عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین brotherhood
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-09-2011, 01:48 PM
(17-09-2011, 10:14 AM)Omid نوشته: دوست من:
با اجازه بابک عزیز:
صرفاً جهت پیشنهاد اینو می گم که اگر اینطوری که داری برای پذیرش پیش می ری ادامه بدی حتماً دچار سردرگمی میشی. چون خودم هم یه زمانی تکلیفم رو نمی دونستم و همین جوری بودم دارم به شما هم می گم... اما بعدها فهمیدم الکی انرژی خودم رو صرف چیزهایی کردم که نباید...
در ابتدای راه به شما پیشنهاد می دم با کسی که همین راه رو قبلاً رفته صحبت کنید و جوانب کار رو بصورت کلی بسنجید...
من یه فلوچارت طراحی کردم و در این تاپیک گذاشتم. شما طبق همون پیش برو و بزار زمان بگذره...
ضمن اینکه شما نمی تونی با دیپلم کاردانش بری پیش دانشگاهی نظری... باید حداقل فوق دیپلم رو بگیری و بعد یا ادامه بدی یا پیش دانشگاهی رو بگذرونی کنکور سراسری بدی.(چون معدلی نداری برای کنکور)
مشکل دوم اینکه که دیپلم شما 11 سالست. که اروپا نمی پذیره این رو... چه بسا شما می خوای تغییر رشته هم بدی...
من پیشنهاد می دم شما حتماً حتماً تا لیسانس رو اینجا بخونی و چون گرایش فنی رو انتخاب کردی مسیرت سخت خواهد بود... پس اگه این رو انتخاب کردی بزار همون موقع یا حداقل ترم 2-3 برای اطلاعات پذیرش جستجو کن...چون برای مستر احتمال فاند تقریباً 30% هست برای کارشناسی اگر نگم صفر اما 5% اونهم بعد از اینکه شما بری اونجا و کار درون کمپی چیزی جور کنی...
اگر مشکل سربازی نداری و هدفت صرفاً رفتن هست می تونی کانادا مهاجرت کنی... که البته اون هم سختی های خاص خودش رو داره اما بیشتر به شرایط شما میاد...
موفق باشی
ممنون که جواب دادی.
من با مدیر مدرسمون صحبت کردم اونم گفت بعد از دیپلم برام جور میکنه 1 ساله درگه تو یک رشته دیگه (همون فوق دیپلم فکر کنم) بخونی که مشکلت حل بشه.
از طرفی که پیشنهاد کردی اینجا لیسانس بگیر اول اینو بگم که اینجا 4 ساله اونجا 3 سال بعد بگم من جایی دارم بزرگ میشم که باور کن همه دارن میرن ( 3 تا از داداشام - 5 تا از همکلاسیام - پسر مدیر مدرسه - پسر های همکاران مادرم - تو فامیل که اینقدر زیادی چی بگم ) بعد من فکر میکنم دق کنم اگر بخام لیسانسو اینجا بگیرم البته بیشترشون مقاطع بالاتر از من هستن و درباره لیسانس اطلاعی ندارن من تصمیممو گرفتم و میخام برم.
درباره کسی رو پیدا کنم اخه کسی نیست که من از کی با تجربه باشه اخه بپرسم؟
کسی رو پیدا نمیکنم.
درباره تغییر رشته من الان به این فکر افتادم یک مدرک فنی حرفه ای کامپیوتر هم بگیرم ( توی میدان معلم یک مرکز فنی حرفه ای هست برای اموزش و پرورش تو تابستون به بچه ها 3 ماهه دیپلم میده رایگان )
بعد من الان دارم اینهمه تلاش مبکنم چون من چند وقت دیگه انگلیسیم تموم میشه و باید یک زبان دیگه ور شروع کنم باید تکلیفم روشن بشه تا ببینم چه زبونی رو بخونم.
فرانسوی؟ المانی ؟ ایتالیایی ؟ اسپانیایی ؟
نمیدونم به خدا منم گیج شدم از طرفی بدون بورسیه نمیتونم برم از طرفی میبینم که زیادن کسانیی که از امریکا بورس گرفتن.
و اینم بگم که با معلمم هماهنگ کردم میخام یک مقاله علمی رو شروع کنم

نقل قول  

آفلاین brotherhood
**
نقل قول

17-09-2011, 01:50 PM
(17-09-2011, 10:04 AM)Babak نوشته: متاسفانه اطلاعات من در مورد گرفتن پذیرش لیسانس خیلی کمه، ولی اگر گرفتن فاند براتون مهمه، راستش فکر نمی‌کنم امریکا گزینه خوبی باشه. گرفتن فاند در مقطع لیسانس اصلا ساده نیست. به خصوص این که بتونید از ابتدا با فاند وارد مقطع لیسانس بشید چندان محتمل نیست.
فکر میکنید کدام کشور ها خوب بورس میدن؟

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

17-09-2011, 09:01 PM
(17-09-2011, 01:50 PM)brotherhood نوشته: فکر میکنید کدام کشور ها خوب بورس میدن؟
من از امریکا و کانادا خبر دارم و هیچ کدوم از این دو کشور برای دانشجویان خارجی در مقطع لیسانس بورس‌هایی که بشه روشون حساب کرد ندارند. بقیه کشورها رو متاسفانه اطلاع ندارم.

