عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین delbina
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-01-2018, 02:45 PM
(10-01-2018, 10:56 AM)delbina نوشته: سلام

ایا ققط از دانشگاه ریزنمرات و دانشنامه رو بخوام کفایت میکنه برای پر کردن اپلیکیشن فرم (و ببرم دارالترجمه)؟؟ کارنامه انگلیسی هم نیاز هست که از دانشگاه بگیرم؟؟
ببخشید یک سوال فوری
 داشگاه انگلیس ازم Final Certificate، و Final Transcript میخاد، یعنی من دانشنامه و ریزنمرات رو ترجمه کنم و بفرستم، درسته؟؟؟ ایا کارنامه انگلیسی دیگه نمیخاد از دانشگاه بگیرم؟؟؟

نقل قول  

آفلاین AitUniversity
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-01-2018, 06:39 PM
(10-01-2018, 02:45 PM)delbina نوشته: ببخشید یک سوال فوری
 داشگاه انگلیس ازم Final Certificate، و Final Transcript میخاد، یعنی من دانشنامه و ریزنمرات رو ترجمه کنم و بفرستم، درسته؟؟؟ ایا کارنامه انگلیسی دیگه نمیخاد از دانشگاه بگیرم؟؟؟

شما اگر دانشگاهتون ریزنمرات و دانشنامه به انگلیسی میده خب بگیرید ازشون - اگر نمیده روند اینطوره که باید مدارکتوون رو آزاد کنید، دانشنامتون رو بفرستید سازمان سنجش تا مهر بخوره - بعد دارترجمه براتون ترجمه اش میکنه، سپس ترجمه رو ببرید دانشگاه اونا تایید کنن و فارسیو  انگلیسی رو بذارند توی پاکت مهرموم شده دانشگاه و شما پست کنید برای اون دانشگاه مقصد در انگلیس.
تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ،  نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی

نقل قول  

آفلاین mh.ganjyar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-01-2018, 02:11 AM
سلام
27 ساله
کاردانی فنی و حرفه ای از دانشگاه سراسری با معدل حدود 14 در رشته کامپیوتر
کارشناسی ناپیوسته از دانشگاه غیرانتفاعی با معدل 17.40 در رشته نرم افزار کامپیوتر
آیلتس 7
هیچ مقاله یا کار پژوهشی ندارم...
5 ساله کار مرتبط با رشته ام انجام میدم
من فقط قصدم گرفتن فاند هستش، اونم 100%.
آیا امکانش هست؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین mahdie.
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-01-2018, 01:09 PM
سلام
من کارشناسی ارشد زیست شناسی سلولی-تکوینی با معدل 17/60از دانشگاه علوم تحقیقات هستم .نمره آیلتس هم 6.5.یه مقاله iSIو 5تا کنفرانس بین المللی تولید مثل و پژوهشکده رویان پوستر و چکیده مقاله دارم.تکنیک های مربوط به رشته مثلPCRو کشت سلولی و....تو انستیتو پاستور و رویان گذروندم.یه سال هم سابقه تدریس دانشگاه آزاد دارم.به نظرتون میتونم از دانشگاههای کانادا فاند بگیرم برای دکترا تو رشته های مربوط به علوم زیستی ؟ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین pvya
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-01-2018, 10:12 AM
(09-01-2018, 06:07 PM)pvya نوشته: سلام نوشته: دوستان من چند ماهیه که به اساتید میل میزنم اما هیچ خبری نشده
سوالی که برام پیش اومده اینه که من قصد مستر eng  را دارم و اصلا دور فاند نمیگردم ولی نمیدونم این اساتید چرا اصلا توجهی نمیکنند
کارشناسی عمران 
دانشگاه آزاد 
معدل کل 15.54 - 60 واحد آخر 16.5
ایلتس 7
بنظرتون اپلای برای مونیتوبا یا ساسکاچوان بیش از حد منه؟ اگر پیشنهادی دارین ممنون میشم بگید

AitUniversity

سلام

شما برای Meng اصلا نیاز نیست به اساتید ایمیل بزنید، خیلی راحت اپلی کنید و با شرایط شما و دانشگاه های مدنظرتون تقریبا 100 پذیرش میدن بهتون 
حتی به دانشگاه های انتاریو هم فکر کنید

دوست عزیز ولی تو وب سایتشون گفتن همه رشته ها حتی برای meng باید اول استاد پیدا کنی . حتی بهشون میل هم زدم همینو گفتن. حالا از کجا یکی و پیدا کنم. من که اصلا صحبت فاند نمیکنم ولی تا حالا هیچ جوابی دریافت نکردم
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
نقل قول

19-01-2018, 08:36 AM
(13-01-2018, 02:11 AM)mh.ganjyar نوشته: سلام
27 ساله
کاردانی فنی و حرفه ای از دانشگاه سراسری با معدل حدود 14 در رشته کامپیوتر
کارشناسی ناپیوسته از دانشگاه غیرانتفاعی با معدل 17.40 در رشته نرم افزار کامپیوتر
آیلتس 7
هیچ مقاله یا کار پژوهشی ندارم...
5 ساله کار مرتبط با رشته ام انجام میدم
من فقط قصدم گرفتن فاند هستش، اونم 100%.
آیا امکانش هست؟
ممنون

سلام
برای فارغ تحصیل لیسانس به کار تحقیقاتی نیاز نیست . فقط بستگی به پروژه هایی که انجام دادید داره و اینکه استاد از توانایی هاتون خوشش بیاد - حتما ایمیل بزنید- امکانش ممکن باشه بخصوص که سابقه کارتون ممکن نیاز استادی باشه

نقل قول  

آفلاین AitUniversity
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-01-2018, 08:38 AM
(13-01-2018, 01:09 PM)mahdie. نوشته: سلام
من کارشناسی ارشد زیست شناسی سلولی-تکوینی با معدل 17/60از دانشگاه علوم تحقیقات هستم .نمره آیلتس هم 6.5.یه مقاله iSIو 5تا کنفرانس بین المللی تولید مثل و پژوهشکده رویان پوستر و چکیده مقاله دارم.تکنیک های مربوط به رشته مثلPCRو کشت سلولی و....تو انستیتو پاستور و رویان گذروندم.یه سال هم سابقه تدریس دانشگاه آزاد دارم.به نظرتون میتونم از دانشگاههای کانادا فاند بگیرم برای دکترا تو رشته های مربوط به علوم زیستی ؟ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
معدلتون خوبه البته کارشناسی رو نگفتید - کلا رزومه خوبی دارید و اون سابقه تدریس هم نکته خیلی خوبیه و سعی کنید رزومتون رو قشنگ بچینید و حرفه ای.
بله شانس دارید کاملا و باید استادی از رزومتون خوشش بیاد

نقل قول  

آفلاین AitUniversity
نقل قول

19-01-2018, 08:43 AM
(15-01-2018, 10:12 AM)pvya نوشته: دوست عزیز ولی تو وب سایتشون گفتن همه رشته ها حتی برای meng باید اول استاد پیدا کنی . حتی بهشون میل هم زدم همینو گفتن. حالا از کجا یکی و پیدا کنم. من که اصلا صحبت فاند نمیکنم ولی تا حالا هیچ جوابی دریافت نکردم

فکر کنم من کارشناسی ارشد مهندسی یا به قول شما eng رو با Meng اشتباه گرفتم تو صحبت شما

اگر واضح قید شده که برای پذیرش مستر باید استاد داشته باشید که خب حتما نیاز به استاده. اما برخی دانشگاه ها مثل اتاوا و ... نیازی به استاد ندارند و میتونید اپلیکیشن ثبت کنید بدون داشتن سوپروایزر.
ساسکا و مانیتوبا دانشگاه های تاپ نیستند و رزومتون کاملا میخوره بهشون.

اما در مورد جواب ندادن استادا، این مشکل رو همه داشتیم و طبیعیه - سعی کنید رزومتون حرفه ای باشه، متن ایمیلتون، و اینکه علاقه مندی های استاد رو هم بخونید و متن ایمیلتون و کلا رزومتون رو مطابق اون تغییر بدید

نقل قول  

آفلاین navidgh96
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

01-02-2018, 09:29 PM
سلام و وقت بخیر
من دانشجوی رشته کامپیوتر مقطع کارشناسی دانشگاه خواجه نصیر هستم و  معدلم ۱۷.۷۷ هستش.
راستش من میخوام تا سال بعد در حد توانم تلاش کنم تا مقاله بنویسم (شدن یا نشدنش رو نمیدونم) و امتحان های زبان و ... رو تا سال بعد خواهم داد.
به نظرتون میتونم برای مستر پذیرش و البته فاند (که خیلی مهمه) بگیرم؟
با تشکر فراوان
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
نقل قول

02-02-2018, 01:17 AM
(01-02-2018, 09:29 PM)navidgh96 نوشته: سلام و وقت بخیر
من دانشجوی رشته کامپیوتر مقطع کارشناسی دانشگاه خواجه نصیر هستم و  معدلم ۱۷.۷۷ هستش.
راستش من میخوام تا سال بعد در حد توانم تلاش کنم تا مقاله بنویسم (شدن یا نشدنش رو نمیدونم) و امتحان های زبان و ... رو تا سال بعد خواهم داد.
به نظرتون میتونم برای مستر پذیرش و البته فاند (که خیلی مهمه) بگیرم؟
با تشکر فراوان

سلام 
برای کارشناسی مقاله خیلی هم اهمیت نداره، بیشتر معدل ملاک هستش- سعی کنید اگر هنوز فرصت باقیه معدلتون بکشونید بالاتر، درسهای تخصصی رو تاپ بشید تا بتونید از استاد ریکام بگیرید.
مرحله دوم همون بحث مدرک زبان انگلیسی. براش وقت بذارید تا ایلتس 7.0 یا تافل 100 بگیرید
اگر تونستید مقاله خاصی بدید که چه خوب اگر نه هم دوسنتن درسهای خودتون و زبان برنامه نویسی خیلی نکته مهمیه

در کل معدلتون کاملا رقابتیه و شانس بالایی دارید

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... 91 بعدی »