عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 124 125 126 127 128 129 130 131 132 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین Ehsan.T
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,271
19-07-2014, 03:00 PM
سلام . کسی با شرایط زیر برای پذیرش همراه با فاند از دانشگاه های تاپ امریکا چقدر شانس داره و نمره تافل و جی آر ای چند میخواد ؟
کارشناسی : برق علم و صنعت گرایش مخابرات معدل 18.5
ارشد : مخابرات میدان دانشگاه تهران معدل 19
2 مقاله ی ISI
IF=2 اسم بعد از استاد (اسم دیگری هم نیست)
IF=3 اسم بعد از استاد (اسم دیگری هم نیست)
توصیه نامه 2 استاد (یکی استادیار یکی دانشیار)
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,272
Star  19-07-2014, 03:41 PM
(19-07-2014, 03:00 PM)'Ehsan.T' نوشته: سلام . کسی با شرایط زیر برای پذیرش همراه با فاند از دانشگاه های تاپ امریکا چقدر شانس داره و نمره تافل و جی آر ای چند میخواد ؟
کارشناسی : برق علم و صنعت گرایش مخابرات معدل 18.5
ارشد : مخابرات میدان دانشگاه تهران معدل 19
2 مقاله ی ISI
IF=2 اسم بعد از استاد (اسم دیگری هم نیست)
IF=3 اسم بعد از استاد (اسم دیگری هم نیست)
توصیه نامه 2 استاد (یکی استادیار یکی دانشیار)

سلام.
راستش اگر چنین شرایطی واقعا باشه شانس بالایی داره و با نمره زبان بالا شانس پذیرش فول فاند از رنک زیر 50 رو (حتی زیر 30 بخاطر اون مقاله ها) قطعا داره. اما شرایطی که ذکر کردین مثل معدل ارشد 19 اونم در دانشگاه تهران و در گرایش میدان!! و به خصوص IF=3 مقالات[img]images/smilies/huh.gif[/img] کمی دور از واقعیت هست! اگر منظورتون برآورد اطلاعات اعضای سایت هست باید بگم اینجا کسایی هستند که یا اپلای کردن و رفتن یا دارن میرن و آشنایی خوبی با پروسه اپلای دارند و مدیرهای محترم واقعا دایم بررسی می کنن اطلاعات اشتباهی داده نشه. اما بدونید هیچ جوابی برای برآورد شانس نمی تونه قطعی باشه! اما دوستان چیزهایی که تجربه کردن یا حدس می زنن بهتره رو میگن(با پیش زمینه اطلاعاتشون). شما هم باید به مرور اطلاعاتتون رو ابتدا با خوندن جزوه راهنمای همین سایت و مطالعه تاپیکها زیاد کنید.خیلی تلاش لازمه به کار اپلای وارد بشید و باید صبر داشته باشید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Ehsan.T
**
نقل قول

#1,273
19-07-2014, 04:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-07-2014, 04:25 PM توسط Ehsan.T.)
(19-07-2014, 03:41 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام.
راستش اگر چنین شرایطی واقعا باشه شانس بالایی داره و با نمره زبان بالا شانس پذیرش فول فاند از رنک زیر 50 رو (حتی زیر 30 بخاطر اون مقاله ها) قطعا داره. اما شرایطی که ذکر کردین مثل معدل ارشد 19 اونم در دانشگاه تهران و در گرایش میدان!! و به خصوص IF=3 مقالات[img]images/smilies/huh.gif[/img] کمی دور از واقعیت هست! اگر منظورتون برآورد اطلاعات اعضای سایت هست باید بگم اینجا کسایی هستند که یا اپلای کردن و رفتن یا دارن میرن و آشنایی خوبی با پروسه اپلای دارند و مدیرهای محترم واقعا دایم بررسی می کنن اطلاعات اشتباهی داده نشه. اما بدونید هیچ جوابی برای برآورد شانس نمی تونه قطعی باشه! اما دوستان چیزهایی که تجربه کردن یا حدس می زنن بهتره رو میگن(با پیش زمینه اطلاعاتشون). شما هم باید به مرور اطلاعاتتون رو ابتدا با خوندن جزوه راهنمای همین سایت و مطالعه تاپیکها زیاد کنید.خیلی تلاش لازمه به کار اپلای وارد بشید و باید صبر داشته باشید.

