عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-11-2015, 09:06 AM
(22-11-2015, 08:23 AM)roamer989 نوشته: با سلام
من شهریور ارشدم تموم شده و الان میخوام برای دکتری اپلای کنم،( دانشگاه سرارسری روزانه و خدمت سربازی نرفتم) اما دانشگاه هیچ مدرکی نیمده تا بتونم باهش اپلای کنم و میگه باید دفترچه ارسال کنی تا بتونیم مدارک بهت بدیم. ایا همه دانشگاها اینطوری هست ؟ سایر دوستان واسه اپلای چکار میکنن ؟

سلام اکثر دوستان یا خدمتو تموم میکنن و طبق روال یا مدارک رو پول میدن و آزاد میکنن یا از قانون عدم کاریابی و ..استفاده میکنن..یا اینکه با همون لیست و نمرات غیر رسمی که تایید دانشگاه و جایی نشده اپلای میکنن و در صورت پذیرش وثیقه میذارن برا مدارک و سربازی و میرن

موفق باشید
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین clueless
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-11-2015, 10:13 AM
جناب آندره، شما از این موراد که موضوع تحقیق و رشته باعث عدم دریافت ویزا شده باشه در این یکی دو سال اخیر، خیلی سراغ دارید؟ آخه من چند نفر را میشناسم که با وجود اینکه حتی در سازمان انرژی اتمی شاغل بودند یا پایان نامه شون رو در سازمان و با بودجه اونجا انجام دادند در همین چند سال اخیر پذیرش گرفتند (آمریکا ، کانادا ، اروپا)
میدونم که نمیشه بر اساس یکی دو مورد نظر قطعی داد ولی احتیاط بیش از اندازه هم میتونه زندگی آدم رو فلج کنه
نقل قول  

آفلاین habib_nobakht
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-11-2015, 04:47 PM
بچه ها با این رزومه شانسی برای فاند یا حذف شهریه ی ارشد از حضرت کانادا هست؟

کاردانی: مهندسی آب. دانشگاه اردبیل. (انصراف از کارشناسی و اخد مدرک معادل کاردانی). معدل 12.01  (معدل بدون احتساب دروس افتاده که WES حساب خواهد کرد: حدود 2/4
کارشناسی ناپیوسته ی 2 ساله: راهنمایی و مشاوره، آزاد بابل. معدل: 19.20   GPA:3.96/4
نمره ی زبان: R28   L20   S22   W23   = 93
نمره ی GRE: ندارم.
مقالات جورنالی: یک مقاله ی ISI، نویسنده ی اول، ایمپکت فکتور: 1.72، مقاله یک هفته ی دیگه کارش تموم میشه. حتما هم اکسپت میشه تا دو ماه آینده.
رشته ی  مورد نظر برای اپلای: کارشناسی ارشد روانشناسی (بالینی، مشاوره) پاییز 2016
نکات دیگر:
1. ناپیوسته بودن مدرکم چه قدر پوئن منفی هست؟
2. حدود 20.000 یورو پشتوانه ی مالی دارم.
نقل قول  

آفلاین ali_derakhshan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-11-2015, 07:04 PM
سلام دوستان، متاسفانه این اساتید دانشگاه های کانادا اصلا جواب نمیدهند، من هدف اصلیم آمریکا هست ولی برای اطمینان خاطر میخواستم دو تا هم تو کانادا اپلای کنم. رزومم :

1-برق-مخابرات-کارشناسی-امیرکبیر(ترم 7)
3-معدل 17.6
4-تافل : 107 (R28 L29 W29 S21)
GRE: 316 Q164 V152 W3.5
5-مقاله ندارم-یک ترم TA
6-دو تا توصیه نامه خیلی خوب دارم و بقیه معمولی
پذیرش فول فاند مدنظرم هست.

میخواستم ببینم بدون جواب خوب از استاد، کدوم دانشگاه ها شانس بهتری برای پذیرش با فاند دارم.
واقعا ممنون از همه عزیزانی که برای این سایت زحمت میکشن و وقت میذارن.
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
30-11-2015, 07:38 PM
(30-11-2015, 07:04 PM)ali_derakhshan نوشته: سلام دوستان، متاسفانه این اساتید دانشگاه های کانادا اصلا جواب نمیدهند، من هدف اصلیم آمریکا هست ولی برای اطمینان خاطر میخواستم دو تا هم تو کانادا اپلای کنم. رزومم :

1-برق-مخابرات-کارشناسی-امیرکبیر(ترم 7)
3-معدل 17.6
4-تافل : 107 (R28 L29 W29 S21)
GRE: 316 Q164 V152 W3.5
5-مقاله ندارم-یک ترم TA
6-دو تا توصیه نامه خیلی خوب دارم و بقیه معمولی
پذیرش فول فاند مدنظرم هست.

میخواستم ببینم بدون جواب خوب از استاد، کدوم دانشگاه ها شانس بهتری برای پذیرش با فاند دارم.
واقعا ممنون از همه عزیزانی که برای این سایت زحمت میکشن و وقت میذارن

سلام

تقریبا به جز McGill و UAlberta (اونم دپارتمان CS که من اطلاع دارم)، برای پذیرش از تمام دانشگاه های کانادا در مقطع master تایید استاد تا حد بسیار زیادی الزامی هست...
رزومه شما در حدی top نیست که شانس داشته باشید برای دانشگاه هایی مثل UToronto و UBC بدون نظر استاد اپلای کنید...
ولی شاید دانشگاه هایی مثل SFU و UWO و حتی Concordia بتونند براتون شانس به حساب بیان...
در کل با توجه به اینکه اکثر اساتید تا پیش از بررسی مدارک معمولا روی گزینه های مدنظرشون به اجماع میرسند، خیلی روی این سبک اپلای بدون جلب نظر استاد حساب نکنید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین ali_derakhshan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-11-2015, 07:49 PM
(30-11-2015, 07:38 PM)Matinking نوشته: سلام

تقریبا به جز McGill و UAlberta (اونم دپارتمان CS که من اطلاع دارم)، برای پذیرش از تمام دانشگاه های کانادا در مقطع master تایید استاد تا حد بسیار زیادی الزامی هست...
رزومه شما در حدی top نیست که شانس داشته باشید برای دانشگاه هایی مثل UToronto و UBC بدون نظر استاد اپلای کنید...
ولی شاید دانشگاه هایی مثل SFU و UWO و حتی Concordia بتونند براتون شانس به حساب بیان...
در کل با توجه به اینکه اکثر اساتید تا پیش از بررسی مدارک معمولا روی گزینه های مدنظرشون به اجماع میرسند، خیلی روی این سبک اپلای بدون جلب نظر استاد حساب نکنید...

براتون آرزوی موفقیت دارم

ممنون برای پاسختون، برای مقطع دکتری هم وضع همینه ؟‌ (دکتری مستقیم)
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
30-11-2015, 07:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-11-2015, 07:52 PM توسط Matinking.)
(30-11-2015, 07:49 PM)ali_derakhshan نوشته: ممنون برای پاسختون، برای مقطع دکتری هم وضع همینه ؟‌ (دکتری مستقیم)

سلام

وضع برای مقطع دکترا به مراتب بغرنج تر هم هست!
اساتید روی انتخاب دانشجویان phd به مراتب با وسواس بیشتری عمل می کنند... چون هم دوره طولانی تر هست و هم بازدهی اون باید بالا و با دستاوردهایی خاص باشه... چیزی که در مقطع master (با توجه به اینکه حجم قابل توجهی از دوره صرف گذروندن course ها میشه) خیلی مورد توجه همه اساتید نیست...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

05-12-2015, 03:44 AM
با سلام
دانشجوی معماری دانشگاه تبریز با معدل ۱۷ هستم.
دبیر انجمن علمی و عضو کمیته حمایت و نظارت بر انجمن های علمی با حکم رییس دانشگاه هستم
رزومه طراحی داخلی موزه دارم
آیلتس ۷ و در حال خواندن gre هستم
یه مقاله علمی پژوهشی هم دارم
معافیت هم دارم
آیا دانشگاه خوب کانادا می تونم برم؟فاند؟
نقل قول  

آفلاین faeze23
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-12-2015, 11:05 AM
(05-12-2015, 03:44 AM)مهمان نوشته: با سلام
دانشجوی معماری دانشگاه تبریز با معدل ۱۷ هستم.
دبیر انجمن علمی و عضو کمیته حمایت و نظارت بر انجمن های علمی با حکم رییس دانشگاه هستم
رزومه طراحی داخلی موزه دارم
آیلتس ۷ و در حال خواندن gre هستم
یه مقاله علمی پژوهشی هم دارم
معافیت هم دارم
آیا دانشگاه خوب کانادا می تونم برم؟فاند؟

سلام دوست عزیز قصد ناامید کردنتون ندارم ولی من با شرایطی تقریبا شبیه شما در رشته معماری منظر و با مقالات و سابقه پژوهشی بیشتر و کلی این چیزها که مثلا رزومه حساب میشه حدود یکساله از هیچ استادکانادایی نتونستم فاند بگیرم فقط در بهترین حالت ج دادند و گفتن فاند ندارن یا دانشجو نمیگیرن! این تجربه شخصی من در مورد فاند بود ولی شانس پذیرش تون بدون فاند شاید بد نباشه که دوستان راهنمایی کنن.
نقل قول  

آفلاین sharif
نقل قول

06-12-2015, 04:08 PM
سلام 
من با شرایط مقابل می تونم  فاند بگیرم ؟ مد نظرم دانشگاه هایی مثل Laval University هست یا سایر دانشگاههاش

مهندسی برق معدل 15.00
یک مقاله  کنفرانس بین المللی دارم (خارج از کشور)
هنوز برای تافل میخونم 

پیشاپیش از پاسختون سپاس گزارم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... 91 بعدی »