عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
مهمان
Unregistered
نقل قول

19-12-2015, 03:51 PM
با سلام و تشکر
لیسانس مهندسی مواد دانشگاه ازاد۱۴/۶۲
فوق لیسانس مهندسی مواد دانشگاه ازاد ۱۸/۲۰
داراس ۵مقاله isi
دارای یک ثبت اختراع
دارای ۴کتاب تالیفی
دارای یک کتاب چاپ شده بین المللی
برای مدرک زبان اقدام نکردم
شانس من برای پذیرش و فاند؟!
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
19-12-2015, 07:46 PM
(19-12-2015, 03:51 PM)مهمان نوشته: با سلام و تشکر
لیسانس مهندسی مواد دانشگاه ازاد۱۴/۶۲
فوق لیسانس مهندسی مواد دانشگاه ازاد ۱۸/۲۰
داراس ۵مقاله isi
دارای یک ثبت اختراع
دارای ۴کتاب تالیفی
دارای یک کتاب چاپ شده بین المللی
برای مدرک زبان اقدام نکردم
شانس من برای پذیرش و فاند؟!

سلام

معدل پایین کارشناسیتون باعث میشه که به احتمال زیاد شانسی برای دانشگاه های Top نداشته باشید...
مقالاتتون مسلما باعث جذب اساتید خواهند شد... منتها باید در فرآیند ارتباط با اساتید و ارسال ایمیل برای جلب نظر اونها کوشا و صبور باشید...
به دنبال دانشگاه هایی بایشید که program های شناخته شده ای در material engineering  و applied chemistry دارند... مثلا concordia...

به علاوه توصیه می کنم در دپارتمان های mechanical engineering هم علائق اساتید رو track بفرمایید... کم نیستند اساتیدی که مثلا در دانشکده مکانیک روی مکانیک شکست و تحلیل های FEM-based و موارد مشابه کار می کنند...
به نظرم در صورت جلب نظر استاد، fund دور از انتظار نخواهد بود...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

22-12-2015, 09:52 PM
با سلام و تشکر از جواب کاملتون.
رشته من مهندسی مواد-جوشکاری هستش؟!
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 5
23-12-2015, 09:01 AM
(22-12-2015, 09:52 PM)مهمان نوشته: با سلام و تشکر از جواب کاملتون.
رشته من مهندسی مواد-جوشکاری هستش؟!

سلام

اولا گرایش جوش نسبت به متالورژی و سرامیک، معمولا position های کمتری رو به خودش اختصاص میده به همین دلیل باید خیلی گسترده جست و جو کنید تا همه دانشگاه هایی که program هایی مبتنی بر مهندسی جوش رو ارائه می کنند، track کنید تا دایره فعالیتتون در apply به حد کافی گسترده بشه و جای انتخاب براتون قابل تصور باشه...

ثانیا بهتر هست گرایش های دیگه و حتی program های رشته شیمی که می تونند به نوعی با زمینه تحقیقاتی مورد نظرتون همگرا باشند رو هم در نظر داشته باشید... چرا که هم ممکنه position مرتبط با جوش objectively در دسترستون قرار نگیره... و هم شاید اون position از لحاظ financial support وضعیت مناسبی نداشته باشه... پس بهتر هست با دید باز، (به قول کامپیوتری ها!) با hamming distance قابل قبولی زمینه تحقیقاتی در apply تون رو انتخاب کنید... Smile

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

aryana
Unregistered
نقل قول

27-12-2015, 12:13 PM
با سلام می خواستم اگه میشه نظرتون برای رزومه من برای گرفتن پذیرش و فاند در مقطع دکترا از دانشگاه تورونتو کانادا یا دانشگاه های دیگه کانادا بگید ممنون.
معدل 15.29 کارشناسی در رشته مهندسی معدن  گرایش استخراج از دانشگاه زنجان 
معدل 16.99 کارشناسی ارشد در رشته مهندسی معدن گرایش فراوری مواد معدنی از دانشگاه بین المللی قزوین 
2 مقاله کنفرانس بین المللی و دو مقاله کنفرانس داخلی 2 مقاله سابمیت isi 
دو سال سابقه کار در یک شرکت معتبر در واحد تحقیق و توسعه مرتیط با معدن و فراوری 
سابقه یک ترم تدریس در یکی از واحد های دانشگاه علمی کاربردی 
نمره ایلتس هم در حال آماده شدن برای نمره 7 
مقطع راهنمایی و دبیرستان در مدارس تیز هوشان و نمونه دولتی با معدل 19 به بالا
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-12-2015, 12:52 PM
(27-12-2015, 12:13 PM)aryana نوشته: با سلام می خواستم اگه میشه نظرتون برای رزومه من برای گرفتن پذیرش و فاند در مقطع دکترا از دانشگاه تورونتو کانادا یا دانشگاه های دیگه کانادا بگید ممنون.
معدل 15.29 کارشناسی در رشته مهندسی معدن  گرایش استخراج از دانشگاه زنجان 
معدل 16.99 کارشناسی ارشد در رشته مهندسی معدن گرایش فراوری مواد معدنی از دانشگاه بین المللی قزوین 
2 مقاله کنفرانس بین المللی و دو مقاله کنفرانس داخلی 2 مقاله سابمیت isi 
دو سال سابقه کار در یک شرکت معتبر در واحد تحقیق و توسعه مرتیط با معدن و فراوری 
سابقه یک ترم تدریس در یکی از واحد های دانشگاه علمی کاربردی 
نمره ایلتس هم در حال آماده شدن برای نمره 7 
مقطع راهنمایی و دبیرستان در مدارس تیز هوشان و نمونه دولتی با معدل 19 به بالا

سلام

معدل کارشناسی شما با اونچه که برای رقایت با سایر applicant های UToronto نیاز دارید، فاصله آشکاری داره... به نظرم نمیشه شانس خیلی بالایی رو برای این مورد قائل شد.. مگر اینکه از استادی جواب مثبتی رو دریافت کنید...

مهندسی معدن در دانشگاه های استان هایی مثل آلبرتا و ساسکاچوان به شدت مورد توجه هست و به نسبت بقیه دانشگاه های کانادا، position های بیشتری رو میشه در این حیطه و زمین شناسی track کرد...

توصیه می کنم کلیه program هایی که در زمینه تحقیقاتی مورد علاقه تون هستند رو پیدا کنید و برای همه اونها سعی کنید با اساتید ارتباط برقرار بفرمایید... بدون شک نمیشه گفت شانسی ندارید... ولی شانستون وقتی بالفعل میشه که اولا روی دانشگاه های متناسب با رزومه تون سرمایه گذاری کنید و ثانیا بتونید در جلب نظر اساتید موفق عمل کنید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین sara.k
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-12-2015, 03:50 PM
سلام
کارشناسی ارشد: نرم افزار -تهران جنوب- 17.61

کارشناسی: نرم افزار- تهران مرکز-16.29  

1 مقاله کنفرانس داخلی و 1 مقاله ISI کهSubmit شده.

2 سال پیش فارغ التحصیل شدم و 3 سال سابقه کار مرتبط  دارم.

TOEFL:96 و GRE  هم 2 هفته دیگه می دم.

من قصدم بیشتر برای آمریکا هست ولی می خوام چند تا از دانشگاه های کانادا هم اپلای کنم. به دلیل مشغله کاری هم فرصتی برای مکاتبه با اساتید نداشتم. لطف می کنید چند تا از دانشگاه هایی که به نظرتون می شه فاند هم گرفت با این رزومه معرفی بفرمایید. یا اینکه از چه رنکی به بعد  اپلای کنم بهتره؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
27-12-2015, 09:39 PM
(27-12-2015, 03:50 PM)sara.k نوشته: سلام
کارشناسی ارشد: نرم افزار -تهران جنوب- 17.61

کارشناسی: نرم افزار- تهران مرکز-16.29  

1 مقاله کنفرانس داخلی و 1 مقاله ISI کهSubmit شده.

2 سال پیش فارغ التحصیل شدم و 3 سال سابقه کار مرتبط  دارم.

TOEFL:96 و GRE  هم 2 هفته دیگه می دم.

من قصدم بیشتر برای آمریکا هست ولی می خوام چند تا از دانشگاه های کانادا هم اپلای کنم. به دلیل مشغله کاری هم فرصتی برای مکاتبه با اساتید نداشتم. لطف می کنید چند تا از دانشگاه هایی که به نظرتون می شه فاند هم گرفت با این رزومه معرفی بفرمایید. یا اینکه از چه رنکی به بعد  اپلای کنم بهتره؟

معدلهاتون خوبه. برای دکتری با وضعیت شما در کانادا حتماً به دنبال استاد باشید. رزومه شما در میان سایر متقاضیان برای دانشگاههای متوسط به بالا در شرایط مساوی با سایرین قرار میگیره (از متقاضیان هندی و چینی که بگذریم، از همین ایران هم شما رقیبهای جدی ای دارید) و نمیشه نظر خاصی داد. برای دانشگاههای زیر متوسط شانستون بهتره.

در مورد آمریکا به نظرم با یکی GRE مناسب شانس بسیار بالایی برای خیلی از دانشگاههای متوسط و حتی متوسط به بالا دارید. معیار برای ارزیابی دانشجو در اون دانشگاهها معدل و نمره GRE و نمره TOEFL هست.

پیشنهاد میکنم که دانشگاههای Carleton، Ottawa، Victoria و شاید York رو ببینید و ممکنه در این دانشگاههای شانس بهتری داشته باشید. توجه کنید که این فقط یک پیشنهاده و انتخاب و مسئولیت انتخاب با خودتونه.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین mahdi.khoie
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-12-2015, 10:31 PM
سلام

نمیدونم سوالم رو جای درستی میپرسم یا نه اما دو تا سوال دارم:
1) جواب پذیرش های دانشگاه های کانادا برای پاییز 2016 حدودا در چه بازۀ زمانی اعلام میشه؟ (مثلا دانشگاهی که ددلاینش تا آخر ژانویه 2016 است حدودا تا کی جواب پذیرش رو میده؟)
2) چند وقت وقت داریم برای ویزا اقدام کنیم؟ یعنی با توجه به مدت زمانی که طول میکشه از اقدام برای ویزا تا صدور ویزا حداکثر در چه زمانی باید برای ویزا اقدام کنیم؟ (مثلا فرودین 95 یا اردیبهشت 95) ؟

ممنونم از کمکهاتون
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-12-2015, 01:11 AM
(29-12-2015, 10:31 PM)mahdi.khoie نوشته: سلام

نمیدونم سوالم رو جای درستی میپرسم یا نه اما دو تا سوال دارم:
1) جواب پذیرش های دانشگاه های کانادا برای پاییز 2016 حدودا در چه بازۀ زمانی اعلام میشه؟ (مثلا دانشگاهی که ددلاینش تا آخر ژانویه 2016 است حدودا تا کی جواب پذیرش رو میده؟)
2) چند وقت وقت داریم برای ویزا اقدام کنیم؟ یعنی با توجه به مدت زمانی که طول میکشه از اقدام برای ویزا تا صدور ویزا حداکثر در چه زمانی باید برای ویزا اقدام کنیم؟ (مثلا فرودین 95 یا اردیبهشت 95) ؟

ممنونم از کمکهاتون

سلام
1- خیلی به دانشگاهی که اپلی کردید ربط داره. سال گذشته Western Ontario تو مارچ جواب منو داد و Ryerson اواسط جون! هر دو را تو ژانویه اپلی کرده بودم.
2- اینم قانون نداره ولی "معمولا" حدود 2 الی 3ماه باید برای بررسی مدارک توسط سفارت زمان گذاشت.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... 109 بعدی »