عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش کارت اعتباری و امور ارزی شرکت های فروشنده کارت اعتباری Visa و Master و غیره

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شرکت های فروشنده کارت اعتباری Visa و Master و غیره
آفلاین mina_kh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-01-2015, 07:32 PM
با سلام خدمت دوستان
نمی دونستم این سوال کجا بپرسم. اینجا مطرح کردم.
یه سایت هست که هزینه های اپلیکیشن فی و تافل و جی ار ای پرداخت می کنه. سوالم اینکه این سایت معتبر هست؟
کسی از دوستان از این طریق پراداختی داشته؟
با سپاس
www.sharifvisa.ir
تو از این دشت خشک تشنه روزی کوچ خواهی کردو اشک من ترا بدرود خواهد گفت.نگاهت تلخ و افسرده است.دلت را خار خار نا امیدی سخت آزرده است.غم این نابسامانی همه توش وتوانت را زتن برده است...
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
14-01-2015, 11:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-01-2015, 11:02 PM توسط Glee.)
(14-01-2015, 07:32 PM)'mina_kh' نوشته: با سلام خدمت دوستان
نمی دونستم این سوال کجا بپرسم. اینجا مطرح کردم.
یه سایت هست که هزینه های اپلیکیشن فی و تافل و جی ار ای پرداخت می کنه. سوالم اینکه این سایت معتبر هست؟
کسی از دوستان از این طریق پراداختی داشته؟
با سپاس
www.sharifvisa.ir

من در مورد این سایت اطلاعی ندارم...ولی از این راضی بودم، تو فروم هم خیلیا ازش استفاده کردن.... چک کردم تعرفه هاش هم با تعرفه های سایتی که شما گفتید یکی هست: Tehranpayment
باز انتخاب با خودتون...

نقل قول  

آفلاین mina_kh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-01-2015, 06:36 PM
(14-01-2015, 11:01 PM)'ftn' نوشته:
من در مورد این سایت اطلاعی ندارم...ولی از این راضی بودم، تو فروم هم خیلیا ازش استفاده کردن.... چک کردم تعرفه هاش هم با تعرفه های سایتی که شما گفتید یکی هست: Tehranpayment
باز انتخاب با خودتون...

من از همون سایتی که گفتم استفاده کردم. مشکلی نبود سریع پرادخت کردند.[img]images/smilies/smile.gif[/img]
باز از راهنماییتون ممنون.
تو از این دشت خشک تشنه روزی کوچ خواهی کردو اشک من ترا بدرود خواهد گفت.نگاهت تلخ و افسرده است.دلت را خار خار نا امیدی سخت آزرده است.غم این نابسامانی همه توش وتوانت را زتن برده است...
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 9
15-01-2015, 06:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-01-2015, 07:28 PM توسط Andre.)
من قیمت ها رو چک کردم. نمیدونم فرآیند پرداخت و محاسبه کارمزد در اون سایت چطوره. وقتی مقایسه میکردم، فقط قیمت پرداخت 100 دلار آمریکا یکی بود و ولی به جز دلار استرالیا که sharifvisa در قیمت بهتر بود. در سایر موارد tehranpayment به نفع بود. فرقی نداره کجا پرداخت میکنید فقط مطمئن بشید که با این اوضاع قیمت ارز واستون مناسب در میاد و دیگر اینکه اگر آنلاین سفارش میدین مشکلی در پرداخت نباشه. منظورم اینه که با توجه به ددلاین ها، پول بریزین به حساب و یک هفته پیگیری کنید تا پرداختتون انجام بشه.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
28-01-2015, 12:18 PM
من می خواستم یه ویزاکارت مجازی 500 دلاری بگیرم. از تهران پیمنت و نیلوپر چک کردم و نهایتا متوجه شدم نیلوپر دوروبر 36-37 تومن ارزونتر درمیاد! البته یه موضوع دیگه هم در مقایسه این دوتا اگر بخوام بگم اینه که تا اونجایی که فهمیدم گرفتن موجودی حساب تو تهران پیمنت آسونتره، هرچند تو جفتش امکان پذیره.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-05-2015, 08:56 AM
170 دلار بدید راحت یک کارت دایمی  ویزا مستر و..و قابل شارژ از بانک پارسیان بگیرید
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین mmasoumzadeh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-06-2015, 02:05 PM
با سلام و درود 

