عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی انگلستان تحصیل در انگلستان شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های انگلستان

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های انگلستان
آفلاین kianoosh777
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-08-2014, 11:20 PM
با سلام
[align=right]من لیسانس فیزیک از دانشگاه اصفهان با معدل 13.75 و فوق لیسانس از دانشگاه صنعتی اصفهان با معدل 15.75 دارم. یک مقاله داخلی و یک ISI در انتظار چاپ دارم که تو گرایش من کار پژوهشی خوبی حساب میشه. الان دانشجوی دکتری هستم که می خوام انصراف بده. به نظرتون شانس پذیرش گرفتن با فاند برام چقدره؟ دانشگاه 
swan sea به نظرتون چقدر احنمال داره برام؟
[align=right]راستی مدرک زبان ندارم اما تا چند ماه دیگه تافل می دم که فکر کنم حدود 90 بیارم. 
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-08-2014, 08:29 AM
(20-08-2014, 11:20 PM)'kianoosh777' نوشته:
با سلام

من لیسانس فیزیک از دانشگاه اصفهان با معدل 13.75 و فوق لیسانس از دانشگاه صنعتی اصفهان با معدل 15.75 دارم. یک مقاله داخلی و یک ISI در انتظار چاپ دارم که تو گرایش من کار پژوهشی خوبی حساب میشه. الان دانشجوی دکتری هستم که می خوام انصراف بده. به نظرتون شانس پذیرش گرفتن با فاند برام چقدره؟ دانشگاه 
swan sea به نظرتون چقدر احنمال داره برام؟

راستی مدرک زبان ندارم اما تا چند ماه دیگه تافل می دم که فکر کنم حدود 90 بیارم. 

دروود بر شما.
ببینید این دانشگاه جزو دانشگاههای متوسط به خوب در انگلستان محسوب میشه  اما شما با همین شرایط و با اون نمره زبان مورد نظر میتونی روی این دانشگاه حساب کنی اما نمیشه نظری روی احتمال گرفتن بورس شما داد. از طرفی انگلستان یکی از معدود کشورهایی است که هزینه کمک تحصیلی به سختی میده. به هر حال بهتره مکاتبه کنید. ضمن اینکه از این لینک زیر به سایر دانشگاههای انگلستان برای پیدا کردن موقعیت دکتری فیزیک دسترسی دارید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

21-08-2014, 09:20 AM
دو تا سوال دارم،چون چند سال قبل منی گشتم و فهمیدم انگلیسی ها اصلا علاقه ای به دادن فاند و بورس به خارجی ها ندارند دیگه دانشگاه هاشون رو نگشتم و اطلاعاتم بسیار کمه ازشون:
1-دانشگاه های انگلستان دکترای مستقیم دارند؟
2-اگر نه آیا اصلا فاندی برای ارشد میدن؟
3-اگر فاند برن در چه حدی میدن؟میشه راحت بود(با زندگی داشجویی و صرفه جویی)؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-08-2014, 11:33 AM
(21-08-2014, 09:20 AM)'ahmadpashaei' نوشته: دو تا سوال دارم،چون چند سال قبل منی گشتم و فهمیدم انگلیسی ها اصلا علاقه ای به دادن فاند و بورس به خارجی ها ندارند دیگه دانشگاه هاشون رو نگشتم و اطلاعاتم بسیار کمه ازشون:
1-دانشگاه های انگلستان دکترای مستقیم دارند؟
2-اگر نه آیا اصلا فاندی برای ارشد میدن؟
3-اگر فاند برن در چه حدی میدن؟میشه راحت بود(با زندگی داشجویی و صرفه جویی)؟

1- متاسفنه دکتری مستقیم وحود نداره.
2- این درسته که تقریباً سخت ارائه میدن اما در کنار این قضییه برخی سازمانها مانند Gate Cambridge یا Commmonwealth Developing و Chevening organization هستند که برخی بورسها رو برای مقاطع لیسانس و ارشد ارائه میدن که میتونه همه هزینه ها رو پوشش بده از جمله هزینه های تحصیل، زندگی، بیمه، حمل و نقل و خرید کتاب و غیره. اما خب اینطور هم نیست که این بورسها همواره برقرار باشه و هر ساله ارائه بشه. همین دلیل هست که نمیشه خیلی روی ان حساب کرد.
3- اگر از این بنیاد ها و سازمانها که به دانشگاهها رابط هستن فاند گرفت مسلماً هیچ هزینه ای نباید در حین تحصیل پرداخت بشه. 
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین saiedking
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-10-2014, 10:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-10-2014, 10:43 PM توسط saiedking.)
من مهندسی کامپیوتر نرم افزار از دانشگاه آزاد تبریز با معدل 14.48 تموم کردم و 
مدرک بین المللی MSCA 2012 و LPIC1,2,3 (لینوکس) دارم
می خوام برم برای کارشناسی ارشد شبکه و البته دانشگاه منچستر نظرم رو جلب کرده 
فقط هزینه ها برام مهمه و اینکه من می تونم اونجا کار کنم با توجه به مدارکی که دارم ؟
یا اینکه پیشنهاد دیگه ای دارید !؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
05-10-2014, 07:52 PM
(04-10-2014, 10:35 PM)'saiedking' نوشته: من مهندسی کامپیوتر نرم افزار از دانشگاه آزاد تبریز با معدل 14.48 تموم کردم و 
مدرک بین المللی MSCA 2012 و LPIC1,2,3 (لینوکس) دارم
می خوام برم برای کارشناسی ارشد شبکه و البته دانشگاه منچستر نظرم رو جلب کرده 
فقط هزینه ها برام مهمه و اینکه من می تونم اونجا کار کنم با توجه به مدارکی که دارم ؟
یا اینکه پیشنهاد دیگه ای دارید !؟

سلام به شما. شرایط کلی‌ شما مناسب می‌باشد، البته واسه دانشگاه منچستر اگر آیلتس بالای ۶.۵ بگیری که شانست بیشتره،هزینه‌ها هم سالی‌ ۱۱۰۰۰ تا ۱۳۰۰۰ پوند برای تحصیل، و ماهیانه هم باید هزینه زندگی‌ پرداخت کنی، کلا شما واسه مستر ۱ ساله از صبح تا عصر کلاس داری که وقت نمی‌کنی کار کنی، واسه همین برای بده تحصیلت فکر کن چون بهت ۶ ماه فرصت میدان دنبال کار بگردی.در اینجا لیست هزینه‌ها رو گذشتم می‌تونی ببینی‌

نقل قول  

آفلاین anis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

06-03-2015, 10:48 PM
سلام من دانشجوی رشته معماری دانشگاه ازاد برای مقطع فوق میخوام ادامه تحصیل بدم ایا دانشگاه های انگلیس سخت فاند میدن یا شانس قبولی دارم .معدل من 16 .و در حال دادن مقاله هستم ..
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-03-2015, 11:13 PM
(06-03-2015, 10:48 PM)'anis' نوشته: سلام من دانشجوی رشته معماری دانشگاه ازاد برای مقطع فوق میخوام ادامه تحصیل بدم ایا دانشگاه های انگلیس سخت فاند میدن یا شانس قبولی دارم .معدل من 16 .و در حال دادن مقاله هستم ..

سلام
کلا فاند در دوره مستر گرفتنش سخت هست و کشور انگلیس هم جز کشورهایی هست که دانشگاهای تاپ زیاد داره و همینطور متقاضی برای تحصیل در این کشور زیاده به همین علت فاند هم رقابتی تر هست.
شما معدلتون برای پذیرش مناسب هست و از بابت معدل مشکلی ندارید.
موفق باشید/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین dasaein
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-06-2015, 02:47 AM
سلام،
آيا در رشته هاي علوم انساني مثل حقوق هم شانس گرفتن فاند در انگلستان وجود دارد؟
آيا دانشكده هاي حقوق انگلستان هم مانند آمريكا براي دوره هاي كارشناسي به بالا مدرك LSAT را لازم مي دانند؟
ممنون و متشكرم.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
29-06-2015, 12:49 PM
(29-06-2015, 02:47 AM)dasaein نوشته: سلام،
آيا در رشته هاي علوم انساني مثل حقوق هم شانس گرفتن فاند در انگلستان وجود دارد؟
آيا دانشكده هاي حقوق انگلستان هم مانند آمريكا براي دوره هاي كارشناسي به بالا مدرك LSAT را لازم مي دانند؟
ممنون و متشكرم.

بله ممکنه فاند وجود داشته باشه اما بسیار محدود و سخت می باشد. خیر این ازمون برای دوره های حقوق در امریکا و کانادا و استرالیا برنامه ریزی شده است.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »