عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت تحصیلی شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی

صفحه‌ها (19): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 19 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی
آفلاین hammdy
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-04-2013, 05:39 PM
با سلام.

بنده هم اکنون دانشجوی کارشناسی ارشد هستم. معافیت تحصیلی رو هم استفاده می کنم. از طرف دیگر موقعیتی داره جور می شه تا بتونم برای ادامه تحصیل در همین مقطع از ایران برم. آیا اگر بنده انصراف بدم از دانشگاه فعلی دوباره معافیت تحصیلی به من داده می شه برای ادامه تحصیل در خارج؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-04-2013, 12:32 AM
(13-04-2013, 05:39 PM)'hammdy' نوشته: با سلام.
 بنده هم اکنون دانشجوی کارشناسی ارشد هستم. معافیت تحصیلی رو هم استفاده می کنم. از طرف دیگر موقعیتی داره جور می شه تا بتونم برای ادامه تحصیل در همین مقطع از ایران برم. آیا اگر بنده انصراف بدم از دانشگاه فعلی دوباره معافیت تحصیلی به من داده می شه برای ادامه تحصیل در خارج؟

درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم Smile
همون طوری که در اینجا و اینجا هم اشاره شده است، شما میتونید بعد از انصراف از دوره کارشناسی ارشد داخل، دوباره برای تحصیل در دوره کارشناسی ارشد خارج، از معافیت تحصیلی استفاده کنید، به شرطی که فاصله بین انصراف از تحصیل و شروع مجدد دوره ارشدتون، بیشتر از یکسال نباشد. ضمنا از این قانون، در طول کل دوران تحصیل (دیپلم تا دکتری) فقط و فقط یکبار میتونید استفاده کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین hammdy
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-04-2013, 05:25 PM
از پاسخ سریع شما بسیار ممنون و البته خرسندم.

بگذارید یک سوال کوچک دیگر هم از شما بپرسم. مسئله ای که هست اینه که دانشگاهی که می خوام درش ادامه تحصیل بدم بسیار دانشگاه معروفی هست ولی متاسفانه در لیست دانشگاه های معتبر وزارت علوم نیست. این رو واقعا نمی فهمم!!! این رو چه کارش می شه کرد؟ البته این دانشگاه جزو برترین دانشگاه های آسیا بوده. 

فقط یک نکته ی دیگه. بنده در دوره کارشناسی، همان سال اول، همان ترم اول، از دانشگاه پیام نور انصراف دادم و وارد دانشگاه شیراز شدم. آیا می دونید این قضیه در پرونده ثبت می شه؟ منظورم این هست که می تونم الآن از دانشگاه انصراف بدم؟ با توجه به اون انصراف نصفه و نیمه ای که داشتم؟؟؟

از شما ممنونم.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

15-04-2013, 06:38 PM
(15-04-2013, 05:25 PM)'hammdy' نوشته: از پاسخ سریع شما بسیار ممنون و البته خرسندم.
بگذارید یک سوال کوچک دیگر هم از شما بپرسم. مسئله ای که هست اینه که دانشگاهی که می خوام درش ادامه تحصیل بدم بسیار دانشگاه معروفی هست ولی متاسفانه در لیست دانشگاه های معتبر وزارت علوم نیست. این رو واقعا نمی فهمم!!! این رو چه کارش می شه کرد؟ البته این دانشگاه جزو برترین دانشگاه های آسیا بوده. 
فقط یک نکته ی دیگه. بنده در دوره کارشناسی، همان سال اول، همان ترم اول، از دانشگاه پیام نور انصراف دادم و وارد دانشگاه شیراز شدم. آیا می دونید این قضیه در پرونده ثبت می شه؟ منظورم این هست که می تونم الآن از دانشگاه انصراف بدم؟ با توجه به اون انصراف نصفه و نیمه ای که داشتم؟؟؟
از شما ممنونم.

متاسفانه،  نظام وظیفه برای دانشگاه هایی که مورد تائید وزارت علوم نباشند، معافیت تحصیلی صادر نخواهد کرد! پیشنهاد میکنم برای اطلاع از اینکه دانشگاه مورد نظر شما در لیست دانشگاه های مورد تائید وزارت علوم هست یا خیر، با شماره 82233142 تماس بگیرید. پیشنهاد میکنم به این تاپیک هم نگاهی بیندازید.
در مورد انصرافتون از دوره کارشناسی دانشگاه پیام نور، نمیشه با قطعیت گفت که آیا در سیستم ثبت شده یا خیر! چون عملا جز نظام وظیفه، کسی دیگه ای به اون سیستم دسترسی نداره! Undecided بنظرم این موضوع رو بتونید با مراجعه به نظام وظیفه پیگیری کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین mkmkmk
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-05-2013, 08:50 PM
با سلام من مدرک کارشناسی ارشد دارم، آیا میتون برای یک رشته کارشناسی ارشد در خارج اقدام کنم؟ یا باید حتما برای دوره دکتری اقدام کنم تا معافیت تحصیلی صادر بشه؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-05-2013, 12:59 AM
(19-05-2013, 08:50 PM)'mkmkmk' نوشته: با سلام من مدرک کارشناسی ارشد دارم، آیا میتون برای یک رشته کارشناسی ارشد در خارج اقدام کنم؟ یا باید حتما برای دوره دکتری اقدام کنم تا معافیت تحصیلی صادر بشه؟

دوست من، همونطور که در ارسال دوم همین تاپیک هم اشاره شده، شما در صورتی میتونید برای بار دوم در دوره کارشناسی ارشد، از معافیت تحصیلی استفاده کنید که از دوره اول کاشناسی ارشد "انصراف" داده باشید و از زمان انصرافتون هم بیش از 1 سال نگذشته باشه. یعنی اگر دوره کارشناسی ارشد رو یکبار به پایان رسونده باشید، برای بار دوم نمیتونید از معافیت تحصیلی برای دوره کارشناسی ارشد استفاده کنید.
نقل قول  

آفلاین fdsn68
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

28-05-2013, 01:44 AM
سلام دوستان
من دانشجوی ترم 8 کارشناسی دوره روزانه هستم و تصمیم گرفتم که انصراف از تحصیل بدم و دوباره کنکور سراسری شرکت کنم البته با توجه به همین قانون جدید یک سال فرصت انصرافی ها تصمیم به اینکار گرفتم
چندتا سوال داشتم و ممنون میشم اگه راهنماییم کنید:

1- یعنی آیا من واقعا میتونم توی کنکور سراسری شرکت کنم و آیا احتمال تغییر این قانون توی امسال نیست؟
2-قبلا یه موضوعی وجود داشته راجع به سنوات استفاده از معافیت تحصیلی که یه سری محدویت هایی ایجاد میکرد.ولی الان توی سایت نظام وظیفه ندیدم چیزی راجع بهش نوشته باشه.آیا شما اطلاعی دارید؟
3-فکر میکنید اگه ترم 9 انصراف از تحصیل بدم که تا زمان ثبت نام قبولی های کنکور 93 کمتر از یک سال باشه کار درستیه و یا اینکه زودتر مثلا توی شهریور انصراف بدم؟
4-وقتی به مشاور سایت نظام وظیفه پیام دادم که آیا میتونم شرکت کنم یا نه جواب داد :میتونی به شرطی که مدرک معادلتو نگیری. یعنی ربط این دو موضوع به هم چیه؟
5-توی دفترچه ثبت نام کنکور امسال که نگاه کردم شرایطی مشابه شرایط منو پیش بینی نکرده بود و فقط در مورد انصرافی هایی نوشته بود که کارت پایان خدمت یا معافی دارن.این دیگه واقعا نگرانم کرده.یعنی باید چیکار کنم؟

پیشاپیش از توجهتون سپاس گزارم
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-05-2013, 02:34 PM
(28-05-2013, 01:44 AM)'fdsn68' نوشته: سلام دوستان
من دانشجوی ترم 8 کارشناسی دوره روزانه هستم و تصمیم گرفتم که انصراف از تحصیل بدم و دوباره کنکور سراسری شرکت کنم البته با توجه به همین قانون جدید یک سال فرصت انصرافی ها تصمیم به اینکار گرفتم
چندتا سوال داشتم و ممنون میشم اگه راهنماییم کنید:
1- یعنی آیا من واقعا میتونم توی کنکور سراسری شرکت کنم و آیا احتمال تغییر این قانون توی امسال نیست؟
2-قبلا یه موضوعی وجود داشته راجع به سنوات استفاده از معافیت تحصیلی که یه سری محدویت هایی ایجاد میکرد.ولی الان توی سایت نظام وظیفه ندیدم چیزی راجع بهش نوشته باشه.آیا شما اطلاعی دارید؟
3-فکر میکنید اگه ترم 9 انصراف از تحصیل بدم که تا زمان ثبت نام قبولی های کنکور 93 کمتر از یک سال باشه کار درستیه و یا اینکه زودتر مثلا توی شهریور انصراف بدم؟
4-وقتی به مشاور سایت نظام وظیفه پیام دادم که آیا میتونم شرکت کنم یا نه جواب داد :میتونی به شرطی که مدرک معادلتو نگیری. یعنی ربط این دو موضوع به هم چیه؟
5-توی دفترچه ثبت نام کنکور امسال که نگاه کردم شرایطی مشابه شرایط منو پیش بینی نکرده بود و فقط در مورد انصرافی هایی نوشته بود که کارت پایان خدمت یا معافی دارن.این دیگه واقعا نگرانم کرده.یعنی باید چیکار کنم؟
پیشاپیش از توجهتون سپاس گزارم

درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم Smile
1- شما بعد از انصراف از تحصیل، میتونید برای همون مقطع (پس از قبولی در کنکور) درخواست معافیت تحصیلی بدهید.
2- در کل دوران تحصیل (از دیپلم تا دکتری) پس از انصراف، فقط و فقط یک بار میتونید برای یک مقطع دوباره درخواست معافیت تحصیلی بدهید.
3- شما ابتدا باید از مقطع فعلی انصراف بدهید، نامه معرفی به نظام وظیفه از دانشگاه دریافت کنید و سپس در کنکور 92 شرکت کنید. از  ديگر شرايط اصلي اين است كه دانشجو باید در مدت سنوات اوليه تحصيلي در دانشگاه انصراف دهد، يعني وارد سنوات ارفاقي نشده و از زمان انصراف وي تا شروع به تحصيل مجدد در دانشگاه نيز بيش از يكسال سپري نشده باشد. (منبع)
4- شما نباید به اندازه تعداد واحدهایی که پاس کردی، مدرک معادل بگیری چون دانشجويان مقاطع كارشناسي و بالاتر پيوسته كه پس از اخراج از دانشگاه با اخذ مدرك تحصيلي مقطع پايين تر، فارغ التحصيل شناخته مي شوند تا پايان خدمت دوره ضرورت و يا اخذ معافيت دايم از خدمت مجاز به ادامه تحصيل نيستند.
5- در مورد قوانین نظام وظیفه، مرجع، سازمان نظام وظیفه خواهد بود نه سازمان سنجش، بنابراین از این جهت، مشکلی نخواهید داشت.

ضمنا پیشنهاد میکنم علاوه بر قوانین نظام وظیفه جاری بر انصراف از تحصیل، قوانین حاکم بر انصراف از تحصیل دانشجویان روزانه و تحصیل مجدد در دانشگاه سراسری رو هم مدنظر قرار بدهید.
نقل قول  

آفلاین fdsn68
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-05-2013, 11:08 AM
خیلی سپاس گزارم از شما
دمتون گرم.لطف کردید
فقط یه سوال دیگه اینکه منظور از سنوات اولیه تحصیلی چیه؟منظور همون سنوات مجازه؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
29-05-2013, 02:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-05-2013, 02:32 PM توسط MaMi.)
(29-05-2013, 11:08 AM)'fdsn68' نوشته: خیلی سپاس گزارم از شما
دمتون گرم.لطف کردید
فقط یه سوال دیگه اینکه منظور از سنوات اولیه تحصیلی چیه؟منظور همون سنوات مجازه؟

بله دوست من، منظور از "سنوات اولیه" همون سنوات مجاز هر مقطع تحصیلی است. که برای دوره کارشناسی، 5 سال (معادل 10 ترم است)
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (19): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 19 بعدی »