«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ehsan
**
نقل قول

18-09-2011, 12:19 AM
بابک جان خیلی از راهنمایی ات ممنون
راستی میخواستم بپرسم در مورد Research assistantship چه جوری باید اقدام کنم الان به استاد خاصی ایمیل بزنم یا اینکه بعد از گرفتن پذیرش اینکارو بکنم
در مورد رشته خودم هم باید بگم خیلی اطلاعات کمی ازش دارن ولی در واقع یه جور مدیریت هست در حوزه سلامت .
نقل قول  

آفلاین brotherhood
**
نقل قول

18-09-2011, 02:46 AM
(17-09-2011, 09:01 PM)Babak نوشته: من از امریکا و کانادا خبر دارم و هیچ کدوم از این دو کشور برای دانشجویان خارجی در مقطع لیسانس بورس‌هایی که بشه روشون حساب کرد ندارند. بقیه کشورها رو متاسفانه اطلاع ندارم.
ببخشید یک سوال دیگه داشتم.
من یکی ار فامیلامون تو یکی از دانشگاه ها امریکا که نمیدونم ( نمیدونم چه دانشگاها و چه ایالتی ) استاد دانشگاس در رشته کامپیوتر.
ایا اون میتونه به من پذیرش یا بورس بده؟
دارم دنبال شمارش میگردم ولی پیدا نمیکنم.
میشه اینترنتی پیداش کنم؟
ارزش داره سراغش برم کاری میتونه بکنه؟

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

18-09-2011, 04:45 AM
در مورد بورس برای مقطع لیسانس بعید می‌دونم کار خاصی از دست ایشون بربیاد، ولی شاید بتونه کمک کنه که پذیرش بگیرید.
اسم‌شون رو در گوگل جستجو کنید ببینید می‌تونید پیداشون کنید یا خیر.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین poweronline
**
نقل قول

18-09-2011, 08:35 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-09-2011, 08:37 AM توسط poweronline.)
با سلام
دوستان اگه امکانش هست دوست داشتم شانس منو برای پذیرش مستر (با فاند و یا بدون) به من بگید
(از دانشگاه های رنک متوسط مثل USF و یا FSU )
شرایط من:
کارشناسی اکترونیک دانشگاه آزاد معدل 14/16 (چهارده و...)
تافل 550 و GRE 30 مهر امتحان دارم
سابقه کار 2 سال
مقاله:0
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

18-09-2011, 10:42 AM
راستش به نظرم چون معدل شما زیاد خوب نیست و مدرک دانشگاه آزاد هم دارید، باید روی GRE خیلی کار کنید تا نمره بسیار خوبی بیارید. نمره تافل‌تون رو هم اگر ۶۰۰ به بالا باشه خیلی بهتر خواهد بود، در غیر این صورت شانس شما خیلی زیاد نخواهد بود. به خصوص برای مستر با فاند شانس نسبتا کمی خواهید داشت، اما بدون فاند احتمالش هست که بتونید پذیرش بگیرید.

نقل قول  

آفلاین poweronline
**
نقل قول

18-09-2011, 11:25 AM
(18-09-2011, 10:42 AM)Babak نوشته: راستش به نظرم چون معدل شما زیاد خوب نیست و مدرک دانشگاه آزاد هم دارید، باید روی GRE خیلی کار کنید تا نمره بسیار خوبی بیارید. نمره تافل‌تون رو هم اگر ۶۰۰ به بالا باشه خیلی بهتر خواهد بود، در غیر این صورت شانس شما خیلی زیاد نخواهد بود. به خصوص برای مستر با فاند شانس نسبتا کمی خواهید داشت، اما بدون فاند احتمالش هست که بتونید پذیرش بگیرید.
من دانشگاه آزاد شهرستان هستم و فکر میکنم که دانشگاه USF بالای 100 باشه،و GRE مشکل من روی V هست (وقت اصلا ندارم همش 1 ماه) و Q رو فکر می کننم بتونم کامل بگیرم چون ریاضیم خیلی خوبه.حالا چی واسه USF بدون فاند شانس دارم؟

نقل قول  

آفلاین starry_eyed
**
نقل قول

18-09-2011, 07:09 PM
سلام بابک عزیز
من رشته‌ام نرم افزاره و در حال کار بر روی پایان نامه ی کارشناسی ارشدم هستم. فعلن معدلم 17.2 هست و مقاله هم ندارم، تازه دارم یه مقاله مینویسم که امیدوارم چاپ بشه. دانشگاه آزاد هم درس میخونم. قبل از اینکه پایان نامه‌ام رو شروع کنم تصمیم‌‌ام قطعی بود که تلاش کنم تا برای دکترا پذیرش بگیرم ولی الان که یکساله دارم روی پایان نامه‌ام کار میکنم دچار شک شدم. نمیدونم خارج از ایران بعد از گرفتن دکترا مسیر شغلی آدم چه تغییری میکنه ولی از اینکه صرفن تدریس کنم یا کارم نوشتن مقاله های بی سر و ته باشه خوشم نمیاد. منظورم این نیست که ازتحقیق و درس خوندن متنفرم، الانم موضوع تحقیقیمو دوست دارم ولی خیلی هم انگیزه و شوق فراوون برای ادامه‌اش ندارم و از طرف دیگه آینده ی شغلی ادامه ی این راه برام مبهمه. به نظر شما رشته هایی مرتبط با نرم افزار هست که گرفتن فوق مجدد اونها مفید باشه و آینده ی شغلی خوبی هم داشته باشه یا اینکه به فکر دکترا باشم بهتره؟
من هنوز نمره ی تافل و GRE ندارم ولی مطمئن ام میتونم نمره های خوبی بگیرم. با توجه به اینکه آزاد درس میخونم و معدل و کار تحقیقی درخشانی ندارم، به نظرتون شانس گرفتن پذیرش و فاند از آمریکا رو دارم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 224 بعدی »