عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 114 115 116 117 118 119 120 121 122 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین Madridista
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,171
05-05-2014, 12:31 PM
(04-05-2014, 07:46 AM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام و خوش اومدین
اول اینکه حتما اول رشته خودتون رو بنویسید چون خیلی رشته با رشته فرق داره. دوم- باید توجه داشته باشید معدل شما معدل علمی کاربردی هست نه معدل استاندارد. در لیسانس، من هم علمی کاربردی بودم ولی الان که ارشد خواجه نصیرم میبینم که بچه های با معدل 14 دانشگاه دولتی درجه2 شهرستان هم بعضا از من بهترن(با این معدل رتبه مثلا 200 آوردن!!)،با اینکه هممون همون کنکور رو دادیم و بیشتر رتبه های من از اونها بهتره!! درس خواندن استاندارد و خوندن عمقی از روی رفرنس ها در طول 4 سال اونها رو واقعا ساخته وگرنه رتبه های 120 تا 250 کنترل نمیاوردن[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]حالا من حواسم بود کجا هستم (لیسانس رو میگم) و کاملا استثنا بودم از این جهت که حداقل دو سه کتاب رفرنس کنترلی رو با دقت قابل قبولی خونده بودم و البته ریاضیات و انگلیسی قوی داشتم وگرنه الان اینجا نبودم! خدا رو شکر من تونستم با کمی زحمت بیشتر اون ضعف رو بپوشونم و همون ترم اول خودم رو در بین 20% اول جا بدم ولی ضعف پایه من هنوز وجود داره،یعنی مثلا من در چندین درس کارشناسی که وقتی براشون بجز جزوه خوندن و مقداری تمرین نذاشته بودم (همه رو هم معمولا 20 می شدم متاسفانه) اینجا شدیدا ضعف دارم ولی اونا در همه دروس همگن هستن و عمیق درک کردن. مثلا درسته من کنترلی هستم و الکترونیک و ماشین در ارشد برام چندان مفید نیست و الکترونیک و ماشینم تعطیله (اگرچه کاملا خوب فهمیدم و راه برام بازه) اما اینجا بچه ها راحت اینها رو میتونن استفاده کنن و من باید بپرسم و بخونم دوباره.بازم مثل اونها نمیشم چون اون وقت رو اونا قبلا گذاشته بودن! مخلص کلام:
اگر به دنبال رنک هستین و رشته شما فنی هست مواظب باشید که چکار می کنید. با خودتون صادق باشید به خوتون بگین: آیا اصلا اگر بهم گفتن بیا بشین سر کلاسهای دانشگاه هاروارد، من اصلا توان پاس کردن کورس هاشون رو دارم؟ من اصلا دانش ریاضی یا هر درس تخصصی در سطح اونجا رو دارم؟ اینها خیلییی مهمن چون شما در حقیقت آبروی یک دانشگاه از کشورتون رو با خودتون میبرید اونجا.اگر خراب کنید و تو دروس و پروژه های اونجا بمونید احتمالا برای همیشه در اون دانشگاه، علمی کابردی بی اعتبار و بی آبرو میشه و هیچکس دیگه ای از ایران نمیتونه پذیرش بگیره ازشون. من اصلا و ابدا قصد ادامه تحصیل در ایران نداشتم ولی اذعان می کنم دلیل رفتن به کنکور ارشد و درس خوندن در سطح اول دانشگاه های ایران در ارشد فقط اثبات این موضوع به خودم بود.با اینکه اوضاعم خوبه بازم می ترسم راستش[img]images/smilies/sad.gif[/img] پس اگر شده یک ارشد در ایران در دانشگاه دولتی بگیرید -حالا هر جایی فقط دولتی باشه- و یا اینکه در یکی دو سالی که برای اپلای باید زمان بذارید تا زبان بخونید حتما به صورت عمقی -به معنای واقعی کلمه- دروس اصلی رو بخونید تا سطحتون بالا بره و به استاندارد بچه های ایرانی که اپلای می کنن در اون سطح دانشگاه ها برسه.
احتمال پذیرش گرفتنون هست ولی به نکاتی گفتم توجه بفرمایید و ایشالا که موفق باشید.

با تشکر از هر دو شما.
من رشته ام مدیریت هتلداری هست.
از نظر عمقی خوندن هم واقعا من توی دانشگاه تلاش خودم رو می کنم. کتاب های مختلف مربوط به رشته ام رو هم مطالعه می کنم.
شاید اگر دانشگاه دولتی هم بودم معدلم بالای 16 یا حتی 17 بود. این رو با توجه به شناختی که از خودم و رشته ام دارم می گم.
حالا نظرتون چیه با توجه به اینکه رشته ام رو گفتم؟
نقل قول  

آفلاین amir_eqe
**
نقل قول

#1,172
07-05-2014, 10:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-05-2014, 10:05 PM توسط amir_eqe.)
سلام . ممنون میشم شرایط منو هم بررسی کنید 
1 - کارشناسی - دانشگاه باهنر کرمان - مکانیک - 16.02
2 - کارشناسی ارشد - دانشگاه باهنر کرمان - گرایش طراحی کاربردی مکانیک - 17.56
3 - آیلتس - 8 - نمرات بالانس هستند 
4 - آزمون GRE رو ندادم ولی فک نمیکنم مشکلی داشته باشم 
5 - تعداد مقالات :سه مقاله مجله -  دو تای آنها در Composite structures و  دیگری در journal of sound and vibration  چاپ شده اند.
6 - سابقه کار :یک سال سابقه کار پاره وقت صنعتی 
7 -دانشگاه های هدف رنک های 1 تا 30 مهندسی مکانیک آمریکا 
8 - فیلد های مورد علاقه :بررسی کمانش و خمش و ارتعاشات ورق و پوسته و ساختارهای نانو 
9 -شرایط دیگر: توصیه نامه از اساتید برجسته دانشگاه - تدریس نرم افزارهای مرتبط با رشته - همکاری برای انجام یک پروژه صنعتی برای صنایع مس - دو مدرک بین المللی دوره های مرتبط با مکانیک
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,173
07-05-2014, 11:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-05-2014, 11:23 PM توسط Simon2007.)
(07-05-2014, 10:01 PM)'amir_eqe' نوشته:
سلام . ممنون میشم شرایط منو هم بررسی کنید 
1 - کارشناسی - دانشگاه باهنر کرمان - مکانیک - 16.02
2 - کارشناسی ارشد - دانشگاه باهنر کرمان - گرایش طراحی کاربردی مکانیک - 17.56
3 - آیلتس - 8 - نمرات بالانس هستند 
4 - آزمون GRE رو ندادم ولی فک نمیکنم مشکلی داشته باشم 
5 - تعداد مقالات :سه مقاله مجله -  دو تای آنها در Composite structures و  دیگری در journal of sound and vibration  چاپ شده اند.
6 - سابقه کار :یک سال سابقه کار پاره وقت صنعتی 
7 -دانشگاه های هدف رنک های 1 تا 30 مهندسی مکانیک آمریکا 
8 - فیلد های مورد علاقه :بررسی کمانش و خمش و ارتعاشات ورق و پوسته و ساختارهای نانو 
9 -شرایط دیگر: توصیه نامه از اساتید برجسته دانشگاه - تدریس نرم افزارهای مرتبط با رشته - همکاری برای انجام یک پروژه صنعتی برای صنایع مس - دو مدرک بین المللی دوره های مرتبط با مکانیک

سلام
یک نمره ی GRE خیلی خوب و رایزنی با اساتید نیاز دارید. به نظر من روی این کامپوزیت و اینکه از نظر ویزا مشکل نداره از حالا بررسی کنید. بحث ویزا اگر رشته حساس باشه مهمه که در نظر گرفته شه. چیزی که الان در دست شماست تماس با اساتید و انتخاب درست دانشگاه و خوندن برای GRE هست. اگر فرصت کنید روی موارد کم خطر مقاله هم بدید کمک خوبیه.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین amir_eqe
**
نقل قول

#1,174
08-05-2014, 04:05 AM
(07-05-2014, 11:23 PM)Simon2007 نوشته:
سلام
یک نمره ی GRE خیلی خوب و رایزنی با اساتید نیاز دارید. به نظر من روی این کامپوزیت و اینکه از نظر ویزا مشکل نداره از حالا بررسی کنید. بحث ویزا اگر رشته حساس باشه مهمه که در نظر گرفته شه. چیزی که الان در دست شماست تماس با اساتید و انتخاب درست دانشگاه و خوندن برای GRE هست. اگر فرصت کنید روی موارد کم خطر مقاله هم بدید کمک خوبیه.
شادزی

سلام . فیلد مورد علاقه ی من مشکل داره ؟ از چه جهتی ؟ اگه GRE رو بالای ۳۲۰ در نظر بگیرید امکان داره تا رنک های ۲۰ بیارم ؟ وضعیت فاند به چ شکله ؟
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,175
08-05-2014, 09:19 AM
(08-05-2014, 04:05 AM)'amir_eqe' نوشته: سلام . فیلد مورد علاقه ی من مشکل داره ؟ از چه جهتی ؟ اگه GRE رو بالای ۳۲۰ در نظر بگیرید امکان داره تا رنک های ۲۰ بیارم ؟ وضعیت فاند به چ شکله ؟

سلام
کلا مکانیک که در ویزا گرفتن همیشه جز گروه رشته هایی بوده که سخت ویزا می گرفته اما من در جزئیات رشته ی شما نبودم. اسم کامپوزیت رو از برخی دوستانی که مقاله داشتند و خواستند پنهان کنند یا حتی ریجکت شدند شنیدم. این کامپوزیت خیلی جنراله و شاخه هایی از اون ظاهرا جزء مواردیه که ایرانی ها نباید به تکنولوژیش دسترسی داشته باشند. من نمیدونم شما روی چه بخشیش کار کردید اما با بررسی در نتایج کلیرنس احتمالا خودتان به اینکه حساس هست یا خیر پی می برید. 320 نمره ی خوبیه. ولی این رو توجه داشته باشید که نمره ی GRE و شرایط مدارک شما هیچوقت تضمینی رو به دنبال نداره. رقابت جهانی برای این رنک زیاده ولی برای شما غیر ممکن نیست.خصوصا به این فکر کنید که افراد از سراسر دنیا با معدل مثلا 19 تراکمشون در این دسته از رنک هاست که قطعا برای همشون هم جا نیست. پس شما تلاشتون رو بکنید اینکه نتیجه چی میشه به عوامل زیادی ربط داره.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین amir_eqe
**
نقل قول

#1,176
08-05-2014, 01:18 PM
(08-05-2014, 09:19 AM)'Simon2007' نوشته:
سلام
کلا مکانیک که در ویزا گرفتن همیشه جز گروه رشته هایی بوده که سخت ویزا می گرفته اما من در جزئیات رشته ی شما نبودم. اسم کامپوزیت رو از برخی دوستانی که مقاله داشتند و خواستند پنهان کنند یا حتی ریجکت شدند شنیدم. این کامپوزیت خیلی جنراله و شاخه هایی از اون ظاهرا جزء مواردیه که ایرانی ها نباید به تکنولوژیش دسترسی داشته باشند. من نمیدونم شما روی چه بخشیش کار کردید اما با بررسی در نتایج کلیرنس احتمالا خودتان به اینکه حساس هست یا خیر پی می برید. 320 نمره ی خوبیه. ولی این رو توجه داشته باشید که نمره ی GRE و شرایط مدارک شما هیچوقت تضمینی رو به دنبال نداره. رقابت جهانی برای این رنک زیاده ولی برای شما غیر ممکن نیست.خصوصا به این فکر کنید که افراد از سراسر دنیا با معدل مثلا 19 تراکمشون در این دسته از رنک هاست که قطعا برای همشون هم جا نیست. پس شما تلاشتون رو بکنید اینکه نتیجه چی میشه به عوامل زیادی ربط داره.
شادزی

بحث های اکوستیک در محفظه های کامپوزیتی که برای ساخت موشک استفاده میشه توی این شاخه قرار میگیره ... ولی زمینه ی مقاله های من به پوسته هاس کامپوزیتی ارتباطی نداره و صرفا یه بحث تحلیلیه که هنوز حتی به تولید هم نرسیده ...  آیا امکان داره مشکل معدل رو با تعداد مقالات بیشتر و نمره ی GRE جنرال خوب + سابجکت ریاضی تا حدی برطرف کرد ؟ 
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

#1,177
08-05-2014, 04:18 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-05-2014, 04:27 PM توسط Simon2007.)
(08-05-2014, 01:18 PM)'amir_eqe' نوشته:
بحث های اکوستیک در محفظه های کامپوزیتی که برای ساخت موشک استفاده میشه توی این شاخه قرار میگیره ... ولی زمینه ی مقاله های من به پوسته هاس کامپوزیتی ارتباطی نداره و صرفا یه بحث تحلیلیه که هنوز حتی به تولید هم نرسیده ...  آیا امکان داره مشکل معدل رو با تعداد مقالات بیشتر و نمره ی GRE جنرال خوب + سابجکت ریاضی تا حدی برطرف کرد ؟ 

سلام
حتما در این مورد با هم رشته ای های خودتون مشورت کنید. بله ممکنه اما باز هم در این مورد شانس دخیله و نمیتونید بعد از تلاشی که برای نمره و مقاله داشتید 100 در 100 مطمئن باشید. ولی حقیقتش اینه که باید تلاش کرد. به هر حال جبران کردشن از رها کردنش بهتره چون اونزمان حرفی برای گفتن هست و میتونید ادعا کنید در اون دوران درگیر مسائلی بودید که روی معدل موثر بود.
شادزی

نقل قول  

آفلاین susu
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,178
11-05-2014, 10:36 AM
با سلام و ممنون از سایت خوبتون
من 18 سالمه و هنوز کنکور ندادم و به رشته صنایع علاقه دارم می خواستم ببینم این رشته برای رفتن به امریکا برای دوره بعد از لیسانس خوبه یا نه؟
و من اگه بخوام پذیرش بگیرم باید تو این 4 سال چیکار کنم؟و چه کاری میتونه شانس منو برای پذیرش گرفتن بیشتر کنه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید!
نقل قول  

آفلاین Mechanician
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,179
13-05-2014, 01:30 PM
با سلام

رشته/مقطع تحصیلی: مهندسی مکانیک-طراحی سازه و بدنه‌ی اتومبیل/کارشناسی ارشد
دانشگاه: خواجه نصیرالدین طوسی
معدل کارشناسی:13/85 (دانشگاه گیلان/حرارت و سیالات)
معدل کارشناسی ارشد: 16/90
مقالات: یک مقاله‌ی ISI ، یک مقاله‌ی ژورنال خارجی و یک کنفرانس داخلی
امتحان GRE  و  IELTS رو هنوز ندادم ولی فکر نمی کنم مشکلی باشه. میتونم نمره‌ی خوب بگیرم.
IELTS:7-7/5
GRE:>300
توصیه نامه‌ی خوب  میتونم بگیرم، چند تا لازمه؟، از اساتید کارشناسی هم باید بگیرم؟
می دونم که معدل کارشناسی ام باعث دردسر خواهد شد، چقدر دردسر؟
کدوم سطح از دانشگاه‌ها رو بررسی کنم؟
آیا سابقه‌ی کار مربوط ، در دوران سربازی به رزومه‌ی من کمک خواهد کرد؟
آیا با این شرایط شانسی برای گرفتن Full Fundدارم؟ مقدارش چقدر خواهد بود؟ اگه نه چقدر هزینه باید بکنم( حدوداً)؟
آیا از دانشگاه‌های ایالت نیویورک شانسی برای گرفتن Ph.D+Fund دارم؟
ممنونم و  ببخشی طولانی بود.

نقل قول  

آفلاین jigar2010
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,180
13-05-2014, 06:16 PM
كارشناسي برق قدرت از دانشگاه پيام نور / معدل : 17.60
كارشناسي ارشد برق قدرت از دانشگاه پيام نور / معدل 17.35
GRE:400
ميخوام بدونم شانس من براي پذيرش و فاند به چه شكله؟
مرسي
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 114 115 116 117 118 119 120 121 122 ... 224 بعدی »