عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
فرم DS-160

صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 32 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
فرم DS-160
غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
07-06-2013, 01:26 AM
(07-06-2013, 01:19 AM)'fariba48' نوشته: در مورد سوال اینکه کجا می خواهید در آمریکابمانید من که یه آپارتمان می خواهم اجاره کنم باید حتما از الان جایی رو رزرو کنم ادرس دقیق محل اجاره رو بنویسم ؟؟ یا میتونم حدودی بگم کجا ساکن می شوم .چون هنو جایی رو نگرفتم

سلام
به فروم خودتون خوش اومدید.
برای این قسمت می تونید آدرس دانشگاه رو بنویسید. اینجوری انگار می خواید در خوابگاه دانشگاه ساکن بشید!
ضرورتی نداره آدرس دقیق خونه ای که می خواید اجاره کنید رو بدید. 
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین waterfall
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-06-2013, 02:20 PM
سلام
ببخشید من فرمDS-160 رو سابمیت کردم  و وقت گرفتم ولی الان متجه شدم که در قسمت full name in native alphabet نام کاملم رو به جای فارسی به انگلیسی نوشتم. آیا این مشکلی ایجاد می کنه؟
در ضمن در قسمتی که گفته بود: have you made specific travel plans من پاسخ دادم No که نمی دونم کار درستی کردم یا نه چون من واقعا هنوز نمی دونم کجا باید ساکن بشم، کی می رسم اونجا و این جزئیاتی که می پرسه. برا همین پاسخ منفی دادم.

یه سوال دیگه: گزینهDoes not apply  که تقریبا در تمام موارد وجود داره رو کی باید علامت بزنیم؟ من هر موردی که اطلاع دقیق نداشتم اینو علامت زدم.
آیا اگر موارد فوق مشکل ایجاد می کنه من می تونم فرم دیگری پر کنم یا اینکه نیازی نیست؟
از راهنماییتون پیشاپیش متشکرم.
نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-06-2013, 02:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-06-2013, 02:28 PM توسط maryam4312.)
(08-06-2013, 02:20 PM)'waterfall' نوشته: سلام
ببخشید من فرمDS-160 رو سابمیت کردم  و وقت گرفتم ولی الان متجه شدم که در قسمت full name in native alphabet نام کاملم رو به جای فارسی به انگلیسی نوشتم. آیا این مشکلی ایجاد می کنه؟
در ضمن در قسمتی که گفته بود: have you made specific travel plans من پاسخ دادم No که نمی دونم کار درستی کردم یا نه چون من واقعا هنوز نمی دونم کجا باید ساکن بشم، کی می رسم اونجا و این جزئیاتی که می پرسه. برا همین پاسخ منفی دادم.
یه سوال دیگه: گزینهDoes not apply  که تقریبا در تمام موارد وجود داره رو کی باید علامت بزنیم؟ من هر موردی که اطلاع دقیق نداشتم اینو علامت زدم.
آیا اگر موارد فوق مشکل ایجاد می کنه من می تونم فرم دیگری پر کنم یا اینکه نیازی نیست؟
از راهنماییتون پیشاپیش متشکرم.

سلام بنظرم یه فرم دیگه پرکنید و دقیقتر پرش کنید. تا جاییکه میتونید همه اطلاعاتو دقیق وارد کنید و Does not apply  رو به جا استفاده کنید.(جاهایی که شک دارید اینجا بپرسید دوستان راهنمایی میکنن)
have you made specific travel plans رو اشتباه نزدید
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین fariba48
**
نقل قول

09-06-2013, 02:28 AM
قبل از ادمیت کردن پرینت را می زنیم آیا فونت های متن به صورت ناشناخته است فرم من فقط اطلاعات خودم فونت درست است سوال ها همه فونت ها خراب است؟
نقل قول  

آفلاین fariba48
**
نقل قول

09-06-2013, 02:35 AM
مبلغ درآمد باید به ریال باشد؟؟
نقل قول  

آفلاین waterfall
**
نقل قول

09-06-2013, 07:39 AM
خیلی ممنون از راهنماییتون. فقط با وجود اینکه من با شماره فرم قبلی وقت گرفتم، پر کردن یه فرم دیگه مشکلی ایجاد نمی کنه؟
میشه کاربرد صحیح does not apply رو بفرمایید؟
نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
09-06-2013, 09:57 AM
(09-06-2013, 02:28 AM)'fariba48' نوشته: قبل از ادمیت کردن پرینت را می زنیم آیا فونت های متن به صورت ناشناخته است فرم من فقط اطلاعات خودم فونت درست است سوال ها همه فونت ها خراب است؟

برای من این مشکل نبود اما زیاد هم مهم نیست نسخه ای که پرینت میگیرید واسه اطلاع وآرشیو خودتونه . فقط اون صفحه کانفرمیشن آخر که کانفرمیشن نامبر توشه، رو داشته باشید واسه مصاحبه.
(09-06-2013, 07:39 AM)'waterfall' نوشته: خیلی ممنون از راهنماییتون. فقط با وجود اینکه من با شماره فرم قبلی وقت گرفتم، پر کردن یه فرم دیگه مشکلی ایجاد نمی کنه؟
میشه کاربرد صحیح does not apply رو بفرمایید؟

خواهش میکنم . نه مشکلی ایجاد نمیکنه .
من فقط موارد زیر رو does not apply زدم
U.S. Social Security Number
U.S. Taxpayer ID Number
Work Phone Number(شاغل نیستم)
Passport Book Number
 Postal Zone/ZIP Code دبیرستان (که زیادم مهم نیست)
تا حد امکان اطلاعات دقیق بدید بهتره بنظرم
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین fariba48
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-06-2013, 02:45 PM
سلام مریم جون خیلی ممنون از راهنماییتون یه سوال دیگه دارم در مورد درآمد ماهیانه نوشته به ارز محلی بنویسید آیا منظور همان ریال کشورمون بنویسیم؟؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-06-2013, 02:47 PM
(09-06-2013, 02:45 PM)'fariba48' نوشته: سلام مریم جون خیلی ممنون از راهنماییتون یه سوال دیگه دارم در مورد درآمد ماهیانه نوشته به ارز محلی بنویسید آیا منظور همان ریال کشورمون بنویسیم؟؟

دوست من، درآمد ماهیانه رو میتونید به ريال بنویسید، این موارد بیشتر در ویزاهای توریستی و مهاجرتی مهم هست و در مورد ویزای دانشجویی خیلی از اهمیت خاصی برخوردار نیست.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین waterfall
**
نقل قول

12-06-2013, 08:53 AM
سلام
من قبلا سوال کردم که آیا میشه قبل از روز مصاحبه یه فرم DS-160 جدید پر کرد و بهم گفتن که میشه. حالا یه سوال دیگه دارم: آیا میشه در فرم جدید یکی از پاسخ های فرم قبلی رو حذف کرد؟ من در فرم قبلی اشاره کردم که عضو یک سازمان (دانشگاه علوم پزشکی) بودم ولی الان در فرم جدید می خوام برای پیشگیری از کلیرنس طولانی اینو حذف کنم. آیا مشکلی پیش میاد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 32 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 11-05-2025، 11:15 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی