عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان

صفحه‌ها (70): « قبلی 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 70 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان
آفلاین kamran70
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-07-2015, 10:28 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-07-2015, 10:30 AM توسط kamran70.)
تشکر میکنم دوست عزیز بابت لینک بسیار کاربردی که برای من گذاشتید

بسیار ببحشید این سوال را اینجا مطرح میکنم ولی به کمک شما نیاز دارم .

دوست عزیز بنده میخواهم تخصیلات را در آلمان ادامه بدهم (رشته برق مخابرات) و در آنجا دوست آلمانی هم دارم . ترم 8 هستم و تا آخر تابستون حدود کارآموزی تمام میشود ، اصلا با زبان آلمانی آشنایی ندارم و انگلیسی هم در حد دانشگاهی بلدم . معدلم هم 16 هست و از دانشگاه آزاد . به دنبال فاند هم نیستم ولی اگر بدهند که چه بهتر ولی مهمه که دانشگاه رایگان باشه . لطفا برادرانه بنده را یک راهنمایی بفرمایید که تو این مدت باید چکار کنم (مقاله هم ندارم)
آیا اگر تافل بگیرم میتوانم پذیرش بگیرم یا باید آلمانی هم بلد باشم ؟ چون همین دوست آلمانی میگفت در اینجا کلاس آموزش آلمانی میگذارند .
خیلی ممنونم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
09-07-2015, 10:37 AM
(09-07-2015, 10:28 AM)kamran70 نوشته: تشکر میکنم دوست عزیز بابت لینک بسیار کاربردی که برای من گذاشتید

بسیار ببحشید این سوال را اینجا مطرح میکنم ولی به کمک شما نیاز دارم .

دوست عزیز بنده میخواهم تخصیلات را در آلمان ادامه بدهم (رشته برق مخابرات) و در آنجا دوست آلمانی هم دارم . ترم 8 هستم و تا آخر تابستون حدود کارآموزی تمام میشود ، اصلا با زبان آلمانی آشنایی ندارم و انگلیسی هم در حد دانشگاهی بلدم . معدلم هم 16 هست و از دانشگاه آزاد . به دنبال فاند هم نیستم ولی اگر بدهند که چه بهتر ولی مهمه که دانشگاه رایگان باشه . لطفا برادرانه بنده را یک راهنمایی بفرمایید که تو این مدت باید چکار کنم (مقاله هم ندارم)
آیا اگر تافل بگیرم میتوانم پذیرش بگیرم یا باید آلمانی هم بلد باشم ؟ چون همین دوست آلمانی میگفت در اینجا کلاس آموزش آلمانی میگذارند .
خیلی ممنونم

دوست عزیز.
مطالب تاپیک المان رو وقت بگذارید و نگاه بندازید، همه چی دستگیرت میشه. گرفتن فاند بستگی به رزومه شما داره اما ظاهراً شما برای ارشد قصد اقدام داری که مشکلی نداره ، فقط معدلت رو بالا نگه دار و نمره زبان بالای 6.5 و یا 90 در تافل.
اگر بخواهی هم دوره المانی میتونی ورداری و هم انگلیسی اما فکر کنم تجربه انگلیسی خوندن بمراتب بهتره.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین shirdel
**
نقل قول

09-07-2015, 08:49 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-07-2015, 08:50 PM توسط shirdel.)
برای مهندسی صنایع کشور المان جای مناسب تری هسا از نظر دانشگاه و کار یا امریکا و پذیرش وفاندهم همینطور
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-07-2015, 09:06 AM
(09-07-2015, 08:49 PM)shirdel نوشته: برای مهندسی صنایع کشور المان جای مناسب تری هسا از نظر دانشگاه و کار یا امریکا و پذیرش وفاندهم همینطور

در بخش مهندس صنایع ، تحصیل در رشته صنایع در امریکا که مهد این رشته است عالی است و اصن نمیشه با المان مقایسه کرد. (همچنین فاندهای مناسبی که دانشگاههای مریکا ارائه میدهند) اما در خصوص صنعت و کار باید عرض کنم هر دو مکان مناسب هستن در صورتی که شما تحصیل در دانشگاه المان داشته باشی و دانش زبان المانی هم بدونی کار مناسب خواهی داشت از بازار کار صنایع در امریکا هم اطلاعی ندارم اما نباید بد باشه.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Bahar 20m
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-07-2015, 11:00 AM
سلام . تشکر بابت اطلاعات مفید و کاربردیتون
من فارغ التحصیل کارشناسی برق مخابرات از دانشگاه آزاد هستم .و با معدل پایین 13 ونیم .قصد من تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی ارشد هست.آیا شانس پذیرش دارم یا خیر.وسوال دوم اینکه با شرایط معدل من پذیرش با زبان انگلیسی میتونم بگیرم. مقاله و رزومه هم متاسفانه ندارم.و لطفا چند دانشگاههایی که امکان دادن پذیرش به من رو دارند معرفی کنید. سپاسگزارم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

10-07-2015, 11:23 AM
(10-07-2015, 11:00 AM)Bahar 20m نوشته: سلام . تشکر بابت اطلاعات مفید و کاربردیتون
من فارغ التحصیل کارشناسی برق مخابرات از دانشگاه آزاد هستم .و با معدل پایین 13 ونیم .قصد من تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی ارشد هست.آیا شانس پذیرش دارم یا خیر.وسوال دوم اینکه با شرایط معدل من پذیرش با زبان انگلیسی میتونم بگیرم. مقاله و رزومه هم متاسفانه ندارم.و لطفا چند دانشگاههایی که امکان دادن پذیرش به من رو دارند معرفی کنید. سپاسگزارم

چون رشته برق و گرایش مخابرات در المان پرمتقاضیه و معدل شما هم پایینه نمیشه شانس بالایی برای پذیرش از دانشگاه خوبی متصور شد.(برای دوره های انگلیسی زبان) به نظرم برای موسسات علوم کاربردی موسوم به FH اقدام کنید. ضمناً اگر خیلی به تحصیل در المان علاقه دارید با دانش المانی و دریافت حداقل مدرک b1 میتونی به اونجا منتقل بشید. در پست بالایی موتور جستجوگر daad رو معرفی کردم میتونی دنبال رشته و گرایش خودتون براحتی بگردید.
نقل قول  

آفلاین aryamin
**
نقل قول

11-07-2015, 12:43 AM
سلام Mr.Voltage  من دنبال دانشگاهی هستم در آلمان که رشته کنترل داشته باشه برای مقطع ارشد به زبان انگلیسی البته منظورم از کنترل گرایش کنترل که یکی از گرایش های مکانیک است(دینامیک و کنترل dynamic  systems and control )  نه مهندسی کنترل برق من برام جالبه کشوری که مهد صنعت دنیاست چه طور دانشگاهاش این رشته رو ارائه نمی ده خواهش میکنم اگه اطلاعی دارید بگید من خیلی سردر گمم؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

11-07-2015, 08:31 AM
(11-07-2015, 12:43 AM)aryamin نوشته: سلام Mr.Voltage  من دنبال دانشگاهی هستم در آلمان که رشته کنترل داشته باشه برای مقطع ارشد به زبان انگلیسی البته منظورم از کنترل گرایش کنترل که یکی از گرایش های مکانیک است(دینامیک و کنترل dynamic  systems and control )  نه مهندسی کنترل برق من برام جالبه کشوری که مهد صنعت دنیاست چه طور دانشگاهاش این رشته رو ارائه نمی ده خواهش میکنم اگه اطلاعی دارید بگید من خیلی سردر گمم؟

دوست عزیز.
من خودم رشته شما رو چک کردم اولاً شما باید در دپارتمان automation , Mechanic , processing هم رشته و گرایش مورد علاقه رو بررسی کنی. من خودم دانشگاههای زیادی پیدا کردم اما اینکه دوره به انگلیسی باشه یا خیر رو باید از بخش ISO بپرسی.
  • University of Technology Aachen
    • Institute of Automatic Control
    • Institute of Process-Control-Engineering
  • University of Augsburg
    • Control Theory Research Group
  • Technical University Berlin
    • Measurement and Control Engineering Group,

• Ruhr-University Bochum
    • Control Engineering Laboratory (ESR)
    • Links to Control Groups in Germany (in German)
  • Technical University Braunschweig
    • Institute of Control Engineering
  • University of Bremen
    • Control Systems Research Group
  • Technical University of Dresden
    • Institute of Automation
  • University of Kaiserslautern
    • Institute for Process Automation
    • Institute of Control Sytems and Signal Theory
  • University of Karlsruhe
    • Institute of Control Systems
  • University of Paderborn
    • Institute of Automatic Control
نقل قول  

آفلاین kamran70
**
نقل قول

11-07-2015, 06:02 PM
سلام . بنده در دانشگاه آزاد نجف اباد رشته برق گرایش مخابرات معدل 15.5 در مقطع لیسانس گرفتم . شانس بنده را برای پذیرش چقدر میبینید ؟
نقل قول  

آفلاین kamran70
**
نقل قول

11-07-2015, 06:09 PM
با سلام

طبق نظر دوستان برای ارشد نیازی به زبان آلمانی نیست البته اگر آن داشگاه زبان انگلیسی آموزش دهد . به نظرتون برای رشته گرایش مخابرات چه دانشگاهی احتمال پذیرش زیادی در این رشته برای ارشد دارد ؟ معدل بنده هم 15.5 از دانشگاه ازاد نجف اباد . ممنونم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (70): « قبلی 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 70 بعدی »