عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین ARNAVAZ
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-01-2014, 06:15 PM
درود 

برای ارشد اونقدر مهم نیست که بخواد تاثیر زیادی بگذاره ولی نمرات طرحهای معماری که دروس نخصصی هستند ارزش بالایی دارند 

دوست عزیزم شما به این تاپیک برید و صفحات موضاعات مورد نظرتون رو بخونید کاملا متوجه میشید
سوالی داشتین پ.خ یا پ.بازدیدکنندگان در پروفایل بنده بگزارین 

پیروز باشید

(12-01-2014, 05:51 PM)'arezoshariat' نوشته: با سلام 
من دانشجوی رشته معماری در مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشگاه ازاد هستم...
با توجه به این شرایط ایا  نمرات کاردانی مهم است یا نه؟؟
دوم اینکه قصد من گرفتن بورسیه میباشد...شرایط بورسیه شدن رو اگر میشه لطف کنید توضیح بدید..و چه چیزهایی شانس من رو واسه بورسیه شدن زیادتر میکنه...ممنون

اگر مرا به دوزخم بیفکنی، به اهل آتش خواهم گفت که من تو را دوست می دارم.   "مناجات شعبانیه"
نقل قول  

آفلاین stifler
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-01-2014, 07:04 PM
سلام.
کاردانی پیوسته نرم افزار - دولتی شهرستان (معدل 13[img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]). بهمن 92 هم یکی از دانشگاه های غیرانتفاعی و یا ازاد دارم پذیرش میگیرم برای کارشناسی ناپیوسته.

دوستان برای کارشناسی(2 سال ناپیوسته ) حداقل معدل باید چند بیارم که معدل کاردانی جبران بشه؟[img]images/smilies/undecided.gif[/img](فک کنم دیگه کم کم 18 باید بیارم)

و توی این دوسال روی چه پارامترهایی بیشتر کار کنم تا موقع اپلای ارشد دستم باز باشه .؟

روی تافل هم برنامه ریزی کردم که حتما بین 105 تا 110 نمره بگیرم.

با تشکر [img]images/smilies/cool.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
Smile  14-01-2014, 09:08 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-01-2014, 09:08 PM توسط ahmadpashaei.)
(14-01-2014, 07:04 PM)'stifler' نوشته: سلام.
کاردانی پیوسته نرم افزار - دولتی شهرستان (معدل 13[img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]). بهمن 92 هم یکی از دانشگاه های غیرانتفاعی و یا ازاد دارم پذیرش میگیرم برای کارشناسی ناپیوسته.
دوستان برای کارشناسی(2 سال ناپیوسته ) حداقل معدل باید چند بیارم که معدل کاردانی جبران بشه؟[img]images/smilies/undecided.gif[/img](فک کنم دیگه کم کم 18 باید بیارم)
و توی این دوسال روی چه پارامترهایی بیشتر کار کنم تا موقع اپلای ارشد دستم باز باشه .؟
روی تافل هم برنامه ریزی کردم که حتما بین 105 تا 110 نمره بگیرم.
با تشکر [img]images/smilies/cool.gif[/img]

سلام. راستش بهترین توصیه ای که می تونم بکنم اینه که یکبار دیگه از دیپلم کنکور ریاضی شرکت کنید و لیسانس پیوسته بگیرین در یک دانشگاه بهتر.اگر واقعا درس رو دوست دارین.مزایای بسیار بیشتری داره براتون.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین stifler
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-01-2014, 10:45 PM
(14-01-2014, 09:08 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام. راستش بهترین توصیه ای که می تونم بکنم اینه که یکبار دیگه از دیپلم کنکور ریاضی شرکت کنید و لیسانس پیوسته بگیرین در یک دانشگاه بهتر.اگر واقعا درس رو دوست دارین.مزایای بسیار بیشتری داره براتون.

والا من خودم چنیدن مرتبه همین تصمیم رو گرفتم ، ولی میگن بدترین کار برگشتن به گزشته هستش.از یه طرفی توی دفترچه سراسری برای کنکور ریاضی فیزیک ، یکی از قوانین ثبت نام کسی که با دیپلم فنی و کاردانی ( که به عنوان پیش دانشگاهی در نظر گرفته میشه) ثبت نام میکنه ، باید کاردانی رو دولتی ( روزانه) نخونده باشه. و گرفتاری هم اینجاست که بنده روزانه بودم.

اگه کانادا هم نشد ، روی فنلاند میخوام برنامه ریزی کنم ( البته اینجا تاپیک فنلاند نیستش[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]).

ولی تا جایی که میشه میخوام روی تافل وقت بزارم و حداقل 105 رو بگیرم.
نقل قول  

آفلاین shintar
**
نقل قول

14-01-2014, 11:54 PM
با سلام 
می خواستم ببینم با شرایط من تو دانشگاه های کانادا برای پذیرش در دکتری همراه فاند چقدر شانس هست؟
لیسانس الکترونیک معدل 15.5 ازاد
ارشد الکترونیک معدل 18 ازاد
تافل 100
جی ار ای 320
یک مقاله ای اس ای در راستای پایان نامه
نقل قول  

آفلاین smartjavad
**
نقل قول

18-01-2014, 02:11 AM
درو بر همه ی دوستان
من کارشناسی صنایع غذایی علوم پزشکی شهید بهشتی
معدل کل: 16.71
دوسال آخر: 17.21
زبان: TOEFL 101
مقاله: 11 تا علمی پژوهشی- یک ISI
کتاب:  یکی!
همکار اصلی در 4 پروژه ی ملی در انستیتو صنایع غذایی ایران که متاسفانه هنوز به مرحله چاپ مقاله نرسیدیم
به نظر شما واسه ارشدکدوم اینا Mcgil-alberta-dalhouse-memorial-guelphمیتونم فاند بگیرم؟اول اپلای کنم بعد به اساتید ایمیل بزنم؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
18-01-2014, 06:53 AM
در مجموع شرایط تون خوب هست و احتمال گرفتن پذیرش از هر 5 دانشگاهی که اسم بردین هست. دانشگاه های مک گیل و آلبرتا احتمالا یک مقدار سخت گیرتر از 3 تای دیگه باشند. ولی در مجموع شرایط کمک هزینه برای دوره کارشناسی ارشد در مقایسه با دکترا خیلی رقابتی و محدود هست و بنابراین از هر کدوم هم که بتونید کمک هزینه بگیرید خوب هست مگر اینکه بتونید شخصی هزینه کنید. به نظرم اول ایمیل بزنید بعد اپلای کنید هر چند برعکسش رو هم می تونید انجام بدین ولی اگر در زمان اپلای مشخص باشه با چه کسی قرار هست کار کنید و ایشون نظرش روی شما مثبت باشه خیلی شانس تون زیاد خواهد شد دست کم برای پذیرش و تا حد زیادی هم اون استادها ممکنه در مورد احتمال گرفتن کمک هزینه بهتون دید بدهند.
(18-01-2014, 02:11 AM)'smartjavad' نوشته: درو بر همه ی دوستان
من کارشناسی صنایع غذایی علوم پزشکی شهید بهشتی
معدل کل: 16.71
دوسال آخر: 17.21
زبان: TOEFL 101
مقاله: 11 تا علمی پژوهشی- یک ISI
کتاب:  یکی!
همکار اصلی در 4 پروژه ی ملی در انستیتو صنایع غذایی ایران که متاسفانه هنوز به مرحله چاپ مقاله نرسیدیم
به نظر شما واسه ارشدکدوم اینا Mcgil-alberta-dalhouse-memorial-guelphمیتونم فاند بگیرم؟اول اپلای کنم بعد به اساتید ایمیل بزنم؟

در مجموع شرایط تون خیلی خوب هست و به نظرم به غیر از 4-3 دانشگاه اول کانادا اگر وقت بگذارید در بقیه حتما شانس گرفتن پذیرش رو خواهید داشت. در همون 4-3 تا هم به هر حال شانس گرفتن پذیرش هست منتهی با توجه به اینکه حداقل معدل کارشناسی برخی از اونها 16 هست یک مقدار باید نظر مثبت استاد خاصی روی پرونده تون وجود داشته باشه. هر چه به سمت رتبه های بالاتر حرکت کنید شانس گرفتن پذیرش به همراه فاند براتون بیشتر خواهد شد برای نمونه در رتبه های حدود 100 تا 300.
(14-01-2014, 11:54 PM)'shintar' نوشته: با سلام 
می خواستم ببینم با شرایط من تو دانشگاه های کانادا برای پذیرش در دکتری همراه فاند چقدر شانس هست؟
لیسانس الکترونیک معدل 15.5 ازاد
ارشد الکترونیک معدل 18 ازاد
تافل 100
جی ار ای 320
یک مقاله ای اس ای در راستای پایان نامه

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین MjDanesh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-01-2014, 12:43 PM
با سلام 
کارشناسی برق کنترل - دانشگاه علم و صنعت
آیلتس 6.5
احتمالا یه مقاله داخلی
ترجمه کتاب 1 عدد
به نظر شما برای پذیرش از دانشگاههایی جون alberta ,calgary, concordia ,simaon fraser,new brunswick چقدر شانس وجود داره؟ البته با فاند!
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-01-2014, 12:49 PM
معدلتون چنده؟ معدل واسه دانشگاه های کانادا خیلی مهمه.
(30-01-2014, 12:43 PM)'MjDanesh' نوشته: با سلام 
کارشناسی برق کنترل - دانشگاه علم و صنعت
آیلتس 6.5
احتمالا یه مقاله داخلی
ترجمه کتاب 1 عدد
به نظر شما برای پذیرش از دانشگاههایی جون alberta ,calgary, concordia ,simaon fraser,new brunswick چقدر شانس وجود داره؟ البته با فاند!

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین MjDanesh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-01-2014, 01:12 PM
(30-01-2014, 12:49 PM)'Leopold' نوشته: معدلتون چنده؟ معدل واسه دانشگاه های کانادا خیلی مهمه.

معدل تا ترم 7،   15.7
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 91 بعدی »