عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
مهمان
Unregistered
نقل قول

08-11-2015, 10:13 PM
(06-11-2015, 09:16 PM)Andre نوشته:
معدل لیسانستون رو در بالا مشاهده نمیکنم. با فرض داشتن معدلی بالای 16 و یا 17 شرایطتون برای اقدام برای دکتری متوسط خواهد بود. با توجه به مهندسی بودن رشته تون، خیلی عجیب نیست که سایر متقاضیان یک و یا دو مقاله قابل استناد و ارزیابی ارائه کنند و این مسأله در رقابت با سایر متقاضی ها کار رو سخت خواهد کرد. به نظر من دانشگاههای زیر برای اقدام شما مناسب خواهند بود. توجه کنید که به طور کلی شرایط شما رو متوسط ارزیابی میکنم. البته مینیم نمره زبان رو در مورد ویکتوریا مطمئن نیستم که سازگاره ولی در مابقی به نظرم مشکلی نیست اگر در تمامی مهارت ها حداقل 6 داشته باشید.

1. University of Victoria
  2. University of Saskatchewan
  3. University of Guelph
  4. Carleton University
  5. ....
پیشنهاد من: در این حالت که رزومه پژوهشی قابل استنادی ندارین بهتره که واسه آمریکا اقدام کنید. در آمریکا یک GRE خوب از مقاله به مراتب بیشتر تأثیر گذاره. دستکم در خیلی از دانشگاههای میان رده میتونید این مسأله رو ببینید. میتونید برای یک تافل و  GRE خودتون رو آماده کنید و سال بعد در صورت نتیجه نگرفتن از آپشنهایی که معرفی کردم فقط و فقط برای آمریکا اقدام کنید.

موفق باشید
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

08-11-2015, 10:38 PM
با سلام.ممنونم از دوست خوبی که منو راهنمایی کردن.من همون مهندس صنایع دانشگاه آزادم که معدلم 17،24 بود و ویکتوریا میخواستم برم.اما من دانشگاه ویکتوریا رو دیدم.تو قسمت undergraduate و graduate مهندسی صنایع نداشت.آیا مهندسی صنایع در کانادا با اسم دیگری شناخته میشه؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

08-11-2015, 10:43 PM
لیسانس ام ریاضی دانشگاه تهران با معدل 13/69 .فوق لیسانسم مهندسی صنایع دانشگاه آزاد با معدل 17/24.آیلتس 6/5.دو سال سابقه کار.اپلای دانشگاه های کانادا(شهرهای گرم کانادا ترجیحا) و یا استرالیا.ممنونم
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
09-11-2015, 09:54 AM
(08-11-2015, 10:38 PM)مهمان نوشته: با سلام.ممنونم از دوست خوبی که منو راهنمایی کردن.من همون مهندس صنایع دانشگاه آزادم که معدلم 17،24 بود و ویکتوریا میخواستم برم.اما من دانشگاه ویکتوریا رو دیدم.تو قسمت undergraduate و graduate مهندسی صنایع نداشت.آیا مهندسی صنایع در کانادا با اسم دیگری شناخته میشه؟

(08-11-2015, 10:43 PM)مهمان نوشته: لیسانس ام ریاضی دانشگاه تهران با معدل 13/69 .فوق لیسانسم مهندسی صنایع دانشگاه آزاد با معدل 17/24.آیلتس 6/5.دو سال سابقه کار.اپلای دانشگاه های کانادا(شهرهای گرم کانادا ترجیحا) و یا استرالیا.ممنونم

دوست عزیز با این معدلی که ارائه کردید میشه گفت که کار خیلی سختی دارید. میتونید به مسئول پذیرش دانشگاههایی که مد نظرتون هست ایمیل بزنید و همین مسأله معدل رو مطرح کنید اگر موافق بودن کار اپلای رو ادامه بدید ولی بعید میدونم که بهتون امید بدن. کانادا از جمله کشورهایی هست که روی مینیمم ها بسیار حساسه. خصوصاً وقتی که راجع به معدل باشه.

پ.ن: راجع به پذیرش از استرالیا هم تاپیک مرتبط رو ببینید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

15-11-2015, 11:16 AM
برای پذیرش در مقطع master:

1.لیسانس مهندسی کامپیوتر-نرم‌افزار از دانشگاه دولتی شهرستان - معدل 17.85 ( معدل دو سال آخر بالای 18.50 و معدل دروس تخصصی بالای 19)
2- فوق لیسانس:---------
3- در صورت گرفتن آیلتس 7 به بالا[b][b][b]
4- یک مقاله کنفرانس ملی و درحال نگارش یک مقاله بین‌المللی برای یک ژورنال با if=1.02 (به فرض اکسپت شدن)
5- دارای سه ترم سابقه‌ی TA
6- می‌تونم دو الی سه ریکام هم بگیرم از اساتیدم
7- گرایشها و زمینه های مورد علاقه:هوش مصنوعی-یادگیری ماشینی-دیتاماینینگ
ممنون میشم یه ارزیابی ازم داشته باشید.

رنک دانشگاه مهم نیست فقط بیشتر از ماهی 200 دلار نمی‌تونم از خانواده تامین کنم و حتما باید فاند باشه.

با توجه به این که شغل من در کنار تحصیل برنامه نویسی وب به صورت فری‌لنسری بوده، آیا به نظرتون امکان ادامه‌ی همین کار در اونجا برای تامین هزینه‌های زندگی وجود داره؟
[/b][/b][/b]
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-11-2015, 01:17 PM
(15-11-2015, 11:16 AM)مهمان نوشته: برای پذیرش در مقطع master:

1.لیسانس مهندسی کامپیوتر-نرم‌افزار از دانشگاه دولتی شهرستان - معدل 17.85 ( معدل دو سال آخر بالای 18.50 و معدل دروس تخصصی بالای 19)
2- فوق لیسانس:---------
3- در صورت گرفتن آیلتس 7 به بالا[b][b][b]
4- یک مقاله کنفرانس ملی و درحال نگارش یک مقاله بین‌المللی برای یک ژورنال با if=1.02 (به فرض اکسپت شدن)
5- دارای سه ترم سابقه‌ی TA
6- می‌تونم دو الی سه ریکام هم بگیرم از اساتیدم
7- گرایشها و زمینه های مورد علاقه:هوش مصنوعی-یادگیری ماشینی-دیتاماینینگ
ممنون میشم یه ارزیابی ازم داشته باشید.

رنک دانشگاه مهم نیست فقط بیشتر از ماهی 200 دلار نمی‌تونم از خانواده تامین کنم و حتما باید فاند باشه.

با توجه به این که شغل من در کنار تحصیل برنامه نویسی وب به صورت فری‌لنسری بوده، آیا به نظرتون امکان ادامه‌ی همین کار در اونجا برای تامین هزینه‌های زندگی وجود داره؟
[/b][/b][/b]

درود،

معدلتون خوبه، سابقه پژوهشی هم برای یک دانشجوی لیسانسه خیلی خوبه. مابقی مسائل هم خوب پیش بردید. بله شانس دارید ولی اینکه چه مقدار فاند (خصوصاً سال اول) بهتون تعلق بگیر به سایر متقاضی ها و بودجه دانشگاه در ترم مربوطه هم بستگی داره. به نظر من میتونید پذیرش درخوری داشته باشیه که حداقل 60% هزینه زندگی و شهریه (مجموعاً) رو پوشش بده. ددلاین اکثر دانشگاههای کانادایی 15 ژانویه هست. چندی هم 15 دسامبر، اول فوریه و اول می هست باید ببنید که نمره زبان تا چه تاریخی میتونید برسونید. برای اینکه نمره رو ریپورت کنید باید حداقل 2 هفته زمان بگذارید (مثلاً 1 ژانویه) که طبیعتاً باید حداقل دو هفته قبل از این تاریخ باید امتحان داده باشید (یعنی 15 دسامبر). خودتون یک حساب سرانگشتی انجام بدید که میرسید به تاریخهای مذکور یا خیر. 

پیشنهاد: با رزومه شما برای کشورهای اروپایی (در صورت اخذ نمره 6.5 و یا 7 در IELTS) هم با فاند جزئی یا کامل شانس دارید. ددلاین خیلی از دانشگاههای ایتالیایی، آلمانی، فنلاندی و سایر از فوریه به بعده که میتونید اونا رو هم در نظر بگیرید. برای اطلاعات بیشتر انجمن اروپا رو ببینید.

پ.ن: در فوروم عضو بشید که راحت تر بشه پستاتون رو پیگیری کرد. من قبل از اینکه به پستی پاسخ بدم معمولاً نگاه اجمالی ای بر پستهای پیشین کاربر دارم.

موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین arman1993
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-11-2015, 01:29 PM
(15-11-2015, 01:17 PM)Andre نوشته: درود،

معدلتون خوبه، سابقه پژوهشی هم برای یک دانشجوی لیسانسه خیلی خوبه. مابقی مسائل هم خوب پیش بردید. بله شانس دارید ولی اینکه چه مقدار فاند (خصوصاً سال اول) بهتون تعلق بگیر به سایر متقاضی ها و بودجه دانشگاه در ترم مربوطه هم بستگی داره. به نظر من میتونید پذیرش درخوری داشته باشیه که حداقل 60% هزینه زندگی و شهریه (مجموعاً) رو پوشش بده. ددلاین اکثر دانشگاههای کانادایی 15 ژانویه هست. چندی هم 15 دسامبر، اول فوریه و اول می هست باید ببنید که نمره زبان تا چه تاریخی میتونید برسونید. برای اینکه نمره رو ریپورت کنید باید حداقل 2 هفته زمان بگذارید (مثلاً 1 ژانویه) که طبیعتاً باید حداقل دو هفته قبل از این تاریخ باید امتحان داده باشید (یعنی 15 دسامبر). خودتون یک حساب سرانگشتی انجام بدید که میرسید به تاریخهای مذکور یا خیر. 

پیشنهاد: با رزومه شما برای کشورهای اروپایی (در صورت اخذ نمره 6.5 و یا 7 در IELTS) هم با فاند جزئی یا کامل شانس دارید. ددلاین خیلی از دانشگاههای ایتالیایی، آلمانی، فنلاندی و سایر از فوریه به بعده که میتونید اونا رو هم در نظر بگیرید. برای اطلاعات بیشتر انجمن اروپا رو ببینید.

پ.ن: در فوروم عضو بشید که راحت تر بشه پستاتون رو پیگیری کرد. من قبل از اینکه به پستی پاسخ بدم معمولاً نگاه اجمالی ای بر پستهای پیشین کاربر دارم.

موفق باشید

درود،
سپاس از پاسختون
بنده هنوز فارغ‌التحصیل نشدم و بنا به دلایل خانوادگی برای پاییز 17 می‌تونم اقدام کنم و نه 16 بنابراین ددلاین‌های امسال برای من مشکلی نیستند و بیشتر قصدم از پرسیدن، برنامه‌ریزی دقیق‌تر بود.
چشم به فروم‌های اروپایی هم سر می‌زنم
نقل قول  

آفلاین javad73
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-11-2015, 04:55 PM
سلام.من دانشچوی ترم7 مهندسی شیمی دانشگاه دولتی هستم
بامعدل کل 15.24
یک مقاله کنفرانس بین المللی،وان شاالله تا آخرسال94 هم یکISI
یک استاد آشنا تو دانشگاه Calgaryدارم
به نظر شما الان برم دنبال گرفتن مدرک زبان وApply وکنکور رو ول کنم یا اینکه کنکور بخونم وارشد قبول بشم وبعداز ارشد برم دنبال Apply؟؟؟
لطفا راهنماییم کنید تو بد دو راهی گیر کردم؟؟؟

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
20-11-2015, 05:33 PM
(20-11-2015, 04:55 PM)javad73 نوشته: سلام.من دانشچوی ترم7 مهندسی شیمی دانشگاه دولتی هستم
بامعدل کل 15.24
یک مقاله کنفرانس بین المللی،وان شاالله تا آخرسال94 هم یکISI
یک استاد آشنا تو دانشگاه Calgaryدارم
به نظر شما الان برم دنبال گرفتن مدرک زبان وApply وکنکور رو ول کنم یا اینکه کنکور بخونم وارشد قبول بشم وبعداز ارشد برم دنبال Apply؟؟؟
لطفا راهنماییم کنید تو بد دو راهی گیر کردم؟؟؟
درود،

چند توصیه و بعد نظرم رو ارائه میکنم؛
  • اول از همه سعی کنید معدلتون رو بالا ببرید. معدل خوب همیشه باهاتونه و در آینده بعد از فارغ التحصیلی امکان تغییر اون وجود نداره و سایر عوامل قابل تغییرند.
  • کسی از دانشجوی کارشناسی انتظار مقاله نداره. اگر مقاله ای هم باشه معمولاً به کیفیت مقاطع بالاتر نیست. پس این گزینه تنها یک امتیاز مثبت هست.
  • برای آزمون ها زبان و GRE خودتون رو آماده کنید. این آزمون ها (هر دو با هم) بنا به آمادگی فعلیتون از یکسال تا چند سال ممکنه طول بکشه تا نمرات مناسب رو کسب کنید.
پیشنهاد:

دقیقاً از "آشنا" منظورتون چیه؟ استادی بوده که قبلاً زیر نظرشون واحدی رو گذروندین و الان هم در رشته شما در اون دانشگاه هیأت عملی هست؟
اگر اینطوره که شانستون میتونه خیلی بالا بره اگر ایشون دید خوبی نسبت به شما داشته باشه. ولی اگر در دانشکده دیگه هستند و در رشته دیگری فعالن تنها به صورت یک توصیه نامه خیلی خوب میتونند در پذیرش شما تأثیر بگذراند.

به طور کلی من خودم با توجه به شخص خاصی زندگی ام رو برنامه ریزی نمیکنم. اگر هدفتون تحصیل در خارج از کشوره که هر چه زودتر برید بهتره. فردا اینجا ارشد ادامه میدید و با توجه به رشته تون ممکنه درگیر موضوعات تحقیقاتی "مورد دار" بشید که در آینده بر اخذ ویزا شما خیلی تأثیر بدی میتونه بگذاره ولی در مورد دانشجوی کارشناسی که هنوز پژوهشی انجام نداده این مشکلات وجود نداره. این هم در نظر داشته باشید که ممکنه مجبور بشبد (این احتمال رو بسیار قوی در نظر بگیرید) که قسمتی از شهریه + هزینه زندگی تون رو خودتون متقبل بشید و باید برای این مسأله آمادگی داشته باشید. کمتر دوستانی بودند که تونستند برای مقاطع ارشد از دانشگاههای کانادا کمک هزینه رو به طور کامل دریافت کنند. ولی خوب بودند. خود من هم چندی از این دوستان رو میشناسم.

در مورد سوال دیگرتون، اگر هزینه واستون ملاک نیست که پاسخ من یکی هست. مشخص کردن وضعیت خدمت (پایان خدمت/معافیت و یا وثیقه) و خروج از کشور به جهت تحصیل (مجموع هزینه ها رو در نظر بگیرید. رقم بالایی خواهد شد اگر مشمول خدمت باشید و بخواهید وثیقه بگذارید). اگر هزینه ها مهمه و شما نمیتونید تقبل کنید که بهتره در یک دانشگاه خوب داخلی تحصیل کنید و چندین مقاله روی موضوعاتی که خیلی حساسیت خاصی ندارن و همینطور موضوعات خوبی هستند کار کنید و در آینده حتماً برای دکتری شانس خوبی خواهید داشت.

موفق باشید
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین roamer989
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-11-2015, 08:23 AM
با سلام
من شهریور ارشدم تموم شده و الان میخوام برای دکتری اپلای کنم،( دانشگاه سرارسری روزانه و خدمت سربازی نرفتم) اما دانشگاه هیچ مدرکی نیمده تا بتونم باهش اپلای کنم و میگه باید دفترچه ارسال کنی تا بتونیم مدارک بهت بدیم. ایا همه دانشگاها اینطوری هست ؟ سایر دوستان واسه اپلای چکار میکنن ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... 91 بعدی »