عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی هلند تحصیل در هلند شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های هلند

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های هلند
آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-04-2016, 08:05 PM
سلام
میشه شانس این رزومه رو برای دکترا ارزیابی کنید:
1- لیسانس مکانیک از دانشگاه علم و صنعت با معدل 14
2- ارشد هوافضا از امیرکبیر با معدل 16.1
3- نمره GRE برابر 317 (V152 - Q165)
4- نمره تافل 103
5- مقالات ژورنال بین الملی 5 تا ( از این ها دو تاش ISI معتبره و با ایمپکته - دو تاش ISI بدون ایمپکت) - مقاله داخلی 2 تا - مقاله کنفرانس بین امللی یکی
6- سابقه تدریس 7 سال توی دانشگاه آزاد

یک نکته توضیحی اینکه یکی از مقالات معتبرم کار ارشدم بوده و در زمینه هوافضاس. بعد از اون چون نمی خواستم تو هوافضا کار کنم بقیه مقالاتم حرارت و سیالاته که در واقع برگشتم به بکگراند لیسانس. حال برای پوزیشن ها موندم چه کنم. اگه بخوام به استناد مقالاتم برای پوزیشن های مربوط به حرارت و سیالات اقدام کنم خوب معدل و نمرات لیسانسم خوب نیست. اگه بخوام به خاطر نمرات بهتر ارشد کارای هوافضایی یا نزدیک به اون تو مکانیک اپلی کنم فقط یه مقاله هست که اونم مال 5 سال پیشه.
اصلا شانسی دارم برای هلند یا دانشگاه های دیگه تو اروپا؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
18-04-2016, 11:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-04-2016, 11:48 PM توسط Matinking.)
(18-04-2016, 08:05 PM)iman7 نوشته: سلام
میشه شانس این رزومه رو برای دکترا ارزیابی کنید:
1- لیسانس مکانیک از دانشگاه علم و صنعت با معدل 14
2- ارشد هوافضا از امیرکبیر با معدل 16.1
3- نمره GRE برابر 317 (V152 - Q165)
4- نمره تافل 103
5- مقالات ژورنال بین الملی 5 تا ( از این ها دو تاش ISI معتبره و با ایمپکته - دو تاش ISI بدون ایمپکت) - مقاله داخلی 2 تا - مقاله کنفرانس بین امللی یکی
6- سابقه تدریس 7 سال توی دانشگاه آزاد

یک نکته توضیحی اینکه یکی از مقالات معتبرم کار ارشدم بوده و در زمینه هوافضاس. بعد از اون چون نمی خواستم تو هوافضا کار کنم بقیه مقالاتم حرارت و سیالاته که در واقع برگشتم به بکگراند لیسانس. حال برای پوزیشن ها موندم چه کنم. اگه بخوام به استناد مقالاتم برای پوزیشن های مربوط به حرارت و سیالات اقدام کنم خوب معدل و نمرات لیسانسم خوب نیست. اگه بخوام به خاطر نمرات بهتر ارشد کارای هوافضایی یا نزدیک به اون تو مکانیک اپلی کنم فقط یه مقاله هست که اونم مال 5 سال پیشه.
اصلا شانسی دارم برای هلند یا دانشگاه های دیگه تو اروپا؟

سلام

تجربه عینی یکی از دوستانم رو عرض می کنم و در نهایت نظر میدم:

دوستی دارم دقیقا همرشته شما با زمینه تحقیقاتی rotary equipment و البته fatigue...
ایشون به نسبت شما معدل هایی کمی بهتر از شما منتها از دانشگاهی دولتی در یک شهرستان بهره مند بودن...
ولی به جز دو مقاله که هر دو ASME بودن کار تحقیقاتی خاصی نداشتن...

تلاش هاشون برای پذیرش آلمان چندان موفقیت آمیز نبود...
نهایتا در کمال ناامیدی سراغ دانشگاه های هلند رفتن و استادی در TU Delft در حیطه computational و fatigue analysis سازه های heterogeneous از کار ایشون خوشش اومد... نکته مهم این بود که دوست من از ابتدا دوست داشت با دید engineering بره سراغ تحقیقات fatigue... ولی نهایتا به کمک علاقه ای که به programming و روش های computational نشون داد، تونست موقعیت بسیار خوبی رو کسب کنه...

الان جوی که از دانشکده خودشون و سایر دانشکده های مهندسی در هلند تعریف میکنه، همه این ایده رو به ذهن تداعی می می کنند که اگر applicant در یک حیطه خاص دید عمیق و background جامعی کسب کرده باشه و البته به تحقیقات رایانشی و عددی علاقه نشون بده، از fatigue و finite element گرفته تا CFD و airfoil modeling جای کار هست...

اگر به برنامه نویسی بی علاقه نیستید، به نظرم بعید هست از بین طیف وسیع دانشگاه های معتبر هلند مثل TU Delft و TU Eindhoven و Rodbound و موارد مشابه نتونید پروژه مرتبطی برای خودتون دست و پا کنید...
معدل پایین همیشه معضل هست... ولی در اروپا که اساتید دنبال personal intuition از فرد هستند این اثر کمتره... و در هلند حتی ببش از پیش میشه به توانایی فعلی دل بست...

سوئد و آلمان هم درمهندسی مکانیک سالانه پروژه های زیادی دارند...
ولی سوئدی ها پروژه هاشون رو بیشتر در حیطه automotive engineering و turbine ها طرح می کنند که شاید خیلی مدنظر شما نباشه...
دانشگاه های درجه یک آلمان هم به نسبت counterpart های سوئدی شون مشتری بیشتری دارند و ممکن هست در رقابت سنگین تر، معدل اثر تیره تری روی کار بگذاره...

من افراد زیادی رو می شناسم که در RWTH AAchen، TU Delft، TUM، KTH و ... در حال تحصیل اند و فاصله خیلی هاشون به لحاظ رزومه اگر بدتر از شما نبوده، خیلی هم بهتر هم نبوده... به هر حال من اقدام اروپا رو (با فرض اراده پولادین شما برای سر و کله زدن با اساتید اروپایی برای جلب نظرشون) برای رزومه شما روشن ارزیابی می کنم...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین ardavan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-06-2016, 11:33 PM
سلام به همه ی دوستان گرامی،
بنده دانشجوی ترم 8 مهندسی برق قدرت در مقطع کارشناسی در دانشگاه ارومیه هستم. معدلم تا به این جا 15.36 هست و وضع آشنایی با زبان انگلیسیم عالیه و یک بار هم امتحان تافل رو به صورت آزمایشی دادم و نمره م 87 شد. می خواستم ببینم اگر زبان رو خیلی خوب بخونم می تونم از دانشگاه های هلند مثل دلفت بورس بگیرم یا خیر؟ البته در مقطع ارشد.
ممنون
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-06-2016, 11:43 PM
(06-06-2016, 11:33 PM)ardavan نوشته: سلام به همه ی دوستان گرامی،
بنده دانشجوی ترم 8 مهندسی برق قدرت در مقطع کارشناسی در دانشگاه ارومیه هستم. معدلم تا به این جا 15.36 هست و وضع آشنایی با زبان انگلیسیم عالیه و یک بار هم امتحان تافل رو به صورت آزمایشی دادم و نمره م 87 شد. می خواستم ببینم اگر زبان رو خیلی خوب بخونم می تونم از دانشگاه های هلند مثل دلفت بورس بگیرم یا خیر؟ البته در مقطع ارشد.
ممنون

سلام

با این معدل، خیر...
fund ارشد در اروپا ندرتا و فقط به رزومه های خیلی چشمگیر اختصاص پیدا می کنه...
در بهترین حالت قسمتی از tuition براتون در نظر گرفته نخواهد شد...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین مهدی رضایی
**
نقل قول

24-06-2016, 10:16 PM
با سلام
من دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد انرژی دانشگاه سراسری رازی کرمانشاه با معدل 18.9 هستم. در حال گرفتن مدرک آیتس 6.5 نیز هستم. برا مقطع دکترا قصد دارم برای کشور هلند اقدام کنم. آیا می توانم پذیرش بگیرم بدون پرداخت هزینه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-06-2016, 09:42 PM
(24-06-2016, 10:16 PM)مهدی رضایی نوشته: با سلام
من دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد انرژی دانشگاه سراسری رازی کرمانشاه با معدل 18.9 هستم. در حال گرفتن مدرک آیتس 6.5 نیز هستم. برا مقطع دکترا قصد دارم برای کشور هلند اقدام کنم. آیا می توانم پذیرش بگیرم بدون پرداخت هزینه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

بله. اگر معد ل دوره لیسانس و کار پژوهشی هم دارید احتمال گرفتن بورس هم دارید که معاف از گرداخت هزینه های دانشگاه بشی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین مهدی رضایی
**
نقل قول

25-06-2016, 10:06 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-06-2016, 10:06 PM توسط مهدی رضایی.)
(25-06-2016, 09:42 PM)Shihan نوشته: بله. اگر معد ل دوره لیسانس و کار پژوهشی هم دارید احتمال گرفتن بورس هم دارید که معاف از گرداخت هزینه های دانشگاه بشی.

متشکر از پاسخ شما
معدل لیسانس من 15.05 می باشد و یک مقاله ISI در دست چاپ نیز دارم.آیا کافیست؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

26-06-2016, 09:30 AM
(25-06-2016, 10:06 PM)مهدی رضایی نوشته: متشکر از پاسخ شما
معدل لیسانس من 15.05 می باشد و یک مقاله ISI در دست چاپ نیز دارم.آیا کافیست؟

برای اون مقطع معدل مناسبی است بهتره روی کارهای پژوهشی بیشتر کار کنید، پیدا کردن استاد و موقعیت خالی را در دانشگاههای مختلف مد نظر بگیرید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین مهدی رضایی
**
نقل قول

26-06-2016, 01:19 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-06-2016, 01:19 PM توسط مهدی رضایی.)
(26-06-2016, 09:30 AM)Shihan نوشته:  
برای اون مقطع معدل مناسبی است بهتره روی کارهای پژوهشی بیشتر کار کنید، پیدا کردن استاد و موقعیت خالی را در دانشگاههای مختلف مد نظر بگیرید.

برا پیدا کردن استاد راهنما و پوزیشین خالی از چه کسی می توانم کمک بگیرم؟ من خودم زیاد مسلط نیستم
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

27-06-2016, 04:01 PM
(26-06-2016, 01:19 PM)مهدی رضایی نوشته: برا پیدا کردن استاد راهنما و پوزیشین خالی از چه کسی می توانم کمک بگیرم؟ من خودم زیاد مسلط نیستم

به وب سایت دانشگاه و دانشکده های مد نظرتون مراجعه کنید. بعضا استاد در پروفایلشون میگن که دانشجو میگیرن اگر هم ننوشته باشن میتونید با ارسال ایمیل بپرسید. برای راهنمایی های بیشتر به بخش تماس با اساتید مراجعه کنید.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »