عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین sara-dz
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-01-2013, 09:13 PM
سلام دوستان من دانشجوی ارشد سال دوم هستم و حین انجام پایان نامه، بابت آزاد کردن مدرک از الان دل مشغولی دارم، آیا من باید هم دانش نامه لیسانس رو داشته باشم و هم ارشد؟؟ آیا الان که در حال تحصیلم میتونم مدرک کارشناسیم رو آزاد کنم؟ واصلا آیا لازمه یا فقط همون دانش نامه ارشد کفایت میکنه
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-01-2013, 10:46 PM
(06-01-2013, 09:13 PM)sara-dz نوشته: سلام دوستان من دانشجوی ارشد سال دوم هستم و حین انجام پایان نامه، بابت آزاد کردن مدرک از الان دل مشغولی دارم، آیا من باید هم دانش نامه لیسانس رو داشته باشم و هم ارشد؟؟ آیا الان که در حال تحصیلم میتونم مدرک کارشناسیم رو آزاد کنم؟ واصلا آیا لازمه یا فقط همون دانش نامه ارشد کفایت میکنه
سلام دوست عزیز، هر دو رو باید آزاد کنید. الان که دانشجوی فوق هستید می تونید مال لیسانس رو آزاد کنید. باید با دانشگاه لیسانس تسویه حساب کنید.

نقل قول  

آفلاین sara-dz
**
نقل قول

07-01-2013, 09:48 PM
من اگر بخوام با این که دانشجوی ارشدم مدرک کارشناسیم رو آزاد کنم باید گواهی موقت لیسانس رو تحویلشون بدم اما خوب اونو که دانشگاه ازم گرفته؟؟؟ باید چی کار کنم؟ البته یه دونه کپی برابر اصل ازش دارم نمیدونم کارمو راه میندازه یا نه؟ آیا میتونم با عدم کاریابی هزینه پرداخت نکنم ؟ البته با دانشجو بودنم فکر میکنم نشه؟ و دیگه این که برای دونستن این که برای گرفتن دانش نامه چه مدارکی ببرم از آموزش دانشگاه باید بپرسم درسته؟؟
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-01-2013, 12:07 PM
(07-01-2013, 09:48 PM)sara-dz نوشته: من اگر بخوام با این که دانشجوی ارشدم مدرک کارشناسیم رو آزاد کنم باید گواهی موقت لیسانس رو تحویلشون بدم اما خوب اونو که دانشگاه ازم گرفته؟؟؟ باید چی کار کنم؟ البته یه دونه کپی برابر اصل ازش دارم نمیدونم کارمو راه میندازه یا نه؟ آیا میتونم با عدم کاریابی هزینه پرداخت نکنم ؟ البته با دانشجو بودنم فکر میکنم نشه؟ و دیگه این که برای دونستن این که برای گرفتن دانش نامه چه مدارکی ببرم از آموزش دانشگاه باید بپرسم درسته؟؟
دانشگاه ارشدتون در صورت مراجعه معمولا مدرک موقت کارشناسی رو بهتون می ده. چون دانشجو هستید شاغل محسوب می شوید و از طریق عدم کاریابی الان نمی تونید اقدام کنید. برای گرفتن دانشنامه هم حتما باید از آموزشتون بپرسید چون هر دانشگاه تفاوت می کنه.
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین Hamidreza_ut
**
نقل قول

11-01-2013, 04:15 PM
سلام, من میخوام ترم 6 ریز نمره بگیرم و مهر وزارت علوم بزنم خودم ببرم دارلترجمه... میتونم 6 ترمم رو بخرم فقط که رسمی بدن بم ؟
خدمتم ندارم. دانشگاه تهران
نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

11-01-2013, 04:21 PM
(11-01-2013, 04:15 PM)Hamidreza_ut نوشته: سلام, من میخوام ترم 6 ریز نمره بگیرم و مهر وزارت علوم بزنم خودم ببرم دارلترجمه... میتونم 6 ترمم رو بخرم فقط که رسمی بدن بم ؟
خدمتم ندارم. دانشگاه تهران
وزارت علوم مهر نمیزنه همچین چیزیو ! باید درستون تموم بشه . ریزنمره ای که میدن غیر رسمیه فقط شاید روی برگه ترجمه معمولی بشه
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین Hamidreza_ut
**
نقل قول

11-01-2013, 04:24 PM
پس دوستانی که دانشگاهشون ریزنمره لاتین نمیده یا مثل ما یه ریز نمره پر از اشکال میده!!! چه میکنند ؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

