بخوام برای رشته معماری فوق بخونم باید پورتفیلو داشته باشم که من اصلا کار نکردم!
حالا میرسیم به سوال اصلی: اگه قرار بود که من نمونه کار رشته معماری داشته باشم که اصلا نمیرفتم دنبال خوندن فوق! برای من ادامه تحصیل مساوی بود با وارد شدن به بازار کار رشته ای که بهش علاقه دارم! یک گزینه دارم واونهم خوندن لیسانس معماری درکشور دیگه !
یک راه دیگه هم که شاید شما پیشنهادشو بدین خوندن فوق در ایران.  خب اگه قرار باشه فوق لیسانس معماری رو در ایران بگیرم و یا برم سرکار و نمونه کار داشته باشم دیگه چه نیازی دارم برم کشور دیگه فوق یا دکترا بخونم؟
نقل قول  

آفلاین qashqayli
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

14-10-2013, 08:22 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-10-2013, 08:26 PM توسط qashqayli.)
سلام دوستان[img]images/smilies/wink.gif[/img]
مکانیک صنعتی اصفهان!
معدل 14.3[img]images/smilies/blush.gif[/img]
احتمالا یک مقاله isi (دارم رو پروژه کار می کنم و با استناد به گفته استاد ازش یه مقاله isi در میاد.) !
تافل در حال خوندن!
به نظر شما مستر رو تو ایران بخونم بهتره یا دانشگاه های خوب ترکیه( با توجه به شرایط خوب بورس های دولتی ترکیه و همچنین نداشتن مشکل برای زبان ترکی)؟؟
با توجه به این شرایط آیا میشه به کشورهای دیگه ای (البته با فاند)فکر کرد؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-10-2013, 08:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-10-2013, 08:24 PM توسط Torkan.)
(14-10-2013, 08:22 PM)'qashqayli' نوشته: سلام دوستان[img]images/smilies/wink.gif[/img]
مکانیک صنعتی اصفهان!
معدل 14.3[img]images/smilies/blush.gif[/img]
احتمالا یک مقاله isi (دارم رو پروژه کار می کنم و با استناد به گفته استاد ازش یه مقاله isi در میاد.) !
تافل در حال خوندن!
به نظر شما مستر رو تو ایران بخونم بهتره یا دانشگاه های خوب ترکیه( با توجه به شرایط خوب بورس های دولتی ترکیه و همچنین نداشتن مشکل برای زبان ترکی)؟؟

دوست همزبان عزیزSmile
به نظر من صد در صد گزینه دوم بهتره
اگه بتونی دانشگاهی رو تو ترکیه هدف گذاری کنی و اونجا معدل و مقالاتت رو تقویت کنی میتونی به هدف نهاییت برسی
پیروز باشی
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین MINAJOOOON
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-11-2013, 12:17 PM
سلام دوستان
من چند بار این سوالو پرسیدم برای ادامه تحصیل ارشدم رو در ایران بگذرونم یا کانادا؟
من لیسانس مدیریت بازرگانی پیام نور دارم با معدل 14 آیلس 6 لطفا راهنمایی کنید !!
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-11-2013, 12:45 PM
(15-11-2013, 12:17 PM)'MINAJOOOON' نوشته: سلام دوستان
من چند بار این سوالو پرسیدم برای ادامه تحصیل ارشدم رو در ایران بگذرونم یا کانادا؟
من لیسانس مدیریت بازرگانی پیام نور دارم با معدل 14 آیلس 6 لطفا راهنمایی کنید !!

سلام
البته شما كه اولين پستتون هست! شايدم جاهاي ديگه پرسيده باشين!!
در هر صورت احتمالا بخاطر اينكه به سوال شما نميشه جواب داد كسي هم جوابتون رو هنوز نداده!
اين به فاكتورهاي زيادي ربط داره! اول اينكه اصلا شما وضعيت ماليتون چطوره؟ اگر فول فاند از خانوادتون ميگيرن[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]  به نظرم علاوه بر كانادا براي اروپا هم اقدام كنين خوبه.مطمئنا به اميد فاندهاي دانشگاه هاي كانادا كه نبايد باشين.
و در نهايت هيچ كس مثل شما خودتون رو نميشناسه.اگر توانايي قبول شدن در يك دانشگاه تاپ ايران رو دارين شايد بد نباشه در ايران ارشد بگيرين.اما اگر نه  و باز هم اگر شرايط ماليتون خوب بهتره به دانشگاه هاي كانادا و اروپا هم فكركنين
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »