عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 111 112 113 114 115 116 117 118 119 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین mozhdeh121367
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,141
13-04-2014, 07:56 PM
یعنی دراوردن مقاله از پایان نامه (بازم تاکیید میکنم کارشناسی چون من الان دانشجویی ارشدم و از تاریخ فارالتحصیلی کارشناسیم 3 میگذره ) علاوه بر مقالاته دیگه یه امتیازه ؟. پس امیدی هست که معدل پایین کارشناسیمو از این طریق جبران کنم ؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
#1,142
13-04-2014, 08:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-04-2014, 09:25 PM توسط Torkan.)
(13-04-2014, 07:56 PM)'mozhdeh121367' نوشته: یعنی دراوردن مقاله از پایان نامه (بازم تاکیید میکنم کارشناسی چون من الان دانشجویی ارشدم و از تاریخ فارالتحصیلی کارشناسیم 3 میگذره ) علاوه بر مقالاته دیگه یه امتیازه ؟. پس امیدی هست که معدل پایین کارشناسیمو از این طریق جبران کنم ؟

دوست عزیز منظور yousi گرامی پایان نامه ارشد بود نه کارشناسی (چون پروژه کارشناسی نوعی جمع بندی دروس هست و نمیشه پایان نامه خطابش کرد!)
من منظور شما رو الان متوجه شدم!: (هدف شما جبران معدل هستش)
شما اگر مقاله دارید isi و میخواید به نوعی معدل رو جبران کنید تنها راهش GRE هستش. قبلا هم گفتم که افرادی رو دیدم پذیرش گرفتن با معدلهای پایین حتی 14 ولی GRE و تافلشون به خصوص GRE شون بالا بوده. تنها راه شما واسه جبران نسبی معدل کارشناسی همینه. دقت کنید همه موارد جای خودش رو داره ولی بلاخره شما میتونید از راههایی خودتون رو اثبات کنید.
در ضمن به نظرم دنبال دانشگاههایی باشید که بحث 4 ترم اخر رو تاکید کردن روش.

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین nt_sunshine
**
نقل قول

امتیاز این پست: 5
#1,143
13-04-2014, 11:32 PM
(13-04-2014, 07:05 PM)'mozhdeh121367' نوشته: سلام . میخواستم بدونم علاوه بر معدل کارشناسی و ارشد آیا نمره ی پایان نامه هم کارشناسی هم ارشد توی گرفتن پذیرش مهمه

نه مهم نیست. می دونی چرا؟ چون تو آمریکا به تز نمره نمی دن. تز یا قبول می شه یا رد. نمره نداره و کشورهایی هم که نمره داره واسشون مهم نیست چه نمره ای گرفتی. فقط به معدل نگاه می کنن که خوب نمره تز توش اثر داره

(13-04-2014, 07:24 PM)'mozhdeh121367' نوشته: بله تاثیر داره . ولی تا اونجای که من شنیدم برای پذیرش علاوه بر معدل بطور جداگانه نمره ی پایان نامه تاثیر داره . چون معدل کلی کارشناسیم 14 هست ولی نمره ی پایان نامه 20 . راستی معدل 2 ترم آخر کارشناسیم نزدیک 16 هست آیا این موضوع کمکی به من میکنه؟

معدل دو سال آخرت مهمه. دو ترم آخر کافی نیست. بعضی دانشگاه ها به حای اینکه مینیمم معدل را روی معدل کل بذارن روی دو سال آخر می ذارن

(13-04-2014, 07:56 PM)'mozhdeh121367' نوشته: یعنی دراوردن مقاله از پایان نامه (بازم تاکیید میکنم کارشناسی چون من الان دانشجویی ارشدم و از تاریخ فارالتحصیلی کارشناسیم 3 میگذره ) علاوه بر مقالاته دیگه یه امتیازه ؟. پس امیدی هست که معدل پایین کارشناسیمو از این طریق جبران کنم ؟

به نظر من معدل را فقط با معدل میشه جبران کرد. GRE هم البته مهمه و وزنه خودشو داره. ولی این طوری نیست با GRE بشه معدل را جبران کرد. من می بینم کسایی که معدل فوق خوب دارن، شانس خوبی دارن. چون اینجا خیلی از دانشگاه ها به معدل آخر اهمیت بیشتری می دن. 
پ.ن. بی زحمت یکی از دوستان سه تا پست آخری منو سر همش کنه. من خودم نمی تونم. ممنون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
#1,144
14-04-2014, 12:30 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-04-2014, 12:32 AM توسط M1KE.)
بله با ارشد پایان نامه محور هم میشه وارد بازار کار شد. این مورد به نوع کارهای اون شرکت هم بستگی داره. برخی شرکت ها بیشتر کارهای مطالعاتی می کنند یا دست کم چنین فردی رو برای پروژه خاصی احتباج دارند و به همین دلیل افراد با سابقه پژوهشی رو هم مناسب می دونند برخی پروژه های کاربردی و عملی دارند و بیشتر دنبال افراد حرفه ای و با سابقه کار اجرایی می گردند. به نظرم تفاوت این دو برای شرکت ها خیلی زیاد مهم نیست (دست کم در مقطع ارشد) و اونها بیشتر روی سابقه کار شما متمرکز میشن (چه پژوهشی چه اجرایی). ولی به فارغ التحصیل های دکترا به نسبت با نگاه آکادمیک نگاه میشه و گاهی هم ممکنه برای پست های معمولی که شرکت ها می خواهند Overqualify تشخیص داده بشن. برای تحصیل در دکترا، استادها معمولن به سابقه پژوهشی شما نگاه می کنند که پایان نامه ارشد یه بخشی از اون هست. اگر در همون ارشد درس محور هم با استادهاتون مقاله داده باشین تا یه حدی این موضوع رو جبران می کنه. 

در ارشدهای پایان نامه محور شما یک استاد راهنما دارید که باهاش پایان نامه تون رو کار می کنید در نتیجه این امکان وجود داره که حل تمرین (TA) یا دستیار پژوهشی (RA) ایشون بشین. ولی در ارشدهای درس محور شما با استاد خاصی کار نمی کنید و فقط درس ها می گذرونید. به همین دلیل هم احتمال گرفتن کمک هزینه خیلی پایین هست. مگر اینکه در حین گذروندن درس ها با یک سری از استادها لینک برقرار کنید و از کار شما خوششون بیاد و راضی بشن که شما باهاش پایان نامه کار کنید و دوره ارشدتون به پایان نامه محور تبدیل بشه.

بله سوابق تدریس میتونه شانس گرفتن TA رو بیشتر کنه. منتهی باید در مهارت گفتاری هم نمره خوبی آورده باشین و در دروسی که مدنظر اون استاد هست هم قوی باشین.

(13-04-2014, 03:02 PM)'nasipasi' نوشته: ممنون از راهنماییتون. همین کار رو می کنم. حالا یه سوال با ارشد پایان نامه محور هم میشه وارد بازار کار شد؟ یا به همون نسبت که دکترا خوندن با ارشد درس محور سخته این هم سخته؟ آخه شنیدم که توی پایان نامه محورها امکان گرفتن TA و RA بیشتر هست. و یه سوال دیگه. آیا درس دادن توی دانشگاه های آزاد و غیرانتفاعی و زبانکده ها امتیاز محسوب میشه برای گرفتن TA؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Amir Ali
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,145
15-04-2014, 05:39 PM
با سلام.
من دانشجوی ترم آخر مدیریت بازرگانی در مقطع ارشد از دانشگاه دولتی لرستان هستم، و میخواستم بدونم که با داشتن شرایط زیر میتونم برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری اقدام کنم یا نه؟ چقدر شانس پذیرش با فاند یا scholarship وجود دارد؟ شما چه کشورها و چه دانشگاه هایی را بهتر می دانید؟
ارشد مدیریت بازرگانی/دانشگاه لرستان/معدل 17.5
کارشناسی مدیریت بازرگانی/پیام نور قزوین/معدل 16
3مقاله isc و یک isi
مدرک زبان هم ندارم.

ممنون میشم از راهنماییتون.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
#1,146
16-04-2014, 04:52 AM (آخرین تغییر در ارسال: 16-04-2014, 05:00 AM توسط M1KE.)
شما با توجه به اینکه معدل هاتون خوبه مشکل زیادی برای گرفتن پذیرش ندارید و اگر بتونید در آیلتس آکادمیک بالای 7 (یا در تافل بالای 100) بگیرید و همین طور در امتحان GMAT نمره حدود 650-600 یا بهتر بیارین شانستون خیلی زیاد میشه. اگر بتونید در آزمون های زبان (آیلتس یا تافل) و جیمت نمراتی در حدود اشاره شده بگیرین می تونید روی دانشگاه هایی با رتبه کمتر از 100 هم امیدوار باشید. در مورد کمک هزینه در مقایسه با رشته های مهندسی یک مقدار کار شما سخت تر هست ولی به هر حال غیر ممکن نیست. به نظرم تا محدوده رتبه های 300 رو هم در نظر داشته باشین و از هر کدوم که بهترین پذیرش و کمک هزینه رو گرفتین برای همون اقدام کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین maral yousefi
**
نقل قول

#1,147
Sad  17-04-2014, 02:33 PM
با سلام. من  24 سالمه، دانشجوی ترم آخر ارشد گرافیک هستم ( آزاد تهران) ، تا مرداد دفاع میکنم.تا الان معدلم 19 هستش.کارشناسی غیرانتفاعی تهران بودم با معدل 18.18 و کاردانی هم شبانه تهران بودم با معدل 17.05  . من همش در حال درس خوندن و کنکور دادن بودم. دیگه از کنکور خسته شدم. می خوام برای دکترا از امریکا پذیرش بگیرم البته با فاند کامل(!) نمیدونم شانسم چقدر هست.اصلاً می تونم به فاند امیدوار باشم یا نه؟ من هنوز هیچ مقاله یا کار پژوهشی نداشتم.البته حتماً حداقل 1 مقاله isi را از پایان نامه ام درمیارم.
زبانم هم تقریباً خوبه و می تونم نمره نسبتاً خوبی بیارم.اگر مطمئن باشم که بهم فول فاند میدن، حتماً برای GRE هم همه ی تلاشمو میکنم.واقعاً به کمک و راهنماییتون نیاز دارم. خیلی نا امید و سر در گم هستم Sad
در ضمن توی همه ی مقاطع هم با رتبه نسبتاً خوبی (جزو 5-4 نفر اول ) فارغ التحصیل شدم.
یه سوال دیگه هم داشتم، پروسه پذیرش گرفتن از دانشگاه های امریکا حدوداً چقدر زمان میبره؟چون اینطور شنیدم که ممکنه 2-1 سال طول بکشه!؟!  آیا این صحت داره؟
منتظر راهنمایی همه ی شما دوستان عزیز هستم...
نقل قول  

آفلاین yousi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,148
17-04-2014, 03:22 PM
(17-04-2014, 02:33 PM)'maral yousefi' نوشته: با سلام. من  24 سالمه، دانشجوی ترم آخر ارشد گرافیک هستم ( آزاد تهران) ، تا مرداد دفاع میکنم.تا الان معدلم 19 هستش.کارشناسی غیرانتفاعی تهران بودم با معدل 18.18 و کاردانی هم شبانه تهران بودم با معدل 17.05  . من همش در حال درس خوندن و کنکور دادن بودم. دیگه از کنکور خسته شدم. می خوام برای دکترا از امریکا پذیرش بگیرم البته با فاند کامل(!) نمیدونم شانسم چقدر هست.اصلاً می تونم به فاند امیدوار باشم یا نه؟ من هنوز هیچ مقاله یا کار پژوهشی نداشتم.البته حتماً حداقل 1 مقاله isi را از پایان نامه ام درمیارم.
زبانم هم تقریباً خوبه و می تونم نمره نسبتاً خوبی بیارم.اگر مطمئن باشم که بهم فول فاند میدن، حتماً برای GRE هم همه ی تلاشمو میکنم.واقعاً به کمک و راهنماییتون نیاز دارم. خیلی نا امید و سر در گم هستم Sad
در ضمن توی همه ی مقاطع هم با رتبه نسبتاً خوبی (جزو 5-4 نفر اول ) فارغ التحصیل شدم.
یه سوال دیگه هم داشتم، پروسه پذیرش گرفتن از دانشگاه های امریکا حدوداً چقدر زمان میبره؟چون اینطور شنیدم که ممکنه 2-1 سال طول بکشه!؟!  آیا این صحت داره؟

سلام مارال جان،
شما معدلهات خیلی خوبه و خوب این خودش یه نکته خیلی خوب تو رزومته. اینی که بخوای اول مطمئن باشی که حتما fund میگیری بعد برای GRE بخونی به نظر من حرف درستی نیس چون این اطمئینان رو خود استادی که در آینده هم بخواد تورو بگیره نمیتونه بهت بده. شما تنها کاری که میکنی اینه که باید تا اونجا که میتونی نهایت تلاشت رو بکنی و نمره بالایی تو GRE بیاری بعد شروع کنی به ایمیل زدن. منظورم اینه که شما تا نمره GRE رو برای دانشگاه و استاد نفرستی به application ات اصا نگا هم نمیکنن چه برسه بخوان بهت fund بدن و نمیتونی هیچ جایی همچین شرطو بذاری که اگر به من fund بدین من GRE امتحان بدمو نمره خوبی بیارم!
دلسرد و ناامید نباش. اقدام برای گرفتن گرفتن Fund از دانشگاه های خارجی پروسه مشکلی هست و باید صبور باشی تا به هدفت برسی. اینی که شما شنیدی پروسه اپلای طولانیه دقیقا همینطوره. و به دلیل های مختلفی این پروسه طولانیه:
1) آماده شدن برای TOEFL یا IELTS چون این امتحانا بر اساس $ است برای همین چند سالیه که قیمتشون 3 برابر شده و خوب برای همین قبلش باید خوب براشون بخونی که لازم نباشه 2 باره بدی
2) آماده شدن برای GRE این علاوه بر علت بالا ( با TOEFL هم قیمته 185$) علت دیگش فوق العاده سخت بودن قسمت Verbal  و Analytical writing و اینکه این نمره خیلی در گرفتن Fund تاثیر داره برای همین برای این خیلی زیاد باید وقت گذاشت مخصوصا Verbal که رشته شما خیلی مهمه. علت دیگشم اینه که البته قبلا فقط 2 بار در سال بود
3) دادن مقاله ISI که خب تهیه کردن مقاله یه طرف  Submit شدن مقاله و بعد 6 ماه تا 1سال Accept شدنش یه طرف دیگه
4) پیدا کردن استاد ،دانشگاه و Fund مورد نظر
[font][font][font]برای کشف اقیانوس های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشیم؛ این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر.[/font][/font][/font]

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,149
Brick  17-04-2014, 04:04 PM
(17-04-2014, 02:33 PM)'maral yousefi' نوشته: با سلام. من  24 سالمه، دانشجوی ترم آخر ارشد گرافیک هستم ( آزاد تهران) ، تا مرداد دفاع میکنم.تا الان معدلم 19 هستش.کارشناسی غیرانتفاعی تهران بودم با معدل 18.18 و کاردانی هم شبانه تهران بودم با معدل 17.05  . من همش در حال درس خوندن و کنکور دادن بودم. دیگه از کنکور خسته شدم. می خوام برای دکترا از امریکا پذیرش بگیرم البته با فاند کامل(!) نمیدونم شانسم چقدر هست.اصلاً می تونم به فاند امیدوار باشم یا نه؟ من هنوز هیچ مقاله یا کار پژوهشی نداشتم.البته حتماً حداقل 1 مقاله isi را از پایان نامه ام درمیارم.

عضویتتون رو تبریک میگم و امیدوارم بتونید به خوبی استفاده کنید تا به هدفتون برسید.
شما باید این زمان رو در نظر بگیرید و همین 2 سال رو زمان می بره اگر دنبال فاند باشید اونم آمریکا.سرجمع دادن مقاله و جور کردن مدارک و ترجمشون و دادن امتحان انگلیسی بیش  از یکسال و دادن gre و جستجوی دانشگاه ها و ارتباط پیدا کردن با استاد و خود اپلای هم یکسال در نظر بگیرید با توجه به اینکه ترم 4 ارشدین و هنوز درس دارید. با این معدل بتونید اون مقاله و نیز پورتفلیوی احتمالی برای رشته خودتون رو بدین پذیرشتون با فاند خیلی محتمل هست
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین maral yousefi
**
نقل قول

#1,150
17-04-2014, 04:11 PM
خیلی ممنونم از اینکه به سوالم جواب دادین.
با این توضیحاتی که شما دادین من یه سوال برام پیش اومد. از اونجایی که دانشگاه های کانادا خیلی بیشتر به معدل اهمیت میدن و جی آر ای هم نمی خوان، پس پروسه پذیرش گرفتن از دانشگاه های کانادا سریع تر و کمی آسان تر از امریکاست؟ ( با توجه به شرایط من شما چی پیشنهاد می کنید؟)
راستش به دلیل یک سری مشکلات من حداکثر تا زمستان 93  باید برم.به همین دلیل علیرغم میلم، خیلی به دانشگاه های تاپ فکر نمی کنم. من دنبال گرفتن پذیرش با فاند از یه دانشگاه متوسط هستم. البته معلومه که امریکارو ترجیح میدم، ولی به خاطر مشکلاتی که دارم خیلی مستأصل شده ام و نمی تونم تصمیم بگیرم. خیلی فرصت کمی دارم Sad امیدوارم شما با توجه به تجربیات زیادتون  راهنماییم کنید.باز هم ممنون از پاسخگویی سریعتون.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 111 112 113 114 115 116 117 118 119 ... 224 بعدی »