نکنه فکر کردین منم که انقدر تعجب کردین !!! ولی همچین کسایی هستند . نگفتید این رفیق ما تافل و جی آر ای حدود چند باید داشته باشه تا برای دانشگاهی مثل استنفورد شانس داشته باشه . این رو اضافه کنم که ایشون رتبه 3 المپیاد برق چند سال پبشه . آیا این فاکتور تاثیر گذاری هست ؟

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

#1,274
Smile  19-07-2014, 04:29 PM
(19-07-2014, 04:04 PM)'Ehsan.T' نوشته:
نکنه فکر کردین منم که انقدر تعجب کردین !!! ولی همچین کسایی هستند . نگفتید این رفیق ما تافل و جی آر ای چند باید داشته باشه .

راستش ارسالهاتون رو دیده بودم و بخاطر این ارسال شک کردم! اما اول جواب شما رو داده بودم. میدونم بالاتر از اینها هم هست! خودمونم تو کلاسمون داریم ولی گرایش میدان کمی فرق داره که شما ایشالا در ارشد اگر میدان بخونید متوجه میشید. رنج معدل میدان کلا از بقیه گرایشها پایینتره هم در شریف،هم در تهران،هم در علم و صنعت و خواجه نصیر و ... .
و اما تافل بالا یعنی بالای 100 و gre بالا یعنی مثلا کوآنت بالای 168/وربال بالای 150 و A.W بالای 4. البته ایشون باید استاد هم پیدا کنن.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین mona03
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,275
19-07-2014, 07:39 PM
سلام
من لیسانس طراحی صحنه از دانشگاه تهران دارم، معدلم 17 و شاگرد اول کلاس بودم. خیلی از نرم افزارهای گرافیکی و معماری از جمله 3d max, outo cad و ... مدرک دارم و تسلط دارم. رزومه کاری هم تو زمینه های معماری داخلی، طراحی صحنه و طراحی لباس دارم. تو دو شرکت دولتی هم نرتبط با رشته ام کار کرده ام.
ایا میتونم برای رشته معماری از یکی از دانشگاه های امریکا کمک هزینه تحصیلی بگیرم، یا اگه رشته معماری برای من تعلق نمیگیره، تو یکی از رشته های هنری؟!
میشه لطفا منو راهنمایی کنید، اینکه چه کارهایی لازمه برای دریافت بورس انجام بدم؟!
ممنون میشم
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
#1,276
19-07-2014, 10:14 PM
(19-07-2014, 07:39 PM)'mona03' نوشته: سلام
من لیسانس طراحی صحنه از دانشگاه تهران دارم، معدلم 17 و شاگرد اول کلاس بودم. خیلی از نرم افزارهای گرافیکی و معماری از جمله 3d max, outo cad و ... مدرک دارم و تسلط دارم. رزومه کاری هم تو زمینه های معماری داخلی، طراحی صحنه و طراحی لباس دارم. تو دو شرکت دولتی هم نرتبط با رشته ام کار کرده ام.
ایا میتونم برای رشته معماری از یکی از دانشگاه های امریکا کمک هزینه تحصیلی بگیرم، یا اگه رشته معماری برای من تعلق نمیگیره، تو یکی از رشته های هنری؟!
میشه لطفا منو راهنمایی کنید، اینکه چه کارهایی لازمه برای دریافت بورس انجام بدم؟!
ممنون میشم

درود
به فروم خوش امدید
شما قاعدتا رزومه خوبی دارید اما متاسفانه در کل فاند (بورس) برای رشته های هنری در مقایسه به بقیه رشته ها کمتر هست- مخصوصا برای Master. من خودم کم دیدم دوستانی که در معماری فول فاند بشن. درهرصورت دانشگاهها scholarship های مختلفی ارائه میکنن که تا حدودی هزینه ها رو پوشش میده ولی این مورد هم رقابتی هست. بهترین کار این هست که شما دانشگاههای امریکا که رشته مورد نظرتون رو دارن رو سرچ کنید و requirement ها رو ببینید. دید کلی از داقلها بدست میارید و با توجه به اون میتونید رزومه خودتون رو تقویت کنید (پورتفولیو/نمرات زبان)
درصورت ارائه فاند یا اسکالرشیپ میتونید به دانشگاه ایمیل بزنید تا شرایط دقیقتر رو بپرسید. برای مثال قسمت فاندینگ دانشگاه ایلینویز و میشیگان رو نگاه کنید تا شرایط کلی رو ببینید.
موفق باشید
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین mohsenam
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,277
20-07-2014, 04:15 PM
سلام
میخواستم بپرسم آموزش محور شدن تو ارشد برای گرفتن پذیرش تاثیر داره؟
البته طرف مقاله داشته باشه
نقل قول  

