عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین sara-dz
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-11-2013, 03:55 PM
سلام دوستان من برای دو تا دانشگاه توی آمریکا میخوام اقدام کنم که توی مرحله ثبت نام مدرک غیر رسمی قبول میکنن ، من ارشد دانشگاه شیراز هستم و هنوز دفاع نکردم و میخوام ریز نمرات رو بگیرم ، کارشناسی دانشگاه ولیعصر رفسنجان (دولتی) بودم، چند تا سوال:
1 -آیا کسی از دانشگاه شیراز هست که در حین تحصیل ریز نمره غیر رسمی گرفته باشه و روندش رو بدونه
2 -جریان توی پاکت گذاشتن و مهرو موم شده آیا برای نمرات رسمی هست یا فرق نمیکنه
3-مثلا اگه بخوایم 10 تا دانشگاه اقدام کنیم باید 10 تا ترجمه از دارالترجمه ببریم به دانشگاه پاکت بخریم و اونا مهر کنن و غیره؟؟
ممنون میشم زود جواب بدین
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

10-11-2013, 04:01 PM
(10-11-2013, 03:55 PM)'sara-dz' نوشته: سلام دوستان من برای دو تا دانشگاه توی آمریکا میخوام اقدام کنم که توی مرحله ثبت نام مدرک غیر رسمی قبول میکنن ، من ارشد دانشگاه شیراز هستم و هنوز دفاع نکردم و میخوام ریز نمرات رو بگیرم ، کارشناسی دانشگاه ولیعصر رفسنجان (دولتی) بودم، چند تا سوال:
1 -آیا کسی از دانشگاه شیراز هست که در حین تحصیل ریز نمره غیر رسمی گرفته باشه و روندش رو بدونه
3-مثلا اگه بخوایم 10 تا دانشگاه اقدام کنیم باید 10 تا ترجمه از دارالترجمه ببریم به دانشگاه پاکت بخریم و اونا مهر کنن و غیره؟؟
ممنون میشم زود جواب بدین

باید در مورد این موضوع دوستان راهنمایی کنن، اما چیزی که انتظار میره اینه که اول باید مدرکتون رو آزاد کنید که این یعنی قبلش باید فارغ التحصیل بشید. 
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین sara-dz
**
نقل قول

10-11-2013, 04:05 PM
(10-11-2013, 04:01 PM)'Andre' نوشته:
باید در مورد این موضوع دوستان راهنمایی کنن، اما چیزی که انتظار میره اینه که اول باید مدرکتون رو آزاد کنید که این یعنی قبلش باید فارغ التحصیل بشید. 

خوب من که هنوز دفاع نکردم و خیلی کار دارم تا زمان Deadlineاونا هم مدرک ارشد نمیگیرم که بگیرم هم تا آزاد کردنش زمان میبره بنابراین راه قطعا برای کسی هم که دانشجو هست باید باشه. همونطور که گفتم این دانشگاه ها مدرک غیر رسمی هم قبول میکنن پس فعلا زمان ثبت نام مدرک رسمی نمیخوام. وقتی پذیرش گرفتم اون موقع ازاد میکنم مدرک رو
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

10-11-2013, 06:28 PM
(10-11-2013, 03:55 PM)'sara-dz' نوشته: سلام دوستان من برای دو تا دانشگاه توی آمریکا میخوام اقدام کنم که توی مرحله ثبت نام مدرک غیر رسمی قبول میکنن ، من ارشد دانشگاه شیراز هستم و هنوز دفاع نکردم و میخوام ریز نمرات رو بگیرم ، کارشناسی دانشگاه ولیعصر رفسنجان (دولتی) بودم، چند تا سوال:
ممنون میشم زود جواب بدین

دوست عزیز از اخر به اول جواب میدم
اگر پستی میفرستید بله باید 10 تا کارنامه بذارید تو 10 عدد پاکت (البته کارنامه هاتون فقط مهر مترجم میخوره چون غیر رسمیه)...قطعا requirement های دانشگاه رو بخون
 تا اونجایی که میدونم فرق نمیکنه (مثلا تو دانشگاه سراسری من اصلا نگا نکردن همینجوری گذاشتن) هر چند ترجمه های من رسمی بود
جواب اولی رو نمیدونم ولی اگه اینجا کسی پیدا نشد همون دانشگاه بهرتین منبع هستش
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین sara-dz
**
نقل قول

10-11-2013, 07:55 PM
(10-11-2013, 06:28 PM)'Charming' نوشته:
دوست عزیز از اخر به اول جواب میدم
اگر پستی میفرستید بله باید 10 تا کارنامه بذارید تو 10 عدد پاکت (البته کارنامه هاتون فقط مهر مترجم میخوره چون غیر رسمیه)...قطعا requirement های دانشگاه رو بخون
 تا اونجایی که میدونم فرق نمیکنه (مثلا تو دانشگاه سراسری من اصلا نگا نکردن همینجوری گذاشتن) هر چند ترجمه های من رسمی بود
جواب اولی رو نمیدونم ولی اگه اینجا کسی پیدا نشد همون دانشگاه بهرتین منبع هستش

مگه غیر پستی هم میشه فرستاد منظورم اینه که به جز این که /انلاین اپلای میکنیم میشه مثلا مدارک رو برای دوستی در امریکا اسکن کنیم و اونا که براشون راحت تره مدارک رو برام پست کنن به همه دانشگاه هایی که میخوام؟؟ یا برای این مورد باید باGrad admission تماس بگیرم ؟؟؟- دوست عزیز این قسمت از صحبتتون رو میشه بیشتر توضیح بدید؟؟ مثلا تو دانشگاه سراسری من اصلا نگاه نکردن همینجوری گذاشتن این یعنی چی ؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-11-2013, 08:52 PM
(10-11-2013, 07:55 PM)'sara-dz' نوشته:
مگه غیر پستی هم میشه فرستاد منظورم اینه که به جز این که /انلاین اپلای میکنیم میشه مثلا مدارک رو برای دوستی در امریکا اسکن کنیم و اونا که براشون راحت تره مدارک رو برام پست کنن به همه دانشگاه هایی که میخوام؟؟ یا برای این مورد باید باGrad admission تماس بگیرم ؟؟؟- دوست عزیز این قسمت از صحبتتون رو میشه بیشتر توضیح بدید؟؟ مثلا تو دانشگاه سراسری من اصلا نگاه نکردن همینجوری گذاشتن این یعنی چی ؟؟؟

دوست عزیز هر دو رو توضیح میدم
اولا اینکه اسکن بدین دوستتون خیر اصلا مفهومی نداره...بعضی دانشگاهها اسکن نمرات رو میگن آپلود کنید به همین راحتی و بعد پذیرش میگن official ش و بیارین (پس پست مفهومش رو از دست داد) آپلود مدارک توسط خود سیستم که بهترین نوع دانشگاه و راحت ترینش همینه...
خودشون کامل توضیح دادن (مثلا بعضی ها نوشتن official is required ) بعضی ها نوشتن حتی مهر وزارت هم باشه (یعنی رسمی باشه)...بعضی ها گفتن رسمی هم نباشه مهم نیست...ولی همشون در نهایت رسمیش رو خواهند خواست...مثلا دانشگاهUNM به من گفت دانشنامه یا پایان تحصیلاتت رو بفرست قبل بررسی مدارک...
شما کامل سایتشون رو بخون بعد اگر شک داشتید از GRAD COORDINATOR بپرسید
سوال دومم اینه که من کاغذ هام رو که رسمی بودن یعنی ترجمه ها دادم و گذاشتن تو پاکت و درش رو بستن مهر و چسب زدن...منظورم این بود که عجیبه اصلا نگاه نکردن به اون کاغذایی که توش میذارم که چی بود چی نبود...رسمی بود یا نبود
بهترین منبع فقط دانشگاه خودتون هست(اگه ریزنمره لاتین میده با پول که خیلی خوبه) همون رو بذارین پاکت و بفرستین اگه دانشگاه غیر رسمی قبول کنه وگرنه فارسی رو ببرین ترجمه غیر رسمی کنن دوباره برگردونین تو پاکت دانشگاه بذارین و فکر نکنم مشکلی باشه هر چند من برای این که کارم رو راحت کنم همه کار ها رو رسمی انجام دادم
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین khorshid20
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

11-11-2013, 03:55 AM
سلام من ارشد فیزیک دارم.می تونم برای فوق لیسانس بورسیه در کانادا اقدام کنم؟باید با لیسانسم اقدام کنم یا ارشدم امتیاز حساب میشه؟آخه معدل لیسانسم 13 بوده.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
11-11-2013, 07:18 AM
چون معدل کارشناسی شما پایین هست احتمال گرفتن فاند و در کل پذیرش از دانشگاه‌های خوب کانادا قدری پایین هست. برای بالاتر بردن شانس خودتون می‌بایست در زبان نمره خوبی بیاورید (ترجیحا ۷ به بالا در آیلتس آکادمیک) و دیگر مهارت‌های خودتون مثل مقاله و سابقه کار رو هم اشاره کنید. داشتن ارشد شما در صورتی که دارای معدل خوبی باشه و نشون داده باشه که شما بعد از کارشناسی معدلتون بهتر شده به نظرم روی شانس پذیرش گرفتن شما تاثیر مثبت خواهد داشت. در حال حاضر به نظرم می‌بایست بیشتر روی گرفتن نمره زبان خوب وقت بگذارید.
(11-11-2013, 03:55 AM)'khorshid20' نوشته: سلام من ارشد فیزیک دارم.می تونم برای فوق لیسانس بورسیه در کانادا اقدام کنم؟باید با لیسانسم اقدام کنم یا ارشدم امتیاز حساب میشه؟آخه معدل لیسانسم 13 بوده.

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین نادیا حری
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-11-2013, 02:54 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-11-2013, 02:55 PM توسط نادیا حری.)
سلام و خسته نباشید
من دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد تغذیه از دانشگاه تهران هستم 
معدل کل دوره ی کارشناسی : 17/75
معدل کل دوره ی ارشد تا حالا و بدون در نظر گرفتن نمره ی پایان نامه : 17/90 که مسلما بالاتر خواهد رفت و به بالای 18 می رسه
هنوز امتحان آیلتس رو ندادم و مقالات پایان نامه هم هنوز به چاپ نرسیده و دارم روی داده ها کار میکنم
سابقه ی کار در پالایشگاه هم دارم و 6 پوستر (2 بین المللی و 4 داخلی) و 1 مقاله ی فارسی و 1 کتاب ترجمه در مرحله ی ویرایش دارم
بنظر شما چقدر شانس گرفتن fund و پذیرش برای مقطع دکترا رو در دانشگاه های کانادا دارم
واینکه باید چه کاری انجام بدم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین Unbroken
**
نقل قول

امتیاز این پست: 6
11-11-2013, 03:14 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-11-2013, 03:45 PM توسط Unbroken.)
(11-11-2013, 02:54 PM)'نادیا حری' نوشته: سلام و خسته نباشید
من دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد تغذیه از دانشگاه تهران هستم 
معدل کل دوره ی کارشناسی : 17/75
معدل کل دوره ی ارشد تا حالا و بدون در نظر گرفتن نمره ی پایان نامه : 17/90 که مسلما بالاتر خواهد رفت و به بالای 18 می رسه
هنوز امتحان آیلتس رو ندادم و مقالات پایان نامه هم هنوز به چاپ نرسیده و دارم روی داده ها کار میکنم
سابقه ی کار در پالایشگاه هم دارم و 6 پوستر (2 بین المللی و 4 داخلی) و 1 مقاله ی فارسی و 1 کتاب ترجمه در مرحله ی ویرایش دارم
بنظر شما چقدر شانس گرفتن fund و پذیرش برای مقطع دکترا رو در دانشگاه های کانادا دارم
واینکه باید چه کاری انجام بدم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام،
به نظر من رزومه خوبی داره، خصوصاً برای کانادا معدلات خیلی خوبه...
شما شانستون خوبه برای پذیرش و فاند گرفتن، از اینجا به بعد مهمترین مواردی که داشتنش لازم و ضروریه دو نمره خیلی مهم و اساسی یعنی TOEFL یا IELTS(یکی از این دو، دانشگاه های کانادا هردو رو قبول دارن) و GRE هستش...
البته شما هدفتون رو مشخص کنید، و ابتدا یه نگاه به رنکینگ و دانشگاه های کانادا بندازید، و با مراجعه به سایت دانشگاه های مورد نظر با حداقل شرایط لازم برای اپلای کردن آشنا بشید، اینکه حداقل نمره TOEFL و GRE برای اپلای کردن چنذه. سپس برای دستیابی به نمره مورد نظر برنامه ریزی مناسب داشته باشید.
جهت آشنایی با نحوه برنامه ریزی و آمادگی برای اپلای کردن قبل از هرچیز اینجا را مطالعه کنید.
جهت آشنایی با ساختار، منابع و مشاوره در خصوص آزمون TOEFL به اینجا مراجعه کنید،
جهت آشنایی با ساختار، منابع و مشاوره در خصوص آزمون IELTS به اینجا مراجعه کنید،
جهت آشنایی با ساختار، منابع و مشاوره در خصوص آزمون GRE به اینجا مراجعه کنید.
با یه برنامه ریزی خوب میتونید پذیرش همراه با فاند بگیرید.
موفق باشید.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 91 بعدی »