عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 193 194 195 196 197 198 199 200 201 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین hshd
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,961
03-07-2016, 04:45 PM
با سلام الکترونیک خوندم هنرستانی بودم لیسانس ام ناپیوسته میشه، برای ارشد میکرو الکترونیک می خوام اقدام کنم

1-الکترونیک/لیسانس
3- 16.2
4- 90
5-مقاله کنفرانس 1
6-تعداد توصیه نامه ها 3
خواسته ها: (ارشد/فاند هم بشم)
تا شهریور هم GRE امتحان میدم
3 سال سابقه کار مرتبط دارم.

راهنماییم کنید ممنون میشم
نقل قول  

آفلاین rezam1371
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,962
05-07-2016, 03:18 PM
@Babak
سلام آقا بابک .خیلی ممنون بابت وقتی که برای راهنمایی دوستان میزارید.
میخواستم اگر امکانش باشه در مورد پذیرش گرفتن برای مقطع دکترا فیزیک پزشکی راهنماییم کنید.رزومه من به شکل زیر است:

لیسانس فیزیک حالت جامد دانشگاه تبریز - معدل 14.91
ارشد فیزیک پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز - معدل 16.54 -نفر دوم کلاس _  رتبه ارشدم 28 بود
زبان آیلتس 7
یازده تا مقاله معتبر ملی چاپ شده تو کنفرانس دارم
دو تا علمی پژوهشی تو نشریات معتبر فارسی 
5 تا مقاله ISI چاپ شده که دو تاش با ایمپکت فاکتور 3.1 است
دو تا هم کتاب با لگو دانشکاه تبریز چاپ کردیم
مجری  دو تا طرح تحقیقاتی هم بودم که بخاطرش فاند هم گرفتم.
دو سال دبیر نشریه دانشکده فیزیک هم بودم .
کارهای علمی و فرهنگی دیگری هم دارم البته فک نکنم زیاد مهم باشن مثل حضور در جشنواره اختراعات ملی و ...
ایا بنظرتون کسی با این سابقه دانشگاهی میتونه پذیرش با فاند بگیره؟ 
 بی صبرانه منتظر راهنمایی تون هستم.
با تشکر 
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,963
06-07-2016, 05:38 AM
(05-07-2016, 03:18 PM)rezam1371 نوشته: @Babak
سلام آقا بابک .خیلی ممنون بابت وقتی که برای راهنمایی دوستان میزارید.
میخواستم اگر امکانش باشه در مورد پذیرش گرفتن برای مقطع دکترا فیزیک پزشکی راهنماییم کنید.رزومه من به شکل زیر است:

لیسانس فیزیک حالت جامد دانشگاه تبریز - معدل 14.91
ارشد فیزیک پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز - معدل 16.54 -نفر دوم کلاس _  رتبه ارشدم 28 بود
زبان آیلتس 7
یازده تا مقاله معتبر ملی چاپ شده تو کنفرانس دارم
دو تا علمی پژوهشی تو نشریات معتبر فارسی 
5 تا مقاله ISI چاپ شده که دو تاش با ایمپکت فاکتور 3.1 است
دو تا هم کتاب با لگو دانشکاه تبریز چاپ کردیم
مجری  دو تا طرح تحقیقاتی هم بودم که بخاطرش فاند هم گرفتم.
دو سال دبیر نشریه دانشکده فیزیک هم بودم .
کارهای علمی و فرهنگی دیگری هم دارم البته فک نکنم زیاد مهم باشن مثل حضور در جشنواره اختراعات ملی و ...
ایا بنظرتون کسی با این سابقه دانشگاهی میتونه پذیرش با فاند بگیره؟ 
 بی صبرانه منتظر راهنمایی تون هستم.
با تشکر 

درود،
راستش در پذیرش از دانشگاه‌های امریکا معدل و نمره GRE مهم‌ترین معیارها هستند. معدل‌های شما متوسط رو به پایین هستند، در نتیجه باید روی GRE وقت زیادی بگذارید و احتمالا GRE Subject فیزیک هم برای شما ضروری باشه. حتما سعی کنید که نمرات عالی در این امتحان‌ها بیارید. اگر موفق بشید نمرات خوبی بگیرید، به نظرم شانس پذیرش دارید، به خصوص این که سابقه تحقیقاتی و علمی خوبی هم دارید. توصیه نمی‌کنم که دنبال دانشگاه‌های خیلی تاپ باشید. احتمالا شانس شما در دانشگاه‌های ۵۰ تا حدود ۱۳۰ نسبتا خوب باشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین rezam1371
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,964
06-07-2016, 04:06 PM
بابت پاسخ سریعتون خیلی ممنونم . تشکر . حتما به توصیه تون گوش میکنم و روی GRE وقت کافی می زارم. نظرتون در مورد دانشگاه های خوب اروپا برا پذیرش گرفتن چیه؟ ایا احتمالش همون قدره یا اگر برا اروپا اقدام کنم احتمالش زیاده  پذیرش با فاند بگیرم؟ مثلا دانشگاه های خوب آلمان .
ممنون بابت راهنمایی هاتون بابک جان.
نقل قول  

آفلاین behzad258
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#1,965
07-07-2016, 05:39 PM
درود دوستان میخوام برای دکتری کیهان شناسی و اخترفیزیک اپلاک کنم همراه با فاند
با توجه به نداشتن GRE میشه امیدی با دانشگاه های متوسط آمریکا داشت ؟

1-لیسانس - فیزیک هسته ای - دانشگاه بوعلی همدان- معدل :۱۴.۷۵ (دروس تخصصی بالای ۱۶- به غیر از دوتا)
2- کارشناسی ارشد - نجوم و اختر فیزیک -مرکز تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان . معدل : ۱۷.۸۸ (شاگرد اول گروه)
3- Toefl:90
4- GRE
ندارم و فرصت شرکت کردن هم ندارم
5- 
سه مقاله ISI ( دو تا از مقاله ها اسم خودم اوله یکی IF=5.8 , و دیگری IF=4.7 , و مقاله سومی اسم من دومه IF=4.5 . هر سه ژورنال در کیهان شناسی بسیار معتبرن)
6-   
دو مقاله داخلی و ۶ کنفرانس داخلی . 
7- 
توصیه نامه های خوب از اساتید پایان نامه ام (هر دو استاد تمام و مطرح در زمینه کاری) و یک توصیه نامه دیگر از استاد دوره کارشناسی
8- 
رزومه: TA برای مقطع ارشد، سابقه تدریس، مسلط به نرم افزار های مورد نیاز رشته و ...
نقل قول  

آفلاین amin.mim
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,966
07-07-2016, 09:58 PM
سلام و درود به همه دوستان
من لیسانس مکانیک-ساخت و تولید از دانشگاه آزاد با معدلی خیلی پایین (12.5) هستم
بعد از چند سال وقفه و شناختن خودم و پی بردن به این قضیه که راه و اشتباه رفته بودم و فقدان علاقه کافی به رشتم که باعث شده بود اعتماد به نفسم هم از دست بدم و تا حدودی تو زمینه درسی سر خورده بشم ، و یدا کردن علاقم تو زمینه های مدیریتی ، کنکور مدیریت اجرایی شرکت کردم ، که احتمالا از مهر ماه به ترتیب شانس از کم به زیاد (و اولویت انتخاب)، مدیریت اجرایی دانشگاه تهران پردیس فارابی قم ، یا مدیریت شهری علامه و یا مدیریت اجرایی سمنان یا کاشان یا بابلسر مشغول میشم 
خواستم بدونم اولا از دوستای عزیز کسی هست که اطلاعاتی راجع به این دو گرایش داشته باشه برای ادامه تحصیل تو امریکا یا اروپا (مدیریت اجرایی و مدیریت شهری) ؟ در کل راه برای کدوم گرایش هموارتره و آینده کدومشون روشن تر ؟ بازار کارشون چطوره اون ور ؟ و اینکه مثلا اگر شهری بخونم برای ادامه میشه شیفت داد به سمت مدیریت استراتژیک یا گرایش های دیگه ؟
و بعد ، از اونجایی که خیلی انگیزه دارم و تازه خودم و پیدا کردم ، و هنوز دوره ارشد شروع نشده ، دوستای با تجربه چه توصیه هایی دارید برام ؟ و کلا به نظرتون با وضعیت داغون لیسانسم ، اگر تو ارشد خودم و بکشونم بالا و کم نزارم شانسی دارم برای جای خوب ؟
و سوال آخر که شاید جاش اینجا نباشه ، زبان در حد upper-intermediate هستم شاید یه کم بالاتر ، با توجه به وقتی که دارم از کجا شروع کنم ؟
پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون
نقل قول  

آفلاین USA ZAFARMANDI
**
نقل قول

#1,967
12-07-2016, 01:48 PM
ببخشید یه سوال داشتم      شانس گرفتن فاند در دانشگاه های دولتی آمریکا بیشتر است؟یا خصوصی؟؟؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,968
12-07-2016, 02:10 PM
(12-07-2016, 01:48 PM)USA ZAFARMANDI نوشته: ببخشید یه سوال داشتم      شانس گرفتن فاند در دانشگاه های دولتی آمریکا بیشتر است؟یا خصوصی؟؟؟؟؟؟

سلام

شانس fund عموما در دانشگاه های خصوصی بیشتر هست...

دانشگاه های دولتی معمولا "باید" برای افراد همون ایالت تخفیف های in-state رو در نظر بگیرن و بعضا حتی با سیاست های اجباری حمایتی از اونها مواجه هستند... در این صورت کم نیستند مواردی که این دست دانشگاه ها نتونند دانشجویان خارجی خودشون رو تماما support کنند... البته وجود دانشگاه های دولتی متمول هم غیرقابل انکار هست...

دانشگاه های خصوصی اساسا در ارتباط با صنعت کسب درآمد دارند و به همین دلیل معمولا جریان پروژه های صنعتی (و به فراخور اون ها، پول) در این دانشگاه ها با کیفیت بالاتری وجود داره...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین USA ZAFARMANDI
**
نقل قول

#1,969
13-07-2016, 04:39 PM
با سلام---یه سوال دیگه.....................شخصی با این مدارک چقدر شانس داره به دانشگاه های آمریکا apply بشه.......و البته فاند هم بگیره.......

در نظر بگیریم که شخص دیپلم هست ...............و میخواد برای کارشناسی بره آمریکا......مقصدش هم یکی از دانشگاه های تاپ آمریکا باشه مانند:استنفورد در ایالت کالیفرنیا

1-تجربی/دیپلم

2-....دانشگاه نرفته

3-     19.71

4-تافل      100

5-  .......

6-............

خواسته ها:لیسانس/stanford یا harvard /فاند هم بله

خواهشا جواب بدید

وقتی رفتم به سایت دانشگاه استنفورد آمریکا و به قسمت کمک تحصیلی این سایت        نوشته بود برای دانشجویانی که حقوق پدر و مادرشان کمتر از 150000 دلار است کمک تحصیلی تعلق میگیرد           البته شرایط دیگری هم داشت این فقط یک موردش بود         میخواستم بدونم که  این شرط شامل دانش آموزان بینالمللی هم میشود یا فقط مخصوص افراد آمریکایی هست؟تو سایت که ننوشته بود   فکر کردم شما جوابش رو میدونید

خواهشا جواب بدید
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,970
14-07-2016, 12:44 PM
(06-07-2016, 04:06 PM)rezam1371 نوشته: بابت پاسخ سریعتون خیلی ممنونم . تشکر . حتما به توصیه تون گوش میکنم و روی GRE وقت کافی می زارم. نظرتون در مورد دانشگاه های خوب اروپا برا پذیرش گرفتن چیه؟ ایا احتمالش همون قدره یا اگر برا اروپا اقدام کنم احتمالش زیاده  پذیرش با فاند بگیرم؟ مثلا دانشگاه های خوب آلمان .
ممنون بابت راهنمایی هاتون بابک جان.

سلام
در اروپا کلا به سابقه تحقیقاتی و هم راستا بودن آن با پوزیشن تعریف شده بیشتر از معدل اهیمت می دن. نمره GRE هم معمولا لازم نیست. در نتیجه به نظرم برای اروپا اگه پوزیشن خوبی پیدا کنید شانس بالایی دارید.
البته من در مورد آلمان اطلاع خاصی ندارم وبیشتر هلند و نروژ و سوئد رو بررسی کردم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 193 194 195 196 197 198 199 200 201 ... 224 بعدی »