عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین tn-design
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
31-01-2016, 07:58 PM
سلام
من دانشجوی کارشناسی ناپیوسته معماری هستم. میخواستم ببینم با این شرایط چقدر احتمال پذیرش و فاند از دانشگاه های کانادا دارم و اینکه گرایش معماری پایدار در کدام یک از دانشگاه های کانادا ارائه میشه؟
معدل کاردانی: 19
معدل کارشناسی: تا الان بالای 18
آیلتس: 7/5
2 مقاله همایشی یکی ملی و یک بین المللی
در حال نوشتن مقاله هم هستم
ممنون
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
31-01-2016, 08:18 PM
(31-01-2016, 07:58 PM)tn-design نوشته: سلام
من دانشجوی کارشناسی ناپیوسته معماری هستم. میخواستم ببینم با این شرایط چقدر احتمال پذیرش و فاند از دانشگاه های کانادا دارم و اینکه گرایش معماری پایدار در کدام یک از دانشگاه های کانادا ارائه میشه؟
معدل کاردانی: 19
معدل کارشناسی: تا الان بالای 18
آیلتس: 7/5
2 مقاله همایشی یکی ملی و یک بین المللی
در حال نوشتن مقاله هم هستم
ممنون

سلام

برای رسیدن به سرمنزل مقصود در فرآیند apply در کانادا، لازم هست با اساتیدی که در حیطه مطالعاتی و تحقیقاتی شما فعالند مکابته کنید و supervisor یپدا کنید...

قطعا معدل و نمره زبان بالای شما از فاکتورهایی هستند که جلب نظر اساتید رو سهل الوصول تر می کنند...

sustainable architecture در دانشگاه های مختلفی مثل SFU، DalhousieU و UCalgary ارائه میشه... ولی اگر در این حوزه نتونستید نظر اساتید رو جلب کنید شاید ناچار بشید کمی scope تحقیقاتی تون رو گسترده تر کنید و کلی تر به دنبال position های مرتبط با architecture باشید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین tn-design
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-01-2016, 08:39 PM
(31-01-2016, 08:18 PM)Matinking نوشته: سلام

برای رسیدن به سرمنزل مقصود در فرآیند apply در کانادا، لازم هست با اساتیدی که در حیطه مطالعاتی و تحقیقاتی شما فعالند مکابته کنید و supervisor یپدا کنید...

قطعا معدل و نمره زبان بالای شما از فاکتورهایی هستند که جلب نظر اساتید رو سهل الوصول تر می کنند...

sustainable architecture در دانشگاه های مختلفی مثل SFU، DalhousieU و UCalgary ارائه میشه... ولی اگر در این حوزه نتونستید نظر اساتید رو جلب کنید شاید ناچار بشید کمی scope تحقیقاتی تون رو گسترده تر کنید و کلی تر به دنبال position های مرتبط با architecture باشید...

براتون آرزوی موفقیت دارم

ممنون از راهنمایی هاتون. احتمال گرفتن فاند چقدر هستش؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
31-01-2016, 09:44 PM
(31-01-2016, 08:39 PM)tn-design نوشته: ممنون از راهنمایی هاتون. احتمال گرفتن فاند چقدر هستش؟

سلام

همه چیز به استاد بستگی داره..
اگر استاد پیدا کنید، معمولا position خواهد داشت و fund هم تحت کنف اون بهتون اختصاص پیدا خواهد کرد..
منتها گاها اساتیدی هم هستند که همیشه funded position ندارند... خب در این صورت طبیعتا نظر applicant برای ادامه دادن کار با چنین اساتیدی شرط خواهد بود...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین sb_urmia
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

01-02-2016, 01:57 PM
سلام دوستان.

کسی اطلاع دقیق داره که آیا خدمت سربازی جز سابقه کار محسوب میشه و میشه ازش برای آزاد کردن مدرک استفاده کرد؟
نقل قول  

آفلاین sb_urmia
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-02-2016, 02:02 PM
(04-01-2016, 02:33 AM)nasim gh نوشته: سلام دوستان 
من ورودی سال 86 و فارغ التحصیل سال 90 لیسانس مدیریت از دانشگاه تهرانم (روزانه) و فوق لیسانسم هم تو دانشگاه تربیت مدرس به صورت نیمه حضوری خوندم ولی هنوز تسویه حساب نکردم. الان میخوام اپلای کنم برای دکترا تو آلمان و دانشگاه گفته ریز نمرات رسمی کارشناسی و کارشناسی ارشد رو میخواد و من 3 ماه بیشتر فرصت ندارم مدارکم رو بفرستم.. به مدت یکسال هم کار کردم و بیمه بودم میخواستم ببینم کسی میدونه که برای آزاد کردن مدرک کارشناسیم باید پول بدم؟ یا چون 4 سال گذشته دیگه نیازی به پرداخت شهریه نیست؟ و اینکه برای پرداخت هزینه آزاد سازی باید به کجا مراجعه کنم؟

سلام دوست عزیز با توجه به فرصت 3 ماهه باید هزینه تحصیل رو پرداخت کنی و البته اون یه سال سابقه کار و بیمه تون رو از میزان تعهدتون کسر میکنند و هزینه باقیمانده رو حساب میکنند.
بهتره به آموزش دانشگاهتون مراجعه کنید تا مبلغ رو بهتون بگن. اگه 6 ماه فرصت داشتید با عدم کاریابی هم میتونستید آزادش کنید و هزینه ای پرداخت نکنید
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
02-02-2016, 07:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-02-2016, 07:04 PM توسط MaMi.)
(01-02-2016, 01:57 PM)sb_urmia نوشته: سلام دوستان.

کسی اطلاع دقیق داره که آیا خدمت سربازی جز سابقه کار محسوب میشه و میشه ازش برای آزاد کردن مدرک استفاده کرد؟

بله دوست من، شما میتونید از مدت زمان خدمت سربازی به عنوان سابقه کار، جهت آزادسازی مدرک تحصیلی تون استفاده کنید (تجربه شخصی خودم).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین sb_urmia
**
نقل قول

02-02-2016, 09:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-02-2016, 09:06 PM توسط sb_urmia.)
(02-02-2016, 07:03 PM)MaMi نوشته:
بله دوست من، شما میتونید از مدت زمان خدمت سربازی به عنوان سابقه کار، جهت آزادسازی مدرک تحصیلی تون استفاده کنید (تجربه شخصی خودم).

خیلی ممنون که پاسخ دادید. نیازی به شرایط خاصی که نداره؟ مثلا بعد از اتمامش مدت زمانی بگذره (مثل حالت عدم کاریابی که یک سال باید بگذره) یا مثلا بعد از اون جایی باید کار کنی که اینم جز سابقه کار حساب بشه یا هر مورد دیگه!! از این شرایط عجیب غریب که وجود نداره؟
یه سوال دیگه اینکه چند ماهی که قبل از دوره ارشد در حال خدمت بودیم و بقیه اش بعد از ارشد ... آیا اون قسمت قبل از قبولی در ارشد رو هم برای آزاد کردن مدرک ارشد حساب میکنند؟
بازم ممنون
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
02-02-2016, 09:12 PM
(02-02-2016, 09:04 PM)sb_urmia نوشته: خیلی ممنون که پاسخ دادید. نیازی به شرایط خاصی که نداره؟ مثلا بعد از اتمامش مدت زمانی بگذره (مثل حالت عدم کاریابی که یک سال باید بگذره) یا مثلا بعد از اون جایی باید کار کنی که اینم جز سابقه کار حساب بشه یا هر مورد دیگه!! از این شرایط عجیب غریب که وجود نداره؟
یه سوال دیگه اینکه چند ماهی که قبل از دوره ارشد در حال خدمت بودیم و بقیه اش بعد از ارشد ... آیا اون قسمت قبل از قبولی در ارشد رو هم برای آزاد کردن مدرک ارشد حساب میکنند؟
بازم ممنون

تا جایی که من اطلاع دارم خیر، نیاز به شرایط خاصی نیست و شما فقط کارت پایان خدمت خودتون رو هم ضمیمه سایر مدارکی میکنید که برای آزادسازی مدرک، به دانشگاه ارائه میدید.
در مورد سوال دومتون هم، تمامی دوره خدمت تون حساب میشه (چه قبل و چه بعد از دوره ارشد)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین am2
**
نقل قول

09-02-2016, 06:16 PM
سلام
ببخشید ریز نمرات غیر رسمی چیه؟از کجا میتونم بگیرم؟برای اپلای کردن میتونم اون رو ارسال کنم؟ بعد وثیقه بزارم و نیازی به خرید مدرک نباشه؟
من با حسابی که کردم کارشناسی و ارشدم حدود 30 تومن دقیق میخواد ..دانشگاه ازاد میخوندیم کمتر میشد هزینش Sad
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... 91 بعدی »