عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین mehrdad73
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-03-2014, 01:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-03-2014, 03:02 PM توسط mehrdad73.)
سلام به تمامی سروران و دوستان عزیز
قبل از هر چیز بزارید یه کلیتی از خودم براتون بگم
به خاطر شغل پدرم تقریبا تمام کشور های درست و حسابی رو رفتم و اصلا از کانادا (حتی کلان شهرهاش) خوشم نیومده من میخوام برم کانادا فقط و فقط] برای اقدام برای گرفتن شهروندی بعد از اون از کانادا میرم شانگهای یا یکی از 4 تا ببر آسیا

میخوام کانادا فوق رو که گرفتم اقدام کنم برای سیتیزن شیپ و تو مدت اون سه سالی که طبق قانون باید تو اون کشور زندگی کنم تا دکترا بخونم و بعد به عنوان یه کانادایی برم کشور مورد علاقه ام کار کنم و با ویزای کار زندگی کنم
سوالم اینه که با این نمرات چقدر ممکنه بهم فاند بدن؟
پذیرش مهم نیست مهم فانده 
اونم فاندی که بتونم با پولش زندگی کنم (هرچند خیلی ساده و ابتدایی) و دیگه از جیب خودم پول نگذارم
اگر نمیدن فکر میکنید من اگر با همین شرایط فوق لیسانس بگیرم تو دانشگاه تهران یا شریف میتونم فاند بگیرم؟ (تنها دلیلی که الان آزادم اینه که ایران نبودم و کلا سه ماه برای کنکور خوندم)

1. مقطع تحصیلی و دانشگاه: کارشناسی آزاد تهران شمال
2. معدل: 19/36 (بهترین نمره صنایع تو کل 8 سالی که رشته تو دانشگاه ارائه شده)
3. رشته: صنایع
4. نمره زبان: آیلتس 8.5
5.نمره GRE یا GMAT و ....: ندارم ولی دارم برای GRE آماده میشم
6. تعداد مقاله و نوع: هیچی 
7. شرایط خاص: نمیدونم تاثیر داره یا نه ولی تو یه شرکت خوب خیلی و بین المللی 4 سال سابقه کار در ضمینه رشته خودم رو دارم

آفلاین omidhldn
**
نقل قول

22-03-2014, 01:15 PM
نقل قول:  
 Yes, it is possible for you to apply before you graduate provided that you have your degree at the time you start your maser and register your courses at that Canadian university

ممنون از این که وقت گذاشتید و به سوالم جواب دادید فقط یک سوال دیگه داشتم و اون اینکه چه طور می تونم دانشگاه های مربوط به رشته ام رو پیدا کنم (مثل سایت daad که همه دانشگاه های المان رو تقسیم بندی کرده) 
  بازم تشکر....

نقل قول  

آفلاین siahsefid
**
نقل قول

22-03-2014, 07:19 PM
سلام دوستان من چندتا سوال دارم. برای اپلای کردن مقطع دکترا باید هر دو مدرک لیسانس و ارشد آزاد بشن؟به عبارتی اگه بخوایم برای مقطع دکترا اقدام کنیم لازمه که هر دو دانشنامه ی لیسانس و ارشد آزاد شده باشن یا اینکه دانشنامه ی آخرین مقطع تحصیلی کافیه؟میشه ریز نمره ها رو بدون ازاد کردن دانشنامه آزاد کرد؟ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-03-2014, 07:37 PM
(22-03-2014, 07:19 PM)'siahsefid' نوشته: سلام دوستان من چندتا سوال دارم. برای اپلای کردن مقطع دکترا باید هر دو مدرک لیسانس و ارشد آزاد بشن؟به عبارتی اگه بخوایم برای مقطع دکترا اقدام کنیم لازمه که هر دو دانشنامه ی لیسانس و ارشد آزاد شده باشن یا اینکه دانشنامه ی آخرین مقطع تحصیلی کافیه؟میشه ریز نمره ها رو بدون ازاد کردن دانشنامه آزاد کرد؟ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام.  بله باید هردو آزاد شن. ضمن اینکه دانشنامه ارشدتون رو بدون داشتن دانشنامه کارشناسی اصلا آزاد نمی کنن. اصولاریزنمرات رو میشه تنها آزاد کرد اگر هزینه شو پرداخت کنین و از لحاظ قانونی امکان پذیره. .ولی بعضی دانشگاه ها یه مختصری بازی درمیارن برا این قضیه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین siahsefid
**
نقل قول

22-03-2014, 10:12 PM
دوستان!چنین تبصره ای وجود داره که بشه با گذاشتن وثیقه مدرک رو آزاد کرد؟
نقل قول  

آفلاین alchemist491
**
نقل قول

11-04-2014, 07:18 PM
سلام 
- قبل از سوال باید از دوستانی که این سایت و را انداختن و مهمتر از همه پشتیبانی میکنن تشکر کنم Smile
نیاز به تجربیات دوستان دارم 
شرایطم:
1. من لیسانس رشته کامپیوتر (آی تی) هستم با معدل تقریبی 16.5 از دانشگاه علمی کاربردی
2. مدرک آیلتس و بالاخره با 6.5 گرفتیم :|
3. مدرک جی آر ای ندارم 
4. تا آخر امسال مدارک بین المللی شبکه رو ایشالله میگیرم (میدونم ربطی نداره Smile 
5. 28 سالمه که میرم تو 29

سوالاتم در خصوص پذیرش در دانشگاه های کانادا برای ادامه تحصیل در همین رشته یا ... :
1. من فوق دیپلم رشته طراحی صنعتی هستم و کارشناسی آی تی گرفتم این در ارزیابی مدرک برام مشکل میشه ؟
2. آیا مدرک دانشگاه علمی کاربردی معتبره ؟
3. الزامیه مدرک جی آر ای "راستش اصلا حوصلشو ندارم "
4. (قبل از اینکه سوال 4 بپرسم ، راستش زیاد برام مهم نیست رتبه دانشگاه ، می خواستم از طریق مهارت کاری برای اقامت کانادا اقدام کنم که بعد از مشاوره با یه وکیل متوجه شدم این پروسه زمان بره ، خوشبینانه 3 تا 5 سال Sad برای همین تصمیم  به پذیرش دانشگاهی گرفتم و در حین ادامه تحصیل درخواست اقامت دائمی کنم "از شرایطش اطلاعاتی دارم" )
* با این توصیف کودوم دانشگاه که شرایطم براش مناسب و ترجیحا فاند هم بده رو پیشنهاد میدید ؟

خیلی خیلی ممنون که حوصله بخرج داده و پاسخ میدی 

نقل قول  

آفلاین vahid.araban
**
نقل قول

11-04-2014, 08:17 PM
سلام . میگم اگه بخوایم برای سال بعد اپلای کنیم ( یعنی سال 2015 آغاز سال تحصیلی باشه) تا کی وقت داریم مدرکمونو آزاد کنیم ؟ یعنی دانشگاه ها همون موقع اپلای ازمون مدرک و ریزنمرات رو میخوان یا اینکه موقع ورود به دانشگاه لازمه ؟ ممنون از راهنماییتون.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
11-04-2014, 08:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-04-2014, 08:36 PM توسط M1KE.)
معدلتون خوبه ولی نمره آیلتس تون لب مرزی هست و بهتر بود 7 یا بهتر می گرفتین.  

1- فکر نمی کنم مشکل خاصی بوجود بیاره.
2- همه مدرک هایی که مورد تایید وزارت علوم ایران باشند و ترجمه اونها به تایید قوه قضاییه و امور خارجه برسه مورد تایید هستند.
3- در رشته شما من ندیدم دانشگاه های کانادا مدرک GRE بخواهند.
4- رشته آی تی رو بیشتر در مقطع کارشناسی دارند و در ارشد محدود هست.

یک مورد دانشگاه یورک هست که رشته Information Systems and Technology رو برای مقطع ارشد داره منتهی در ملزومات پذیرش اون اشاره شده که باید دست کم تافل 100 داشته باشید. اشاره ای به نمره آیلتس معادل نکرده ولی می تونید بپرسید شاید قبول کردند. دانشگاه یورک جزو دانشگاه های خوب کانادا هست.

مورد دوم دانشگاه اونتاریو هست که رتبه اش تعریفی نداره و دیدم رشته Information Technology Security رو برای مقطع ارشد داره که حداقل آیلتس 6.5 رو قبول داره و می تونید براش اپلای کنید. منتهی همون طور که گفتم دانشگاه نسبتا ناشناخته ای هست. اسمش شبیه دانشگاه اونتاریوی غربی که به دانشگاه وسترن معروفه هست ولی اون نیست!

در کل رشته Computer Science رو من خیلی بیشتر دیدم و به نظرم می تونید اون رو هم در نظر داشته باشید. ولی در حالت کلی برای ارشد دانشگاه ها منابع فاند محدودتری در مقایسه با دکترا دارند.

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 12
11-04-2014, 09:20 PM
(11-04-2014, 08:17 PM)'vahid.araban' نوشته: سلام . میگم اگه بخوایم برای سال بعد اپلای کنیم ( یعنی سال 2015 آغاز سال تحصیلی باشه) تا کی وقت داریم مدرکمونو آزاد کنیم ؟ یعنی دانشگاه ها همون موقع اپلای ازمون مدرک و ریزنمرات رو میخوان یا اینکه موقع ورود به دانشگاه لازمه ؟ ممنون از راهنماییتون.

سلام، به فروم خوش اومدین.
دوست من در ارسال های همین تاپیک شما میتونید پاسخ سوالتون رو دریافت کنید.
برای نمونه سوالی مشابه با سوال شما در این پست پرسیده شده که دوستان پاسخ های مناسب رو دادند، اگر باز هم ابهامی داشتید میتونید مطرح کنید Smile
                           Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین armani
**
نقل قول

11-04-2014, 10:03 PM
با سلام. این اولین پستم هست، فروم بسیار خوبی دارید، تبریک.

من رشتم نرم افزار هست در مقطع کارشناسی در دانشگاه آزاد کرج، معدل کل: 16 معدل دو سال آخر: 18
ترم آخرم، تافل یه بار دادم 86 شدم و یه بار دیگه می خوام آزمون بدم که بالای 95 اینا بشم،
رو یه مقاله هم دارم کار می کنم، و تو زمینه شبکه های کامپیوتری قصد ادامه تحصیل دارم.

1. چه دانشگاهایی تو کانادا بهترن تو رشته من ؟
2. چقدر شانس گرفتن پذیرش و فاند دارم ؟
3. از چه زمانی باید شروع به اپلای کنم ؟ و تا کی وقت دارم ؟
4. تا کی باید مدارک و همه چیز رو جمع کنم واسه اپلای ؟

ممنون از سایت خوبتون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 91 بعدی »