عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین s.h
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-06-2014, 11:04 PM
ممنون، اما آيا دانشگاه (سراسري ام) ريز نمرات و دانشنامه موقت رو بدون آزاد كردن مدارك به من ميده كه كارهاي Apply رو انجام بدم بعد كه پذيرش شدم واسه آزاد كردنشون اقدام كنم؟ (البته من سال آخرم و هنوز تموم نكردم، اما ETH اعلام كرده كه تا همين جا هم ريز نمرات ناقص داده بشه قابل قبوله و بعداً هنگام ثبت نام ميتونين كامل رو تحويل بدين)
نقل قول  

آفلاین kourosh2014
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-07-2014, 09:14 AM
با سلام خدمت اساتيد بزرگوار
ميخواستم بدونم اگر كسي اينجا فوق از دانشگاه دولتي تو رشته مكانيك با معدل 15-16 جديدا داشته باشه و بدليل فاصله زياد از زمان كارشناسي و مدل پايين در آن دوران بخواد با هزينه خودش در يكي از دانشگاههاي متوسط به بالاي كانادا ( آلبرتا -كلگري و ...) پذيرش فوق ليسانس در رشته مكانيك بگيره و مجدداً در اونجا فوق بگيره آيا بنظر شما امكانپذير هست و ميشه ؟ لطفاً راهنماييم كنيد
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-07-2014, 09:46 AM
(02-07-2014, 09:14 AM)'kourosh2014' نوشته: با سلام خدمت اساتيد بزرگوار
ميخواستم بدونم اگر كسي اينجا فوق از دانشگاه دولتي تو رشته مكانيك با معدل 15-16 جديدا داشته باشه و بدليل فاصله زياد از زمان كارشناسي و مدل پايين در آن دوران بخواد با هزينه خودش در يكي از دانشگاههاي متوسط به بالاي كانادا ( آلبرتا -كلگري و ...) پذيرش فوق ليسانس در رشته مكانيك بگيره و مجدداً در اونجا فوق بگيره آيا بنظر شما امكانپذير هست و ميشه ؟ لطفاً راهنماييم كنيد

دوست عزیز سلام
والا بنظر من شانس گرفتن ویزا شما خیلی پایین میاد چون احتمالا بالای 30 سال هم دارید! بجای اینکار شما جی ار ای با نمره بالا + تافل بالای 90 بگیرید و چند مقاله ای اس ای تا شانس بورس دکتری شما بالا برود
ولی برای مستر دوم پیشنهاد می کنم به فنلاند فکر کنید که هم شرایط مناسبتری دارد و هم شانس ویزا گرفتن شما خیلی بیشتر هست
در فنلاند دانشگاه ها شهریه نمی گیرند و هزینه زندگی نیز معقول هست
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین kourosh2014
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-07-2014, 10:16 AM
(02-07-2014, 09:46 AM)'saaaaam' نوشته:
دوست عزیز سلام
والا بنظر من شانس گرفتن ویزا شما خیلی پایین میاد چون احتمالا بالای 30 سال هم دارید! بجای اینکار شما جی ار ای با نمره بالا + تافل بالای 90 بگیرید و چند مقاله ای اس ای تا شانس بورس دکتری شما بالا برود
ولی برای مستر دوم پیشنهاد می کنم به فنلاند فکر کنید که هم شرایط مناسبتری دارد و هم شانس ویزا گرفتن شما خیلی بیشتر هست
در فنلاند دانشگاه ها شهریه نمی گیرند و هزینه زندگی نیز معقول هست

با سلام از پاسختون متشكرم . بله سنم 40 ساله و با سابقه كار و مدرك ارشدم ميدونم كه به راحتي از پس فوق اونجا برميام ولي تو سايت دانشگاهها نديدم كه به سن و سال اشاره شده باشه ! دوستام تو فنلاند هستند ولي ظاهرا اونجا كشور مهاجر پذيري نيست. و بعدش نميشه اونجا موند و زندگي كرد . ولي توكانادا بچه هايي كه فوق گرفتن الان سركار هستند و اقامت دارن
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-07-2014, 11:17 AM
(02-07-2014, 10:16 AM)'kourosh2014' نوشته:
با سلام از پاسختون متشكرم . بله سنم 40 ساله و با سابقه كار و مدرك ارشدم ميدونم كه به راحتي از پس فوق اونجا برميام ولي تو سايت دانشگاهها نديدم كه به سن و سال اشاره شده باشه ! دوستام تو فنلاند هستند ولي ظاهرا اونجا كشور مهاجر پذيري نيست. و بعدش نميشه اونجا موند و زندگي كرد . ولي توكانادا بچه هايي كه فوق گرفتن الان سركار هستند و اقامت دارن
والا بحث اصلی گرفتن ویزا هست! وگرنه من هم کانادا را ترجیح می دهم در مورد فنلاند اگه همسر شما کار فول تایم بگیره بعد از سه سال میشه اقامت گرفت البته به شرط دانستن زبان فنلاندی 
بهر حال بنظر من شما برای دکتری کانادا و امریکا اقدام کنی بهتر هست فقط جی ار ای با نمره بالا + مقاله ای اس ای  را فراموش نکنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین Melina.A.S
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-07-2014, 12:25 AM
سلام
من کارشناسی ارشد در رشته مدیریت محیط زیست دارم از علوم و تحقیقات، معدل 16:98
10 سال سابقه کار در زمینه HSE
به نظر شما واسه گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا شانسی دارم؟
در ضمن در حال گرفتن مدرک IETS &TEFAQ هم هستم
متشکرم
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-07-2014, 12:39 AM
بله دوست عزیز
البته فکر کنم برای دکترا میخاهید اقدام کنید. در هر حالت با یه نمره ی ایلتس بالا می تونید شانس خودتون رو امتحان کنید
(12-07-2014, 12:25 AM)'Melina.A.S' نوشته: سلام
من کارشناسی ارشد در رشته مدیریت محیط زیست دارم از علوم و تحقیقات، معدل 16:98
10 سال سابقه کار در زمینه HSE
به نظر شما واسه گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا شانسی دارم؟
در ضمن در حال گرفتن مدرک IETS &TEFAQ هم هستم
متشکرم

نقل قول  

آفلاین academical
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-07-2014, 06:10 AM
سلام من دانشجوی آبخیزداری ساری با معدل 15  و متولد کانادا هستم ولی 20 ساله که در ایران زندگی میکنم و پاسپورت کانادا دارم.
میخواستم بدونم آیا کانادا به من پذیرش و وام تحصیلی می دهد؟
و اینکه اگر بخوام رشتمو برای ارشد عوض کنم (مثلا فیزیوتراپی) آیا باید از لیسانس شروع کنم یا شرایط خاصی دارد؟
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-07-2014, 11:52 AM
پذیرش که خوب بستگی به شرایط شما داره
باید زبان و سایر موارد رو داشته باشید و اپلای کنید ببینید چی میشه
وام تحصیلی فکر نکنم وجود داشته باشه ولی کمک هزینه های تحصیلی هست.شما شهریه تون domestic حساب میشه که خیلی به نفع اساتید کانادایی هست و از این جهت ممکنه حتی اگر شانس هم داشته باشید فاند/نصف فاند هم بتونید بگیرید
در مورد تغییر رشته اون هم به فیزیوتراپی مسلما باید از پایه شروع کنید مگر اینکه وقتی اونجا رفتید به جای 4 سال مثلا 2-3 ساله تموم کنید.این جور مسائل رو بیشتر در خود دانشگاه که بودید می تونید بفهمید
(22-07-2014, 06:10 AM)'academical' نوشته: سلام من دانشجوی آبخیزداری ساری با معدل 15  و متولد کانادا هستم ولی 20 ساله که در ایران زندگی میکنم و پاسپورت کانادا دارم.
میخواستم بدونم آیا کانادا به من پذیرش و وام تحصیلی می دهد؟
و اینکه اگر بخوام رشتمو برای ارشد عوض کنم (مثلا فیزیوتراپی) آیا باید از لیسانس شروع کنم یا شرایط خاصی دارد؟

نقل قول  

آفلاین immun
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

24-07-2014, 03:27 PM
سلام به همگی
فارغ التحصیل میکروبیولوژی از دانشگاه آزاد کرج با معدل 15:92 هستم و الانم دانشجوی سال دوم پرستاری هستم. میخواستم بدونم شانسی برای گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد ایمونولوژی دارم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 91 بعدی »