یه سلا داشتم دوستان. این شرکتها اساسا چطوری  میتونند به این صورت کارت صادر کنند. منظورم اینه که مثلا tehranpayment به صورت انی برای شما ویزا کارت صادر میکنه اون هم به نام خودتون. آیا کسی اطلاع داره که چطور میشه چنین کار مشابهی  انجام داد؟ یا اینکه از کجا میشه ریز اطلااتش رو درورد؟ 

با تشکر
نقل قول  

آفلاین mahdii65
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-07-2015, 01:27 AM
سلام دوستان، من خیلی وقته مطالب تاپیک های مختلف رو دنبال کردم و یه سری از سوال هایی که داشتم برطرف شده.
اما یه راهنمایی نیاز داشتم.
تمامی این بحث هایی که شد برای پرداخت پول بود به یه حساب خارجی. من میخواستم ببینم، امکانش هست که از ایران حسابی داشته باشیم که بتونیم توش پول دریافت کنیم؟
مثلا سایتهایی هستن که بابت مقاله و نقد نوشتن، مبلغی رو پرداخت میکنن و میشه باهاشون کار کرد. اما همشون یا Paypal میخوان یه یه حساب بین المللی که پولو واریز کنن. البته مقدار این مبالغ ناچیزه و فکر نکنم بیشتر از 800 دلار در ماه برسه، اما این محدودیت خیلی ازاردهنده س که نمیشه چنین حسابی داشت.
من چند تا گزینه پیش روم دارم که دوستان بررسی کنن و پیشنهادشونو بگن. نکته مهم اینه که بشه به این حساب پول واریز کرد (چه خودم شارژ کنم و چه از منبع درآمدی پولی به این حساب بیاد) و بشه مثل یه حساب جاری ازش استفاده کرد که قابلیت اتصال به Paypal رو هم داشته باشه (هم خرید و هم دریافت). البته صرفا من نیازی به دریافت مستر کارت و ویزا کارت ندارم، یا حداقل چنین نیازی نیست.

1- من دوستی در سویس دارم که حسابی به اسم خودش داره (اقامت دایم). فکر میکنم بشه از حساب اون برای دریافت پولم استفاده کنم، منتهی بحث اطمینان به کنار، آیا این دوستم مشکلی براش پیش نمیاد؟ سورس این پول واسه بانک مشخص میشه یا اینکه پول از حساب ناشناسی واسشون میاد و ممکنه واسه دوست من مشکلی ایجاد بشه. از نظر مالیاتی تبعاتی برای دوست من داره؟
2- من به ارمنستان سفرهایی دارم، آیا راهی وجود داره که من حسابی واسه خودم باز کنم اونجا و بتونم از این حساب گردش مالی داشته باشم؟ با ویزای توریستی میشه چنین کاری کرد؟
3- این حساب های بین المللی که بانکهای داخلی ارائه میدن، آیا موردی دارن که بشه حساب مورد نظرمو باز کنم؟ یا اینکه آیا این حساب ها همشون فقط برای پرداخت هستن؟ مثلا بانک پارسیان 3 مورد دیدم که کارت میده ولی مبالغ خیلی بالا برای اعتبارش میخواد.
4- شرکتهای ارائه دهنده خدمات حساب بین المللی، این چنین خدماتی دارند؟ مسلما به همشون نمیشه اعتماد داشت، اما دوستان اگه امکانش هست منو راهنمایی کنین. 
5- یکی از دوستان زمان دانشجویی بنده که خودش اهل تاجیکستانه میتونه چنین حسابی رو برای من باز کنه؟ یا اینکه فقط باید حسابی به اسم خودش باز کنه و امکاناتشو در اختیاره من قرار بده؟ ضمن اینکه بعضی از این سایتها، ترجیحا با حسابهایی با اسم شخص خودم فقط کار خواهند کرد و البته ترجیحا من خودم هم درنبال راهکاری هستم که حساب به اسم خودم باشه، هم به دلیل کنترل مستقیم و هم کسب اعتباره بیشتر.

