عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین sara222
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-08-2012, 06:28 PM
سلام
من دانشگاه صنعتی اصفهان درس میخونم دانشجوی سال آخر لیسانس مهندسی صنایع هستم . معدلم تا الان 16.2 هست . میخواستم بدونم چه شرایطی باید داشته باشم تا بتونم از دانشگاههای کانادا برای مقطع ارشد پذیرش همراه با فاند بگیرم؟
ممنونم
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
28-08-2012, 07:07 PM
(28-08-2012, 06:28 PM)sara222 نوشته: سلام
من دانشگاه صنعتی اصفهان درس میخونم دانشجوی سال آخر لیسانس مهندسی صنایع هستم . معدلم تا الان 16.2 هست . میخواستم بدونم چه شرایطی باید داشته باشم تا بتونم از دانشگاههای کانادا برای مقطع ارشد پذیرش همراه با فاند بگیرم؟
ممنونم
سلام دوست عزیز
معمولا گفته میشه که برای پذیرش در مقطع ارشد فاند چندانی وجود نداره. ولی خوب نمیشه قانون کلی گذاشت و من دیدم کسایی رو که با شرایط معمولی در رشته صنایع از دانشگاه های متوسط کانادا مثل Concordia پذیرش با فاند گرفتن.
نکته مثبت شما فارغ التحصیلی از یک دانشگاه خوب و معدل نسبتا خوبتون هست. خیلی از دانشگاه های کانادا معدل دو سال آخر رو البته در نظر میگیرن. ولی در کل معدل براشون مهمه. شما باید امتحان تافل/آیلتس بدین و نمره خوبی بیارین در امتحان. در این صورت فکر میکنم برای دانشگاه های متوسط کانادا شانس گرفتن پذیرش با فاند رو داشته باشین. امتحان GRE هم معمولا برای دانشگاه های کانادا اجباری نیست.

(یک نکته در پرانتز در دانشگاه های کانادا معمولا رشته صنایع در دپارتمان مکانیک ارائه میشه.)
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین hirt
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-08-2012, 04:05 PM
دوستان یه سوالی داشتم:
برای فاند و پذیرش برای مستر، دانشگاه های کانادا شانس بیشتر هست یا آمریکا؟ ( با فرض اینکه شخص وضع کمی بهتر از مینیمم ها هست )
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-08-2012, 05:58 PM
(30-08-2012, 04:05 PM)hirt نوشته: دوستان یه سوالی داشتم:
برای فاند و پذیرش برای مستر، دانشگاه های کانادا شانس بیشتر هست یا آمریکا؟ ( با فرض اینکه شخص وضع کمی بهتر از مینیمم ها هست )
نمی شه اینطوری نظر داد، چون برای آمریکا نمره GRE تعیین کننده است، اما در کانادا یا تعیین کننده نیست یا کمتر تعیین کننده است. اما در حالت کلی با یه رزوم متوسط، با توجه به اینکه تعداد دانشگاه های آمریکا خیلی از کانادا بیشتره، گرفتن پذیرش از آمریکا به نظرم راحت تره.

نقل قول  

آفلاین hirt
**
نقل قول

30-08-2012, 08:34 PM
(30-08-2012, 05:58 PM)Pejman نوشته: نمی شه اینطوری نظر داد، چون برای آمریکا نمره GRE تعیین کننده است، اما در کانادا یا تعیین کننده نیست یا کمتر تعیین کننده است. اما در حالت کلی با یه رزوم متوسط، با توجه به اینکه تعداد دانشگاه های آمریکا خیلی از کانادا بیشتره، گرفتن پذیرش از آمریکا به نظرم راحت تره.

البته مسئله فاند رو هم دخیل بدید. با وضع دلار و شهریه های 17-18 هزار دلاری ( سالانه ) یه مستر آمریکایی دور و بر 100 میلیون تموم میشه.

البته در مورد
GRE صددرصد حق باشماست ولی ایرانی ها نمره شون تو این مورد معمولا کم هست ( 1200 معروف! )

ولی گویا با یه معدل 17-18 ( که من دارمش ) و یه نمره تافل دور و بر 100 ( که میتونم بیارمش ) پذیرش و فاند از کانادا آسون تر هست تا آمریکا.
در ضمن با یه مستر کانادایی ( و معدل 4 ) راحت تر میشه به تاپ 10 پذیرش گرفت.

پیزی که گفتم درست هست یا نه رو نمی دونم...
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-08-2012, 11:07 PM
من رزومه متوسط رو گفتم، در واقع همون یه ذره بالاتر از مینیممی که فرمودید. با رزومه متوسط در شرایط فعلی سخت هست بشه از هیچ کدوم از این کشورها برای فوق لیسانس فاند گرفت.

با معدل 17-18 و نمره تافل 100 نمی شه گفت این رزومه متوسط هست. این یه رزومه خوب به حساب میاد. بخصوص اگر از دانشگاهی مطرح مثل تهران یا شریف فارغ التحصیل باشید، شانس خوبی برای فاند گرفتن خواهید داشت. در هر حال من هم موافقم که با معدل بالا از کانادا، شانس پذیرش از دانشگاه های تاپ آمریکا بیشتر می شه.

نقل قول  

آفلاین hirt
**
نقل قول

31-08-2012, 01:41 AM
(30-08-2012, 11:07 PM)Pejman نوشته: من رزومه متوسط رو گفتم، در واقع همون یه ذره بالاتر از مینیممی که فرمودید. با رزومه متوسط در شرایط فعلی سخت هست بشه از هیچ کدوم از این کشورها برای فوق لیسانس فاند گرفت.

با معدل 17-18 و نمره تافل 100 نمی شه گفت این رزومه متوسط هست. این یه رزومه خوب به حساب میاد. بخصوص اگر از دانشگاهی مطرح مثل تهران یا شریف فارغ التحصیل باشید، شانس خوبی برای فاند گرفتن خواهید داشت. در هر حال من هم موافقم که با معدل بالا از کانادا، شانس پذیرش از دانشگاه های تاپ آمریکا بیشتر می شه.

نکته سیاه (!) رزومه من هم اینه که اهل شریف یا تهران نیستم، من دانشجوی دانشگاه ارومیه هستم. به نظرت با معدل 17-18 و با یه تافل بالای 100 شانس برای هر کدوم از دو سری چقدر هست؟

1- - McGill - UBC - U of T
2- Alberta - Queen's - Saskatchewan - DALHOUSIE
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
31-08-2012, 09:23 AM
(31-08-2012, 01:41 AM)hirt نوشته: 1- - McGill - UBC - U of T
2- Alberta - Queen's - Saskatchewan - DALHOUSIE
دوست عزیز، به نظرم گروه دو هیچ سنخیتی با هم ندارند.

پیشنهاد می کنم، شانستونو برای دانشگاه های مختلف امتحان کنید و روی هر کدام به صورت مجزا بررسی ها را انجام بدهید.
نظر شخصیه من اینه که نیازی نیست دسته بندی انجام دهید.

در رشته بنده که برق هست، UBC را هم تراز Alberta در نظر می گیرم حتی اساتیدی در دانشگاه Alberta هستند که خیلی بیشتر از استادهای مک گیل و یا UBC سخت گیر تر باشند.
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین hirt
**
نقل قول

01-09-2012, 01:35 AM
(31-08-2012, 09:23 AM)amin_mb نوشته: دوست عزیز، به نظرم گروه دو هیچ سنخیتی با هم ندارند.

پیشنهاد می کنم، شانستونو برای دانشگاه های مختلف امتحان کنید و روی هر کدام به صورت مجزا بررسی ها را انجام بدهید.
نظر شخصیه من اینه که نیازی نیست دسته بندی انجام دهید.

در رشته بنده که برق هست، UBC را هم تراز Alberta در نظر می گیرم حتی اساتیدی در دانشگاه Alberta هستند که خیلی بیشتر از استادهای مک گیل و یا UBC سخت گیر تر باشند.

داداش بی خیال! یه زحمت بکش زیر اسم کاربریم رو بخون مگه من برق میخونم (؟!) دوما من میام این رده بندی رو میگم برای رشته خودم هست و میدونم که این رده بندی کما بیش درسته!
FYI تورنتو، مگ گیل و ubc فوق العاده سخت گیر هستند.
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
01-09-2012, 01:15 PM
(01-09-2012, 01:35 AM)hirt نوشته: داداش بی خیال! یه زحمت بکش زیر اسم کاربریم رو بخون مگه من برق میخونم (؟!) دوما من میام این رده بندی رو میگم برای رشته خودم هست و میدونم که این رده بندی کما بیش درسته!
FYI تورنتو، مگ گیل و ubc فوق العاده سخت گیر هستند.
سلام دوست عزیز
ایشون هم برای رشته خودشون و به طور مثال گفتن. شما هم میتونین برای رشته خودتون دانشگاه ها رو مقایسه کنین ولی اگر اینطور که نوشتین برای شما چنین دسته بندی هست میتونین بر همین اساس جلو برین.
اصلا نمیشه به شما صد در صد گفت که در کدوم پذیرفته میشن در کدوم نه. از نظر رنک جهانی دانشگاه ها بخواین بگین خوب دسته اول دانشگاه های برتری هستند. ولی این عامل تعیین کننده نیست. بودن کسایی که از McGill پذیرش گرفتن بعد از آلبرتا رد شدن. چون فقط رنک دانشگاه نیست که مهمه.
معدل شما معدل بالایی هست و این برای پذیرش از دانشگاه های کانادا که به معدل اهمیت میدن خیلی خوبه. در ضمن همه کسایی که پذیرش میگرین که شریف و تهرانی نیستن Smile این فقط یک عامل هست. نمره زبان و معدل و پیدا کردن استاد و داشتن مقاله هم تاثیر داره.
بهترین کار اینه که هرچند تا دانشگاه میتونین اپلای کنین، حتی دو سه تا از دانشگاه های تاپ رو تا شانستون افزایش پیدا کنه.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 91 بعدی »