آفلاین srwnst
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,278
21-07-2014, 04:25 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-07-2014, 04:32 AM توسط srwnst.)
با سلام
1- مهندسی مواد-متالورژی
2- دانشگاه صنعتی امیرکبیر
3- معدل کل : 16.30
4-TOEFL :105
5- دو مقاله ISI با IF بالاتر از 1 دارم
میخواستم بدونم که تو چه رده ای امکان پذیرش با فاند برای من بیشتره.
با تشکر
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,279
21-07-2014, 06:49 AM
با توجه به اینکه در این حالت نیازی نیست استاد راهنمای خاصی داشته باشین در حالت کلی احتمال پذیرش گرفتن بیشتر هست. چون در خیلی از دانشگاه ها وقتی برای پژوهش محورها اپلای می کنید اگر استاد خاصی شما رو برنداره در عمل به شما پذیرش هم داده نمیشه. نکته منفی این نوع ارشد در اینه که تقریبا در اکثریب قریب به اتفاق دانشگاه ها هیچگونه کمک هزینه ای به این گروه تعلق نمی گیره و باید با هزینه شخصی مخارج تحصیل رو بپردازید.
(20-07-2014, 04:15 PM)'mohsenam' نوشته: سلام
میخواستم بپرسم آموزش محور شدن تو ارشد برای گرفتن پذیرش تاثیر داره؟
البته طرف مقاله داشته باشه

اعتبار دانشگاه، معدل و نمره زبان تون خوبه. اگر در نمره GRE هم بتونید بالای حدود 310 بگیرید خیلی خوبه. البته با سطح زبان شما شاید حتی بتونید برای 320 هم هدفگذاری کنید که شانس دانشگاه های 2 رقمی هم براتون زیاد بشه. منتهی اشاره نکردین که این معدل کارشناسی هست یا ارشد و اینکه برای چه مقطعی می خواهید پذیرش بگیرید. اگر معدل کارشناسی تون باشه برای ارشد یک مقدار کمک هزینه ها رقابتی هست ولی فکر می کنم با شرایط شما بتونید حول و حوش رتبه های جهانی 50 تا 200 بیشتر وقت بگذارید نتیجه بگیرید. اگر معدل ارشدتون باشه و در کارشناسی کمتر باشه برای دکترا یک مقدار کارتون دشوار میشه و ممکنه نیاز بشه یک مقدار روی رتبه های بالاتر وقت بگذارید.

زمینه های پژوهشی رشته شما تا حدی در زمره حساس ها در نظر گرفته میشه و اگر برای دکترا اقدام می کنید بهتره موضوعی رو انتخاب کنید که خیلی مشکلی برای ویزا به وجود نیاره.
(21-07-2014, 04:25 AM)'srwnst' نوشته: با سلام
1- مهندسی مواد-متالورژی
2- دانشگاه صنعتی امیرکبیر
3- معدل کل : 16.30
4-TOEFL :105
5- دو مقاله ISI با IF بالاتر از 1 دارم
میخواستم بدونم که تو چه رده ای امکان پذیرش با فاند برای من بیشتره.
با تشکر

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین m2000
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,280
22-07-2014, 01:04 AM
سلام دوستان
شرایط دانشگاه درکسل؟؟
معدل کارشناسی و ارشد حداقل چقدر باید باشه؟
نمره تافل و  GRE؟
برای فاند/ پذیرش؟
http://www.drexel.edu

اصلا" کسی رو سراغ ندارین که اونجا قبول شده باشه؟
سپاس
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 124 125 126 127 128 129 130 131 132 ... 224 بعدی »