11-01-2013, 04:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-01-2013, 04:31 PM توسط MaMi.)
(11-01-2013, 04:24 PM)Hamidreza_ut نوشته: پس دوستانی که دانشگاهشون ریزنمره لاتین نمیده یا مثل ما یه ریز نمره پر از اشکال میده!!! چه میکنند ؟
دوستانی که دانشگاهشون ریزنمرات لاتین نمیده، تا هر ترمی که ریزنمره دریافت میکنند، بعد از تائید دانشکده/دانشگاه میبرند برای ترجمه. مسلما به دانشگاه مقصد هم اعلام میکنند که این ریزنمره، غیررسمی و تا ترم X است. چون وزارت علوم، تنها ریزنمرات رسمی رو مهر خواهد زد. در مورد اشتباهات تایپی، هم همون طور که قبلا هم اشاره شد، باید از طریق دانشکده پیگیری کنید (ضمن اینکه چون شما هنوز فارغ التحصیل نشدی، دانشگاه برای شما ریزنمرات لاتین (رسمی/غیررسمی) صادر نخواهد کرد و بعد از اینکه ریزنمرات رو از دانشکده تحویل گرفتید باید ببرید "دبیرخانه - واحد صدور - میدان انقلاب - جنب سینما بهمن"، تا مهر غیررسمی بزنند).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Hamidreza_ut
**
نقل قول

11-01-2013, 04:47 PM
(11-01-2013, 04:28 PM)MaMi نوشته:
دوستانی که دانشگاهشون ریزنمرات لاتین نمیده، تا هر ترمی که ریزنمره دریافت میکنند، بعد از تائید دانشکده/دانشگاه میبرند برای ترجمه. مسلما به دانشگاه مقصد هم اعلام میکنند که این ریزنمره، غیررسمی و تا ترم X است. چون وزارت علوم، تنها ریزنمرات رسمی رو مهر خواهد زد. در مورد اشتباهات تایپی، هم همون طور که قبلا هم اشاره شد، باید از طریق دانشکده پیگیری کنید (ضمن اینکه چون شما هنوز فارغ التحصیل نشدی، دانشگاه برای شما ریزنمرات لاتین (رسمی/غیررسمی) صادر نخواهد کرد و بعد از اینکه ریزنمرات رو از دانشکده تحویل گرفتید باید ببرید "دبیرخانه - واحد صدور - میدان انقلاب - جنب سینما بهمن"، تا مهر غیررسمی بزنند).

مگه تو دانشگاه تهران, واحدی نیست که ریزنمره لاتین بده ؟ من کارم نیفتاده اونورا ولی شنیدم قبل فارغ التحصیلی هم ریزنمره رسمی لاتین میدن ولی نه دست دانشجو, و همونجا میزارن تو پاکت و میفرستن ؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-01-2013, 04:55 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-01-2013, 06:27 PM توسط MaMi.)
(11-01-2013, 04:47 PM)Hamidreza_ut نوشته:
مگه تو دانشگاه تهران, واحدی نیست که ریزنمره لاتین بده ؟ من کارم نیفتاده اونورا ولی شنیدم قبل فارغ التحصیلی هم ریزنمره رسمی لاتین میدن ولی نه دست دانشجو, و همونجا میزارن تو پاکت و میفرستن ؟
راستش تا جایی که من اطلاع دارم، ریزنمرات لاتین دانشجویان رو آموزش دانشکده صادر میکنه و نه دانشگاه (منبع) ولی مهر UNOFFICIAL رو بعد از اینکه ریزنمرات رو از دانشکده تحویل گرفتید، واحد صدور دبیرخانه، روی ریزنمرات لاتین غیررسمی میزنه. اون موردی رو هم که شما شنیدید، مربوط به فارغ التحصیلانی است که مدرک تحصیلی شون رو آزاد نکرده اند. به این صورت که در سامانه درخواست های آموزشی دانشگاه درخواست صدور ریزنمرات لاتین رسمی میدهند و سپس به DHL مراجعه کرده و پس از پرداخت وجه و اعلام آدرس دانشگاه مقصد، ریزنمرات براشون ارسال میشه.

*** دوستان فارغ التحصیل دانشگاه تهران میتونند از طریق این فایل و شماره های ذکر شده در اون، با کارشناس مربوط با رشته تحصیلی شون، تلفنی هم صحبت کنند.

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 91 بعدی »