با توجه به این مواردی کعه گفتم، دوستان میتونند منو راهنمایی کنند؟
با تشکر قبلی
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

13-08-2015, 08:35 PM
(22-07-2015, 01:27 AM)mahdii65 نوشته: سلام دوستان، من خیلی وقته مطالب تاپیک های مختلف رو دنبال کردم و یه سری از سوال هایی که داشتم برطرف شده.
اما یه راهنمایی نیاز داشتم.
تمامی این بحث هایی که شد برای پرداخت پول بود به یه حساب خارجی. من میخواستم ببینم، امکانش هست که از ایران حسابی داشته باشیم که بتونیم توش پول دریافت کنیم؟
مثلا سایتهایی هستن که بابت مقاله و نقد نوشتن، مبلغی رو پرداخت میکنن و میشه باهاشون کار کرد. اما همشون یا Paypal میخوان یه یه حساب بین المللی که پولو واریز کنن. البته مقدار این مبالغ ناچیزه و فکر نکنم بیشتر از 800 دلار در ماه برسه، اما این محدودیت خیلی ازاردهنده س که نمیشه چنین حسابی داشت.
من چند تا گزینه پیش روم دارم که دوستان بررسی کنن و پیشنهادشونو بگن. نکته مهم اینه که بشه به این حساب پول واریز کرد (چه خودم شارژ کنم و چه از منبع درآمدی پولی به این حساب بیاد) و بشه مثل یه حساب جاری ازش استفاده کرد که قابلیت اتصال به Paypal رو هم داشته باشه (هم خرید و هم دریافت). البته صرفا من نیازی به دریافت مستر کارت و ویزا کارت ندارم، یا حداقل چنین نیازی نیست.

1- من دوستی در سویس دارم که حسابی به اسم خودش داره (اقامت دایم). فکر میکنم بشه از حساب اون برای دریافت پولم استفاده کنم، منتهی بحث اطمینان به کنار، آیا این دوستم مشکلی براش پیش نمیاد؟ سورس این پول واسه بانک مشخص میشه یا اینکه پول از حساب ناشناسی واسشون میاد و ممکنه واسه دوست من مشکلی ایجاد بشه. از نظر مالیاتی تبعاتی برای دوست من داره؟
2- من به ارمنستان سفرهایی دارم، آیا راهی وجود داره که من حسابی واسه خودم باز کنم اونجا و بتونم از این حساب گردش مالی داشته باشم؟ با ویزای توریستی میشه چنین کاری کرد؟
3- این حساب های بین المللی که بانکهای داخلی ارائه میدن، آیا موردی دارن که بشه حساب مورد نظرمو باز کنم؟ یا اینکه آیا این حساب ها همشون فقط برای پرداخت هستن؟ مثلا بانک پارسیان 3 مورد دیدم که کارت میده ولی مبالغ خیلی بالا برای اعتبارش میخواد.
4- شرکتهای ارائه دهنده خدمات حساب بین المللی، این چنین خدماتی دارند؟ مسلما به همشون نمیشه اعتماد داشت، اما دوستان اگه امکانش هست منو راهنمایی کنین. 
5- یکی از دوستان زمان دانشجویی بنده که خودش اهل تاجیکستانه میتونه چنین حسابی رو برای من باز کنه؟ یا اینکه فقط باید حسابی به اسم خودش باز کنه و امکاناتشو در اختیاره من قرار بده؟ ضمن اینکه بعضی از این سایتها، ترجیحا با حسابهایی با اسم شخص خودم فقط کار خواهند کرد و البته ترجیحا من خودم هم درنبال راهکاری هستم که حساب به اسم خودم باشه، هم به دلیل کنترل مستقیم و هم کسب اعتباره بیشتر.

با توجه به این مواردی کعه گفتم، دوستان میتونند منو راهنمایی کنند؟
با تشکر قبلی

درود

اولا اینکه هیچ حسابی در حال حاضر داخل ایران نمیتونید باز کنید که پول از کشورهای خارجی بیاد.
گزینه اول مناسبتره و مالیات و اینا نداره. پول رو به حساب دوستتون میریزن در سوویس و اون پول ایرانی رو (ریالی) رو از طریق خانوادش و یا دوستاش به حساب شما در ایران میریزه.
گزینه های دیگه هم میتونه استفاده بشه ولی دلیلی برای این کارها نمیبینم. مادامی که شما حساب بین المللی در ایران نتونید باز کنید فقط باید دور بزنید(البته اسمش دور زدن نمیشه)

پ.ن: کار با صرافی ها و ... خیلی کارمزد داره و اصلا به صرفه نیست.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

13-08-2015, 08:36 PM
(20-05-2015, 08:56 AM)Karim نوشته: 170 دلار بدید راحت یک کارت دایمی  ویزا مستر و..و قابل شارژ از بانک پارسیان بگیرید

درود

این کار علاوه بر مشکلات احتمالی که ممکنه برای کارتها ایجاد بشه ، به صرفه نیست. همون شرکتها کارتون رو انجام بدن راحت تره(البته من اصلا تبلیغ نمیکنم نه بانک رو نه شرکت ها رو)

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »